Yellow moodin 25 suosituinta artikkelia vuonna 2015

Aloitin jo viime viikonloppuna summaamaan vuoden luetuimpia juttuja ja yllätyin aivan valtavasti siitä, miten erityylisiä kirjoituksia suosikkien listalta löytyikään! Joskus on tosi pelottavaa julkaista hieman henkilökohtaisempia ja syvällisiä kirjoituksia, mutta tämä lista osoitti, ettei ehkä pitäisi pelätä niin usein. Jatkossa aion muistaa antaa mennä vaan, olla enemmän ja aidommin sitä mitä ajattelen.

yellowmood_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_hyvinvointi_superfood (4)

1. Hempeä look Lily Lololla. Varsinainen vuoden yllättäjäpostaus, jos minulta kysytään! Lily Lolo on ollut käytössäni useita vuosia ja olen usein kehunut sarjan tuotteita. Tämä postaus kuitenkin osoittautui yllättäen supersuosituksi. Ja hei, jos et ole jo kokeillut niin vinkkinä, että sarjan mineraalipuuterit, huulikiillot ja ripsiväri ovat aivan huikeita tuotteita.

2. Raakaleivonnan ABC. Tästä olen erityisen iloinen, koska kyseessä oli ehdottomasti vuoden jännittävin ja rakkain projekti. Pidin sen aika kauan salassa, vaikka se onkin piileskellyt tuolla sydämen sopukoissa jo toistakymmentä vuotta. Oli mahtavaa kirjoittaa oma kirja, ja vieläpä näin herkullisesta aiheesta. Kirja on otettu valtavan hyvin vastaan ja erityisen iloinen olen kaikista niistä viesteistä, joissa on annettu palautetta ja kiitetty ihanista resepteistä. Kirjailijan ura jatkuu ensi vuonna, isommalla volyymilla.

3. Kullanarvoiset ystävät. Olen loppujen lopuksi puhunut blogissani hyvin vähän ystävistäni, sillä en ole halunnut osallistaa heitä blogimaailman armoille – se kun on joskus aika raadollinen. Pidin valtavasti tämän postauksen kirjoittamisesta, sillä se kirkasti myös omia ajatuksiani ystävyydestä ja auttoi hahmottamaan miten mahtavia ihmisiä minulla on ympärilläni. Kaikki ihmisinä niin erilaisia, mutta sillä merkitsevällä tavalla samanhenkisiä. Ystävyyssuhteet ovat aivan mieletön lahja, sen olen saanut huomata varsinkin viimeisen puolen vuoden aikana.

4. Kiitos hyvää – vaivatonta kulinarismia ja kutkuttavan kaunista ruokataidetta. Virpi Mikkosen kirja-arviopostaus kiilasi kärkikahinoihin, eikä suotta! Sittemmin kauniin herkkukirjan oikeudet on myyty myös Yhdysvaltoihin ja kirja käännetään myös englanniksi. Kirjan olemus huokuu silkkaa harmoniaa ja on täynnä viimeisteltyä sisältöä.

5. Maksan puhdistus luonnollisin keinoin. Jostain syystä olen pitkään vältellyt kirjoittamasta terveysaiheista (ehkä siksi että ne ovat itselle jo niin peruskauraa enkä haluaisi milloinkaan paasata). Nautin kuitenkin tämän postauksen kirjoittamisesta, eri kirjojen tarjoamiin taustatietoihin paneutumista ja oli ilahduttavaa huomata, että tämä aika marginaalinen aihe kiinnosti myös teitä. Tällaisia voisin tehdä enemmän ensi vuodelle, mitä mieltä olet?

yellowmood_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_hyvinvointi_superfood

(Alla olevat suosituimmat postaukset akselilla 6-10 tulevat vähän hassussa järjestyksessä, koska päätin yhdistää jutut 6, 7 ja 10 niiden saman teeman vuoksi.)

6 .Inspiroivat naiset: Virpi Mikkonen, nainen hattaraisten raakaherkkujen takana, 7. Inspiroivat naiset: Kukka Laakso, hauska ja raudanluja hyvinvoinnin ammattilainen ja 10. Inspiroivat naiset: Miia Rantonen, aurinkoinen oman tiensä kulkija. Inspiroivat naiset -juttusarjani syntyi hetken päähänpistosta, kuten useimmilla parhailla ideoilla on tapana syntyä. Kaipasin haastatteluja, joissa ei olisi aina kärkenä ne kaikista tavallisimmat kysymykset, vaan jotain vähän erilaisempaa, henkilökohtaisempaa ja syvällisempää. Halusin tuoda näistä säkenöivistä naisista esiin uusia puolia ja mielestäni siinä onnistuinkin. Juttusarja saa jatkoa taas ensi vuoden puolella!

8. Kukkaisvesikylpy Dabban tapaan. Latvialaiset kukkaisvedet päätyivät kesällä tehokäyttööni enkä ole niistä sen jälkeen luopunut.

9. Opettele ottamaan kiitos vastaan. Tämä on itse asiassa vanhempi tekstini, jonka päivitin ja toin sivustolleni tämän vuoden puolella. Aihe on relevantti vuodesta toiseen. Kiitoksen vastaanottaminen ei ole aina helppoa, mutta siihen voi oppia ja sillä on paljon laajempia ja kauaskantoisempia vaikutuksia kuin voisi äkkiseltään kuvitella.

yellowmood_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_hyvinvointi_superfood (1)

11. Kestävän huulimeikin ja kuulaan meikkipohjan salaisuus. Vinkkasin kesällä muutamasta meikkiniksistä, joiden ajattelin hyödyttävän myös teitä.

12. Unique Haircare – Hiustenhoitoa pienellä budjetilla. Matalan budjetin hiustuotesarja pohjautuu kuontaloa hoitavaan ylijäämäheraan. Mielenkiintoista, eikö? Kannattaa kokeilla ainakin sarjan shampoota ja suolasuihketta.

13. Kirkas iho Mádaran Detox-naamiolla ja AHA-hedelmähappokuorinnalla. Erilaiset hedelmähappokuorinnat kokivat aivan uudenlaisen tulemisen kuluneena vuonna ja ihastuin itse palavasti Mádaran kuorintaan sekä savinaamioon. Todellista vastinetta rahoille!

14. Vuoden 2015 paras luonnonkosmetiikka 1/4: Meikit. Julkaisin tämän jutun vasta muutama päivä sitten, mutta jotenkin se on onnistunut kiilaamaan itsensä vuoden luetuimpien joukkoon! Sikäli tietysti todella ihanaa, koska artikkeli sisältää liudan suosikkituotteitani, joiden toivon päätyvän myös mahdollisimman monen muun arkea ilahduttamaan.

15. Kevyt ja peittävä meikkipohja by ZAO. Kerroin lokakuussa tästä bambuun pohjautuvasta kosmetiikkasarjasta, jonka tuotteilla syntyy luonnollinen meikkipohja. Sarjan valikoimista löytyy myös luonnonkosmetiikan valokynä, joka oli ainakin itselleni ihan uusi asia. Juttu herätti paljon keskustelua ja mielenkiintoa, siksi se saakin jatkoa ensi vuoden puolella.

yellowmood_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_hyvinvointi_superfood (2)

16. Vuoden upein kauneudenhoitokirja: Katja Kokon Aidosti kaunis. Joulukuun alussa julkaistu 288-sivuinen opus saapui sopivasti talvilomani alkajaisiksi. Kaunista kirjaa kehtaa pitää esillä ja se sisältää roiman kattauksen vastauksia erilaisiin ihonhoito-ongelmiin, DIY-resepteihin ja mielenkiintoisiin haastatteluihin. Kaapo Kamun kuvittama opus sisältää runsaasti kuva-aukeamia ja tunnelmallisia ihonhoitokuvia.

17. 5 x suosikkikosmetiikkatuotetta pastellisävyissä. Koostin tämän pikkujutun kevään valon innoittamana ja sisällytin siihen sen hetken kosmetiikkasuosikkini – hempeissä sävyissä, kuinkas muutenkaan.

18. Makuuhuoneen muodonmuutos. Sisustusjutut ovat olleet tänä vuonna vähissä (kiitos kaikenlaisen sisustusinnottomuuden), mutta saimmepahan toteutettua makuuhuoneen maalausprojektin erään yhteistyön tiimoilta. Lempeän harmaansävyinen seinää ilahduttaa edelleen.

19. Persikkasuu. Tarina siitä kuinka persikkakammoinen päästi tuon 90-luvun nimikkopastellisävyn takaisin elämäänsä – ensin huulipunassa ja sittemmin myös sisustuksessa.

20. Kolme tehokasta tapaa saavuttaa villeimmätkin unelmasi. Tämä teksti syntyi, kun aloin pidemmän tauon jälkeen tekemään aktiivisemmin mielikuvaharjoittelua omien unelmieni saavuttamiseksi. Olin junnannut paikoillani pitkään, joten oli aika antaa karstalle kyytiä ja kutsua hyviä asioita luokse. Suosittelen kokeilemaan, vaikka ensin tuntuisikin siltä, ettei mitään tapahdu. Neuvot ovat ilmaisia ja vaikutus näkyy usein pienellä viiveellä.

yellowmood_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_hyvinvointi_superfood (3)

21. Rahua & Amazonin metsien hiustaiat. Rankkasin Rahuan hiustenhoitotuotteet vuoden parhaimmiksi ja selkeästi teema on kiinnostanut myös teitä. Hyvien hiustenhoitotuotteiden löytäminen ei ole helppo juttu, vaan siihen pätee hieman samat lainalaisuudet kuin oikeanlaisen kampaajankin löytämiseen. Tehon lisäksi pitää synkata pidemmällä aikavälillä.

22. Vuoden 2015 paras luonnonkosmetiikka 2/4: Kasvojenhoito. Ihan huippua, että tämä muutama päivä sitten julkaistu postaukseni päätyi myös TOP25-listalle, sillä kyseessä on yksi allekirjoittaneen suosikkipostauksista. Juttu sisältää runsaasti lempituotteitani, joista on iloa taatusti myös muille.

23. Nudie love. Kokosin nude boardin sen hetken suosikkituotteistani ja asioistani. Tykkään kuvasta edelleen tosi paljon.

24. 6 syytä rakastaa Crossfit-treenejä. Tämä vuosi on ollut todella ailahtelevainen mitä tulee treenaamiseen, mutta allekirjoitan edelleen kaikki nämä syyt, joiden vuoksi CrossFit on niin hyvä harrastus. Myönnän silti, että kaipaan rinnalle myös jotain lempeämpää, siksi olenkin aloittamassa enemmän kehonhuollollisia lajeja, joskin pidän myös CrossFitin mukana arjessa.

25. Mintun väriseksi maalattu puulaatikko. Listan päättää yksi pieni sisustusjuttu. Olen maalannut vuoden mittaan lukuisia pieniä kalusteitamme erilaisilla pastellin sävyillä ja tämä puulaatikko on yksi niistä. Voin suositella sydämeni pohjasta myrkyttömiä Nutshell-maaleja. Ne eivät haise pahalle, kuivuvat nopeasti ja ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi.

Mikä oli sinun vuoden suosikkijuttusi Yellow moodissa? Minkälaisia/minkä aihepiirin juttuja toivoisit lisää?

MerjaK

Hei,

Ihana raakaherkkukirja, jonka ostin Sinulta on suosikkini. Lisäksi luen kohdan 20 jutun tavoista saavuttaa villeimmät unelmat aina uudestaan ja uudestaan. Unelmia ja unelmointia tarvitaan aina.
Juttuja ravitsemuksesta, treenaamisesta ja kosmetiikasta esim. luonnonkosmetiikan hajuvesistä toivoisin.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Niin ilahduttava kuulla Merja, kiitos paljon! Olet oikeassa unelmoinnin suhteen, sitä taitoa on hyvä ylläpitää, jotta pääsee eteenpäin haluamillaan tavoilla. Blogisuunnittelupöydälläni on suunnitelmia toivomistasi aiheista, otan ne talteen. Kaikkea hyvää vuoteesi!

Vastaa
MerjaK

Unohtui vielä, jos sinulla on hyviä kahvi/tee vinkkejä jakaisitko niitä? Smoothie, joka maistuu piparkakulta olisi kiva, resepti nimittäin on hukassa...

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Toki! Oliko mielessäsi jotain tiettyä kahvi tai teevinkkiä, joista haluaisit tietoa? Olen kirjoittanut aiheista ainakin nämä postaukset:

https://hannamarirahkonen.fi/yellowmood/cafe-kokko-saat-kahvisydameni/
https://hannamarirahkonen.fi/yellowmood/capuccino/
https://hannamarirahkonen.fi/reseptit/joko-olet-kokeillut-bullet-proof-kahvia/
https://hannamarirahkonen.fi/yellowmood/mandragora-rovaniemen-suloisin-kahviputiikki/
https://hannamarirahkonen.fi/reseptit/aeropress/

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Cultivator’s & maailman parhaat kasvivärit
Aktiivihiili on ihonhoidon uusi musta
Kuivattaako risiiniöljy ihoa?
Täsmätuotteet 5 x hiusongelman hoitoon