Inspiroivat naiset: Miia Rantonen, aurinkoinen oman tiensä kulkija

Yellow moodin Inspiroivat naiset -juttusarjassa ääneen pääsevät elämänasenteellaan, persoonallisella työnjäljellään ja tinkimättömällä kauneudentajullaan varustetut valloittavat naiset. Toivon tämän juttusarjan toimivan keltaisena kannustimena kaikille omia intohimojaan, ihanaa arkea ja huolettomampaa olemista kohti kurkottaville kanssasiskoille. 

Viime talvena tutustuin työn kautta yhteen positiivisimmista ja aidoimmista naisista keitä olen koskaan tavannut. Miia Rantonen on hyvinvoinnin ja kauneusalan sekatyöläinen, kosmetologi & myynnin-, ja markkinoinnin assari, jonka aurinkoisuus tarttuu niin asiakkaisiin kuin ystäviin. Hän löytää positiivisen puolen asiasta kuin asiasta eikä hänen empaattisuudellaan ole rajaa. Jos asut Helsingissä, voit bongata Miian sekä Jolie shopista että Jolie spasta.


miia_meikkilook-jolie_kjaerweis4-670x1005

1) Mitkä asiat saavat inspiraatiosi valloilleen?

Saatan viettää tuntikausia ihastellen tuntemattomien ihmisten Instagram-kuvia ja sitä samaa kuvien selailua teen myös esimerkiksi Pinterestissä. Luen paljon kirjoja ja lehtiä, sekä katson elokuvia. Ne ruokkivat inspiraatiotani parhaiten. Saatan saada hyviä uusia ideoita vaikkapa kodinsisustukseen, keksiä seuraavan potentiaalisen matkakohteen tai löytää kenties uuden, kokeilemisen arvoisen reseptin. Inspiroivaa on myös istahtaa kadunvilinässä penkille ja katsella ohikulkevia ihmisiä. 

2) Mikä on arjen lempiaktiviteettisi?

Ulkoilu, joko lenkkeilyn tai pyöräilyn muodossa. Vaikka nautinkin seurasta, tykkään tehdä asioita hyvin paljon myös yksin. On meditatiivista olla vaan itsekseen ja ihan hiljaa. Ulkoillessa pääsee tuulettamaan ajatuksiaan. 

3) Mitä pidät kaikista rakkaimpana ja onnistuneimpana saavutuksenasi?

Ehkäpä sitä, että olen selvinnyt aika vaikeistakin koettelemuksista tässä elämässä ilman, että hymyni olisi hyytynyt. Siinä on käynyt itseasiassa päinvastoin, olen oppinut entistä paremmin löytämään iloa elämän pienistä asioista, enkä ota tätä kaikkea niin kamalan vakavasti.

MIIA_kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen1-670x1005

4) Kuka on sinun esikuvasi?

Aune-mummi. Hänellä on uskomaton huumorintaju ja valovoima. Mummi on huomattavan kiltti, sydämellinen, elämänmyönteinen ja erittäin hauska tyyppi. Hänestä huokuu syvä kiitollisuus koko luomakuntaa kohtaan.

5) Mikä elämässä on tärkeintä?

Kliseinen vastaus, mutta rakkaus. Se vaan sattuu pyörittämään tätä kaikkea. Ainoastaan rakkaus ohjaa jokaisen oikealle tielle, olipa kyseessä sitten työpaikka, koti tai puoliso. Ihminen hakeutuu sinne, missä tuntuu oikealta ja niiden ihmisten lähelle, joiden kanssa on hyvä olla.

6) Mikä saa sinut nauramaan?

Sisarusteni jutut. Meillä on hyvin läheiset välit ja sellainen huumori, jota ei muut samalla tavalla voi koskaan ymmärtää. Ollaan samalla aaltopituudella, vaikka esimerkiksi nuorimman veljeni kanssa meillä on yhdeksän vuotta ikäeroa. Sisarukset, ne on maailman siistein juttu!

miia_meikkilook-jolie_kjaerweis1-1-670x670

7) Miten alkaa maailman paras aamu?

Herään pirteänä hyvin nukutun yön jälkeen, aurinko paistaa eikä ole kiire yhtään mihinkään. Hitaat, kiireettömät aamut on ihan parhaita höystettynä hyvällä musiikilla, kupposella kahvia ja oman kullan seuralla. Tuollaisina aamuina voi hihhuloida yöpaidassa puolille päivin tai sitten päättää vaan lähteä johonkin. Se vapauden tunne on paras, kun voi tehdä ihan mitä vaan ja päivä voi tuoda tullessaan ihan mitä vaan.

8) Mistä unelmoit juuri nyt?

Ainahan sitä unelmoi vaikka ja mistä, mutta ehkä sellainen konkreettinen pitkän tähtäimen unelma olisi elää pitkä ja hyvä elämä, terveenä ja onnellisena. Siten, että on toteuttanut itseään, kuunnellut sydäntään ja mennyt eteenpäin oman intuition perässä. Samaisia asioita toivon läheisilleni.

9) Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää Yellow moodin lukijoille?

Kuuntele sydäntäsi. Jos sinulla on mikä tahansa unelma, jonka tahtoisit toteutuvan, usko siihen. Pyri konkreettisesti unelmaasi kohti. Vaikka välillä joutuisitkin ottamaan askelia taaksepäin, älä luovuta. Elämässä on mahdollista saavuttaa ihan mitä tahansa, vaikka se välillä vaatiikin vähän enemmän töitä. Uskomalla itseen pääsee pitkälle. Ja tämä seuraava sanonta sopii tähän, mutta myös elämään ja mahdollisiin vastoinkäymisiin ylipäänsä; Every cloud has a silver lining. 🙂

Lue lisää Miian kuulumisia valloittavan naisen elämänmyönteisestä miiajohanna -blogista.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Meikki Emmi Mansikkaviita

Miia Rantonen

<3

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos, että annoit palan itsestäsi tämän ihanan haastattelun välityksellä <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kesän ensimmäinen kukkakimppu ja sananen onnellisuudesta
Kuuntele intuitiota syödessäsi
10 x ihaninta meikkituotetta kesään
Rentouttava magnesium-jalkakylpy