Kestävän huulimeikin ja kuulaan meikkipohjan salaisuus

Postauksen linkit ovat Affiliate-linkkejä.

Huulipunat ovat pysytelleet syystä tai toisesta kesän ajan visusti käyttämättömänä meikkipussissa, kunnes eilen sain taas pienen innostuksen. Oma suosikkini on Zuii Coral Red, jonka raikas ja kevyesti oranssiin taittava punaisuus pukee useimpia naisia ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Zuii -punat ovat yleisesti ottaen hyvin intensiivisiä ja kestäviä, joten minulta löytyy kyseisen kukkaiskosmetiikkasarjan huulipunasävyjä jo vino pino.

hannamarirahkonen_zuii_luonnonkosmetiikka1280

Yleensä voimakas huulimeikki pääsee parhaiten esiin muun meikin ollessa kevyt, joten sipaisin luomille nudea luomiväriä ja levitin ripsiväriä vain yläripsille. Ihana työkaverini, eli Jolien myymälävastaava ja meikkaaja Emmi Mansikkaviita antoi minulle keväällä aivan loistavan vinkin superkestävän huulimeikin toteuttamiseen ja haluan jakaa tämän luotettavan meikkikikan myös teidän kanssanne. Uskon, että aika monet arastelevat voimakasta huulimeikkiä, sillä eivät tiedä miten siitä saisi kestävän. Huulipunaan pitää pystyä luottamaan, sillä on kamalaa joutua tiirailemaan peiliin puolen tunnin välein ja huomata, että huulipuna on karannut huulten yläjuonteisiin.

Näillä Emmin ohjeilla saat koko päivän kestävän huulimeikin ja onnistut varmasti:

  1. Valitse huulipunasävyysi sopiva rajauskynä

  2. Rajaa ensin huulen reunat huolellisesti

  3. Väritä huulet tasaisesti rajauskynällä (kevyt kerros riittää)

  4. Levitä huulipuna huulillesi siveltimellä ja varo levittämästä väriä vahingossakaan yli rajauksen

  5. Kestävät punahuulet ovat valmiit!

hannamarirahkonen_zuii_luonnonkosmetiikka1279

Huomaatteko myös meikkipohjan kuulauden? Vaikka toisin voisi luulla, en ole käyttänyt tähän meikkiin mitään erillistä korostustuotetta, en edes kimmeltävää aurinkopuuteria. Koostin meikkipohjan levittämällä koko kasvoille kevyen BB-voiteen, peitin tummat silmänaluset Kjaer Weis Porcelain -peitetuotteella, kiinnitin meikin Lily Lolo -mineraalipuuterilla ja tein varjostukset Zuii Pecan -aurinkopuuterilla. Sitten siihen avainasiaan; kuulas lopputulos syntyy viimeistelemällä meikkipohja spray-muodossa olevalla kasvovedellä.

Itse käytän tähän toimenpiteeseen Dabban kukkaisvesiä, jotka myös pehmentävät ihoa ja tuoksuvat todella kesäisiltä! Kun meikkipohja on valmis, pumppaa kasvoillesi noin 15 cm etäisyydeltä 1-2 suihkausta valitsemaasi kasvovettä (ei kuitenkaan misellivettä, sillä se saattaa vaahdota). Odota, että kasvovesi kuivahtaa kunnolla kasvoille.

Tämä on tosi helppo ja edullinen tapa saada kasvoille kaunis hehku. Liika puuteri ei näytä koskaan hyvältä ja tämän viimeistelyn avulla sitä ei tarvitse pelätä, sillä puuteri ikään kuin ”sulaa” osaksi ihoa.

Anu

Hei Hanna, mahtava vinkki toi kukkaisvesi - itsekään en tykkää kasvojen puuterimaisuudesta. Mulla on kans tuo Zuiin coral red. Mitä huulten rajauskynää suosittelisit sen kanssa?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Anu <3 Itse käytän Coral Redin kanssa saman merkin Berry -rajauskynää silloin, kun haluan lopputuloksesta todella intensiivisen ja aavistuksen tummemman. Sienna sopii taas silloin, kun haluan että Coral Redin oma leikkisän punainen sävy on pääroolissa. Näissä kuvissa käytin sävyä Berry. Ihanaa viikkoa!

Vastaa
Mari Vee

Minulla käytössä Zuiin Classic Red ja Zuiin Sheer Stickin Fire eli punaista löytyy viileämpänä ja lämpimämpänä. Erityisesti Fire on ollut punaisista suosikki, koska se lämpinänä ja kirkkaana punaisena tuo jotenkin eloa kasvoilleni ja saa nuutuneimmankin ilmeen heti freesimmäksi. Sellainen pieni kasvojen piristsruiske.

Kiitos vinkistä punan kestävyyden parantamiseksi. Punahuulet ovat ihanat, mutta kestävyyden kanssa välillä tosiaan haasteita ja siksi punaiset huulet piristävät päivää liian harvoin.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Nuo ovat kyllä todella hyvät ja ennen kaikkea monikäyttöiset sävyt! Vinkeistä voit kiittää Emmiä, kun häntä seuraavan kerran näet Jolie shopilla :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kullanarvoiset ystävät & Arabia Piilopaikka Pakkanen -arvonta
Miesten ihonhoidon ABC
Inspiroivat naiset – Virpi Mikkonen, nainen hattaraisten raakaherkkujen takana
Luetuimmat luonnonkosmetiikkapostaukset x 20