Luetuimmat luonnonkosmetiikkapostaukset x 20

Selasin tuossa huvikseni Yellow Moodin analytiikkaa ja ajattelin koostaa pitkästä aikaa tällaisen listauksen suosituimmista postausaiheista luonnonkosmetiikkakärjellä. Yellow Moodin 20 x suosituimman luonnonkosmetiikkalistauksen uumenista löytyy kaikkien aikojen luetuimmat artikkelit koskien luonnollista ihonhoitoa, parhaita hiustuotteita, meikkituotteita ja paljon muuta!

Mikä on ollut suosikkijuttusi vuosien varrella?

Konjac Sieni Mineraalimeikit Diykosmetiikka Algamaris

1. 8 syytä ottaa Konjac-sieni osaksi ihonhoitorutiineja: Alle kympin maksava ihonhoidon ihmesieni on kaikessa yksinkertaisuudessaan peilikaappini suosikkituote. Sieni aktivoi pintaverenkiertoa, kuorii hellävaraisesti ja on 100 % luonnollinen. Lue käyttöohjeet ja tsekkaa muut syyt, joiden vuoksi sinunkin kannattaa hankkia Konjac-ihonhoitosieni viimeistään nyt.

2. Mineraalimeikkien ABC: Missä järjestyksessä mineraalimeikkejä pitäisi käyttää? Mitä on buffaaminen? Vastaus näihin kahteen ja lukemattomiin muihin kysymyksiin löytyvät tästä postauksesta, jonka jälkeen tiedät kaiken mitä olet ikinä halunnut tietää mineraalimeikeistä ja niiden käytöstä!

3. Tehokas DIY-suolasuihke: Itsetehty suolasuihke on must have, jos halajaa kuohkean surffitukan. Resepti on helppoakin helpompi, rakennetta tuovaa vaikutusta voi tuunailla suolan määrää säätämällä eikä suihkeesta puutu myöskään hoitavuutta.

4. Suuri luonnonkosmetiikan aurinkosuojaopas: Ihanaa, että tämä aihe trendaa top vitosessa! Tämä tietopaketti kertoo mm. mihin luonnonkosmetiikan aurinkosuojien teho perustuu, miten valita oikea suojakerroin eri sääolosuhteisiin ja minkälainen aurinkosuojakoostumus sopii eri ihotyypeille.

5. Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikka – Kasvojenhoitotuotteet: Yksi syy miksi näen aivan valtavan vaivan jokaisen vuoden lopussa parhaiden luonnonkosmetiikkapurtiloiden listaamiseen, on se että mahdollisimman moni löytäisi luottotuotteita ilman summamutikassa shoppailua. Tämän pari vuotta sitten koostetun listan jokainen tuote läpäisee edelleen seulani ja lukeutuu suosikkeihini.

Paras Luonnonkosmetiikka Deodorantti Meikit Kjaerweis Tataharper

6. 40 usein kysyttyä kysymystä luonnonkosmetiikan aurinkosuojista: Tämä on jatkojuttu top5-listassa olevalle aurinkosuojaoppaalle ja kaikki kysymykset olivat teidän esittämiä! Pitäisiköhän tällainen postaus toteuttaa uusiksi jostain toisesta aiheesta, mitä tuumaat?

7. Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikka – Meikit: Parin vuoden takaiset meikkisuosikit ovat täysin valideja tänäkin päivänä. Vaikka uusien tuotteiden testaaminen on mukavaa, etenkin meikkien suhteen olen erittäin merkkiuskollinen toimivat tuotteet löydettyäni. Siksi viime vuoden listaus näytti jotakuinkin samanlaiselta – mitäpä sitä toimivia tuotteita vaihtamaan.

8. Schmidt’s, luonnonkosmetiikan paras deodorantti: Soodapohjaiset Schmidt’sit olivat melkoinen yllättäjä ensikokeilusta lähtien ja löytyvät käytöstäni edelleen. Pidän voidemaisesta dödöstä sen pitävyyden vuoksi ja sarjan tuoksut ovat huumaavia. Nykyään käytän Schmidt’sin rinnalla Weledan suihkepullossa olevaa salvia-deodoranttia, joka ei tahmaa vaatteita ja pitää.

9. Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikka – Hiukset: Jälleen vuoden parhaita, tällä kertaa kutreille. Tämänkin listan tuotteista lähes jokainen on käytössäni edelleen ja osa tuotteista on erittäin huokeaa arkikosmetiikkaa. Rahuan hiusnaamio on muuten edelleen kaikkien aikojen suosikkihiustuotteeni, josta en luovu varmasti koskaan.

10. Green Beauty Awards 2017 – Meikit: Tuorein vuoden parhaat -meikkilistaus oli superkattava, sillä kokosin yhteen suosikkini kolmesta eri hintakategoriasta. Tästä listasta löytyy parhaat meikkituotteet budjettihaukalle, luksusta arvostavalle ja keskitien kulkijoille!

Paras Luonnonkosmetiikka Evolve Esse Nealsyardremedies Tataharper Patyka

11. Organic Shop ja edullisen luonnonkosmetiikan vallankumous: Hedelmäisiä karkkikuorintoja, parin euron käsivoidetta, ihania suihkugeelejä ja hiusnaamioita. Organic Shopin jokainen tuote maksaa alle 15 €. Tähän on helppo ihastua etenkin jos kaipaa hieman Bodyshopmaisia vartalokuorintoja.

12. Green Beauty Awards 2017 – Kasvojenhoito: Tämä postaus lukeutuu ehdottomasti myös omiin TOP-suosikkeihini. Aivan kuten parhaiden meikkituotteiden kohdalla, koostin myös kasvojenhoitotuotteet paremmuusjärjestykseen kolmesta eri hintakategoriasta. En edes sano kuinka monta tuntia tämän postauksen tekemiseen meni, huhhuh.

13. Vuoden 2015 paras luonnonkosmetiikka: Meikit: Jos ei muuta, kolmen vuoden takaisesta listauksesta käy esiin ainakin kehittyminen valokuvaajana ja että tietyt tuotteet nyt vain toimivat vuodesta toiseen.

14. Evolve – tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa edullisesti: Muistan edelleen elävästi minun ja ystäväni kotispa-saunatuokion, jonka aikana testasimme ja tutustuimme uudistuksen kokeneeseen brittikosmetiikkabrändiin. Minusta tuli Evolven suklaanaamion paras ystävä heti kun avasin ensimmäisen kannen.

15. Maailman paras luonnonkosmetiikan ripsiväri: Edullisen luonnonkosmetiikan linjalla jatketaan. Avrilin La Mascara oli ensimmäinen ihan oikeasti toimiva ripsiväri, joka tuuheuttaa, pidentää, pysyy ja erottelee.

Luonnonkosmetiikan Paras Ripsivari Aurinkosuoja Patyka

16. Green Beauty Awards 2017 –Hiukset: Tämä postaus kätkee sisälleen hiusseerumeita, kuivashampoita, maailman parhaan hiuslakan, shampoita ja hoitoaineita eri hintaluokista. Jos olet etsinyt kutreillesi niitä oikeita, lue tämä ajatuksen kanssa!

17. Konjac Sponge ja ihotyypit: Te kysyitte Konjac-ihonhoitosienestä kaiken mitä mieleen juolahti, ja minä vastasin!

18. Tiedote: Algamaris-aurinkovoiteiden aiheuttamat kuivumisongelmat ja niiden ennaltaehkäisy: Kuumana alkanut kevät ja kesä kuumensi myös Algamariksen aurinkosuojatuotteiden ympärillä vellovaa keskustelua. Minun oli ihan pakko laatia asiasta tiedote, sillä Suomessa raportoitua ihon kuivumista aurinkosuojien käytön jälkeen ei raportoitu missään muussa maassa, vaikka tuote-erät olivat tismalleen samoja kuin muissa Euroopan maissa.

19. Avril ja edullisen luonnonkosmetiikan huiput: Kokosin tähän budjettikosmetiikan löydöt ranskalaisen Avrilin valikoimista.

20. Vuoden 2015 paras luonnonkosmetiikka – Kasvojenhoito:Kolmen vuoden takaisista vuoden parhaista on tultu aimo harppaus eteenpäin niin tuotesuositusten kuin kuvaustaitojenkin puolelta, mutta allekirjoitan edelleen nämä vanhat valinnat.

Ovatko nämä tai jotkin listan ulkopuoliset postaukset jäänyt erityisesti mieleesi?

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Miesten ihonhoidon ABC
Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
Lilfox – Viidakkoterapiaa iholle & mielelle
7 x Evolve Organic Beauty -suosikkia