Hollywood lifting – elämäni intensiivisin kasvohoito

Yhteistyössä Natural Beauty (sisältää alekoodin!).

Huhhuh, nyt meinaavat sanat olla ihastuksesta vähissä, mutta teen parhaani. Astelin maanantaina muina naisina Natural Beautyn tuoreimpaan kasvohoitoon, johon hoitolan naiset ovat hakeneet opin ulkomailta. Olen nyt keväällä ottanut asiakseni pitää itsestäni huolta käymällä säännöllisesti kasvo- ja vartalohoidoissa, koska ainakin omalla kohdallani koen kyseessä olevan yksi parhaimmista tavoista tukea omaa hyvinvointia ja jaksamista. Oma pääni sauhuaa ja on usein tuhansista asioista sykkyrällä. Rauhoittuminen on kierrosten noustessa todella vaikeaa ja sydän hakkaa toisinaan vapaa-ajallakin kuin rumpu, mutta hoitopedillä rauhoitun aina.

Toisen ihmisen hoidettavaksi meneminen ja tilanteeseen antautuminen vaatii luottamusta, oikeanlaista kemiaa ja se on parhaimmillaan hyvin intensiivinen, syvälle menevä henkilökohtainen hyvän olon kokemus. Asialleen omistautuneen ja rauhallisen hoitajan käsissä mieli sekä hermosto pääsevät luvan kanssa pienelle lomalle – tämän tunnen olotilassani vielä päiviä hoidon jälkeenkin.

Ehkä parasta on kuitenkin huomata jossain vaiheessa hoitoa, että pomppiva sydämen syke on laskenut kuin itsestään normaalille tasolle ja mieli on kaikista tekemättömistä asioista tyhjänä. On jotenkin uponnut vain siihen hetkeen, siihen että joku huolehtii sinusta ja nyt saa vain olla ja vastaanottaa. Kukaan ei odota mitään. Melkein jokaisena hoitokertana olen miltei nukahtanut hoitopedille. Soisin tämän taivaallisen tunteen ja kokemuksen ihan kaikille, erityisesti stressaantuneille äideille, iseille ja muille satunnaisesti ylinopeudella eläville.

Tällä kertaa tie suuntautui vartalohoidon sijaan ihan uuden hoitokonseptin äärelle. Natural Beautyyn lanseerataan ihan näillä näppäimillä uusi Hollywood Lifting -kasvohoito, joka perustuu neljään erilaiseen hieronta/hoitotekniikkaan. Olen aivan ällikällä lyöty siitä, että 100 % luonnollisella kasvohoidolla voidaan aikaansaada selkeä leukalinja ja skarpimpi lookki! Tämä luonnollinen kasvojenkohotus sopii aivan loistavasti juuri ennen tärkeitä juhlia toteutattavaksi tuhkimohoidoksi, joka antaa kasvoille selkeämmät muodot, saa kaulan näyttämään pitkältä ja tekee ihosta kimmoisan.

Oma kasvohieronta-aikani tuli kuin kreivin aikaan, sillä olen ollut sairaana aika pitkään ja kasvot ja imusolmukkeet ovat olleet sekä sairastelun että liikkumattomuuden vuoksi tavallista turvonneemmat. Voin kertoa, että tämä hoito potkii ja laittaa nestepöhöt liikkeelle!

Olin ensimmäistä kertaa Oksanan hoitavissa käsissä enkä voi kuin kehua. Toki hoitajan ja hoidettavan välinen kemia on aina henkilöistä riippuvaista ja se, että minulla on kemiaa jonkun kanssa, ei välttämättä tarkoita että sama toteutuu muiden kohdalla. Sopivan hoitajan löytäminen on tärkeää eikä se löydy kuin kokeilemalla, koen olevani onnekas kun olen löytänyt jo kaksi sopivaa samasta hoitolasta.

Oksana on todella läsnäoleva persoona, joka huolehtii että hoidettavalla on viimeisen päälle hyvä olla. Hän on niin rauhallinen, ettei tällainen duracell-pupukaan voi kuin rauhoittua. Hän myös osaa mitoittaa hoidon vaativuuden jokaiselle sopivaksi – esimerkiksi minulle tehty Hollywood Lifting -hoito tehtiin ”miedompana” versiona, koska ihoni on vielä nuori eikä voimakkaalle kohotukselle ole tarvetta. Silti saimme näkyviä tuloksia.

Hoidon alussa valitaan ayervedisen ihotyypin mukaan käytettävät hoitotuotteet Lakshmi- sarjalta, jota olen nyt keväällä käyttänyt ahkerasti kotioloissakin. Ihotyyppini on herkkä ja helposti punoittuva Pitta, joten myös hoitotuotteet valittiin tämän perusteella.

Hollywood Lifting kuulostaa mahtipontiselta eikä sanan suuruus häviä kyllä lainkaan hoidon vaikutukselle. Hoito sopii erityisesti ikääntyneelle, veltostuneelle, väsyneelle ja elottomalle iholle, sillä hoidossa hyödynnettävät hierontatekniikat ovat luonnollisesti kohottavia, juonteita silottavia ja kasvojen lihaksia rentouttavia.

Hoito alkaa ayervedisella kasvojenpuhdistuksella ja kuorinnalla, jotka valmistelevat ihoa siihen tärkeimpään, eli neljä erilaista kasvojenkohotustekniikkaa sisältävään hierontaan.

Kasvoille levitettiin ensin aromaattinen ja omalle ihotyypille sopiva kasvoöljy ja aloitettiin lymfahieronnalla, joka parantaa nestekiertoa, vähentää turvotusta ja poistaa kudoksista kuona-aineita. Kasvojen lisäksi koko hoidon aikana hoidettiin myös kaulaa, niskaa ja dekolteen aluetta. Hoito ei ole todellakaan pelkästään tekninen kohotus, vaan myös monella tapaa rentouttava kokemus, jossa saa hiljentyä. Oksanalla on todella varmat otteet, hänen käsissään on helppo unohtaa kaikki muu.

Hoidon aikana kasvoja hierottiin myös ayervedisiin liikkeisiin perustuvalla ja syvärentouttavalla Alfa-Relax -tekniikalla, joka rentouttaa lihaksia ja poistaa erilaisia lihasjumeja. Kasvoissa on satoja lihaksia ja näiden lihaksien avaaminen on tärkeää ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisyssä ja toisaalta myös häivyttämisessä. Kolmanneksi käytettiin perinteistä Lomi Lomi -tekniikkaa, johon ihastuin todella. Siinä hoitaja käyttää hierontaan omaa kehonpainoaan ja koko kyynärvartta – minusta tuntui aivan siltä kuin olisin ollut todistamassa käsien tanssia kasvoilla. Tuo ilmaus kuvaa parhaiten sitä mitä koin. Liikkeet olivat pitkiä, liukuvia ja sulavalinjaisia.

Hoito tuntui todella onnistuneelta yhdistelmältä rentouttavaa ja ihoa stimuloivaa kasvohoitoa sekä teknistä ja kohottavaa hierontaa. 45 minuutin aikana hoitopöydälle ehti unohtua muutama murhe, hartioiden ja leukojen kireys oli tipotiessään, leuan ja poskien muodot piirtyivät selkeämmin, mojovat silmäpussit olivat kadonneet ja kasvot olivat heleät. Hollywood Lifting vapauttaa erilaisia jännitystiloja, stimuloi elastiinin ja kollageenintuotantoa, parantaa ihon verenkiertoa ja vauhdittaa soluaineenvaihduntaa – se on aivan täydellinen hoito kevään ajalle. Rakastin hoidon vaihtelevuutta, sitä että hierontaliikkeet olivat soljuvia, hitaita, nopeita, nipisteleviä, taputtelevia, pitkiä, lyhyitä, harkittuja, kohottavia, vaihtelevia ja rentouttavia. Tuumasin samalla, että tähän hoitoon on varattava vielä yksi aika ennen etelän lomaa.

Natural Beauty tarjoaa kaikille Yellow Moodin lukijoille -10 % alennuksen kesä- ja heinäkuulle 2017 varattuihin hoitoihin.

Voit varata koko kampanja-ajalle niin monta hoitoa kuin ehdit 1.6.-31.7.2017 välisenä aikana käyttää. Muista mainita varauksesi yhteydessä, että luet Yellow Moodia ja hoitolassa lasketaan sinulle alennus automaattisesti. Alekoodia ei voi yhdistää muihin olemassa oleviin tarjouksiin. Katso Natural Beautyn ihana hoitomenu ja varaa aikasi rentouttaviin puitteisiin numerosta 040 132 7116.

Hollywood Lifting -hoitoon voi tehdä jo varauksia, vaikka se lisätään nettisivuille vasta maanantaina 22.5. Hoidon kesto on 45 minuuttia ja normaalihinta 50 €.

Myymälä on auki torstaista perjantaihin klo 11-17 ja hoitola maanantaista lauantaihin ajanvarauksella.

Natural Beauty

Rovakatu 26 A 14 (3. kerros)

96200 Rovaniemi

Tiia

Mikään ei ole hoitokokemuksessa mielestäni tärkeämpää kuin se, että kemiat kohtaa hoitajan kanssa.
Itselläni on yksi huono kokemus.. sain lahjaksi tosi tosi kalliin ja varmasti hyvän kasvohoidon, mutta koko hoidon ajan olin lähes paniikissa ja ahdistunut kun en saanut mitään yhteyttä tunnetasolla hoitajaan. Hoito tehtiin pienessä ,valkoisessa ,suljetussa ja ahtaassa kopissa (joka sinällään oli jo ihan kamalaa tälläiselle erityisherkkikselle kuin minä) ja lisäkis hoitaja ...miten sen sanoisi.. "hymisi" koko hoidon ajan jotain kummallista ja ramppasi kopin ulkopuolella tekemssä jotain (?)... Lähdin melkein juosten tuosta tunnin hoidosta pois, enkä uudelleen mene! Sydän hakkasi koko illan... eikä mitään käsitystä oliko hoito hyväksi iholle, mielelle ei ainakaan!
Toisaalta taas, onneksi on myös hyviä, ihania kokemuksia, ihania hoitajia ja hoitoja jotka antavat arkeen kaivattua luksusta ja rentoutta. Niistä maksaa milellään.
Pääsisinpä käymään Rovaniemellä (en oo koskaan käyny) niin kyllä tuon hoidon varaisin heiti :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Voi ei mikä kokemus, kuulostaa ihan hirveältä! Moni heittää hanskat tiskiin koko hoitojen suhteen, erityisesti jos kohdalle sattuu useampi hoitaja, joka ei osaa kohdata asiakasta myös tunnetasolla. Tällaiset eivät ole ikinä vain teknistä kasvojenhoitoa, vaan se, että jonkun päästää iholle, vaatii luottamusta, kemiaa ja hienotunteisuutta. Harmittaa todella paljon sinun puolesta, ymmärrän oikein hyvin tuon ahdistuksen.

Hoitajan lisäksi mun mielestäni on tärkeää varmistua hoitolan arvoista - toki juuri tuollaisissa lahjakorttihoidoissa se ei vain ole mahdollista. Monissa perinteisemmissä kauneushoitoloissa on omaan makuuni liian "pinnallinen" meininki, kovat arvot ja hoitoihin ehkä myös suhtaudutaan enemmän korjaamisen kuin lempeän huolehtimisen näkökulmalta.

Jos vaan ikinä olet Rovaniemellä niin Natural Beauty on ihan täysi kymppi niin hoitajien, miljöön kuin hoitolan arvojenkin puolesta. Sille on syynsä, ettei heillä tehdä rakennekynsiä, tekoripsiä tai toteuteta laitteilla tehtäviä kasvojen puhdistuksia :) Olen niin onnellinen, että Rovaniemellä on tällainen rauhoittumispaikka, johon on ihana mennä nautiskelemaan.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Aikuisesta ystävyydestä ja luonnollisista tuoksuista
Kesäviidakko parvekkeen toisella puolella
Tammikuun 2017 parhaat
Arkijuttuja ja melkein valmis DIY-keittiö