Mintun väriseksi maalattu siivouslaatikko

Huh, kylläpäs haipakkaa pitää! Olen pyhittänyt viikonloput levolle ja alkuviikko osaa yllättää minut joka kerta täydellä meililaatikolla sekä to do -listojen ehtymättömyydellä, mutta kummasti sitä saa kaiken handlattua kun aloittaa viikon ensimmäisen päivän edelleen aivan kaikessa rauhassa. Työni jokainen osa-alue on niin inspiroivaa, joten valituksen sanaa ei ole lausuttavaksi. Viikonloppu sujui auringosta nautiskellessa ja maalisudin varressa.

pastellisävyt_sisustus_diy_yellowmood_hannamarirahkonen3

Tuskailimme hyvän tovin ylitäyden allaskaapiston kanssa, sillä se oli ainoa järkevä säilytyspaikka (kaikille) siivoustarvikkeidellemme. Siinä vaiheessa, kun hiustenkuivaaja ja muut kylpyhuoneen tykötarpeet alkoivat pursuta yli ja ilmoilla oli havaittavissa pientä kyllästymisefektiä, keksimme erinomaisen idean. Saimme viime syksynä mieheni enolta kolme vanhaa Raahen Rautaruukin puulaatikkoa, joista vain yksi on ollut käytössä ja muuta kahta pidimme parvekkeella istuimina.

pastellisävyt_sisustus_diy_yellowmood_hannamarirahkonen1

Mieheni hioi viikonloppuna puulaatikoista pienimmän ja minä sudin sen jälkeen pinnalle sulaneen piparminttujäätelön sävyistä maalia. Hankimme jo reilu vuosi sitten ensimmäiset Nutshell-maalimme ja olemme täysin myytyjä näiden ekologisten ja turvallisten maalien tuoksuttomuudelle, kestävyydelle, sävyvaihtoehdoille sekä kauniille pinnalle. Maalit ovat turvallisia käytettäväksi niin lastenhuoneiden kalusteissa kuin muuallakin kodissa.

Maalasin tämän meidän laatikkomme vesiohenteisella puolikiiltävällä maalilla (sävy Misty Jade), joka on valmistettu soijalesitiinistä, savesta, kasvi-alkoholista ja titaanioksidista. Maali levittyy todella kauniisti ja tasaisesti, itse asiassa paljon tasaisemmin kuin monet tavanomaiset muovimaalit. Nutshellin maalit ovat myös kärsimättömän ihmisen parhaita ystäviä, sillä kuivumista ei tarvitse odotella tuntitolkulla.

pastellisävyt_sisustus_diy_yellowmood_hannamarirahkonen2

Olemme maalanneet samalla sävyllä myös keittiönlaatikoidemme sisäpinnat- ja ulkopinnat ja loput kuusi laatikkoa saavat pintaansa vielä paria muutamaa erilaista pastellinsävyä, jahka nuo maalipurkit saapuvat tänne Napapiirille.

Sellaista tänne, nyt on siivoaminenkin jälleen asteen verran herkullisempaa hommaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Syysarkea Napapiirillä
Toivejuttu: päivittäisen elämän 5 tärkeintä asiaa
Makuuhuoneen muodonmuutos
Valitse vuodellesi lupausten sijaan teema