Yellow Moodin 11 suosituinta raakakakkureseptiä

Kakkureseptejä ei ole takataskussa koskaan liikaa, siksipä koostin Yellow Moodin suosituimmat raakakakkureseptit yhteen postaukseen! Komeat kakut ovat keskenään hyvinkin erityylisiä. Kuulisin myös mielelläni, jos olet jo kokeillut jotain näistä resepteistäni.

Herkullista (kakku)viikkoa!

yellowmoodkitchen_gogreen_rawcake_foodphotography 0022

ESPRESSOKAKKU

Olen valinnut tämän pähkinättömän espressokakun nimikkoluomuksekseni, kysymyksessä on helppo ja ihastuttavan kevyt raakakakku joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Pehmeä ja silkkinen täyte suorastaan sulaa suuhun ja maku on täydellinen sekoitus tummapaahtoista kahvia sekä suklaata. Mikäli et ole kahvin ystävä, voit jättää sen pois ja kokeilla joukkoon vaikkapa appelsiiniöljyä tai piparminttu-uutetta!

tyrnikakku-raakakakku-hannamarirahkonen-yellowmood

TYRNIRAAKAKAKKU 

Tämän kakun pohja syntyy valmiista trailmixistä. Raikas, pehmeä ja kevyt tyrnimousse toimii erinomaisesti täyteläisen ja pähkinäisen pohjan kanssa. Kaamosajan pirtein kakku.

raakaleivonnanABC_mustaherukkaraakakakku

YLELLINEN MUSTAHERUKKAKAKKU

Tämä kakku vaatii hieman vaivannäköä, sillä pohjan ja mustaherukkahillon lisäksi täytemoussea valmistetaan kahdessa maussa. Mustaherukka on yksi lempimarjoistani, sen intensiivinen ja voimakas aromi sopii mitä erilaisimpiin leivonnaisiin.

puhtikaura-yellowmoodkitchen-raakakakku-hannamarirahkonen 5

HELPPO KUNINGATARKAKKU

Kesällä kotimaiselle Puhtikauralle kehittämäni kuningatarkakku on lempeän marjainen ja helposti valmistettava semiraakakakku, joka maistuu koko perheelle. Kaurapuuteri tekee täytteestä pehmeän ja täyttävän. Makua voi varioida helposti omilla suosikkimarjoilla.

rawchocolatecake_glutenfree_hannamarirahkonen_paleocake2

SALTY CARAMEL -RAAKAKAKKU

Suklaakakku on aina klassikko, mutta tämä on myös Yellow moodin ehdottomasti suosituin klassikko! Ihana kakku on yhdistelmä täyteläistä suklaata, napakkaa keksipohjaa ja suolakaramellia. Salty Caramel -kakku on pähkinätön, gluteeniton, munaton sekä maidoton. Näiden lisäksi maku on helposti lähestyttävä ja ulkonäkö vähintäänkin salonkikelpoinen.

rawkeylimepie_limepiirakka_gluteeniton_yellowmood_hannamarirahkonen_maidoton1141

RAW KEY LIME PIE

Lujan ja tummanpuhuvan suklaapohjan sisuksista löytyy sametinpehmeä limetäyte, joka saa kermaisuutensa avokadosta. Raikas, kevyt, särmikäs ja kupliva kakku jättää muistijälkensä makuaistin syvimpiin sopukoihin.raakakakku_gluteenitonkakku_hannamarirahkonen_yellowmood

TUPLASUKLAA-VADELMAKAKKU

Tämä unelman pehmoinen kakku syntyi hyppysissäni pari vuotta sitten. Pohjaton jäätelökakku koostuu valkosuklaa- ja suklaamoussekerroksista, joiden välissä on kirpeitä vadelmia.

raakakakku_karpalo_rawcake065.jpg

PROBIOOTTINEN KARPALOKAKKU

Kaipasin muutamia vuosia sitten kevyitä ja juustokakkumaisia raakakakkuja, sillä happamat maut ovat mieleeni. Hapatin ensimmäiset kookosmaitoni onnistuneesti jogurtiksi ja valmistin tätä syntisen herkullista ja samalla raikasta karpalo-kookoskakkua.

buncake_rawcake_rawfood_yellowmood_hannamarirahkonen_superpirtelobaari-4-670x1005.jpg

AMERIIKAN PULLAKAKKU

Pullakakku on yksi suosituimpia reseptejäni enkä ihmettele miksi! Kakun mausteinen mantelikeksipohja, makean mausteinen rusinahilloke ja sitruunainen pullatäyte eivät jätä ketään pullan ystävää kylmäksi. Harmonia on läsnä jokaisella lusikallisella, varsinaista kaamoksen lohturuokaa.

raaka_maustekakku_paholaisenkakku061

INTENSIIVINEN MAUSTEKAKKU

Maustekakkua raakana, kyllä kiitos! Tämä kakku saa intensiivisen makunsa taateleista ja aidoista kokonaisista mausteista. Mehevyydestä vastaavat mehukkaat luomuporkkanat sekä keksin makuiset pekaanipähkinät.

Oletko valmistanut jotain näistä kakuista? Mikä on sinun suosikkisi?

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Tiinatuulia

3/11 kokeiltu ja kaikki ovat olleet tosi ihania <3 Olen tehnyt Tuplasuklaa-vadelmakakkua, Raw key lime pie:tä ja salty caramel kakun viime syntymäpäivilleni- oma suosikki näistä on ollut tuo tuplasuklaa, ja nyt uuden blenderin myötä varmasti laitan taas pian jonkun kokeiluun :)

Kiitos inspiraatiosta Hannamari!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

No vau! Ihanaa syksyä sulle ja kivoja leipomishetkiä uuden blenderin kanssa :) Minkä merkkisen ostit?

Vastaa
Tiinatuulia

Me päädyttiin tällä kertaa Omniblendiin huolellisen harkinnan jälkeen, ja se tuntuu kyllä sopivan meille tähän käyttöasteeseen. :) Ehkä meillä on muutaman vuoden päästä sitten se unelmatalo, jonka unelmakeittiöön päivitämme sen haaveiden Vitamixin, saa nähdä ;)

anita

Näistä olen kokeillut espressokakkua ja limepieta, ihania molemmat! Postauksesi muistutti, että monta mielenkiintoista kokeiltavaa on vielä jäljellä ;) Tuo pullakakku, karpalokakku, tuplasuklaa-vadelma, salty caramel... aah, mistähän aloittaisi :) Espressokakku on tähän mennessä kaikkien aikojen raakakakkusuosikki ja se on myös saavuttanut suurimman yleisömenestyksen. Olen tehnyt sitä omiin juhliini, mutta myös ystävieni kahteen juhlaan yleisön pyynnöstä. Minulla on nyt uusi Optimum ja se on kyllä nostanut kaikki raakakokeilut ihan uudelle tasolle.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Mieletön juttu, ihan huippua kuulla Anita! Espressokakku on omakin suosikkini, se vaan on aina yhtä hyvää ja muistuttaa koostumukseltaan mukavalla tavalla perinteisiä moussekakkuja. Maukasta taivalta tuliterän Optimumin kanssa, se on kyllä hyvä blenderi raakakakkujen tekemiseen :)

Vastaa
Elina

Ihania kakkuja kaikki!! Olen kokeillut tuplasuklaa-vadelma kakkua sekä espressokakkua ja molemmat olivat kyllä huippu hyviä ?
Halusin kokeilla espressokakusta minttuversiota mistä tuossa mainitsitkin joten osaisitko sanoa minkä verran ( montako tippaa)100% piparminttua uskaltaa laittaa seokseen?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Moi Elina! Kiitos kauniista sanoista, tosi ihana kuulla että olet jo useampaa kakkua ehtinyt kokeilemaankin :) Kerrotko minkä merkkinen piparminttutippa sinulla on käytössä? Sen jälkeen minun on helpompi antaa arvio määrästä, koska öljyjen maku vaihtelee merkeittäin.

Vastaa
Elina

Kiitos pikaisesta vastauksesta! Minulla on NOW essential olis 100% piparminttuöljyä.
Löysin kyllä muitakin raakasuklaa -minttu -kakku ohjeita mutta tuo sinun espresso kakku oli niin täydellistä koostumukseltaan ja maultaan että siitä tekisin mielelläni myös minttuisen version :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Onnistuneet juhlat 6/6: Sitruksinen jäätee
Vihreä kanawokki
Mausteinen sitruuna-mascarponekakku
Paahdettu marokkolainen kukkakaali ja minttutsatsiki