15 x puolen vuoden suosituinta blogipostausta

Vuosi on jo tiukasti kallellaan loppuansa kohden, vaikka vielä ehtiikin muutaman kuukauden huidella 2017 puolella. Alkusyksyn haipakassa aloin miettimään mihin ihmeeseen tämä vuosi on kulunut ja tuli tarve kurkistella Yellow Moodin arkistoihin – siihen mistä sitä on tänä vuonna innostunut ja mitä on ollut mielen päällä. Vuosi on ollut tähän mennessä mieletön ja tuntuu vain paranevan loppua kohden.

Juttujani selatessa ja listatessa törmäsin yllättävään huomioon: puolen vuoden 15 luetuimmasta postauksesta 11 juttua oli kaupallisia yhteistyöpostauksia. Itselleni tämä kertoo vain ja ainoastaan siitä, että jotain on tehty oikein – yhteistyöt on valittu harkiten ja aina siten, että jaksan innostua aiheista itse, jonka lisäksi ne istuvat Yellow Moodin aihepiireihin saumattomasti.

Olisi hauska kuulla mikä tämän vuoden jutuista on jäänyt erityisesti mieleen – huikkaahan siis kommenttiboksissa, jos sellainen muistuu!

1) Suuri luonnonkosmetiikan aurinkosuojaopas

Vuoden tähän mennessä luetuimman jutun titteliä kantaa artikkeli, johon käytin todella, todella paljon aikaa. Niin käy usein, kun innostun jostain aiheesta. Tietopaketista tuli aiottua tuhdimpi ja se on suunnattu kaikille heille, jotka haluavat tietää mm. miten ihon suojamekanismi toimii auringonsäteilyä vastaan, miten valita oikea suojakerroin, miksi poistaa aurinkosuojat iholta päivän päätteeksi ja miten hoitaa palanutta ihoa siten, että toipuminen olisi nopeaa sekä lempeää.

2) Mineraalimeikkien ABC

Valittuani Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjatposkipunan ja aurinkopuuterin muutamana eri vuonna vuoden parhaimpien meikkituotteiden joukkoon, tuntui relevantilta kirjoittaa pieni opas mineraalimeikkien maailmaan – ne kun toimivat vallan eri tavalla kuin nestemäiset kosmetiikkatuotteet ja moni lukijani tuntui kamppailevan sen kanssa miten valita oikeat tuotteet eri ihotyypeille.

Tässä artikkelissa avasin mistä mineraalimeikit on tehty, miten valita omalle ihotyypille- ja sävylle sopiva mineraalimeikkipohja, mikä merkitys siveltimillä on ja jaoin tarkan ohjeistuksen siitä missä järjestyksessä mineraalimeikkejä kannattaa käyttää parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

3) Luonnonkosmetiikan paras ripsiväri

Epäonnistuneet luonnonkosmetiikan ripsivärikokeilut alkoivat käydä jo miltei tavaksi, kunnes törmäsin Avrilin ripsiväriin. Sittemmin hyvin moni bloggaaja on innostunut sarjan ripsarista, enkä ihmettele ilmiötä lainkaan – tämä tuote kun ei varise, levittyy kuin unelma, erottelee ripset ilmavasti, kuivuu nopeasti ja mahdollistaa siistin kerrostamisen. 5/5!

4) Bataattipasta ja minttufetakastike

Minut haastettiin keväällä luomaan helppoa kasvisruokaa arkeen. Syntyi lohturuokakulho, johon halusin kaikki sen hetkiset lempiraaka-aineeni kuten tuoreen mintun, fetan, bataatin ja Dijon-sinapin (jälkimmäistä pitää olla aina jääkapissa!).

5) 100 syytä rakastaa seerumeita

Vannon seerumien nimeen, ne kuuluvat jokaiseen päivään aivan kuten aamukahvikin, ja se on paljon se. Luonnonkosmetiikan ensiapupakkaukset ovat varsinaisia game changereita, sillä ne lisäävät ihonhoidon tehokkuutta etenkin pidempiaikaisia iho-ongelmia hoidettaessa.

6) 40 kysymystä ja vastausta aurinkosuojatuotteista

Kysyin keväällä millaisia asioita haluaisitte tietää luonnonkosmetiikan aurinkosuojista ja sain melkoisen läjän mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin oli ilo vastata. Postauksesta selviää mm. mitä eroja on kemiallisella ja fysikaalisella aurinkosuojalla, mitä fysikaalinen aurinkosuoja tarkoittaa, mikä tekee fysikaalisesta aurinkosuojasta parempi kuin tavallisesta aurinkorasvasta ja tukkivatko fysikaaliset suojat ihoa herkemmin kuin kemialliset.

7) Konjac Sponge ja ihotyypit

Toinen kysymys-vastaus -postaus listasijoilla! Jaoitte mieltänne askarruttaneet kysymykset hyvinvointiin, luonnokosmetiikkaan ja ruokaan liittyen 8 syytä ottaa Konjac-sieni osaksi ihonhoitorutiineja -postauksessa. Niitä tuli lopulta niin runsaasti, että jaoin postauksen neljään eri osaan – niistä ehdottomasti suosituin oli Konjac-ihonhoitosienen käyttöä koskeva postaus.

8) Sananen blogimaailman kulisseista

Tämä teksti odotti syntymistään kauan – joskus on hyvä antaa ajatuksille aikaa hautua ja hioutua. Blogien ammattimaistuminen synnytti aikanaan paljon pohdintaa siitä mihin suuntaan haluan itse mennä ammattibloggaajana oman sivustoni kanssa. Tämä oli mielestäni tarpeellinen ja kiva keskustelunavaus ja oli ihanaa, että se kirvoitti ajatuksia myös teidän puoleltanne.

9) Alempi kemikaalikuorma ekologisilla pesuaineilla

Suosituimpien juttujen listan tuorein postaus on vain muutaman viikon takaa, vau. Kemikaalittomampi elämä on pienten askelten päässä olipa kyseessä kosmetiikka, vaatteet, keittiön astiat tai siivousaineet.

10) Hollywood Lifting – elämäni intensiivisin kasvohoito

Kuljetan itseni aina kasvo- tai vartalohoitoon stressin nostaessa päätään. Oma lempihoitolani on Rovaniemellä sijaitseva Natural Beauty, jonka hoitajat Jaana ja Oksana ovat uskomattoman läsnäolevia persoonia! Natural Beautyssa syke laskee ja löydän itseni usein hoitopediltä nukkumasta.

Hollywood Lifting oli hieman erilainen hoito, sitä kutsutaan luonnolliseksi kasvojenkohotukseksi, joka antaa kasvoille selkeämmät muodot, saa kaulan näyttämään pidemmältä ja tekee ihosta kimmoisamman.

11) 5 asiaa minusta

Postaus, josta selviää ehkä uusia asioita allekirjoittaneesta.

12) Lempeän ihonpuhdistuksen kolme kulmakiveä

Puhdistusmaito, kasvovesi ja misellivesi. Lempeä ihonhoito ei todellakaan tarkoita samaa kuin tehoton. Hyväkuntoisen ihon saa helpommin, kun unohtaa liian voimakkaasti pesevät ihonpuhdistusaineet ja maksimoi tuotteiden hoitavuuden.

13) Lämmin quinoasalaatti

Talvisin ja keväisin syön salaattini vähän erilaisessa muodossa kuin kesäisin. Tästä versiosta löytyi pähkinäisen aromikasta mustaa quinoaa, voissa paistettuja kesäkurpitsakiekkoja, salaattia, sipulia ja itse paahdettuja Sour Cream -siemeniä.

14) Täsmätuotteet 5 x hiusongelman hoitoon

Luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteista toivottiin juttua pitkin vuotta, joten kirjoitin postauksen, jossa kerron mm. miksi kannattaa valita luonnonkosmetiikan shampoo, saako luonnonkosmetiikan hiustenpesutuotteissa käyttää sulfaatteja ja miten käyttää luonnonkosmetiikan shampoita oikein.

15) 25 asiaa meistä toistemme kertomana

Mikä saa puolisosi stressaantumaan? Mikä saa hänet ärsyyntymään? Miten hän tykkää aloittaa aamunsa? Millainen hän on puolisona? Koostimme Tuomaksen kanssa 25 erilaista kysymystä, vastasimme niihin ja saimme aikaiseksi hyviä keskusteluja sen pohjalta.

Viimeisen kollaasin kuva meistä: Elina Siira Photography.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

5 x vinkkiä sujuvampaan yrittäjyyteen
Luonnollinen Abel & kestävän parfyymin salaisuus
Kuivat kynsinauhat? Kädet kuntoon kolmella askeleella
Green Beauty Awards 2017: Meikit