Green Beauty Awards 2019: Hiustuotteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Green Beauty Awardsien viimeisessä osassa palkitaan vuoden upeimmat hiustenhoitotuotteet, jotka hoitavat, ennaltaehkäisevät hiuspohjan ongelmia ja pitävät kutrit lempeästi ojennuksessa!

Paras Luonnonkosmetiikka Hiukset 2

Hiusten pesu

PARAS SHAMPOO: Khadi Herbal

Olen hurahtanut tänä vuonna ihan tosissani ayervediseen hiustenpesuun, koska hiuksista tulee sanoinkuvaamattoman silkkiset, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Mikä parasta, edes hoitoainetta ei aina tarvita!

Kunniamaininta: John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet. Käytän tätä Khadin rinnalla etenkin kesäisin. Shampoo tasapainoittaa talintuotantoa, mutta ei kuivata kutreja.

PARAS HOITOAINE: Rahua Omega 9 Hair Mask

En käytä hoitoainetta todellakaan joka pesulla, vaan hunnutan hiukset Rahuan tehohiusnaamiolla noin kerran kahdessa viikossa. Naamio kosteisiin hiuksiin, hiukset pinnillä kiinni ja hetkeksi saunan lämpöön – siinäpä silkkisten kutrien salaisuus. Pienimolekyylinen rahuaöljy tunkeutuu hiuksen kuitukerrokseen asti ja ”täyttää” huokoisia kohtia, jonka voi tuntea hiusten runsautena hoidon jälkeen.

PARAS HIUSSEERUMI: Less Is More Phytonutrient Hair Root Serum

Seerumit ovat ihonhoidon superfood – ja tämä pätee muuten myös hiuspohjaan! Omassa hiuspohjassani ei ole kireiden lihasten lisäksi muita ongelmia, mutta pyrin hieromaan sen viikottain rennoksi yhdessä tämän päänahkaan jätettävän tehoseerumin kanssa. Hieronta rentouttaa, hiustupet saavat ravintoa helpommin ja seerumin lukemattomat hiustenkasvua stimuloivat raaka-aineet pääsevät töihin.

PARAS HIUSTEN ÖLJYSEERUMI: Rahua Hair Oil

Siinä missä olen laiska hoitoaineen säännöllisen käytön suhteen, hiuksiin jätettävän öljyn käyttöä en unohda. Muutama tippa öljyä latvoihin ja pörröisten hiukset karheus on tiessään ja tilalla on silkkisyys! Rahuan hiusöljyssä on ihanan raikas tuoksu.

PARAS KIILTOSUIHKE: Less Is More Linden Gloss

Käytin tätä suihketta vuosia sitten ja jostain syystä unohdin sen pitkäksi aikaa. Tämä on hillittömän hyvä monitoimisuihke, joka antaa hiuksille kiiltoa, suojaa lämpökäsittelyltä, vähentää sähköisyyttä, selvittää takkuja, suojaa UV-säteiltä ja silottaa. Jos siis olet etsinyt luonnollista lämpösuojaa, tässä luonnonkosmetiikan ehdottomasti paras vaihtoehto!

Jolien Season Salessa on tarjolla runsaasti Green Beauty Awardseissakin palkittua luonnonkosmetiikkaa 20-40 % alehinnoin 12.1.2020 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää!
Paras Luonnonkosmetiikka Hiukset

Hiusten muotoilutuotteet ja välineet

PARAS HIUSLAKKA: Less Is More Thyme Lacque

Vuoden käytetyin hiuslakka muotoilee luonnollisesti, saa vauvahiukset aisoihin eikä tahmaa tai toisaalta tee hiuksia myöskään koppanoiksi. Tässä on myös aivan ihana tuoksu, joka on sekoitus timjamin kepeyttä ja sitruksia!

PARAS SUOLASUIHKE: John Masters Organics Sea Mist

Käytän hävyttömän vähän mitään tuuheuttavia suihkeita, mutta tämä oli taas viime kesänä luottotuotteeni surffitukan aikaansaamiseksi. Pidän etenkin siitä miten kuohkeaksi kuontalon saa suolasuihkeen avulla, samalla pesuväli pitenee ainakin päivällä.

PARAS HIUSHARJA: Beauty By Earth Boar Bristle Hair Brush

Luottoharjani edelleen, sillä en ole löytänyt tälle yhtäkään haastajaa. Erityisplussan tämä hiusharja ansaitsee nerokkaasta harjasten eripituisuudesta ja sijoittelusta, jonka ansiosta takut saa selvitettyä ilman hammasten kiristelyä.

PARAS HIUSTUOTE: Aquis Hair Turban

Pakkaan tämän kevyen hiushupun aina mukaani myös matkoille. Hiukset saavat kuivua rauhassa napilla kiinnitettävän hupun suojassa, jolloin ylimääräinen kosteus imeytyy kankaaseen. Hiusten voi tämän jälkeen antaa joko kuivata itsekseen loppuun tai näyttää niille fööniä.

PARAS HIUSVÄRI: Cultivator’s

Lopetin hiusteni värjäämisen vuosia sitten, mutta kaipasin silti kasvivärien hiusta vahvistavaa vaikutusta. Onneksi löysin Cultivatorsin eri sävyisten kasvivärien joukosta myös värjäämättömille hiuksille sopivan Cassia-sekoituksen, joka antaa hiuksille rakennetta, paksuutta, sileyttä, tekee niistä helpommin käsiteltävät ja kiiltävät.

Mitkä hiustuotteet ovat olleet teidän suosikkeja tänä vuonna?

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Liity Yellow Moodin sähköpostilistalle

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2019: Kasvotuotteet
Green Beauty Awards 2019: Meikit
Green Beauty Awards 2019: Vartalonhoitotuotteet
Green Beauty Awards 2018: Luonnonkosmetiikan kasvojenhoitotuotteet