Nudie love

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä.

nude_kurebazaar_iroisie_luonnonkosmetiikka1205

Juuri nyt mielessäni ja käytössäni ovat beigen eri sävyt. Värikkään mieleni laukatessa hurjia ratojansa minun ei tee mieli altistaa sitä enää yhdellekään lisästimulaatiolle – olo on kuin villivarsalla. Nopean pyrähdyksen jälkeen hengästyttää ja tekee mieli ottaa nokoset. Saan paljon iloa arjen pienistä jutuista, sellaisista jotka ovat normaalissa elossa niin tavanomaisia, ettei niitä oikeastaan edes huomaa ajatella. No, tänään ajattelin.

Allekirjoittaneen aamut alkavat smoothiella ja kahvilla, jonka sekaan laitetaan ajatustyöläiselle sopivaa keskittymisjauhetta. Tämä on ollut viime aikojen pelastajani! Ajaudun helposti tekemään viittäkymmentä asiaa yhdenaikaisesti ja ahdistun, kun en saa mitään valmiiksi. Sitten muistan taas jonkin aikaa tehdä yhden asian kerrallaan valmiiksi. Verenkiertoa vauhdittava neidonhiuspuu, hermostoa rauhoittava goji, keskittymiskykyä terästävä aswagandha ja muistia parantava gingseng antavat heti aamutuimaan astetta skarpimman fiiliksen. Ihana, ihana hyvinvointicocktail.

Mitä tulee kauneudenhoitoon niin kynsiin sipaistaan huomaamatonta nudelakkaa ja kesäkasvot hunnutetaan kevyesti BB-voiteella sekä viimeistellään luottomeikkipohjalla. Sateisilla kaduilla on kevyt liihotella menemään maailman mukavimmilla balleriinoilla, joiden kanssa kulutetut boyfriend-farkut pääsevät oikeuksiinsa. Ranteisiin tupsautetaan pumppaus tai kaksi ruohonvihreää sulotuoksua, jonka aromit tekeytyvät ihokosketuksessa mausteiseksi minttuteeksi.

Raikasta, nudea, vähän vihreää ja yksi iloinen tyttö – täällä on valmista uuteen päivään!

Katjakokko

Nämä väri-inspiroituneet purnukkajutut on ihana idea!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos <3

Vastaa
Anna-Kaisa

Tuo BB-voide on juuri passelin ohut kesään, mutta mulla se jättää jälkeensä "turhan kosteutetun" eli jää kiiltäväksi eikä kiilto meinaa laantua silkkipuuterillakaan. Emmeköhän me ole hyvä pari vai enkö vaan osaa käyttää tuotetta oikein? :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Osaat varmasti käyttää tuotetta oikein, mutta varsinkin kesäaikana Iroisien BB-voide voi olla liian hoitava. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten pintakuivalle tai kuivalle iholle, joten jos budjetissa on tilaa, kokeilisin sinuna joko Absolution Créme du Teint -meikkivoidetta tai jos ihossa ei ole paljon virheitä, Mádaran sävyttävää päivävoidetta. Itse käytän nyt kesällä vaihdellen Iroisie Kjaer Weis -meikkipohja tai Mádara Kjaer Weis -meikkipohja. Iroisie voi ihotyypistä riippuen olla kesäaikana liian tuhti vaihtoehto, joka aiheuttaa hallitsematonta kiiltelyä. Jos kiinnostaa, niin käy lukaisemassa kirjoittamani meikkipohjavertailu Jolien sivuilta: http://jolie.fi/toimituksen-blogi/vertailussa-jolien-valikoimien-meikkivoiteet/

Vastaa
Anna-Kaisa

Kiitos vinkeistä! Täytyykin tutustua noihin vaihtoehtoihin. :)

Lotta

Hei!
Osaisitkohan auttaa minua meikkivoiteen valinnassa? Kiinnostuin postauksestasi koska tituleerasit kjaer weissin meikkivoiteen luottotuotteeksesi.
Olen kahden vaiheilla; kjaer weis vs zuii (cc mint primer olive light tai beige light/fair)

Minulla on vaalea keltapohjainen sekaiho, joka alkaa päivän mittaan kiillellä helposti t-alueelta. Ihossani esiintyy myös helposti epäpuhtauksia sekä punoitusta poskilla ja otsassa.

Kiitän jo etukäteen :)
Aurinkoista kesän loppua sinulle!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

No tottahan toki! :) Kjaer Weisin meikkipohjien etu on erittäin hyvä peittävyys ja se, että ne sopivat kaikille ihotyypeille. Et myöskään tarvitse erillistä peiteainetta, koska Kjaer hoitaa meikkivoiteen ja peiteaineen tehtävät. Zuiin meikkivoide on aika kevyt ja sopii koostumuksensa vuoksi parhaiten rasvoittuvalle iholle. Mikäli ihossa on tosiaan punoitusta tai epäpuhtauksia, tarvitset Zuiin meikkivoiteen kaveriksi erillisen peiteaineen.

Minulla on myös kiiltelyyn taipuvainen iho, mutta Kjaerin meikkipohjalla kiiltely on ehdottomasti minimaalisinta mitä minkään muun meikkipohjan kanssa. Tuote levittyy kuin unelma. Itse levitän meikkipohjan ensin siveltimen avulla peittoa vaativiin kohtiin kevyesti ja sen jälkeen työstän pohjan tasaiseksi sormilla (myös beauty blender on hyvä). Rakastan Kjaerin pohjan tuomaa tasaista ja peittävää pintaa, joka ei näytä kuitenkaan liian meikatulta. Suosittelen siis sinun tapauksessasi tätä New Yorkin lahjaa maailmalle :) Jos ihosi tuntuu syksyn tullen hieman kuivalta, laita kasvoille ennen meikkipohjan levitystä muutama tippa kevyttä kasvoöljyä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Maksan puhdistus luonnollisin keinoin
8 x suosikkimeikkisivellintäni
6 x luonnonkosmetiikan pikakaunistaja
8 tärkeää syytä ottaa Konjac-sieni osaksi ihonhoitorutiineja