Nämä Strawberry Emmin TOP10-postausta kertovat kuinka saat luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta kaiken irti

Kuinka siirtyä luonnonkosmetiikkaan? Yellow Moodin päätoimittaja Hannamari kokosi Strawberry Emmin viime vuoden postauksista framille 10 kiinnostavinta, ajankohtaisinta ja innostavinta juttua. Katso alta kauneusammattilaisemme parhaat vinkit ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan liittyen! 

Kasvojen Puhdistus Kasvoharja

1

Luonnonkosmetiikan parhaat edulliset ihonhoitotuotteet

Moni pohtii voiko pienellä budjetilla ostaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Tässä artikkelissa Emmi kertoo mitkä luonnonkosmetiikkatuotteet kannattaa ylipäätään hankkia. Lisäksi hän kertoo missä tuotteissa on fiksua pihistää ja missä panostaa! Lue artikkeli tästä.

2

Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina

Kärsitkö runsaista epäpuhtauksista ja olet kokeillut jo kaikki jipot kuorinnoista naamioihin? Tässä tekstissään Emmi esitteli supersuositun kasvoharjan, joka auttaa pitämään ihohuokoset puhtaana. Kasvoharjaus on nopea ja helppo tapa ennaltaehkäisemään myös pintakuivuuden syntymistä. Lue artikkeli tästä.

Urang Clarifying Blue Mask

3

Täydellinen iho? Sinulla voi huomaamattasi olla sellainen!

Näemme sosiaalisessa mediassa ja naistenlehdissä päivittäin äärimmilleen editoituja meikkikuvia ja käsitys siitä, millainen on täydellinen iho, saattaa vääristyä. Emmi käsittelee tässä tekstissä taitavasti sitä miten vieraantuneita olemme filttereiden keskellä siitä, miltä iho oikeasti näyttää ja ennen kaikkea saa näyttää. Asenteet lähtevät ajatuksista ja tämä upea artikkeli kannustaa suhtautumaan omaan ihoon lempeästi. Lue artikkeli tästä.

4

Tehoja ihonhoitoon: korealainen ihonhoitorutiini eri ihotyypeille x 3

Korealainen ihonhoitorutiini hellii erityisesti Suomen äärimmäisessä ilmastossa asuvien ihoa. Emmi jakaa tässä artikkelissaan parhaat aasialaiset ihonhoitoniksit ja jakaa kolme erilaisille ihotyypeille suunnittelemaansa korealaista ihonhoitorutiinia, joista ei tehoja puutu! Lue artikkeli tästä.

Patyka Kokemuksia

5

Vähäpurkkinen, nopea ja helppo ihonhoitorutiini

Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista tai viedä paljoa aikaa. Tässä artikkelissa Emmi valottaa mitkä ovat minimalistisen ihonhoidon ystävän kulmakivet ja opastaa valitsemaan vähät purkit pieteetillä. Lue artikkeli tästä.

6

Edullista ja ylellistä ihonhoitoa pariisilaisittain

Patyka on tullut vuosien varrella erittäin tutuksi Yellow Moodin lukijoille ylellisenä luksussarjana. Nykyään sarjalta löytyy myös edullisempia tuotelinjoja, jotka sisältävät ihonhoidon timantteja luonnonkosmetiikan suurkuluttajille ja luonnonkosmetiikkaan siirtymistä pohtiville. Lue pariisilaista eleganssia pursuava juttu tästä.

Paras Deodorantti

7

Vertailussa luonnonkosmetiikan ripsivärit

Ripsivärin sopivuuteen vaikuttaa moni eri tekijä ja siksi se on yksi vaikeimmista suositeltavista tuotteista. Tässä tekstissä viisi luonnonkosmetiikan ripsiväriä pääsi suurennuslasin alle ja jutussa on myös kolme vinkkiä ripsivärin ostamiseen sekä sen oikean löytämiseen. Lue artikkeli tästä.

 

8

Luonnonkosmetiikan paras deodorantti

Mikä on luonnonkosmetiikan paras deodorantti? Kauneusammattilaisena Emmi on ehtinyt testata kymmeniä eri deodorantteja, joiden joukosta on löytynyt kaksi timanttia. Artikkelissa Emmi selittää myös mikä ero on antiperspirantilla ja deodorantilla. Jos et ole löytänyt luonnonkosmetiikan maailmasta vielä sitä oikeaa dödöä, lukaise artikkeli tästä.

Juhlameikkitutorial: helppo smokey eyes

9

Kulmakarvojen meikkaus – 3 helppoa tapaa

Kulmakarvat ovat nopea tapa antaa kasvoille pieni ryhtiliike. Tässä artikkelissa Emmi taklaa kulmien meikkaamiseen liittyvät haasteet ja esittelee kolme toisistaan selvästi poikkeavaa tapaa tehdä kauniit kulmat. Lue artikkeli tästä.

10

Juhlameikkitutorial: helppo smokey eyes

Smokey eyes on lähes jokaiselle sopiva juhlameikkiklassikko! Tämä yksinkertainen, utuisen pehmeä ja kauniisti häivytetty silmämeikkityyli onnistuu monissa eri sävyissä. Nappaa talteen kauneusammattilaisen meikkiniksit täältä.

Instagram – @yellowmoodmedia ja @strawberryemmi

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Hyvän ruoan kirja

Kuvat Emmi Mansikkaviita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

DIY-sohva, eli kesä saapui parvekkeelle
it’s not about ”having” time. it’s about making time.
Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset
Aromaterapian ABC – opas eteeristen öljyjen valintaan ja vaikutuksiin