Parmesan-kanapata

Jaan teille pienen maistiaisen uudesta Ketoosissa arkiruokaa -kirjastani, joka on tarjouksessa vielä 11.10. saakka. Maukas parmesan-kanapata syntyy muutamista yksinkertaisista aineksista ja yllättää umamisen täyteläisellä maullaan niin lapset kuin perheen aikuisetkin. Kokeile ihanaa syysreseptiä!

Sellerikanapata Ketoosissa Arkiruokaa

Uusi Ketoosissa arkiruokaa -kirjani sisältää yli 50 ketogeenista ja vähähiilihydraattista suolaista arkiruokareseptiä, jotka valmistuvat tavallisista, joka marketista löytyvistä raaka-aineista. Lähtökohtana on ollut yksinkertaisuus ja maku, monipuolisuutta ja ravitsevuutta unohtamatta.

Kirjassa on kymmenen lihareseptiä, seitsemän kalareseptiä, yksitoista kanareseptiä, seitsemäntoista kasvisreseptiä ja kuusi kastikereseptiä. Ei viljoja, jauhoja, sokeria tai prosessoituja kasviöljyjä – vain aitoja ja kokonaisia raaka-aineita kuten lihaa, kasviksia, mausteita ja hyviä rasvoja!

Kirja on omiaan helpottamaan arkeasi, jos olet kyllästynyt ja väsynyt keksimään joka päivä mitä tänään syödään ja haluat helpottaa järkevien ja terveellisten ruokapäätösten tekemistä arjen kiireissä.

 

Saat Ketoosissa arkiruokaa -kirjan 11.10. saakka hintaan 23,90 € (norm. 29,90 €). Hanki oma kappaleesi tästä – hinta nimittäin palautuu normaaliksi heti, kun vuorokausi vaihtuu 12.10. puolelle.

Kanapata Ketogeeninen Ruokavalio Ketoreseptit

Parmesan-kanapata

2-3 annosta

250 g selleriä ohueksi viipaloituna
2 sipulia
50 g voita
450 g kesäkurpitsaa
150 g  parmesaaniraastetta (mahdollisimman vanhaa)
400 g kanafileitä + 50 g voita paistamiseen
2 tl merisuolaa

1. Kuori sipuli, halkaise ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa kana 4 cm x 4 cm paloiksi. Kuori kesäkurpitsa ja raasta isoimmalla terällä raasteeksi.

2. Leikkaa selleri viipaleiksi. Kuumenna voi pannulla, lisää sipuli ja selleri. Kuullota viisi minuuttia. Laske keskilämmölle ja lisää kesäkurpitsa. Anna kypsyä viisi minuuttia. Kääntele välillä.

3. Kuumenna toinen paistinpannu, lisää voi ja kana. Paista kanoihin nopeasti kuumalla lämmöllä pinnat. Lisää sipuli-selleriseokseen. Lisää paistinpannulle ½ dl vettä ja glaseeraa maut talteen. Kaada myös makuneste sipuli-selleriseokseen.

4. Kypsennä 10 minuutin ajan siten, että kannen ja pannun välissä on 2-3 cm ilmarako. Ruoan tulee kuplia miedolla lämmöllä. Lisää viimeisenä parmesanraaste. Sekoita ja nauti heti.

Hannamarin tunnelmallisen kirjan kauniista kuvista voi melkein maistaa herkullisen ja täyteläisen ruoan. Resepteissä käytetyt ainekset löytyvät lähikaupasta eikä kokkailukaan vie kovin montaa minuuttia. Työssäkäyvänä äitinä arvostan myös sitä, että kaikki reseptit sopivat koko perheelle. Tämän helpommaksi ei ketoarki voi muuttua! – Siina

Ilahduin suuresti, että kirja sisältää arkiruokia ja voin tehdä koko perheelle ruokia jotka sopivat kaikille, myös niille perheenjäsenille jotka eivät noudata ketoruokavaliota. Resepteistä löytyi monta uutta keittiööni. Sitruunaisesta voimajoneesista tuli superherkku kalan kylkeen. Mieletön maku! – Anita

Kreikkalaiset minilihapullat pääsivät meidän perheen suosikkilistalle, nopeat valmistaa ja erittäin maukkaita. – Krista

Kirjan kuvat ja selkeät reseptit kutsuvat kokkaamaan, vaikka keittiö ei olisi bravuuripaikkasi. Mausteita on helppo lisätä omien mieltymystensä mukaan. Testasin Sitruskanaa sipulilla -reseptiä. Syntisen hyvät, voissa haudutetut sipulit olivat mehevä lisä rintafileille. Lisukkeeksi sopi hyvin kukkakaaliriisi. Resepti oli tosi simppeli ja lopputulos herkullinen! – Heini

Ketoosissa Arkiruokaa Kansi1

Instagram – @yellowmoodmedia ja @addix.fi

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Hyvän ruoan kirja

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Mikä on ketogeeninen ruokavalio?
26 x merkittävintä hyvinvointivinkkiä vuodelta 2019 ja suurimmat trendit vuodelle 2020
5 x suosittu ketoresepti
Hyvän ruoan kirja