Vuoden 2015 paras luonnonkosmetiikka 4/4: Hiukset & välineet

Parhaiden kosmetiikkatuotteiden valinta päättyy tähän postaukseen, jossa on aika summata yhteen vielä kuluneen vuoden mieleenpainuvimmat hiustuotteet ja kauneusvälineet.

artikkeli_luonnonkosmetiikka2015_yellowmood 9

HIUSTUOTTEET

Paras shampoo: Rahua Voluminous Shampoo*. Oikeanlaisen shampoon löytäminen ei ole helppoa, mutta kun sopivan löytää, haluaa siitä pitää kaksin käsin kiinni! Vaadin shampooltani kevyttä vaahtoamista, riittoisuutta ja aivan erityisesti tarpeeksi pesevää ja hiuksia tuuheuttavaa vaikutusta. Tämän shampoon jäljiltä hiukset ovat ilmavat, helposti käsiteltävät sekä kiiltävät. Tuoksussa on häivähdys laventelia ja eukalyptusta. 237 ml / Biodelly 34 €.

Paras hoitoaine: Rahua Voluminous Conditioner*. Sitruksisen tuoksuisen hoitoaineen koostumus on ilmavan kevyt, hyvällä tavalla emulsiomainen eikä se jätä runsaastikaan käytettynä hiuksia tahmeiksi tai lättänöiksi. Tämän kanssa on lupa lotrata, varsinkin jos kaipaa latvoillensa tehokosteutusta ilman rasvaista efektiä. Rahuan tuuheuttava hoitoaine on ollut tähän mennessä omalle hiuslaadulleni kaikista luonnonkosmetiikan hoitoaineista ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Hoitoaine suojaa ja kosteuttaa lupaustensa mukaisesti. 237 ml / Biodelly 37 €.

Paras muotoilutuote: John Masters Organics Sea Mist*. En voi enää elää ilman tätä tuotetta, siirpä hurraa ja kiitos elämälle JMO:n suolasuihkeesta! Ohut hius saa suihkeesta juuri sopivasti rakennetta ja tukea pysyäkseen kuohkeana. 226 ml / Jolie 30 €.

Paras öljyhoito: Weleda Intensive Hair Oil*. Erittäin kosteuttava ja hoitava hiusöljy, joka tuoksuu rosmariinille. Uskomattoman hyvä tehohoito kuiville hiuksille ja samealle päänahalle. 50 ml / nu3 16,90 €.

artikkeli_luonnonkosmetiikka2015_yellowmood 12

VARTALONHOITO JA -HIUSTARVIKKEET

Paras vartalonkuorinta: Eco by Sonya Exfoliant Glove -kuorintakinnas*. Vihdoinkin kuorintakinnas, josta ei irtoa kuituja ja joka kuorii ihoa juuri sopivasti! Iho on kuorinnan jäljiltä pehmeä kuin vauvan pylly. Biodelly 20 €.

Paras hiustuote: Aquis Hair Turban*. Hiusturbaani on niin nerokas keksintö, ettei toista. Pehmeä kangas imee itseensä hiuksissa olevaa kosteutta ja pysyy paikallaan kätevän nappikiinnityksen avulla. Ei enää ikinä huonosti istuvia ja koko ajan irtoilevia kylpyhuonepyyhkeistä tehtyjä turbaaneita, kiitos. Biodelly 39 €.

Paras hiusharja: Ecotools iso volyymiharja*. Tämä harja toimii aivan loistavasti föönaamiseen. Lämmin ilma pääsee helposti väljien harjasten välistä, jolloin hiukset kuivavat nopeasti ja niistä tulee helposti käsiteltävät sekä kuohkeat. Biodelly 19,90 €.

artikkeli_luonnonkosmetiikka2015_yellowmood 11

MEIKKIVÄLINEET

Parhaat meikkisiveltimet: Ecotools meikkipohjasivellinsetti*. Kätevä ja pieneen tilaan menevä sivellinsetti sisältää viisi erilaista sivellintä, joiden avulla meikkipohjasta saa tasaisen. Viiden siveltimen setti / Biodelly 26,90 €.

Paras meikkituote: Make up Blender*. Tämän meikkisienen avulla BB-voiteet, meikkivoiteet ja peiteaineet sulautuvat iholle tasaisesti ilman rajoja tai liian meikatun näköistä lopputulosta. 2 kpl / Biodelly 11 €.

Paras ihonpuhdistustuote: Absolution L’Eponge Konjak -puhdistussieni* ja The Organic Pharmacy -musliiniliina. Käytän Konjac-sientä joka ilta kasvojenpuhdistuksen aputuotteena. Vedellä kostutettava sieni tehostaa meikin irtoamista ja kuorii kevyesti. Ihosta tulee todella pehmeä ja hoitotuotteet imeytyvät miljoona kertaa paremmin kuin aikaa ennen sientä. Toisinaan turvaudun myös hieman karheaan musliiniliinaan, joka kuorii asteen verran tehokkaammin ja saa pintaverenkierron aktiiviseksi. Konjak-sieni, Jolie 11 €.  Musliiniliina, Biodelly.

AIEMMAT OSAT

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 1/4: Meikit

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2/4: Kasvojenhoitotuotteet

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2/4: Vartalo- ja käsienhoitotuotteet

Tähdellä merkityt linkit ovat Affiliate-linkkejä.

Elina

Luin kaikki vuoden suosikki-julkaisusi. olen jonkin verran lukenut blogiasi ja muistelisin, että pidit myös Madaran shampoosta. Miten vertailisit Madaran ja Rahuan tuotteita keskenään vai voiko niitä edes verrata? Olen kokeillut Santen ja Madaran shampoita. Mielestäni molemmat on ihan ok, mutta minulle on joskus myös suositeltu Rahuan tuotteita. En ole vielä raaskinut ostaa Rahuan hiustuotteita niiden korkeamman hinnan vuoksi. Ovatko esim riittoisempia kuin Madara? Itse vertaisin Madaraa ja Santea siten, että Madara levittyy hiuksiin paremmin ja vaahtoaa ihan kivasti. Madara puolestaan välillä tuntuu kutittavan päänahkaa, santella en ole huomannut samaa. Molemmilla shampoilla joudun pesemään hiukset joka toinen päivä.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei Elina, ja pahoitteluni vastaukseni viivästymisestä! Käytän edelleen Mádaran shampoota, se on ehdoton suosikkini edullisemmista vaihtoehdoista. Alla muutamia eroja Rahuan ja Mádaran shampoiden välillä: - Rahua ei vaahtoa yhtä paljon kuin Mádara - Pesutuloksen suhteen Rahua on hellävaraisempi hiukselle ja hiukset ovat kosteutetumman tuntuiset myös kuivaamisen jälkeen (ainakin omalleni) - Mádaran shampoo levittyy rahuaa tasaisemmin hiuksiin, tästä syystä shampoota tarvitsee vähemmän Molemmat ovat kuitenkin riittoisia ja toki tämäkin riippuu eniten omista tottumuksista ja hiuksen pituudesta :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Luminen seikkailu Korouoman kanjonissa
10 kesää sitten
Maaliskuun 2017 parhaat
Vanhan senkin uusi kuosi