2 x kesäistä meikkilookia Zuii Lux -tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit

Pitäkääpä leidit nyt meikkipusseistanneja siveltimistänne kiinni, tänään sukelletaan pienelle matkalle Zuiin uunituoreen Lux -tuotelinjan seurassa!

Voin rehellisesti sanoa, etten ole hetkeen kokenut tällaista meikki-huumaantumista kuin tämän australialaisen luottokosmetiikkamerkkini lanseeratessa tälle keväälle entistä ylellisemmät uutuudet, johon kuuluu kaksi erilaista meikkivoidetta, kermaiset huulipunat sekä täydellisyyttä hipova irtopuuteri. Zuii on taitanut aina intensiivisten sävyjen, kestävän koostumusten ja leikkisyyden yhdistelmän, ja Lux -linjan tuotteet ovat näistä klassikoista vielä hivenen luksusmaisemmalla tasolla.

Raaka-ainelistat paljastavat jo ensisilmäyksellä, että timanttisten meikkien lisäksi kyseessä on ihoa ravitsevat täsmätuotteet. Otetaan nyt ensialkuun pikakatsaus uusien meikkituotteiden sisältöön, sävyihin ja tuntumaan. Postauksen lopusta löydät kaksi erilaista meikkilookia kesää vasten, arvatkaa kumpi on oma suosikkini?

Zuii Lux -linjasta löytyy kaksi ällistyttävän upeaa meikkivoidevaihtoehtoa: erittäin kuulas ja hehkua tuova Luminescent Foundation sekä aavistuksen mattaisempi ja peittävämpi Flawless Foundation. Suomessa molemmista on saatavilla kolme pohjoismaiselle ihonsävylle sopivaa sävyä. Allekirjoittaneen punapohjaiselle ja viileälle ihonsävylle sopii etenkin näin keväällä Ivory, mutta veikkaan että saan vaihtaa sävyn astetta lämpimämpään päivetyksen tarttuessa hipiälle.

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 2

Zuii Lux Luminescent Foundation -meikkivoiteiden sävyt vasemmalta oikealle: Driftwood, Ivory ja Dusk. 

Luminescent Foundation -meikkivoide on ihoa näistä kahdesta vaihtoehdosta kevyempi, mutta silti todella pigmenttirikas meikkivoide, joka tekee kasvoista silminnähden kirkkaammat ja valoisammat. Sävyt hipovat omaan makuuni täydellisyyttä ja itse voide sulautuu niin hyvin kasvoille, että näyttää siltä kuin meikkiä ei olisi lainkaan. En ole käyttänyt vuosiin juurikaan erilaisia meikkivoiteita, mutta tämä meikkisilkki jäi käyttööni heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen! Luminescent on täydellisen kevyt, luonnollinen ja hehkua tuova meikkituote etenkin kesäkautta ajatellen. Uskon, että tähän ihastuvat etenkin he, jotka eivät kaipaa maskimaista ja superpeittävää lopputulosta, vaan haluavat näyttää freeseiltä ja silti huolitelluilta.

Meikkivoiteen koostumus on ihana, sillä se ei ole kosteuttavasta vaikutuksesta huolimatta lainkaan öljyinen. Voide muodostaa iholle kauniin, luonnollisen ja kevyesti peittävyyttä antavan ”kuultokerroksen”. Arvostan sitä, että koostumus ei ole paksua jänkkiä, vaan voidetta on todella helppo työstää ja se kestää ihanteellisesti kerrostamista rullaantumatta. Upeasta raaka-ainecocktailista löytyy mm. kehäkukkauutetta, hohdetta antavaa micaa, E-vitamiinipitoista manteliöljyä, kaakavoita, skvalaania, kurkku-uutetta ja mineraalirikasta levää.

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 3

Zuii Lux Flawless Foundation -meikkivoiteiden sävyt vasemmalta oikealle: Driftwood, Ivory ja Dusk.

Flawless Foundation -meikkivoide on sitten taas astetta intensiivisempää peittävyyttä antavampi tuote, joka sopii erityisen hyvin kestävyyttä vaativiin juhlameikkeihin ja niille, joiden iho kaipaa erityisempää virheitä häivyttävää vaikutusta.

Meikkivoiteen koostumus on kuin kermaista silkkiä, jossa on onnistettu säilyttämään samalla fantastisen hyvä levittyvyys aivan kuten Luminescentissäkin. Meikkivoiteessa on hyödynnetty kosteuttavaa bambumehu, manteliöljyä, keltasoihdukkia, kaakao-, ja sheavoita, micaa, kameliaöljyä, betakaroteenipitoista porkkanauutetta ja avokadoöljyä.

Zuii Lux -huulipunat ja irtopuuteri

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 4

Ylärivin huulipunasävyt vasemmalta oikealle: Charm, Copper ja Pout. Alarivin huulipunasävyt vasemmalta oikealle: Paris, Glam, Coral Red ja Scarlet.

Hannamari Rahkonen Zuiilux Paras Meikkivoide

Zuii Lux -linjasta löytyy seitsemän klassista ja superherkullisen sävyistä huulipunaa, joiden koostumus on silkkaa taikaa! Sarjan vanhat klassikkopunat ovat olleet käytössäni vuosia ja tiesin odottaa, ettei tuoreempien tulokkaidenkaan pigmenteissä ei ole pihistelty – itse asiassa päinvastoin.

Huulipunien levittyvyys on huippulaatua ja rakastan niiden hoitavaa koostumusta älyttömästi – punat ovat ihanan pehmeitä, ne liukuvat huulilla kuin unelma, antavat kauniin kiillon ja ovat myös raaka-aineiltaan ravitsevia.  Huulipunat ovat myös täysin vegaanisia, eli niihin ei ole käytetty lainkaan tavallisesti luonnonkosmetiikan huulipunissa käytettyä mehiläisvahaa, karmiininpunaa tai muitakaan eläinperäisiä raaka-aineita.

Mattaisen ja superkestävän lopputuloksen ystäville suosittelisin Zuiin klassikkopunia.

Myös huulipunien raaka-aineluettelo ihastuttaa: mukana on kollageenin tuotantoa stimuloivaa sheavoita, ihoidenttistä jojobaa, hapetusstressiltä suojaavaa avokadoöljyä, kiiltoa ja jämäkkää koostumusta antavaa karnaubavahaa sekä luonnollisena emulgaattorina toimivaa kandelillavahaa, erilaisia kasviöljyjä, aloe-mehua ja hehkua antavaa mica-mineraalia. Omat suosikkisävyni ovat Coral Red, klassinen Paris ja kuparin persikkainen Copper.

Paras Meikkivoide

Lux Finishing Powder -viimeistelypuuteri on yksi parhaimmista irtopuutereista, jota olen eläissäni käyttänyt! Silkkisen ohut ja mikroskooppisen hienojakoinen puuterijauhe kiinnittää meikin kauniisti paikoilleen ilman tunkkaisen jauhoista lopputulosta. Itse tykkään taputella puuterin meikkivoiteen päälle ilmavalla ja reilun kokoisella siveltimellä, koska silloin viimeistelypuuteri levittyy iholle mahdollisimman luonnollisesti ja tasaisesti.

Kevyttä kuultoa antavassa viimeistelypuuterissa on käytetty mm. bambua, jasmiininkukkia, kameliaöljyä, micaa, aloe veraa ja taikapähkinäuutetta. Ja hei, onko kauniimpaa kuin ruusun terälehdet purkin pohjalla?

Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 8

Golden Bronze -meikkilook:

Hannamari Rahkonen Zuiilux Paras Meikkivoide 2

Meikkipohja

Levitä koko kasvoille kevyt kerros Zuii Flawless -meikkivoidetta (käytin vaaleinta sävyä Ivory). Voit taputella meikkivoiteen kasvoille joko sormin tai meikkisienellä. Itse taputtelen meikkivoiteen ensin kasvoille huolettomasti sormin ja viimeistelen levityksen pienellä meikkisienellä taputellen. Suosin pientä ja ovaalin mallista meikkisientä, koska sen avulla lopputuloksesta saa todella luonnollisen ja tasaisen – meikkivoidekerroksen lookista tulee kuin toinen iho!

Pohjusta kevyesti myös silmäluomet. Mikäli kaipaat ensimmäisen meikkivoidekerroksen jälkeen lisäpeittävyyttä esimerkiksi kasvojen helposti punoittaville kohdille kuten nenänpielille, silmänalusille tai poskille, levitä meikkivoidetta näille alueille uusi ohut kerros meikkisientä apuna käyttäen.

Ota kabukimainen sivellin ja tupsuttele harjaksiin kevyesti Lux Finishing Powder -irtopuuteria. Käy kasvot kevyesti kabukilla taputellen läpi, erityisesti helposti rasvoittuva T-alue, silmäluomet ja kulmakarvat.

Varjostukset ja korostus

Levitä Shimmer Bronzer Sun -aurinkopuuteri isolla ja ilmavalla siveltimellä koko kasvoille. Varjosta ja kehystä kasvojasi halutessasi erityisesti otsan, leuan alarajan sekä poskiluun alueelta. Omille kasvoilleni levitin kaksi todella kevyttä kerrosta, sillä tuotetta on helpompi lisätä asteittain!

Poskipunana käytin voidemaista Arielia. Pyöräytä nimettömän päätä purkissa, hymyile ja taputtele kevyesti poskipään sisäkulmasta ohimoille päin korkeimpaan kohtaan ”viiva”. Häivytä keskisormella taputellen (suunta aina ohimolle, ihan kevyesti reunoille), kunnes lopputulos on luonnollinen. Lisää tarvittaessa uusi kerros. Ariel on sävynä herkullisen lämmin, hieman keltaiseen taittava pinkki.

Taputtele poskipunan päälle ilmavalla siveltimellä vähän Highlighter Moon hohdepuuteria tuomaan hieman lisähehkua.

Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikan Meikkivoide

Silmät & kulmat

Käytin silmämeikkiin kahta hohdetta sisältävää luomiväriä: kultaista Rich Goldia ja kuparisen lämmintä Brownieta. Sähäkän pronssinen Brownie on vuosien takainen suosikkisävy, koska sillä saa katseeseen nopeasti särmää ja energiaa! Levitä ensin Rich Gold -luomiväriä kevyesti koko luomelle. Jos haluat superintensiivisen kultaisen silmämeikin, käytä levittämiseen kostutettua luomivärisivellintä. Kerrosta Rich Goldia halutessasi myös silmän sisänurkkaan.

Lisää Brownie-sävyä silmien ulkonurkkaan ja liikkuvan luomen luomivakoon. Tärkeintä on pitää kerrokset kevyinä ja lisätä sävyä pikkuhiljaa, kunnes intensiivisyys on makuusi riittävä. Häivytä vielä lopuksi mahdolliset rajat!

Kulmiin käytin monivuotista kulmakynäsuosikkiani sävyssä Taupe ja ripsiin levitin kolme kerrosta Zuii Maxi Lash -ripsiväriä. Jos sinulla on tummat silmänaluset, tässä vaiheessa voi olla tarpeen levittää silmänalusille kevyt kerrot peitevoidetta ja irtopuuteria virkeämmän katseen aikaansaamiseksi.

Huulet

Huulille levitin Zuii Lux -huulipunaa sävyssä Copper. Tämä persikankuparinen sävy on myös yksi luottosävyni, jossa on lämpimän sävynsä lisäksi myös kukkaista raikkautta ja kesäisyyttä.

Vinkki: Mikäli haluat huulimeikistä superkestävän, rajaa huulet huulipunan kanssa samansävyisellä huulipunakynällä ja väritä lopuksi kynällä koko huulet. Levitä huulipuna tarkasti siveltimellä, laita lopuksi kahtia taiteltu vessapaperin pala huulten väliin, sulje suu kevyesti paperia vasten. Näin ylimääräinen puna tarttuu paperiin, huulimeikki kiinnittyy paremmin ja siitä tulee kestävämpi!

 

Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 7

Classic -meikkilook

Noudata samoja ohjeita kuin ylläolevan meikkilookin suhteen. Tähän lookiin käytin seuraavia tuotteita:

Meikkipohja:

Zuii Lux Luminescent -meikkivoide sävyssä Ivory

Zuii Lux Finishing Powder -irtopuuteri

Varjostukset ja korostus:

Voidemainen poskipuna Cari

Shimmer Bronzer Sun -aurinkopuuteri

Highlighter Moon hohdepuuteri

Silmät & kulmat:

Koko luomelle luomiväri Mustard

Luomen ulkonurkkiin ja kevyesti alarajaukseen luomiväri Black Diamond

Keskelle luomea kevyesti luomiväri Rich Gold

Kulmakynä Taupe

Maxi Lash Ripsiväri

Huulet:

Zuii Lux Coral Red

Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka Meikkivoide 2 Paras Luonnonkosmetiikka Meikkivoide Zuii Lux Range Meikkivinkit 6

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Liity Keho-valmennukseni odotuslistalle

VV

miten luxit eroaa siitä perinteisestä zuiin meikkivoiteesta?

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Itseruskettavien ABC – näin saat tasaisen ja luonnollisen rusketuksen purkista
Suuri luonnonkosmetiikan aurinkosuojaopas
Näin nujersin rasvamaksan ruokavaliolla
Skin Food, luonnonkosmetiikan Bepanthen