Raakaleivonnan ABC

Tämä päivä on itselleni hyvin merkittävä, on nimittäin aika päästää sydämessä muhinut unelma ihmisten ilmoille! Jo pienenä 7-vuotiaana minulle syntyi unelma oman kirjan kirjoittamisesta. Lähes 20 vuoden hautumisajan jälkeen tämä lapsuuden haave tulee saamaan pian konkreettisen muodon ja se siirtyy minun päästäni teidän näytöillenne.

Yksi merkittävä tekijä kirjani mahdollistamiseksi olette te, rakkaat lukijani. Vuosien varrella olette lähettäneet minulle pyyntöjä kirjan kirjoittamisesta niin sähköpostitse, blogieni kommenttilaatikoissa kuin kysyneet asiasta kasvokkain tavatessamme. Ystävät, nyt se sitten tapahtuu:

JULKAISEN LOPPUSYKSYSTÄ 2015 RAAKALEIVONNAN ABC -E-KIRJAN!

>> LIITY KIRJANI ODOTUSLISTALLE TÄSTÄ <<

raaleivonnan_ABC_hannamarirahkonen_raakakakku_e-kirja1559

Raakaleivonnan ABC -kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Jaan kanssasi raakaleipomisen perusperiaatteet, kerron millaisia raaka-aineita on mahdollisuus käyttää ja näytän millaisilla eri tavoilla raakaleivonnaisia voidaan valmistaa. Tämän lisäksi olen kehittänyt kirjaan yli 40 herkullista reseptiä, joiden avulla pääsette viemään oppimanne asiat heti käytäntöön ja tarjoamaan kehollenne parasta polttoainetta – makunautintoja unohtamatta!

Kirjani on kaikille niille, joka haluat viedä hyvinvointinsa uudelle tasolle luopumatta syntisen hyvistä makuelämyksistä. Monipuolisten reseptien avulla pääsee kokemaan millaista on elää makeaa elämää ilman inhottavia verensokerin heilahteluja, päänsärkyä, kehon tukkoisuutta, väsymyspiikkejä tai vatsanpuruja.

raaleivonnan_ABC_hannamarirahkonen_raakakakku_e-kirja1556

Löydät raikkaan mustikka-laventelikakun reseptin kirjasta

Sinä voit vaikuttaa nyt kirjan sisältöön. Toivoisitko kirjaan jotain tiettyä aihetta? Mikä raakaleivonnaisten valmistuksessa askarruttaa? Onko sinulla reseptitoiveita e-kirjaan?

Kun liityt kirjani odotuslistalle, jaan sinulle ilmaisia ennakkomaistiaisia kirjan upeista resepteistä, kerron mitä kirjan kirjoituksen kulisseissa tapahtuu ja muistan sinua hyödyllisillä hyvinvointivinkeillä!

Hyppää mukaan:

Instagramissa

Facebookissa

Sähköpostilistalla

Tanja

Nuo linkit ei ainakaan minun selaimella toimi. olisin muuten listalle tullut
Toiveena olisi saada pähkinättömiä ja suklaattomia ohjeita, kun kaikissa tuntuu olevan cashewta tai muuta pähkinää ja suklaata.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei Tanja!

Kokeiletko tätä linkkiä: http://raakaleivonnan-abc.launchrock.com/

Iloksesi voin kertoa, että kirjaan on tulossa monta pähkinätöntä ohjetta :) Kiitos kommentistasi ja toiveestasi!

Vastaa
elina

Linkki ei toimi ainakaan macin firefoxilla eikä chromella.
Pähkinättömiä toivon minäkin!

Mari Vee

Onko odotuslista sama kuin kirjan tilaaminen? Ihanaa kun sinulta tulee kirja!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei ihana Mari! Odotuslista ei ole sama kuin kirjan tilaaminen :)

Odotuslistalla kuulet ensimmäisenä milloin kirja julkaistaan ja voit myös saada mahdollisuuden saada kirja edullisemmin kuin muut. Odotuslistalla oleminen ei siis sido mihinkään!

Vastaa
Satu

Hei, minäkään en pystynyt liittymään kirjan odotuslistalle. :(

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kävin tekemässä sivulle muutaman muutoksen äsken, voit kokeilla uudestaan täällä: http://raakaleivonnan-abc.launchrock.com/

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Inspiroivat naiset: Kukka Laakso, hauska ja raudanluja hyvinvoinnin ammattilainen
Pintakuivan ja kuivan ihon hoito-opas
Mádaran 40 % alemyynti tulee – näihin tuotteisiin kannattaa sijoittaa!
Kuivat kynsinauhat? Kädet kuntoon kolmella askeleella