Vuoden 2019 luetuimmat luonnonkosmetiikka-postaukset

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa teitä yhä enemmän ja enemmän. Näitä 10 postausta luitte kirkkaasti eniten vuonna 2019!

Kasvivarjays Kotona Cultivators 9

Kasvivärjäys puhuttaa, ja se on ihana asia! Tässä Kasvivärjäys kotona -postauksessa kerroin vähän omasta värjäyshistoriastani, Cultivator’sin huikeista kasviväreistä ja siitä miten ne kasvivärit valmistetaan. Lisäksi jaoin helpot täsmävinkit, joiden avulla kuka tahansa onnistuu tekemään kasvivärjäyksen omassa kylppärissä!

Kokemuksia Luonnonkosmetiikan Aurinkosuojat Algamaris

Oi että tämän postauksen kuvista tuli lämmin fiilis, viime kesä oli allekirjoittaneelle nimittäin ensimmäinen laatuaan veneenomistajana! Opin veneretkien mestaripakkaajaksi ja Rovaniemen saaret tuli koluttua läpi huolella. Aurinkoisina päivinä luonnonkosmetiikan parhaille aurinkosuojille oli jälleen käyttöä, tässä postauksessa opastin omien suosikkieni käyttöön ja myös aurinkosuojien oikeaoppiseen poistamiseen iholta.

Helixium Luonnonkosmetiikan Antiage Sarja Etanaseerumi Hannamari Rahkonen 13

Innostuin alkuvuodesta, kun bongasin luonnollisena valmistetun etanauutetta sisältävän kosmetiikkasarja Helixiumin! Etanaseerumi on ihonhoidon superfood, joka kerätään Helixiumille etanoita vahingoittamatta ja postauksessa kerron mikä tekee tästä raaka-aineesta niin kullanarvoisen. Helposti lähestyttävässä Helixiumissa yhdistyy raikkaus, ylellisyys ja ensiluokkainen hoitavuus.

Ecodenta Hammastahna Hannamari Rahkonen 12

Hammastahna, tuo joka-aamuinen vihulainen. Kirjoitin tässä postauksessa siitä mitä kemikaaleja tavan hammastahnat sisältävät, miksi niitä kannattaa välttää ja miten huolehtia hampaiden ja suun hyvinvoinnista turvallisesti ja tehokkaasti. Postauksessa on täsmävinkit eri hammasongelmien hoitoon ja luonnonkosmetiikan ensimmäinen oikeasti raikas suuvesisuositus!

Paras Itseruskettava Kasvoille Ja Vartalolle Itseruskettavan Levitys Zuii Tantreat Hannamarirahkonen 8

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien suosio yllätti allekirjoittaneen todella. Tästä kattavasta postauksesta selviää kaikki mitä sinun tulee tietää luonnonkosmetiikan itseruskettavista ja todella tarkat step by step -ohjeet mahdollisimman tasaisen, oikean sävyisen ja luonnollisen päivetyksen aikaansaamiseen.

Abel Vita Odor Pink Iris Paras Hajuvesi Hannamari Rahkonen 3

Abelin puuterikukkainen hajuvesiuutuus varasti sydämeni keväällä täysin ja siitä tuli välittömästi signature-tuoksuni. Rakastan tätä, mitäpä sitä muuta sanomaan!

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 3

Zuii lanseerasi keväällä ylellisen Lux-meikkituotelinjan, johon kuuluu kaksi erilaista meikkivoidetta, kermaiset huulipunat sekä täydellisyyttä hipova irtopuuteri. Esittelin nämä uutuudet, loihdin upeilla tuotteilla kaksi erilaista meikkilookia ja ihastuin ikihyviksi!

Musliiniliina Hannamarirahkonen Herbfarmacy 2

Lasketaanhan musliiniliinakin luonnonkosmetiikkaan? Sovitaan näin! Brittiläisen Herbfarmacyn tuplapuuvillainen musliiniliina ihastutti alkuvuodesta, tämä oli pitkään kiistattomasti paras kumppani jokailtaiseen kasvojen öljypuhdistukseen (löysin kuitenkin myöhemmin tänä vuonna vielä paremman ja hellävaraisemman musliiniliinan, tästä lisää tuonnempana).

Novexpert C Vitamiini Kosmetiikassa 12

C-vitamiini on vitamiinien kuningatar ja sitä sisältävät luonnonkosmetiikkatuotteet valtasivat vauhdilla alaa tämän vuoden trendiraaka-aineiden kärjestä. Muistan vieläkin miten ihana oli kirjoittaa tämä opas siitä miten tukea ihoa C-vitamiinia sisältävillä Novexpert-tuotteilla, koska aurinko on ihon C-vitamiinivarastojen suurin ryöväri ja pigmenttihäiriöiden aiheuttaja. Kyseisen brändin tuotteet ovat silkkaa kultaa, etenkin C-vitamiinilinja.

Paras Luonnonkosmetiikka Hajuvesi Kokemuksia 6

Olen intohimoinen tuoksuihminen ja siksi olin niin iloinen, että seikkaperäinen tuoksukertomukseni Unique Beautyn kuudesta eri hajuvedestä oli vuoden 10 luetuin juttu.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Itseruskettava kasvovesi & kasvovoide – testissä Zuiin uutuudet
Täsmätuotteet 5 x hiusongelman hoitoon
Raudanpuuteanemia – vai oliko sittenkään?
Green Beauty Awards 2017: Hiukset