Yellow Moodin tarjonta laajenee, tervetuloa Strawberry Emmi -kosmetiikkablogi!

Lokakuusta lähtien Yellow Moodin valmiiksi monipuolista lifestyle-sisältöä tulee rikastuttamaan Emmi Mansikkaviidan Strawberry Emmi -kosmetiikkablogi, joka keskittyy luonnonkosmetiikan kiinnostavimpiin uutuuksiin, aina yhtä hätkähdyttäviin kulttipurnukoihin sekä ajankohtaisiin kauneudenhoitovinkkeihin.

Moni teistä lukijoistani muistaa varmasti Emmin Joliesta, jossa toimin muutamia vuosia sitten sisällöntuottajana ja Emmi tuohon aikaan myymälä- ja tuotepäällikkönä. Maailma on hassu paikka, ja tunnen valtavaa iloa siitä että ystävieni Jutta Ruonansuun ja Katja Kokon alunperin perustama luonnonkosmetiikan mekka on tuonut minut yhteen paitsi heidän, myös niin monen upean naisen kanssa.

Emmi on kauneudenhoidon ammattilainen sanan varsinaisessa merkityksessä, ja muistan aina ihailleeni tämän osaavan naisen valtavaa tietotaitoa kauneudesta, meikkaamisesta sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineista. On aina vahvahduttavaa nähdä ihmisiä oman intohimonsa parissa, se on jotain minkä tuntee, ja siksi se tuottaa valtavasti merkitystä ympärilleen.

Monet teistä rakastavat luonnonkosmetiikkajuttuja, ja olen äärimmäisen onnellinen voidessani laajentaa Yellow Moodin tarjontaa entisestään tämän aihealueen muodossa. Omat luonnonkosmetiikkajuttuni eivät katoa tämän myötä minnekään, ennemminkin Emmin myötä luonnonkosmetiikan asema yhtenä sivustoni aihepiirinä tulee vahvistumaan hyvän ruoan ja monipuolisen lifestyle-sisällön rinnalla. Kaikkea sopivasti, tässähän olisi vaikka mottoainesta.

Pääsette tulevaisuudessa nauttimaan Emmin vuosien varrella karttuneesta kauneudenhoitoon liittyvästä vinkkipankista, nauttimaan meikkivideoista, oppimaan eri ihotyyppien täsmähoidosta, kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä ja lukemaan ajankohtaisia tuoteuutuusesittelyjä luonnonkosmetiikan kiinnostavimmilta brändeiltä. Lämpimästi tervetuloa Emmi osaksi Yellow Moodia – pitkää taivalta meille yhdessä.

Toivottakaahan Emmi tervetulleeksi kommenttiboksissa juttutoiveen kera!

Strawberry Emmi

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Emmi Mansikkaviita, 32-vuotias luonnonkosmetiikan asiantuntija, intohimoinen purkkihöperö ja suuri huulipunan ystävä. Työni luonnonkosmetiikan parissa mahdollistaa minulle aitiopaikan alan uusimpiin tuuliin ja jatkuvasti kehittyvään tarjontaan. Olen testannut elämäni aikana tuhansia kosmetiikkatuotteita ja koko urani on keskittynyt tuotteiden ympärille, joten purkit ja purnukat ovat minulle hyvin tuttuja ja rakkaita.

Uuden oppiminen ja oman osaamisen päivittäminen ovat itselleni suurimpia eteenpäin ajavia voimia ja inspiraation lähteitä. Haluan kehittyä ja oppia aina vaan lisää. Tällä hetkellä minulla on loppusuoralla opinnot luonnonkosmetiikan tuotekehityksen parissa. Pohjakoulutukseltani olen meikkaaja ja kampaaja, lisäksi olen matkan varrella opiskellut ja imenyt itseeni tietoa monipuolisesti ihonhoidosta ja yleisesti kauneudenhoidosta. Inci-listat ovat kiehtoneet minua nuoresta asti. Niitä tutkimalla olen lopulta löytänyt tieni luonnonkosmetiikan maailmaan, ensimmäisen kerran lukioikäisenä ja lopullisesti lähes 10 vuotta sitten.

Rakastan kosmetiikkaa ja nuorempana vietin sen parissa suuren osan vapaa-ajastani. Sittemmin olen yksinkertaistanut ja nopeuttanut meikkaus-, ihonhoito- ja hiustenhoitorutiineitani. Tämän myötä minusta on tullut aika hyvä optimoimaan kauneudenhoitoa: minimipanostuksella maksimaalisiin tuloksiin.

Mitä odotat eniten kosmetiikkablogisi suhteen?

Omassa blogissa tiivistyy kaikki se tieto ja osaaminen, mitä minuun on tarttunut vuosien varrella. On mahtavaa päästä jakamaan tätä kaikkea ja fiilistelemään kosmetiikkaa yhdessä teidän lukijoiden kanssa. On parasta, että saan tehdä blogistani oman näköiseni, mutta toisaalta odotan kovasti myös yhteistyötä Hannamarin kanssa. Meillä onkin jo kaikkea hauskaa ideoituna tulevaan, en malta odottaa, että pääsemme toteuttamaan näitä ajatuksia.

Strawberry Emmi

Miten alkaa maailman paras päivä?

Tykkään herätä aamuisin aikaisin. Se ei aina tunnu kivalta juuri herätyskellon soimisen hetkellä, mutta palkitsee kyllä jälkikäteen aikaansaavana ja reippaana olona, siksi sitä teen. Lähden suoraan herättyäni salille. Kunnon treenin jälkeen on ihan parasta aloittaa päivän muut hommat. Pienet asiat merkitsevät minulle arjessa paljon ja keskityn ympäröimään itseni heti aamusta päivän fiilikseen sopivilla, itselleni hyvää mieltä tuovilla asioilla.

Valitsen aamuisin käyttämäni kosmetiikan boostaamaan oloa ja säästän aamuihin kaikista lemppareimmat suihkugeelit ja muut hyvän mielen suosikit. Toisaalta, myös uusien tuotteiden testaaminen tuo aamuun draivia. Olen aamulla tehokkaimmillani, joten ryhdyn puuhaamaan päivän töitä tai muita asioita heti treeneistä ja suihkusta tultuani. Vastapainona tehokkaille aamuille, minusta on ihanaa vain olla tekemättä oikeastaan mitään ihmeellistä iltaisin.

Minkälaisia asioita tai ajatuksia hyvinvointi merkitsee sinulle?

Hyvinvointi koostuu pienistä palasista ja pyrin vaalimaan pieniltäkin tuntuvia, mielihyvää tuovia juttuja elämässä. Treenaaminen pitää minut raiteillani sekä henkisesti että fyysisesti ja siitä luistamisen huomaan olossani jo ihan muutaman päivän jälkeen.

Arvotan nykyään aikaa eri tavalla kuin vaikkapa vielä pari vuotta sitten. Itselleni tärkeintä on elää oman näköistäni elämää, jossa voin hyvin kokonaisvaltaisesti. Alan herkästi suorittamaan kaikkea mahdollista ja tämän tiedostaneena, koitan jättää kalenteriin myös aivan tyhjää aikaa.

Minkä aihealueen juttuja kirjoitat?

Luonnonkosmetiikka loistaa blogini tähtenä ja tekstieni painotus on ihon- ja hiustenhoidossa sekä meikkijutuissa. Rakastan testailla kosmetiikkaa ja innostun valtavasti uusista lanseerauksista, blogissani tullaankin varmasti näkemään paljon uutuustuotteita ja intoilua kosmetiikkamaailman uusimmista trendeistä.

Meillä on avomieheni kanssa meneillään mielenkiintoinen asuntoprojekti, johon liittyen saatan kirjoittaa muutamia sisustukseen liittyviä tekstejä. Mahdollisia muita sivupolkuja blogissani voivat olla satunnaiset vaate- ja treenijutut. Toiveitakin saa erittäin mielellään esittää!

Strawberry Emmi

Mitkä asiat/arvot ohjaavat sinua eteenpäin elämässä?

Pyrin jatkuvasti kaikilla toimillani kohti kestävämpää elämäntapaa. En kuitenkaan usko oikeastaan missään asiassa mustavalkoisuuteen tai tuomitsevaan kaikki tai ei mitään -asenteeseen. Rennolla otteella koitan tehdä parempia valintoja ja oppia koko ajan lisää.

Mistä/mitä tekemästä sinut löytää vapaa-ajalla?

Kävelyltä merenrannassa (rakastan merta!), jalkapalloa seuraamassa joko paikan päällä tai kotisohvalla, kuntosalilta sekä kaikista varmimmin ihan vaan kotoa nautiskelemassa rauhallisesta elämästä.

Mistä unelmoit juuri nyt ja mikä saa sinut nauramaan?

Unelmoin lämmöstä ja palmuista sekä omasta koiranpennusta. Nauran ja hymyilen paljon, joten ilmeisesti monikin asia aivan tavallisessa arjessa! Varmimmin kuitenkin eläinvideot.

Minkälaisia terveisiä lähetät Yellow Moodin lukijoille?

Kuulen todella mielelläni ajatuksianne ja toiveitanne. Otan vastaan juttutoiveita – jos teillä on mielessänne tiettyjä brändejä, tuotteita tai aiheita, joista haluaisitte kuulla, niin kertokaa! Käy kurkkaamassa myös Instagramini @strawberryemmi. Teen sinne tutoriaaleja helpoista ja nopeista meikeistä sekä päivittelen spontaanisti myös tuotevinkkejä ja nostoja uutuuksista.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Tytti-Kaarina Myöhänen

Suski

Ihania uutisia luonnonkosmetiikkaa rakastavan korvaan ja myös myös meikkijutut kiinnostaa sillä koen olevani ehkä hieman antimeikkaaja vaikka päivittäin tulee minimalistisesti meikattuakin, käyttäen vain meikkivoidetta, ripsiväriä ja huulikiiltoa.

Erityisesti sydäntä lähellä on kuivan, atooppisen ja herkän ihon hoito. Raaka-aine asiat kiinnostavat kovasti. Myös tuo Emmin koulutus luonnonkosmetiikan kehitykseen parissa kiinnostaa paljon! Tervetuloa ja jään innolla odottamaan juttuja! 🧡

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kauniista sanoistasi, lämmittivät mieltäni kovasti <3 Meikkijuttuja on tulossa paljon! Meikkiohjeeni ovat lähes aina tosi simppeleitä ja niistä voi mainiosti poimia itselleen sopivan, vieläkin pelkistetymmän version :)

Vastaa
Mona

Ihanaa! Kosmetiikkajuttuja ei voi koskaan olla liikaa! :)

Toivoisin vertailuja; meikkivoiteet, peiteaineet, ripsivärit, eyelinerit, ym....

Pihistä/panosta-juttuja myös olisi kiva lukea mahdollisimman samantyylisistä tuotteista.

Ja kaikki Und Greteliin liittyvä kiinnostaa erityisen paljon, i love it!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveistasi ja juttuideoista <3 Vertailuja on tulossa, ihana kuulla että ne kiinnostavat. Pihistä/panosta ajatuksen otan idealistalle, tosi hyvä ajatus :) Und Gretel on minustakin ihana sarja, itselläni on vakikäytössä heiltä ainakin luomivärejä ja huulikiiltoja!

Vastaa
Tilhi

Sisustus- ja salijutut kiinnostaa! :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Niitä tulossa mahdollisesti jossakin vaiheessa <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Tärinään perustuva TRE-menetelmä – mitä, miksi, kenelle?
Pintakuivan ja kuivan ihon hoito-opas
Miten selvitä kuukautisista retkeillessä?
Samettinen sellerikeitto