Budjettilöytö: Ihanan raikas Benecos Sassy Salmon -poskipuna

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Aloitan tänään Yellow Moodissa tällaisen kevyen ja arkisen Budjettilöytö-juttusarjan, jossa tulen nostamaan esille huokeita luonnonkosmetiikkatuotteita aina silloin kun löydän oikein hyvän hinta-laatusuhteen omaavia helmiä. Joskus framilla voi olla saippuaa, korostustuote tai ihan vain jokin yhden raaka-aineen ihme.

Jos minun pitäisi sinun mielestäsi testata jokin edullisen luonnonkosmetiikkasarjan tuote tätä juttusarjaa silmällä pitäen, laitahan ehdotuksia tulemaan – otan mielelläni syyniin teidän toivomia tuotteita sitä mukaa kun ehdin.

Hypätäänpä nyt kuitenkin tämän päivän aiheeseen, eli tähän mennessä parhaimpaan edullisen luonnonkosmetiikan poskipunaan, johon olen näiden yhdeksän vuoden bloggaamisen aikana törmännyt!

Benecos Luonnonkosmetiikka Halpa Poskipuna Hannamari Rahkonen 3 Edullinen Luonnonkosmetiikka Poskipuna Benecos

Muut meikkiin käyttämäni tuotteet: Kjaer Weis meikkipohja sävyssä Paper Thin | Silmänalusille ja silmäluomen pohjustukseen Hynt Beautyn peitevoide sävyssä Fair | Puuterina Everyday Minerals Semi-Matte sävy Ivory 1N | Aurinkopuuterina koko kasvoilla Everyday Mineralsin Shadow Play | Huulissa kevyt kerros Hénne Beautyn sävyttävää Azalea -huulivoidetta | Kulmakarvat vahvistettu Zuiin Taupe-kulmakynällä | Poskipunana Benecosin Sassy Salmon | Ripsissä Avril La Mascara

Benecos Luonnonkosmetiikka Halpa Poskipuna Hannamari Rahkonen 2

Kyseessä on Benecos Sassy Salmon -poskipuna, jota on miltei mahdoton uskoa alle seitsemän euron kosmetiikkatuotteeksi. Pienessä purkissa on hinnan lisäksi kohdallaan myös kaikki muu: pigmentti, riittoisuus ja sävy.

Kyseessä on aavistuksen viileään taittava vadelmaisen korallinpinkki poskipunasävy, joka freesaa ja liftaa katsetta mainiosti ihan sellaisenaan. Oma ihoni on aika vaalea ja hivenen punaiseen taittava, mutta sävy on näyttänyt täydellisen hyvältä sekä kesällä päivettyneen hipiän korostajana että talvella ihon ollessa vaalea.

Suurin haaste edullisten meikkisarjojen poskipunavalikoimissa on mielestäni se, että on erittäin hankalaa löytää riittävän selkeitä ja raikkaita sävyjä, joiden sivuhöysteenä ei tulisi minkäänlaista lämmintä sävyä. Pidän Sassy Salmonista nimenomaan sen raikkauden vuoksi – vaikka sävyssä on marjaisaa pyöreyttä ja täyteläisyyttä, se ei taita liikaa lämpimään.

Olen käyttänyt nyt omaa poskipunaani noin kuusi kuukautta, eikä purnukassa näy vielä edes pohja. Mikä tärkeintä, puristeposkipunassa on älyttömän hyvä ja vahva pigmentti ja sitä on helppo kerrostaa myös näyttävämmäksi – itse tykkään häivyttää poskipunaa sen verran, että poskipuna vielä näkyy, mutta ei pomppaa liiaksi silmille.

Minkä tuotteen sinä haluaisit nähdä Budjettilöytö-sarjassa seuraavaksi?

Kuvat Hannamari Rahkonen

Niina

Kiitos tästä vinkistä! Olen kaivannut meikkipussiini edullista poskipunaa ja tämä on se minkä aion ostaa :) edellinen poskipunani oli aivan väärän värinen, olen etsinyt raikasta poskipunaa ja tämä näyttää ihanalta!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiva olla avuksi! :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Pronssinhohtoinen meikkilook
Kesäinen viilentäjä
Lilfox – Viidakkoterapiaa iholle & mielelle
Herbfarmacy – herkän ihon luonnonkosmetiikkaa