Yellow Moodin 11 suosituinta raakakakkureseptiä
Kakkureseptejä ei ole takataskussa koskaan liikaa, siksipä koostin Yellow Moodin suosituimmat raakakakkureseptit yhteen postaukseen! Komeat kakut ovat keskenään hyvinkin erityylisiä. Kuulisin myös mielelläni, jos olet jo kokeillut jotain näistä resepteistäni.
Herkullista (kakku)viikkoa!
Olen valinnut tämän pähkinättömän espressokakun nimikkoluomuksekseni, kysymyksessä on helppo ja ihastuttavan kevyt raakakakku joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Pehmeä ja silkkinen täyte suorastaan sulaa suuhun ja maku on täydellinen sekoitus tummapaahtoista kahvia sekä suklaata. Mikäli et ole kahvin ystävä, voit jättää sen pois ja kokeilla joukkoon vaikkapa appelsiiniöljyä tai piparminttu-uutetta!
Tämän kakun pohja syntyy valmiista trailmixistä. Raikas, pehmeä ja kevyt tyrnimousse toimii erinomaisesti täyteläisen ja pähkinäisen pohjan kanssa. Kaamosajan pirtein kakku.
Tämä kakku vaatii hieman vaivannäköä, sillä pohjan ja mustaherukkahillon lisäksi täytemoussea valmistetaan kahdessa maussa. Mustaherukka on yksi lempimarjoistani, sen intensiivinen ja voimakas aromi sopii mitä erilaisimpiin leivonnaisiin.
Kesällä kotimaiselle Puhtikauralle kehittämäni kuningatarkakku on lempeän marjainen ja helposti valmistettava semiraakakakku, joka maistuu koko perheelle. Kaurapuuteri tekee täytteestä pehmeän ja täyttävän. Makua voi varioida helposti omilla suosikkimarjoilla.
Suklaakakku on aina klassikko, mutta tämä on myös Yellow moodin ehdottomasti suosituin klassikko! Ihana kakku on yhdistelmä täyteläistä suklaata, napakkaa keksipohjaa ja suolakaramellia. Salty Caramel -kakku on pähkinätön, gluteeniton, munaton sekä maidoton. Näiden lisäksi maku on helposti lähestyttävä ja ulkonäkö vähintäänkin salonkikelpoinen.
Lujan ja tummanpuhuvan suklaapohjan sisuksista löytyy sametinpehmeä limetäyte, joka saa kermaisuutensa avokadosta. Raikas, kevyt, särmikäs ja kupliva kakku jättää muistijälkensä makuaistin syvimpiin sopukoihin.
Tämä unelman pehmoinen kakku syntyi hyppysissäni pari vuotta sitten. Pohjaton jäätelökakku koostuu valkosuklaa- ja suklaamoussekerroksista, joiden välissä on kirpeitä vadelmia.
Kaipasin muutamia vuosia sitten kevyitä ja juustokakkumaisia raakakakkuja, sillä happamat maut ovat mieleeni. Hapatin ensimmäiset kookosmaitoni onnistuneesti jogurtiksi ja valmistin tätä syntisen herkullista ja samalla raikasta karpalo-kookoskakkua.
Pullakakku on yksi suosituimpia reseptejäni enkä ihmettele miksi! Kakun mausteinen mantelikeksipohja, makean mausteinen rusinahilloke ja sitruunainen pullatäyte eivät jätä ketään pullan ystävää kylmäksi. Harmonia on läsnä jokaisella lusikallisella, varsinaista kaamoksen lohturuokaa.
Maustekakkua raakana, kyllä kiitos! Tämä kakku saa intensiivisen makunsa taateleista ja aidoista kokonaisista mausteista. Mehevyydestä vastaavat mehukkaat luomuporkkanat sekä keksin makuiset pekaanipähkinät.
3/11 kokeiltu ja kaikki ovat olleet tosi ihania <3 Olen tehnyt Tuplasuklaa-vadelmakakkua, Raw key lime pie:tä ja salty caramel kakun viime syntymäpäivilleni- oma suosikki näistä on ollut tuo tuplasuklaa, ja nyt uuden blenderin myötä varmasti laitan taas pian jonkun kokeiluun :)
Kiitos inspiraatiosta Hannamari!
No vau! Ihanaa syksyä sulle ja kivoja leipomishetkiä uuden blenderin kanssa :) Minkä merkkisen ostit?
Me päädyttiin tällä kertaa Omniblendiin huolellisen harkinnan jälkeen, ja se tuntuu kyllä sopivan meille tähän käyttöasteeseen. :) Ehkä meillä on muutaman vuoden päästä sitten se unelmatalo, jonka unelmakeittiöön päivitämme sen haaveiden Vitamixin, saa nähdä ;)
Näistä olen kokeillut espressokakkua ja limepieta, ihania molemmat! Postauksesi muistutti, että monta mielenkiintoista kokeiltavaa on vielä jäljellä ;) Tuo pullakakku, karpalokakku, tuplasuklaa-vadelma, salty caramel... aah, mistähän aloittaisi :) Espressokakku on tähän mennessä kaikkien aikojen raakakakkusuosikki ja se on myös saavuttanut suurimman yleisömenestyksen. Olen tehnyt sitä omiin juhliini, mutta myös ystävieni kahteen juhlaan yleisön pyynnöstä. Minulla on nyt uusi Optimum ja se on kyllä nostanut kaikki raakakokeilut ihan uudelle tasolle.
Mieletön juttu, ihan huippua kuulla Anita! Espressokakku on omakin suosikkini, se vaan on aina yhtä hyvää ja muistuttaa koostumukseltaan mukavalla tavalla perinteisiä moussekakkuja. Maukasta taivalta tuliterän Optimumin kanssa, se on kyllä hyvä blenderi raakakakkujen tekemiseen :)
Ihania kakkuja kaikki!! Olen kokeillut tuplasuklaa-vadelma kakkua sekä espressokakkua ja molemmat olivat kyllä huippu hyviä ?
Halusin kokeilla espressokakusta minttuversiota mistä tuossa mainitsitkin joten osaisitko sanoa minkä verran ( montako tippaa)100% piparminttua uskaltaa laittaa seokseen?
Moi Elina! Kiitos kauniista sanoista, tosi ihana kuulla että olet jo useampaa kakkua ehtinyt kokeilemaankin :) Kerrotko minkä merkkinen piparminttutippa sinulla on käytössä? Sen jälkeen minun on helpompi antaa arvio määrästä, koska öljyjen maku vaihtelee merkeittäin.
Kiitos pikaisesta vastauksesta! Minulla on NOW essential olis 100% piparminttuöljyä.
Löysin kyllä muitakin raakasuklaa -minttu -kakku ohjeita mutta tuo sinun espresso kakku oli niin täydellistä koostumukseltaan ja maultaan että siitä tekisin mielelläni myös minttuisen version :)