Yellow Mood Yellow Mood mobiili
Kauneus & luonnonkosmetiikka

2 x kesäiholle sopiva savinaamio

Kaupallinen yhteistyö Käsämä.

Saatatte muistaa, kun postasin maaliskuussa kotimaisen Käsämän savinaamiosta? Ilokseni sarjaan on saatu nyt kesän aikana odotettua lisäystä, sillä kauniiseen lasipurkkiin pakattu savinaamio on saanut rinnalleen kaksi ekologisempaa sisarusta, jotka on vieläpä suunnattu eri ihotyypeille. Rasvoittuvalle ja sekaiholle löytyy uudistava tyrninaamio ja herkälle ja normaalille iholle hellävarainen karpalonaamio.

Käsämä on vuonna 2016 perustettu sarja, joka sai syntynsä Pauli Wigeliuksen ollessa vaeltamassa Käsämän seudulla. Seudulla sijainnut saviesiintymä kiinnitti Paulin huomion ja syntyi idea saven hyödyntämisestä kasvojenhoitotuotteissa. Jonkin ajan kuluttua savea alettiin tutkia ja laboratiotestit osoittivat, että kyllä, savea voisi kuin voisikin käyttää ihonhoitotuotteisiin.

Käsämän lähtökohtana on ollut tuottaa alusta saakka mahdollisimman puhdasta ja paikallisista raaka-aineista valmistettua kosmetiikkaa ja vaikka brändillä ei ole virallista luonnonkosmetiikan sertifikaattia, tuotteet valmistetaan silti luonnonkosmetiikan standardeja noudattaen. Valmistusprosessissa on huomioitu raaka-aineiden laadun lisäksi myös ympäristöystävälliset seikat, sillä esimerkiksi naamioiden valmistukseen käytetty vesi hyödynnetään jälkikäteen kasteluvetenä.

Savi on yksi parhaiten siedetyistä kosmetiikan raaka-aineista, sillä se sisältää runsaasti hoitavia mineraaleja ja imee puoleensa iholle haitallisia aineita kuten raskasmetalleja. Antibakteerisena raaka-aineena savi myös hillitsee tulehdustiloja. Savinaamiota voi käyttää joko pelkkänä naamiokerroksena tai yhdistää siihen kevyen hieronnan levitysvaiheessa, jolloin saadaan aikaan myös mekaaninen kuorinta. Kevyt kitka tehostaa kuolleen ihosolukon poistumista, elvyttää pintaverenkiertoa ja tehostaa naamion puhdistavaa vaikutusta. Herkkäihoisten kannattaa levittää savinaamio iholle ja pestä pois, mutta esimerkiksi rasvoittuvalle iholle voi aivan hyvin yhdistää mekaanisen kuorinnan.

Kesäisin iho tuppaa menemään herkemmin tukkoon, koska lämpimän ilman, hikoilun ja meikin yhdistelmä kerryttää todella helposti epäpuhtauksia ihohuokosten uumeniin. Siksi tykkään käyttää juuri tähän vuodenaikaan kosteuttavien kasvoseerumien ja ihoöljyjen rinnalla savinaamioita – ne imevät itseensä epäpuhtauksia, tyhjentävät ihohuokosia, vauhdittavat ihon aineenvaihduntaa, kaksinkertaistavat hoitotuotteiden imeytymisen ja kuorivat mekaanisesti.

Käsämän uudet naamiot on pakattu käteviin 100 gramman kokoisiin paperipusseihin, joita on helppo kuljettaa mukana matkalla ja joissa on myös ilmatiivis suljentamekanismi. Pakkaukset ovat todella riittoisia, sillä yhdestä pussista saa keskimäärin 30 kasvonaamiota – pussillinen kestää siis käytössä jopa 15 viikon ajan.

Savinaamion käyttöohje

Yleisesti ottaen savinaamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta kuivaihoisille suositellaan pidempää käyttöväliä. Herkälle iholle on suositeltavaa levittää naamio siveltimellä ja lyhentää vaikutusaikaa. Kuivattavan efektin hillitsemikseksi saven voi sekoittaa myös kasvoöljyyn tai esimerkiksi jogurttiin.

1) Mittaa 1-2 tl savijauhetta kulhoon

2) Lisää saven joukkoon vettä muutama tippa kerrallaan ja sekoita, kunnes seos on tahnamaista ja helppoa levittää

3) Levitä naamio puhdistetuille kasvoille (ei silmänympärysiholle) ja anna vaikuttaa kunnes naamio on kuivunut iholle

4) Pese naamio pois haalealla vedellä hellävaraisin, pyörivin liikkein

Savinaamion jäljiltä iho saattaa punoittaa, mutta se hälvenee muutaman tunnin kuluessa. On tärkeää antaa iholle heti naamion jälkeen kosteutta – suihki kasvoille kasvovettä ja levitä vielä kostealle iholle sopiva seerumi, öljy tai kosteusvoide. Savinaamion jäljiltä oma ihoni on aina silkinpehmeä ja parhaiten vaikutuksen huomaa aina seuraavana aamuna, jolloin meikki levittyy iholle todella vaivattomasti.

Käsämän puhdistavat savinaamiot sisältävät vain kolmea raaka-ainetta: savea, maissitärkkelystä ja kotimaisia marjauutteita. Karpalosavinaamio sopii herkälle ja normaalille iholle, sillä sen sisältämän karpalomarjauutteen antioksidantit rauhoittavat ihoa ja puhdistavat tukkeutuneita ihohuokosia. Karpalonaamion koostumus on tyrniin verrattuna pehmeämpi eikä se aiheuta kitkaa iholla. Karpalouute sisältää orgaanisia happoja, jotka tekevät ihosta vastaanottavaisemman. Uute sisältää myös vapailta happiradikaaleilta suojaavaa ja ihon uusiutumisprosessia stimuloivaa C-vitamiinia.

Tyrnisavinaamio sopii parhaiten rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä tyrniuute hillitsee tulehduksia ja sisältää muun muassa antioksidanttipitoista E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, joka suojaa ihoa auringolta. Kuorinnassa

Naamiot ovat kotiolojen lisäksi mitä ihanimpia viemisiä mökkisaunaan. Itse kuorin oman ihoni keskimäärin kerran viikolla ja olen kokenut, että tämä väli pitää ihon hehkuvana ja hyvinvoivana. Yksinkertaiset tuotteet ovat usein niitä parhaimpia, ainakin tässä tapauksessa. Naamiopäivän jälkeen iho on sileä, seerumit ja öljyt imeytyvät loistavasti ja meikki levittyy iholle kuin unelma. Iso plussa myös kotimaisuudesta sekä riittoisuudesta!

Saatte 11.8.2017 saakka Käsämän verkkokaupan kaikista tuotteista -15 % alennuksen koodilla ”yellowmood”

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Blogi, Kauneus & luonnonkosmetiikka

Jätä kesäterveiset ja voita jopa 80 € arvosta Studio 78 Paris -meikkejä!

Yhteistyössä Eco Beauty Wellness.

Voita omavalintainen Studio 78 Paris -luonnonkosmetiikkapaketti:

Joko herkälle ja allergiselle iholle suunniteltu Studio 78 Paris -sarja on tuttu? Ranskalaisen meikkisarjan kaikissa tuotteissa käytetään ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka ovat yleisesti hyvin siedettyjä ja omaavat korkeita ihoa suojaavia ominaisuuksia. Pigmentit saadaan maamineraaleista ja hoitavuus kasvuutteista sekä kylmäpuristetuista kasviöljyistä. Jos sarja kiinnostaa laajemmalti, pääset lukemaan tarkemman käyttökokemukseni postauksesta Studio 78 Paris ja kestävä kesämeikki.

Nyt arvomme yhdessä Eco Beauty Wellnessin kanssa jopa 80 € arvoisen Studio 78 Paris -tuotepaketin yhdelle onnekkaalle. Voittopaketin kaksi tuotetta voittaja saa valita ihan itse sarjan koko valikoimasta.

Osallistut arvontaan jättämällä vapaavalintaisen kommentin alle (kommentti voi sisältää postaustoiveita, kesäkuulumisia tai mitä haluat). Otan muuten elokuusta lähtien toteutukseen tuoreita ja vanhempia toivomianne postausaiheita, joita olette jättäneet Yellow Moodiin kevään mittaan 🙂

Jätä kommenttisi oheen myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle ja helpottaa yhteydenottoa voittajaan.

Vastausaikaa on sunnuntaihin 16.7.2017 klo 23.59 saakka.

Muistutan samalla, että Eco Beauty Wellness tarjoaa vielä tänään sunnuntaina 9.7. aivan huiman alekamppiksen, jonka aikana kannattaa täydentää omat meikki- ja ihonhoitotuotevarastot! Valikoimista löytyy Studio 78 Paris’n lisäksi mm. Kahina, Herbpharmacy, Dr. Alkaitis ja John Masters Organics.

Ostamalla 50 e saa -5% alennusta

Ostamalla 100 e saa -10%

Ostamalla 150 e saa -20% 

Ostamalla 200 e tai yli saa huikeat -30% alennusta

Ihanaa sunnuntaita!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (71)
Blogi, Kauneus & luonnonkosmetiikka

Studio 78 Paris ja kestävä kesämeikki

Kaupallinen yhteistyö Eco Beauty Wellness.

Kompaktit ja jykevät valkoiset pahvirasiat, pariisilaistyylinen leikittelevän raikas design, peilit jokaisen pakkauksen sisäpuolella, hillityt pigmentit ja etenkin kesäajalle sopivat kevyet sekä kerrostettavissa olevat koostumukset.

Sain loppukeväästä käsiini pariisilaisen ekosertifioidun Studio 78 Paris -meikkisarjan, joka herätti mielenkiintoni, koska te olette toistuvasti kyselleet sellaisista sarjoista, jotka soveltuvat herkkäihoisille ja allergisille. Kannattaa siis höristää korvia, jos haussa on ollut uusi meikkisarja!

Sarjan suunnitellut Margareth herkistyi itse tavanomaisen kosmetiikan kemikaaleille ja päätti kehittää kaikille ihotyypeille, allergisille ja erittäin herkille tyylikkään ja toimivan meikkisarjan.
Sarjan erityisyys piilee lyhyissä INCI-listoissa ja sellaisten luonnonkosmetiikan ainesosien välttämisellä, jotka allergisoivat herkästi.

Meikkituotteissa käytetään ainesosia, jotka ovat yleisesti hyvin siedettyjä ja jotka omaavat korkeita ihoa suojaavia ominaisuuksia. Pigmentit saadaan maamineraaleista ja hoitavuus kasvuutteista sekä kylmäpuristetuista kasviöljyistä kuten avokadoöljystä, aprikoosinsiemenöljystä, rauhoittavasta kamomillauutteesta ja kosteuttavasta sheavoista.

Margareth on valmistunut markkinointijohtajaksi Sorbonnessa Pariisissa ja työskennellyt sen jälkeen muun muassa Guerlainille, joten hänellä oli ennen oman meikkibrändin lanseeraamista rautainen osaaminen kosmetiikan maailmasta. Täytyy tuotteita kokeiltuani todeta, että sen kyllä näkee ja tuntee.

Vuonna 2008 hän muutti kiireisen Pariisin sykkeestä Los Angelesiin ja alkoi elää terveellisempää elämää, johon kuului luomuruoka ja aiempaan verrattuna rauhallisempi elämäntyyli. Esikoistyttärensä syntymän aikaan vuonna 2009 Margaretille kristallisoitui ajatus omasta sarjasta.

Ideavarasto matkalaukussaan hän palasi Pariisiin, käveli Grands Boulevardeilla ja hahmotteli tulevan meikkisarjansa konseptia sekä luonnetta. Margarethille oli äärimmäisen tärkeää luoda mahdollisimman luonnollinen ja laadukas mineraalimeikkisarja, joka sopisi etenkin niille naisille, jotka ovat allergisoituneet joillekin luonnonkosmetiikan ainesosille tai ovat herkkäihoisia. Kosmetiikan ammattilaisena naiselle oli tärkeää, että jokainen tuote antaa käytännöllisyyden lisäksi käyttäjälleen mielihyvää ja tunteen luksuksesta – siksi myöskään mitään kompromisseja ei tehty.
Hän teki tiiminsä kanssa vaativan pohjatyön ja lanseerasi lopulta oman luonnollisen ja ikioman Studio 78 Paris’n.

Kokosin kesän hengessä teille muutamat helpot niksit lämpimän vuodenajan ihonhoitoon ja etenkin siihen miten saada aikaiseksi raikas ja kestävä meikkipohja niille helteisemmillekin päiville. Löydät postauksen lopusta myös meikkilookin, joka on toteutettu Studio 78 Paris’n ihanilla meikeillä!

Raikkaan & kestävän meikkipohjan ABC

Näin teet kuulaan ja raikkaan meikkipohjan, joka kestää tasaisena pitkänkin hellepäivän.

1) Pohjatyöt ensin: kuori ja kosteuta

Kaunis ja kuulas meikkipohja syntyy aina hyvin hoidetun ihon sivutuotteena. Jos ilmassa on vielä sameutta tai kuivuutta, hyvä uutinen on se, että muutos on onneksi muutaman helpon askeleen päässä. Käytän itse näitä alla olevia kikkoja aina ennen tärkeitä päiviä tai kun haluan ihon olevan seuraavana aamuna parhaimmillaan. Etenkin kesäaikana on todella tärkeää kuoria kasvot säännöllisesti joka viikko, sillä kostea ja kuuma ilma kerryttää ihoon helposti ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Voit aivan hyvin kuoria ihon kevyesti vaikka joka ilta (jos ihotyyppisi sen sallii), näin myös hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho pysyy hengittävämpänä. Suosittelen ottamaan Konjac-ihonhoitosienen osaksi ihonpuhdistusrutiineja viimeistään nyt – se sopii myös herkille ihotyypeille, jotka eivät siedä kuorinta-aineiden aiheuttamaa mekaanista hankausta.

Tee näin illalla: Puhdista kasvot puhdistusaineella ja konjac-sienellä. Kuori kasvot tuotteella, jossa on mahdollisimman pieniä kuorivia kiteitä. Pyörittele kuorinta kevyesti koko kasvoille ja kuori erityisen huolellisesti helposti tukkeutuvat alueet kuten otsa, leuka ja nenä. Jos ihosi on kuiva tai pintakuiva, levitä kasvoille kuorinnan jälkeen kosteuttava naamio. Suihki kasvoille kuorinnan ja naamion jälkeen runsaasti kasvovettä, jotta iho saa myös vesimäistä kosteutusta ja pH tasapainoittuu. Lisää kosteille kasvoille kasvoöljyn ja kosteuttavan seerumin sekoitus.

Tee näin aamulla: Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy kasvot läpi yön aikana iholle kertyneen hien ja talin poistamiseksi – et tarvitse erillistä vesipesua. Levitä sitten ihotyypillesi sopiva kevyt päivävoide tai kosteuttava seerumi. Jos haluat superkuultavan ja hehkuvan meikkipohjan, levitä iholle pari tippaa kasvoöljyä (ei kuitenkaan silmäluomille). Öljy kosteuttaa ihon pinnan ja meikin levittäminen on tämän jälkeen todella sujuvaa.

2) Pohjusta primerilla

Primer, eli pohjustusvoide häivyttää ja supistaa ihohuokosia, hillitsee kiiltoa, tasoittaa ihon pintaa ja pitää meikin paikallaan kestävämmin etenkin lämpiminä kesäpäivinä.

Levitä primeria ohuesti joko koko kasvoille tai vain paikallisesti kasvojen rasvoittuville alueille kuten T-alueelle. Pohjustusvoide tekee muiden meikkipohjatuotteiden levittämisestä helpompaa, koska iho on sen jäljiltä tasaisempi.

3) Vaihda meikkivoide kevyempään

Paksut meikkivoiteet saa unohtaa kesän ajaksi, ellei halua näyttää siltä, että kasvoilla on paksu rasvamaski. Iho on kesäisin usein paremmassa kunnossa kuin kylmempinä vuodenaikoina, joten anna sen hengittää ja kevennä meikkipohjaa. Kauniin meikkipohjan salaisuus on meikkipohjatuotteiden ohut koostumus, hengittävyys, peittävät pigmentit ja maltillinen kerrostustekniikka. Ota käyttöön kevyt, vesimäinen meikkivoide, sävytetty voide tai BB-voide.

4) Peiteainetta vain paikallisesti

Kevyt ja pigmenttinen peiteaine pelastaa ihon ongelmakohdat kuten tummat silmänaluset ja näppyrykelmät. Silmäluomet kannattaa pohjustaa aina ohuella peiteaineella. Puhdista luomet aamuisin kosteutetulla kasvovesilapulla, levitä kevyesti primeria, pohjusta peiteaineella ja sipaise ohut kerros puuteria kiinnittämään pohjustus paikoilleen – näin saat luomille tasaisen pinnan, johon luomiväri tarttuu todella hyvin!

Muista, että peiteaine piilottaa kasvojen kuulauden liiallisesti käytettynä – ole annostelussa maltillinen! Suosittelen peiteaineen levittämiseen aina peiteainesivellintä, koska sillä saa kerrostettua kevyesti ja

5) Kevyt kiinnitys

Kiinnitä ja viimeistele meikkipohja hienojakoisella puuterilla erittäin kevyellä otteella. Usein riittää, että puuteria lisätään vain helposti rasvoittuvalle alueelle, eli otsalle, nenälle ja leualle – näin meikissä säilyy hehku ja kuultavuus.

STUDIO 78 PARIS -MEIKKIRESEPTI

Meikkipohja

Koko kasvoille levitettiin pienissä osioissa Studio 78 Paris Toning Beige -nestemäinen meikkipohja, jossa on lämmin ruusuisen beigen sävy. Sävy sopii useimmille vaaleille kevyestä päivetyksestä huolimatta. Nestemäinen meikkivoide vaatii jokaisella käyttökerralla ravistuksen, jotta pigmenttimineraalit, kasviöljyt ja nesteet sekoittuvat tasaiseksi. Meikkivoide toimii kaikista parhaiten kosteutetulla iholla, sillä se kuivahtaa äkkiä. Levitys kannattaa tehdä pienissä osissa. Kuivuttuaan meikkivoide jättää kauniin mattaisen pinnan, tuntuu toiselta iholta ja on niin kevyt, että iho tuntuu hengittävältä, aivan kuten kesämeikiltä toivoa saattaakin. Peittävyys on hyvä ja niille kohdille mitä voide ei peitä, voi levittää sarjan huippuhyvän peitevoiteen.

Ongelmakohdille kuten tummille silmienalusille ja muutamien näppyjen päälle kerrostettiin Studio 78 Paris Off We Go Organic Concealer -peitevoidetta sävyssä At Dawn. Myös silmäluomet pohjustettiin peitevoiteella mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi. Synteettisen kosmetiikan parissa työskennellyt meikkaajani antoi peitevoiteelle aivan erityistä kiitosta siitä, että tuotetta on helppo levittää kevyesti eikä se jätä ihon pintaa meikatun näköiseksi kerrostettunakaan. Tästä syystä se on myös yksi parhaista peiteaineista ikääntyvän ihon meikkaamiseen! Peitevoide sisältää kosteuttavaa vehnänalkioöljyä, skavalaania, oliiviöljyn estereitä, piitä, sheavoita, kasvivahaa ja seesamöljyä.

Meikkipohja kiinnitettiin kevyesti kabuki-siveltimellä Studio 78 Paris We Pamper Natural Matifying -mineraalimeikkipuuterilla sävyssä Cotton Softness. Puuteri on koostumukseltaan ihana: se jättää ihon kevyen mattapintaiseksi eikä jauhoisesta efektistä ole tietoakaan. Puuteri sisältää rauhoittavaa kamomillauutetta ja kosteuttavia aprikoosi-, avokado-, sekä kookosöljyjä.

Varjostukset tehtiin leuan alle, poskikuopan kohdalle ja otsan reunoille Studio 78 Paris Natural Mineral Bronzing -aurinkopuuterilla sävyssä Desert Sand. Kyseessä on erittäin luonnollinen ruskeapronssin sävy, joka jättää iholle mattapinnan. Pigmenttiä on sopivasti ja rakastan sitä, ettei tuotetta oikeastaan voi annostella vahingossa liikaa kuten aurinkopuuterien kohdalla yleensä saattaa käydä.

Poskipäiden korkeimpaan kohtaan levitettiin vanhan roosaista In The Fields -poskipunasävyä, joka jättää aurinkopuuterin lailla mattapinnan. Sävy on todella eteerinen ja raikas, sopii etenkin vaaleahipiäisille.

Silmämeikki

Koko luomelle levitettiin ensin Off We Go Organic Concealer -peitevoidetta sävyssä At Dawn mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi. Kyseessä on yksi luonnonkosmetiikan parhaista peitevoideista – se on kevyt, pigmenttinen, erinomaisesti levittyvä ja helposti kerrostettava. Kun luomen pinta on hieman kostea, luomiväri kiinnittyy paremmin ja silmämeikistä saa intensiivisemmän. Voit myös halutessasi puuteroida luomet kevyesti ennen luomivärin levitystä, jolloin silmämeikistä tulee kestävämpi.

Seuraavaksi koko liikkuvalle luomelle levitettiin kostealla siveltimellä vaaleanruskeaa ja kevyesti hohtavaa Coffee Brake -luomivärisävyä.

Yläluomen ja ripsien rajaan teimme rajauksen purppuraisella Tea Time -luomivärillä.

Viimeisenä ripsiin levitettiin muutama kerros Studio 78 Paris We Flirt Around -ripsiväriä sävyssä All Nighter. Vegaaninen ripsiväri levittyy todella hyvin, erottelee ripset ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Päiväkäytössä ripsiväri kestää vallan mainiosti, vaikkei se tuuheutta niin annakaan. Ripsivärissä on käytetty ripsiä suojaavaa jojobaöljyä, rauhoittavaa kamomillauutetta ja eteeristä salviaöljyä, jolla on antiseptisia vaikutuksia.

Eco Beauty Wellness tarjoaa koko tämän viikon ajan sunnuntaihin 9.7. saakka aivan huiman alekamppiksen, jonka aikana kannattaa täydentää omat meikki- ja ihonhoitotuotevarastot! Valikoimista löytyy Studio 78 Paris’n lisäksi mm. Kahina, Herbpharmacy, Dr. Alkaitis ja John Masters Organics. Käytännössä ale menee siis seuraavasti:

Ostamalla 50 e saa -5% alennusta

Ostamalla 100 e saa -10%

Ostamalla 150 e saa -20% 

Ostamalla 200 e tai yli saa huikeat -30% alennusta

Meikki ja hiukset Emma Virvensalo

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Blogi, Kauneus & luonnonkosmetiikka

Kesän raikkain ja hehkuvin meikkilook

Kaupallinen yhteistyö INIKA Organic & House of Organic (sisältää alekoodin!)

Kuulin tänä keväänä ensimmäistä kertaa INIKA Organics -meikkibrändistä, jonka kaikki tuotteet ovat luomusertifioituja, vegaanisertifioituja sekä halal-periaatteiden mukaan valmistettuja. Kahlasin läpi jokaisen tuotteen INCI-listan, koska en vain voinut uskoa että minulta on mennyt ohi tällainen luonnonkosmetiikan helmi ja halusin varmistua, että kyseessä on varmasti sertifikaatit täyttävä tuoteperhe.

Ulkoasu antoi odottaa paljon ja hieman jopa jännitin vastaisiko äärimmäisen tyylikkäiden mattamustien pullojen sisältö lupauksia. Hyvinkin brändätty tuote kun voi olla sävyiltään kehno ja toimivuudeltaan vähän niin ja näin, onneksi ei tarvinnut pettyä!

INIKA on Australiassa, Sydneyssä, vuonna 2006 perustettu ekokosmetiikkasarja. Perustajat huomasivat laajalle levinneen detox-buumin, joka ulottui kemikaalittoman ruoan sekä kodinhoitotuotteiden lisäksi myös kosmetiikkaan – ongelma vain oli se, ettei reilut 10 vuotta sitten ekokosmetiikkaa ollut vielä juurikaan tarjolla. Heille syntyi halu tuoda tiedostavien kuluttajien saataville sellaisia meikkituotteita, joissa kohtaavat puhtaus, erittäin korkea raaka-aineiden laatu ja toimivuus – syntyi INIKA, joka on nykyään kansainvälisesti rakastettu ja yli 35 palkintoa voittanut meikkisarja.

Tuotteiden koostumuksista haluttiin mahdollisimman kevyitä ja kosteuttavia. Juuri tämä lukeutuu kokeilujeni pohjalta sarjan vahvuuksiin, sillä etenkin meikkipohjatuotteiden koostumukset ovat kevyitä ollen samalla myös riittävän pigmenttisiä ja peittäviä. Tuotekavalkaadista löytyy myös ainakin yksi sellainen helmituote, jota en ole muilla luonnonkosmetiikkabrändeillä nähnyt.

INIKA on äärimmäisen ylpeä raaka-aineiden korkeasta laadusta ja se on palkittu mm. EWG:n (Environmental Working Group) johdosta yhdeksi raaka-aineiltaan turvallisimmaksi sarjaksi. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat luomutuotettuja mikä lisää niiden hoitavaa vaikutusta.

Pääraaka-aineina käytetään kosteuttavaa aloe veraa, vaurioitunutta ihoa korjaavaa kehäkukkaa, pigmenttimuutoksia tasoittavaa ja antibakteerista Tamanu-öljyä, pehmentävää sheavoita, makadamiaöljyä, helokkiöljyä, antioksidanttipitoista vihreän teen uutetta sekä C-vitamiinipitoisia ruusunmarjaa ja kakadumarjaa, jotka hidastavat ikääntymistä.

Rakastan hehkuvaa meikkipohjaa, koska se saa ihon näyttämään terveeltä ja vastustamattomalta. Siksi loin yhdessä meikkaajani Emman kanssa kesän hengessä step by step -ohjeet heleän ja kevyen kesälookin meikkaamiseen INIKAn tuotteilla.

INIKA -MEIKKIRESEPTI

1

Nyt kuulolle, jos olet kaivannut luonnonkosmetiikan saralta toimivaa ja erittäin hyvää kuultavaa valovoidetta meikin alle: INIKA Light Reflecting Cream on varsinainen taikurivoide, joka onnistuu herättämään meikin kuin meikin eloon! Siinä on erittäin kevyt ja hyvin levittyvä geelimäisen voidemainen koostumus, joka yhdistetyy juuri sopivasti hehkua tuoviin mineraalipigmentteihin – tämä tuote sopii loistavasti myös varttuneemmalle iholle. Voide luo meikkiin vastustamattoman pohjahehkun, jonka näkee hyvin selkeästi myös meikkikuvistani.

Tuote toimii hieman valokynän tavoin luomalla valon illuusion olematta lainkaan glitterimäinen. Nappasin pienen taikurin mukaani myös ulkomaille, koska olen totaalisen rakastunut tähän – mikään meikkituote ei ole pitkään aikaan onnistunut ihastuttamaan näin perinpohjaisesti.

Meikkilookkiini Light Reflecting -voidetta levitettiin paikallisesti otsalle, amorinkaarelle, leuan keskiosaan ja poskipäille.

2

Meikkipohjaksi levitimme INIKA BB-voiteiden sekoituksen käyttämällä sävyjä Nude ja Porcelain samassa suhteessa. BB-voide toimii 3 in 1 -tekniikalla: se pohjustaa, eli toimii tasoittavana primerina, kosteuttaa kasviöljyjensä ansiosta ja toimii sävyttävänä alusvoiteena.

Pidän henkilökohtaisesti kevyistä nestemäisistä meikkipohjista, jotka levittyvät vaivattomasti ja saavat kasvot näyttämään raikkailta. INIKAn BB-voiteessa on juuri kesään sopiva ultrakevyt koostumus, joka yhdistyy erinomaisiin pigmentteihin. Voide peittää juuri sopivasti ja tuntuu kasvoilla ihanan hengittävältä, ehdottomasti yksi luonnonkosmetiikan parhaista nestemäisistä meikkipohjista.

3

Ongelmakohdille kuten tummille silmienalusille ja muutamien näppyjen päälle kerrostettiin INIKA Perfection Concealer -peiteaineella sävyssä Light . Myös silmäluomet pohjustettiin peitevoiteella mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi. Tuotteessa on todella kevyt koostumus, joten jos haluaa peittävämmän lopputuloksen, tuotetta pitää kerrostaa. Voide ei jämähdä kasvoille, vaan kestää työstämistä ja kosteuttavan koostumuksensa ansiosta se sopii etenkin kuivaihoisille.

Peiteainetta levitettiin myös koko luomelle mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi.

4

Meikkipohja kiinnitettiin INIKA mineraalimeikkipohjapuuterilla sävyssä Nurture. Puuterissa on todella hienojakoinen koostumus, joka toimi erinomaisesti myös hieman kostealla iholla jättämättä rantuja tai paksuja kohtia. Mineraalipuuterissa on kesää ajatellen hyvä SPF25 -suojakerroin.

5

Teimme varjostukset leuan alle, poskikuopan kohdalle ja otsan reunoille INIKA mineraaliaurinkopuuterilla sävyssä Sunkissed. Aurinkopuuterissa on kevyesti hohdetta ja siinä on mielettömän luonnollinen, puhdas ja lempeä ruskean sävy, joka sopii myös vaaleille ihotyypeille.

6

Poskipäiden korkeimpaan kohtaan levitettiin korallin persikkaista INIKA mineraaliposkipunaa sävyssä Peachy Keen, jossa on mukana kaunista helmiäistä. Kyseessä on yksi kauneimmista poskipunasävyistä, joita olen koskaan käyttänyt ja pigmenttiä riittää upeasti. Lämmin ja samalla raikas korallipersikan sävy pukee useimpia ja näyttää kauniilta etenkin päivettyneellä iholla.

7

Pohjustetulle ja koko liikkuvalle luomelle levitettiin INIKA Eye Shadow Duo Gold Oyster -luomiväripaletista kullanbeige Gold. Luomivakoon levitettiin tummanruskea helmiäissävy Oyster. Synteettistä kosmetiikkaa käyttävän meikkaajani mielestä INIKAn luomiväreissä on aivan huikea ja erinomainen pigmentti, hän oli siihen enemmän kuin tyytyväinen. Luomiväripaletin sävyt ovat todella kauniit ja monikäyttöiset: niillä saa meikattua hillityn kevyen lookin ihan tavalliseen arkeen ja myös vahvemman lookin esimerkiksi juhliin.

8

Silmien alarajaus tehtiin kostuttamalla ohut luomivärisivellin vedellä ja levittämällä sen jälkeen lyhyin vedoin luomiväripaletin kullanhohtoista sävyä Gold.

9

Lopuksi käytimme highlighter-tuotteena INIKA Créme Eye Shadow -voidemaista luomiväriä sävyssä Pink Cloud. Tuote on tarkoitettu luomille, mutta se toimii erinomaisesti myös korostustuotteena. Levitimme hattaran sävyistä voidemaista tuotetta kevyesti nenänvarteen, kulmakarvan yläpuolelle ja poskipäille. Tuote levittyy erinomaisesti ja antaa kevyen, hillityn hehkun.

10

Viimeisenä levitimme huulille INIKA Watermelon -huulikiiltoa, joka on aivan ihana sekoitus korallia, persikkaa ja punaista. Huulikiilto näyttää raikkaalta eikä tee huulia lainkaan tahmaiseksi – tässä yksi varma kesämeikki.

Pidin tästä lookistani todella paljon. Eron huomasi etenkin valovoiteen käytön johdosta, siitä on tullut vakituotteeni hehkuvan kesälookin suhteen.

House of Organic tarjoaa -10 % alennuksen kaikista INIKA Organicsin tuotteista koodilla INIKAYELLOWMOOD

Meikki ja hiukset Emma Virvensalo

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Blogi, Kauneus & luonnonkosmetiikka

Täsmätuotteet 5 x hiusongelman hoitoon

Kaupallinen yhteistyö Naturativ (sisältää alekoodin!).

Luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteista on toivottu juttua isolla volyymilla viime aikoina, joten täältä pesee! Jatkan aiheen käsittelyä myöhemmissä postauksissa myös kaikilla luonnonkosmetiikan suosikkituotteillani, mutta ensin pienet perusteet sille miksi on kannattavinta valita hiustenhoitotuotteet luonnonkosmetiikan parista, vastaus siihen saako luonnonkosmetiikan pesutuotteissa käyttää paljon parjattuja sulfaatteja ja miten käyttää luonnonkosmetiikan shampoita oikein.

En yhtään ihmettele miksi ihmiset ovat hiustenhoidon suhteen yhä edelleen niin vannoutuneita marketti- ja kampaamotuotteiden käyttäjiä: niiden markkinointi on hoidettu hyvin. Myyntiargumenteiksi tuntuu kelpaavan mikä tahansa kasviuute, jota on käytetty koko tuotteeseen promillen verran, samalla kun se tärkein, eli shampoopohjan tensidien laatu ja yleinen kemikaalicocktail, jätetään täysin huomiotta. Peruskosmetiikan shampoiden koostumuksissa käytetään edelleen haitallisiksi luokiteltuja kemikaaleja kuten parabeeneja, synteettisia hajusteita, sulfaatteja, mineraaliöljyjä, silikoneja ja formaldehydin vapauttajia (säilöntäaineita), joilla saadaan luotua valheellinen illuusio hyväkuntoisista hiuksista, vaikka niillä ei oikeasti ole mitään tekemistä hiusten hoidon kanssa.

Miksi valita luonnonkosmetiikan shampoo?

Shampoon päätehtävä on yksinkertainen: puhdistaa hiukset ja hiuspohja liasta, rasvasta sekä mahdollisten muotoilutuotteiden jäämistä. Harva silti tietää, että kaikista suurin merkitys shampoon laatuun on siihen käytetyillä pinta-aktiivisilla aineilla, eli tensideillä. Shampoon koostumuksesta 90 % on tensideja ja vettä, joten yksittäisillä kasviuutteilla ei ole käytännössä mitään merkitystä kokonaiskuvaa ja shampoon hoitavuutta arvioitaessa. Tämän syyn vuoksi tensidit ovat ratkaisevimmassa roolissa, kun puhutaan siitä miten paljon tai vähän hiustenpesu rasittaa tai kuivattaa hiusta ja hiuspohjaa.

Markettien shampoopullojen INCI-listat kertovat toinen toisensa jälkeen karua kieltä: suurimmassa osassa käytetään ihoärsytyksiä helposti aiheuttavia sulfaatteja kuten Sodium Laureth Sulfatea ja Sodium Lauryl Sulfatea. Liian voimakkaat pesevät pinta-aktiiviset aineet ärsyttävät ihoa, ovat pH-tasoltaan liian rajuja ja puhdistavia. Voimakkaat tensidit pesevät päänahan happovaipan liian rajusti, jolloin päänahka menettää luonnollisen, suojaavan talikerroksensa ja hiuspohja alkaa yleensä rasvoittua entistä enemmän. Hiusten hoidossa pätee samat teesit kuin ihonhoidossakin: liian pesevillä tuotteilla ei saa aikaiseksi kuin hallaa. Lempeämmillä tensideillä saadaan aikaiseksi paljon kauaskantoisempia vaikutuksia, vaikka niiden tulokset eivät näkyisikään heti.

Luonnonkosmetiikan shampoot ovat aina paras, hoitavin, hellävaraisin ja tehokkain valinta, koska niissä käytetään vain uusiutuvista raaka-aineista saatavia ionittomia tensidejä. Yleisimpiä hellävaraisia tensidejä ovat kookosöljypohjainen Coco Glucoside ja sokeritensidipohjaiset tensidit, jotka valmistetaan tärkkelyksestä (sakkaroosi, glukoosi) ja rasvahapoista. Sokeripohjaiset tensidit tunnistaa siitä, että niiden nimen osassa on aina sana glykosidi.

Pähkinänkuoressa: suurin ero kemiallisten ja luonnonkosmetiikan shampoiden suhteen on siis se, että jälkimmäisissä sallitaan käytettäväksi vain hellävaraiset tensidit, jotka eivät ärsytä ihoa, mutta jotka ovat silti riittävän peseviä ja samalla hoitavia.

Mitä jos luonnonkosmetiikan shampoo ei toimi?

Jos olet vasta siirtymässä luonnonkosmetiikan shampoisiin kemiallisten jälkeen, huomioi, että hiuspohjalle saattaa iskeä noin 3-6 viikon mittainen puhdistuskriisi. Se on täysin normaali reaktio, joten älä heitä hanskoja tiskiin heti ensialkuun! Tänä aikana päänahasta saattaa tulla rasvaisempi, mutta se on vain hetkellistä. Pyri pitämään pesuväli minimissään kahdessa, mutta mielellään kolmessa päivässä ja odota. Jos tilanne on sietämätön, käytä luonnonkosmetiikan kuivashampoota, mutta älä lyhennä pesuväliä, koska se rasittaa päänahkaa entisestään. Päänahan pH voi olla liian pesevien tensidien ja sulfaattien jäljiltä niin sekaisin, että iholla menee hetki tottua miedompiin tensideihin.

Jos tuntuu, ettei luonnonkosmetiikan shampoo jostain syystä toimi tai uhkaa jättää hiukset lättänöiksi, tee kuten ekokampaajani on minua ohjeistanut: kokeile tuplapesua. Tensidien vaahtoamisella ei ole puhdistustuloksen kanssa mitään tekemistä, mutta toki ne helpottavat shampoon levittämistä koko hiusalaan, etenkin jos hiukset ovat pitkät kuten itselläni. Pese siis ensimmäisen kerran pienemmällä shampoomäärällä, huuhtele hiukset viileällä vedellä ja uusi pesu. Toisella kierroksella shampoo alkaa myös vaahtoamaan, jolloin pieni määrä saadaan levitettyä laajemmalle alueelle ja viimeisetkin muotoilutuotteiden jäämät on helpompi pestä pois. Muista shampoota valitessa, että tuote valitaan aina päänahan kunnon mukaan – hiusten pituudet ja latvat eivät kaipaa useinkaan erillistä puhdistamista (ellei käytössä ole kemialliset muotoilutuotteet).

Yksi sallittu sulfaatti: Ammonium Lauryl Sulfate, eli ALS

Minulla on useita suosikkeja luonnonkosmetiikan hiustenhoitomerkeiltä ja niiden hintahaarukka pyörii laidasta laitaan. Hintaero selittyy yleensä shampoossa käytetyllä tensidilaadulla, sillä erittäin hellävaraiset tensidit ovat jopa yli 10 kertaa kalliimpia kuin sulfaatit. Yksi suosikkimerkeistäni on Naturativ, jonka shampoot ja hoitoaineet ovat sertifioitua, vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Useat luonnonkosmetiikkamerkit välttelevät sulfaattien käyttöä, mutta Naturativin shampoissa niitä on käytetty yhden Ecocertin salliman sulfaatin, eli Ammonium Lauryl Sulfaten, muodossa. Syy on osiltaan varmasti hinnassa, mutta myös siinä, että monet kuluttajat toivovat shampoolta edelleen vaahtoavaa koostumusta, vaikkei sillä ole pesutuloksen kanssa sinänsä tekemistä. Shampoiden koostumuksissa on käytetty Ammonium Lauryl Sulfaten rinnalla miedompaa sokeritensidi Lauryl glykosidea ja kookosöljypohjaista Coco Glukosidea. Tarkempaa sulfaatin ja tensidien välistä käyttösuhdetta on mahdotonta arvioida, sen tietävät vain kemistit, jotka shampoot ovat valmistaneet.

Luonnonkosmetiikassa sallitulla Ammonium Laurel Sulfatella ja kielletyllä Sodium Lauryl Sulfatella on todella samankaltaiset nimet ja molemmat on luokiteltu ionittomiksi pinta-aktiiviksiksi aineiksi, mutta niiden ero piilee erilaisessa molekyylirakenteessa, jonka vuoksi toinen on sallittu ja toinen ei. SLS:n molekyylikoko on yksinkertaisempi ja pienempi kuin ALS:lla, jonka vuoksi se pääsee tunkeutumaan ihon ulkoisten kerrosten alle. Penetroitumisvaikutus korostuu, kun se yhdistyy lämpimään suihkuun, jossa ihohuokoset avautuvat ja laajentuvat luonnostaan. SLS pääsee kosketuksiin herkkien, dermiksessä muodostumassa olevien solujen kanssa, joka puolestaan aiheuttaa voimakkaamman ärsytysefektin, joka voi sisältää kutinaa ja ihon punoitusta.

ALS on sen sijaan paljon monimutkaisempi molekyyli ja myös fyysisesti paljon suurempi. Tämä tarkoittaa, että ALS-molekyylien on käytännössä lähes mahdotonta tunkeutua ihon ulkokerroksiin ja saavuttaa herkät solukerrokset. Tämän eron vuoksi ALS: n katsotaan olevan huomattavasti vähemmän ärsyttävä kuin SLS ja Ecocert on listannut sen sallittaviin pinta-aktiivisiin aineisiin.

ALS on noin 60 % vähemmän ärsytystä aiheuttavaa kuin SLS, mutta toki sulfaatteja välttelevien kannattaa tarttua vain sellaisiin luonnonkosmetiikan shampoisiin, joissa on käytetty kaikista hellävaraisempia tensidejä. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että tietyt luonnonkosmetiikan merkit – etenkin ne, jotka haluavat tarjota hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä tuotteita – käyttävät sallittua sulfaattia.

Itse käytän tavallista hiuslakkaa joka päivä ja olen kokenut, että on hyödyllistä käyttää ALS:a sisältävää shampoota tehohoitona kerran, pari viikossa. Miedommat tensidit eivät yksinkertaisesti poista kemiallisia muotoilutuotteita, joten jos käytät sellaisia, on myös ALS:a sisältävän shampoon käyttö enemmän kuin suositeltavaa.

Täsmätuotteet eri hiustyypeille- ja laaduille

1) Hennot hiukset

Käytän omille hiuksilleni pari kertaa viikossa Naturativin tuuheuttavaa & vahvistavaa shampoota, koska olin ensimmäisen pesun jälkeen suorastaan ällikällä lyöty! Hiuksista tuli pesun jälkeen niin superpuhtaat, kiiltävät, ilmavat ja helposti käsiteltävät, että jopa puolisoni äimisteli asiaa. Jos sinulla on hennot tai ohuet hiukset, jotka uhkaavat latistua heti pesun jälkeen, suosittelen mitä lämpimimmin kokeilemaan tämän shampoon taikoja.

Shampoossa on käytetty useita kasviuutteita, jotka tukevat tensidien vaikutusta. Vihreän teen uute uudistaa, betaiini kosteuttaa, B5-vitamiini (pantoteenihappo) lisää kuohkeutta, valkopeippi vahvistaa, piharatamon uute lisää kiiltoa, Ginseng stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja eksoottisempi Bhringraj-uute parantaa hiusten kasvua. Linjaan löytyy myös tuuheuttava & vahvistava hoitoaine, joka sisältää edellä mainittujen tehoaineiden lisäksi uudistavaa karitevoita. Kerrankin hoitoaine, joka ei lupauksensa mukaan latista hiuksia.

2) Kuivat ja käsittelystä vaurioituneet hiukset

Värjätyille, permanentin kuivattamalle tai auringon vaurioittamille hiuksille kannattaa valita Naturativin korjaava shampoo yhdessä saman linjan korjaavan hoitoaineen kanssa. Tämä tehokaksikko on ehdottomasti paras vaihtoehto kesäkäyttöön, jolloin auringon UV-säteily voi kuivattaa hiuksia, ellei niitä suojata riittävästi hatulla.

Shampoossa on käytetty hiusjuurta kosteuttavaa avokadouutetta, hiuspohjan verenkiertoa stimuloisaa sarviapila- ja sitruunauutteita, kosteuttavaa viikunauutetta ja betaiinia, hiusten pituuden elastisuutta lisäävää ja väriä suojaavaa Hibiscus-uutetta. Hoitoaineessa on käytetty edellä mainittujen tehoaineiden lisäksi UV-säteilyltä suojaavaa ja kosteuttavaa karitevoita sekä hiuspohjaa hellivää kookosöljyä.

3) Tummat hiukset

Jos sinulla on tummat kutrit, joiden sävyä haluat syventää (etenkin nyt kesäaikaan) niin sekin on mahdollista luonnonkosmetiikan tuotteilla. Naturativin tummien hiusten shampoo sisältää hiusten tummaa sävyä syventäviä perulaista Krameria triandra -kasvin uutetta, värihernettä ja pähkinäuutteita, jotka lisäävät myös hiuksen kiiltoa. Oma kuontaloni vaalenee kesäisin lähes raitaiseksi ja ajattelin ottaa tämän tehokokeiluun heinäkuussa, voin myös raportoida tuloksista kuvien muodossa! Shampoo vaatii vaikuttaakseen noin 2-3 pesua alle. Shampoolla voi myös peittää harmahtavaa juurikasvua, jos osa hiuksistasi on värjätty. Shampoo sisältää myös kosteuttavaa betaiinia.

Tummille hiuksille tarkoitettu hoitoaine tehostaa shampoon vaikutusta, sillä se sisältää samoja tummaa sävyä tummentavia kasviuutteita. Hoitoaine tekee hiukset todella helposti käsiteltäviksi eikä jätä hiusten pintaa lainkaan rasvaiseksi – Naturativin hoitoaineet ovat mielestäni tähän mennessä kokeilemistani ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaita eikä niitä ole pilattu kyllä hinnallakaan.

4) Herkkä päänahka ja hennot hiukset 

Naturativin kiiltoa & tuuheutta lisäävä shampoo sopii parhaiten silloin, jos päänahka on herkkä tai ärtynyt. Se kohottaa kevyesti hentoja hiuksia ja rauhoittaa hiuspohjan ärsytystä, suojaa hiuspohjan ihoa sekä säätelee talin eritystä. Shampoossa on käytetty hiuksia vahvistavaa Bhringraj-uutetta, talineritystä tasapainoittavaa ja puhdistavaa lakritsiuutetta, rauhoittavaa suopayrttiuutetta, hiustenlähtöä hillitsevää timjamiuutetta, kosteuttavaa betaiinia. Hellävaraisessa kiiltoa & tuuheutta lisäävässä hoitoaineessa on lisäksi elastisuutta lisäävää hamppuöljyä ja pehmentävää karitevoita.

5) Tehotuotteet hiusten ja päänahan hoitoon

Luonnonkosmetiikan hiustenhoitosarjoilta ei löydy useinkaan hiuksille tarkoitettuja hiusnaamioita, jotka ovat omia suosikkejani ja joilla saa tehtyä kotioloissa hyviä tehohoitoja esimerkiksi saunan lämmössä. Naturativilta löytyy kaksi aivan huippua hiusnaamiota eri ongelmiin.

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille kannattaa valita erittäin hoitavan koostumuksen omaava korjaava hiusnaamio, jossa on käytetty vahvistavaa Bhringraj-uutetta, kosteuttavaa ja antioksidanttipitoista karpaloöljyä, kosteuttavaa hamppuöljyä, hiuksen kasvua stimuloivaa ja tuuheutta lisäävää kolmea eri B-vitamiinia, rauhoittavaa suopayrttiuutetta ja taikapähkinävettä, hiustenlähtöä hillitsevää, kosteuttavaa betaiinia ja karitevoita sekä elastisuutta tukevaa Hibiscus-uutetta.

Naamiota voi käyttää etenkin kesäaikana muutaman kerran viikossa. Naamio levitetään pituuksien lisäksi hiuspohjaan ja päänahkaan saakka, annetaan vaikuttaa noin 20-30 minuuttia ja pestään sen jälkeen shampoolla. Naamio on koostumukseltaan aivan huikea: vaikka se on superkosteuttava, se ei jätä hiuksia lähmäiseksi.

Jos ongelma on päinvastainen, eli hiuspohja rasvoittuu herkästi, kokeile silloin rasvaiselle hiuspohjalle suunnattua naamiota, jossa on talirauhasia supistavia kasviuutteita. Piparminttuvesi on antiseptinen ja rauhoittaa hiuspohjaa, vihreä illiitti uudistaa solutuotantoa ja parantaa verenkiertoa, takiaisen juuriuute syväpuhdistaa, peltokorte ja vehnäproteiinit vahvistavat hiusta, suopayrtti rauhoittaa, E-vitamiini antaa luonnollista suojaa UV-säteilyltä, C-vitamiini suojaa hiuksen väriä ja B-vitamiinit stimuloivat hiuspohjaa.

Saatte koodilla yellowmood koko Naturativin valikoiman -15 % alennuksella (voimassa toistaiseksi)

Lue myös:

Vartalonhoidon ja vartalonkuorinnan ABC

Naturativ, täsmähoitoa erilaisiin iho-ongelmiin

Luonnonkosmetiikan ensiapupakkaukset – 100 syytä rakastaa seerumeita

Lempeän ihonpuhdistuksen kolme kulmakiveä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (0)
Blogi, Kauneus & luonnonkosmetiikka

Instagram

 • Summertime sadness a guest who visits always at Augusthellip
 • Remember despite how open peaceful and loving you attempt tohellip
 • August evenings are turning darker air gets a bithellip
 • Cloudberry season still going strong yellowmoodsummer cloudberry
 • Monday double espresso 55 yellowmoodkitchen coffeeoclock
 • Organic skincare simple yet high quality formulas missionhellip
 • My element yellowmoodsummer
 • Wish I had now a piece of this super luscioushellip
 • Take me to the leanto into the woods yellowmoodsummerhellip

Yellow moodin juttuarkisto