3 x parasta asiaa juuri nyt

Mansikkaraakakakku Gluteeniton Hannamarirahkonen Yellowmood Blogi 2

Tuomen kukat

Oi miten olen odottanutkaan sitä, että tuomi alkaisi jo kukkimaan! Puutarhassa on jo mahdottoman vihreää, ja pihamme keskikohtaa koristavan ja parvekkeellemme kurkottavan jättituomen kukannuput ovat aukeamassa ihan tuotapikaa. En ole ehkä ennen nykyiseen taloomme asettumista ollut mikään erityinen tuomi-fani, mutta olen alkanut rakastaa näitä kukintoja, koska ne ovat oman puutarhan kaunottaria.

Kesäaikataulu

Olen jo muutamina vuosina järjestänyt työtilanteeni siten, että voin viettää pitkän kesäloman ja tehdä muun ajan vain noin 2-päiväistä työviikkoa. Työni on minulle rakas, mutta niin on myös Suomen lyhyt kesä, sen tarjoama vehreän luonnon tanssi, avonaisen jokiveden liplatus, valvominen yöttöminä öinä. Tänä kesänä listaan saa merkitä myös veneyilyn, sillä ostin oman tuulilasillisen moottoriveneen huhtikuussa!

Ystävän vierailu

Muistatteko, kun muutama kesä sitten kerroin, että tutustuimme neljään amerikkalaistyyppiin? Hehän päätyivät asumaan luonamme kolmisen kuukautta, ja tuo kesä oli kylmyydestään huolimatta yksi parhaimmista ikinä. Olemme olleet Tuomaksen kanssa niin fiiliksissä ja liikuttuneita siitä, että yksi ystävistämme lentää luoksemme heinäkuun loppupuolella ja on meillä seitsemän viikon ajan. En malta odottaa, että saamme viettää aikaa yhdessä, jutella, matkustaa ja vain olla. Tänä vuonna lähdemme yhdessä toistamaan Norjan auto-telttareissumme, ahoy!

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Liity Keho-valmennukseni odotuslistalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kuuraa puutarhassa
Arctic Light Hotelin aamiaisella
Aromaterapian ABC – opas eteeristen öljyjen valintaan ja vaikutuksiin
BLOOM