Lilfox – Viidakkoterapiaa iholle & mielelle

Kaupallinen yhteistyö Naturelle.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 10

Otin viime vuoden realismiksi muodostuneesta kiireestä opiksi oikein viimeisen päälle ja pohjoisessa on pohdittu jälleen kerran, sitä mikä siinä onkin, että kiireessä ihminen sivuuttaa kaikki ne asiat, jotka lataisivat jaksamista? Sitä lakkaa syömästä (tai syö kerran päivässä), käy vain pikasuihkuissa, unohtaa liikkua, juoda vettä, soittaa ystäville ja kittailee kaffetta päivät pitkät. Mutta jos jotain olen oppinut, niin sen saman minkä muistin vuosia sitten: hirveimmässäkin härdellissä on osattava ottaa aikaa itsellensä ja tehdä oikeasti kivoja juttuja. Kyllä, oikein kliseiden klisee, mutta toimiva silti – kunhan sitä muistaa noudattaa!

Niinpä alkuvuosi toi tullessaan vanhojen rutiinien paluun: hulinapäivien ohelle on sisällytetty niitä oikeasti lataavia nollauskeinoja kuten vauhdikkaat street-tanssitunnit ja pian koittava pilateksen intensiivikurssi, illan tullen kuuman suihkun nostattamaan höyryyn kietoutuminen, kahvimaratoni vaihdettiin yhteen aamuespressoon ja loppupäiväksi isoihin teekupillisiin (ja ayervediseen iltamaitoon kauramaidosta, kardemummasta ja fenkolista), ohjelmistoon on ujutettu myös lukeminen ja maailman paras sohvannurkka, riittävästi vettä, lounastreffejä ystävien kanssa ja kolme ateriaa päivässä. Niin yksinkertaista ja samalla niin vaikeaa. Jokainen tarvitsee hetkiä, joiden ainoana missiona on huolehtia itsestään päästä varpaisiin.

Uuden vuoden kunniaksi sain kokeiluun myös liudan uutta ihanaa kosmetiikkaa. Olen viettänyt huumaavan tuoksuisten öljyjen, suihkeiden ja naamioiden parissa jo pidemmän tovin ja ihastunut totaalisesti jenkkiläisen Lilfoxin yltiösöpöihin viidakkokuvioisiin pahvipaketteihin sekä mustiin lasipulloihin, joiden sisuksista löytyy myös kristalleja. Tämä naiseutta juhlistava sarja sopii itsensä hemmotteluun kuin nenä päähän ja löysin testaamieni tuotteiden joukosta ainoastaan suursuosikkeja.

Kyseessä on vuonna 2014 Miamissa lanseerattu sarja, joka on saavuttanut huippusuosion nopeasti. Kuplivaa feminiinienergiaa pullollaan olevan Lilfoxin takana häärää itse Madame Fox Alexis Rose. Idea sarjasta syntyi alunperin Etelä-Floridassa vihreiden huojuvien palmujen katveessa ja suolaisen meren tuulahduksissa.

Sarja on tehnyt vaikutuksen monestakin syystä, mutta niistä suurin on ehdottomasti se, että Alexis tietää mitä tekee: nainen on sertifioitu aromaterapeutti ja eteeristen öljyjen kouluttaja, jolla on takana on satoja ja satoja koulutustunteja. Kosmetiikkaa valmistavien on ymmärrettävä paitsi ihon toimintamekanismeja, myös sitä mitä ja kuinka suuria pitoisuuksia iho ihan oikeasti kestää aktiivisia ainesosia. Etenkin kalliimpien luonnonkosmetiikkasarjojen kohdalla törmää usein jopa hieman järjettömän vahvuisiin ihonhoitotuotteisiin, jotka ovat pullollaan eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 3 Madame Fox

Alexis itse kutsuu valmistuslaboratoriotaan kasvitieteelliseksi apteekiksi mikä on vain sopivaa, koska Lilfoxin artesaanituotteissa on erittäin korkeat luomupitoisuudet ja ne sisältävät eksoottisia kasviuutteita, puhdistamattomia kasvivoita, mineraalirikkaita savilaatuja, eteeristen öljyjen tislaamisen sivutuotteena saatuja hydrosoleja (lääkinnällisiä kukkais- ja yrttivesiä) ja kauneusrituaalit täydentäviä maakristalleja kuten ruusukvartsia ja ametistia. Yksikään tuote ei sisällä täyteaineita, vaan jokainen raaka-ainevalinta on tehty tietty funktio mielessä ja formulointi on toteutettu tarkoituksenmukaisesti valiten toistensa kanssa synergiassa vaikuttavia ainesosia.

Omasta mielestäni sarjan ihonhoitoideologiaa kuvaa parhaiten englannin kielen sana healing. Vaikka sekoitusten painopiste on fytoravinteiden ja antioksidanttien tiiviissä määrässä, ei tuotteista ole tehty liian voimakkaita. Eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita on käytetty, mutta hillitysti eikä miten sattuu yhdistellen. Muutamaa stimuloivampaa tuotetta lukuunottamatta tuotteet ovat hyvin hellävaraisia ja niiden tuoksumaailmat orgaanisia ja lempeitä. Vaikka sarja pursuaakin tietyssä mielessä kirkasta feminiinienergiaa erityisesti ruusun ja jasmiinin tuoksuisten tuotteiden osalta, luen sarjan ehdottomasti unisex-kastiin kuuluvaksi.

Alexis sekoittaa ja pullottaa jokaisen tuotteen käsityönä ja pitää valmistuserät mahdollisimman pieninä, koska hän haluaa olla ehdottoman varma tuotteiden tuoreudesta, puhtaudesta ja tehosta. Lasipakkaukset ovat violettia lasia, joka suodattaa UV-säteilyä ja pidentää upeiden ihonhoitococktailien hyllyikää sekä biodiversiteettiä. Vaikka en vastusta mitenkään tehdasvalmisteisia sarjoja ja käytän sellaisiakin mielelläni, on myönnettävä, että artesaanikosmetiikan käyttö synnyttää silti täysin erilaisen tunteen. Se on henkilökohtaisempaa, siinä on tarinaa ja se tulee lähelle – onko kutkuttelevampaa kuin tietää, että joku ihminen on valmistanut juuri minun käyttämäni tuotteen alusta loppuun saakka!

Omaan kokeiluuni valitsin sarjan kulttimaineeseen ponkaisseen 2 in 1 -puhdistusnaamio Jungle Glow’n, silkkisen pehmeän ja tulehtuneellekin iholle sopivan Chamomilla Infusion -puhdistusöljyn, Aphrodite Tonin MistinPrickly Pear ja Seabuck + Neroli best seller -kasvoöljyt, kirkastavan ja eksoottisia raaka-aineita sisältävän Kalahari-silmänympärysseerumin, intensiivisen vihreän ja klorofyllipitoisen Chlorophyll + Tourmaline -jauhenaamion sekä hellävaraisen Cleopatra -jauhenaamion. Lilfoxin valikoima täydentyi tällä viikolla fantastisen kuuloisella Amazon After Dark -puhdistusbalmilla, jota toivottavasti pääsen kokeilemaan vielä kevään mittaan.

Naturelle tarjoaa Yellow Moodin lukijoille -15 % alennuksen koko Lilfoxin feminiinisestä ja kettuglow’ta pursuavasta valikoimasta koodilla YELLOW15. Alennus on voimassa 15.2.2018 asti.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 7 Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 8

Iltateen tuoksuisesta Chamomilla Infusion Makeup Remover -puhdistusöljystä on muodostunut yhdessä musliiniliinan kanssa aivan uudenlainen kasvojenpuhdistusrituaali. En edes osaa eritellä mikä tässä silkkisessä öljyputsarissa resonoi eniten, mutta se on kiilannut suosikikseni.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin tulehtuneelle ja herkälle iholle, koska sen raaka-ainelista sisältää vain neljää ainesosaa: ihon sebumia muistuttavaa ja rasvahapporikasta jojobaöljyä, rauhoittavaa ja tulehduksia parantavaa kamomillainfuusiota, ihovaurioita korjaavia laventelin nuppuja ja solutuotantoa kiihdyttävää villifrankinsensia. Kaiken lisäksi raaka-aineet ovat 98 % luomutuotettuja.

Öljyssä ei ole erillistä kasviemulgaattoria, joten sen poistamiseen on suositeltavaa käyttää musliiniliinaa. Olen testannut putsarin tehoa paksun meikin ja synteettisen ripsivärin kanssa vain huomatakseni, että molemmat liukenevat hämmästyttävän hyvin pois iholta (käytän noin 4-5 tippaa per kerta). Kastan musliiniliinan miltei tulikuuman veden alla, puristelen puolikuivaksi ja painelen sitä ensin iholle, jotta lämpö vapauttaa öljyn sisältämät tehoaineet. Seuraavaksi käyn kankaan ensimmäisellä puolella läpi silmät sekä kasvot, käännän liinan ja toistan prosessin, kunnes meikkiä ei enää irtoa.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 11

Aphrodite Rose Toning Mist sisältää ainoastaan Ranskassa käsityönä valmistettua 100 % luomuruusuvettä ja pullossa on myös ihanasti kiliseviä ruusukvartsi-kristalleja. Kutsun tuotetta ruusupilveksi, koska sen raikkaan ja autenttisen tuoksun keskellä tuntuu siltä kuin olisi keskellä kukkeimmillaan olevaa ja rehevää Ranskan maaseutujen ruusutarhaa, jossa pörrää miljoona söpöä mehiläistä ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta.

Kasvoveden koostumus on ohut ja vesimäinen ja ruusu on etenkin nyt talviaikana hyvä valinta sen pehmittävän sekä kosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Meillä on ollut täällä pohjoisessa jo tosi pitkään pakkasilmoja, joten kerrostan kasvovettä päivittäin pintakuivuuden estämiseksi. Ruusuvesi luo kasvoille tosi samettisen pinnan ja imeytyy hyvin. Aamukerrostuksen jälkeen kuljetan pullon mukanani työpisteelle ja suihkin pitkin päivää ympärilleni ruusupilviä, jos meinaa väsyttää. Käytän ruusuvettä myös meikin viimeistelyyn, koska pullon älyttömän hyvä spray-suutin päästää kasvoveden ulos ultrahienona ja leveänä sumuna. Lilfoxilta löytyy myös huumaavan kuuloinen Mystic Awakening Mist, joka sisältää rosmariinivettä sekä ametistia.

”Prickly Pear Illuminating Tourmaline Infused Beauty Nectar has 85 % naturally occurring vitamin E, so it makes your skin feel like liquid silk. I can’t live without it.”

– Alexis Rose

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 12 Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 9

Nyt päästäänkin sarjan helmien kimppuun. Lilfoxin molemmat kasvoöljyt saavat miltei sanattomaksi ollen käsittämätömän luksusta öljyn ihotuntumasta tuoksuun ja imeytymisestä näkuviin vaikutuksiin – olen varma, että tulemme vielä taistelemaan taloutemme komistuksen kanssa näiden öljypullojen viimeisistä tipoista!

Alexis kutsuu Prickly Pear Illuminating Beauty Nectaria nestemäiseksi silkiksi ja sarjan best seller saavutti jo ensimmäisellä käyttökerralla allekirjoittaneen ihon pohjattoman ihailun. Hennosti jasmiininkukille tuoksuva öljycocktail on ihonhoidon kirkkainta superfoodia: 99 % raaka-aineista on luomutuotettuja ja seos sisältää eniten marokkolaisella luomutilalla käsityönä puristettua kaktusviikunaöljyä, joka on yksi maailman kalleimmista ja harvinaisimmista kasviöljyistä, koska yhden öljykilon valmistamiseksi tarvitaan 800 kiloa hedelmää. Öljyn poikkeuksellisen korkea antioksidanttipitoisuus on peräisin E-vitamiinista, jonka tiedetään suojaavan ihoa hapetusstressiltä.

Kasvosilkin sisältämä granaattiomenansiemenöljy uudistaa keratinosyyttejä, jotka ovat epidermiksen runsain solutyyppi ja jotka vastaavat keratiinin sekä ekstrasellulaarisen vesiesteen muodostamisesta. Näiden kahden lisäksi hyvin imeytyvä öljysilkki kätkee sisälleen viinirypäleen-, vadelman- ja passionhedelmän siemenistä peräisin olevia kasviöljyjä. Eteeristen öljyjen cocktail on maltillinen sisältäessään tasapainoisen sekoituksen valkoisia jasmiininkukkia, lämmintä santelipuuta, raikasta bergamotia ja pihkaista frankincensia.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 4

Nyt kuulolle, jos iho on stressaantunut, ärtynyt, tukossa tai sinulla on akne: tumman oranssi ja syvän appelsiininkukan tuoksuinen Seabuck + Neroli Face Nectar on vastaus etenkin tulehtuneen ihon hätähuutoon.

Tuomaksella on ollut nuorempana todella paha akne, johon hän joutui lopulta syömään Roaccutan-lääkekuurin. Vaikka akne ei ole enää tuon jälkeen päässyt yhtä pahaksi, ihonhoitotuotteiden (ja toki ruokavalion) kanssa saa olla todella tarkkana, sillä iho muistuttelee säännöllisin väliajoin vanhasta vaivasta. Siksi annoin tämän erityisesti hänen testattavakseen, ja hyvä niin, koska tuote päätyi suosikkeihinsa.

Seos on täynnä antikomedogeenisiä kasviöljyjä, joiden sisältämät ravintoaineet hillitsevät tulehdusta, kamppaavat kipeitä finnejä, avaavat ihohuokosia ja kosteuttavat ihoa. Alexis kutsuu Seabuck + Nerolia Lilfoxin kosteuttavimmaksi öljyksi ja se on pääosin afrikkalaisen vesimeloninsiemenöljyn ansiota: tulehdusta hillitsevien rasvahappojen lisäksi kevyen koostumuksen omaava öljy avaa ihohuokosten tukkeumia ja tekee koko seoksesta nopeasti imeytyvän. Iholla on jo parin minuutin kuluttua levityksestä tosi kaunis ja ”puuterinen” mattapinta.

Seabuck + Nerolin pääraaka-aine on tyrniöljy, jonka sisältämä retinoli normalisoi talirauhasen toimintaa ja on siten tärkeä apu erilaisten tulehdusperäisten ihosairauksien kuten aknen hoidossa. Viinirypälesiemenöljy sisältää runsaasti bioaktiivisia rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon solukalvoja, rauhoittavat tulehduksia ja tasoittavat ihoa.

Prickly Pear -öljyn tapaan Seabuck + Neroli on valmistettu 99 % luomuraaka-aineista, mutta nämä kaksi öljyä eroavat siinä, että jälkimmäinen on omaa paljon laajemman kasviöljykokonaisuuden sisältäessään mm. maracujaa, hamppua, baobabia, mustaa ja punaista vadelmansiementä, argania, granaattiomenaa, jojobaa, kameliaa sekä antibakteerista ja talituotantoa tasapainottavaa nerolia, solu-uudistumista tukevaa palmarosaa, tulehduksia hillitsevää santelipuuta ja antibakteerista greippiä.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 13 Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 15

Kalahari -silmänympärysseerumin sisältämät harvinaiset kurkku- ja vesimeloninsiemenöljyt tekevät seerumin koostumuksesta ultrakevyen ja hyvin imeytyvän – silmänympärysiholle ei todellakaan jää kelluvaa öljylauttaa, vaan seerumi sujahtaa suitsaitsukkelaan ohuen ihon ravinnoksi.

En muista käyttäneeni aiemmin kurkkua sisältäviä kosmetiikkatuotteita, joten piti ihan selvittää miten kurkkuöljy valmistetaan: puhdistetuista ja kuivatuista siemenistä tietysti (niiden määrän on oltava infernaalinen saatavaan öljymäärään nähden!). Kurkkuöljyssä on hyperkevyt koostumus, joka maksimoi imeytyvyyden eikä jätä iholle lainkaan öljyistä pintaa. Vesimeloniöljy puolestaan korjaa tehokkaasti ohuen silmänympärysihon hapetusstressistä johtuvia vaurioita.

Öljyseerumin lasinen rolleripää on huippu monestakin syystä: se liukuu ohuella silmänympärysiholla tosi sutjakkaasti, annostelee tuotetta tismalleen täydellisen määrän ja toimii kevyenä lymfahierontana, joka laittaa silmäpussien nesteet liikkeelle.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle 2

Havaijin sademetsien raakahunajaa, maracuja-öljyä, valkoista savea, ruusunmarjaöljyä, raakakaakaota. 

Olemme juuri nyt yhden sarjan ehdottoman suosikkini äärellä. Alexis hunnuttaa kasvonsa joka aamu pariksi minuutiksi entsymaattisen Jungle Glow -raakahunajanaamion syleilyyn enkä enää arvaile miksi. Kyseessä on mielettömän tehokas, stimuloiva ja ihon yöunilta herättävä glow booster, jonka erityisominaisuuksiin kuuluu syväkosteutus ja kihelmöitys – enkä liioittele lainkaan, kun sanon että naamion jäljiltä hipiä suorastaan hehkuu valoa! Näin vaikutuksen itse ja uskoin sen viimeistään siinä vaiheessa, kun Tuomaskin kommentoi ihon olevan ihan häkellyttävän tasavärinen ja sileä.

Tummanruskea ja tahmean paksu naamio kuorii ihoa sekä entsymaattisesti että mekaanisesti. Pääraaka-aine on Havaijin sademetsistä saatavaa raakahunaja, jonka entsyymit kyydittävät kuolleen ihosolukon muualle ja toimii samalla erittäin tehokkaana humektanttina. Iho tuntuu käytön jälkeen miltei filleröidyltä! Tuoksu on lempeän mausteinen ja kuorivat rakeet ovat ruusunmarjansiemeniä.

Suosittelen annostelemaan tuotetta lusikalla kämmenelle, suihkauttamaan 2-3 suihkausta kasvovettä ja levittämään sitten kasvoille. Pieni notkistus helpottaa levittämistä ja aktivoi naamion savipohjaisia raaka-aineita. Jos ihollasi on couperosaa, sinulla on psoriasis tai hipiäsi on muuten herkkis punastelemaan stimuloiville raaka-aineille, tartu mieluummin silkkiseen Milk + Honey -naamioon.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle 3

Tummanvihreä Chlorophyll + Tourmaline Brightening -naamio on väsyneen ihon pelastaja. Jauhemaisessa muodossa oleva naamio on superriittoisa. Olen antanut tämän naamion pääasiassa Tuomaksen käyttöön, sillä naamion klorofyllipitoiset levät, matcha ja erilaiset savilaadut ovat omiaan puhdistamaan tukkeutuneita ihohuohoksia ja tasapainoittamaan talintuotantoa. Joukossa on myös mikroverenkiertoa stimuloivaa turmaliinikristallijauhetta.

Herkälle iholle sopivaa ja silottavaa Cleopatra Restorative Milk + Honey -naamiota kutsutaan myös Niilin kuningattaren nimikkotuotteeksi. Jauhemaisessa muodossa oleva luksusnaamio sisältää valkoista savea, ruusun terälehtiä, kookosmaitoa, hunajaa, ruusukvartsia, ja entsymaattisesti kuorivaa ananasta sekä papaijaa, apinanleipäpuuta ja amazoninrypälemyrttiä. Ravintoainepitoisuus on suuri ja useat raaka-aineet sisältävät ihoa kirkastavaa C-vitamiinia.

Valkoinen savi on peräisin Amazonjoen rantapenkereiltä ja sijainnilla tässä tapauksessa keskeinen merkitys saven ravintopitoisuuteen, koska ennen kuivan kauden alkua joessa on muhinut kuukausien ajan sademetsästä peräisin olevia kasvien lehtiä, hedelmiä ja siemeniä. Kun kuiva kausi alkaa, savi kerätään joentörmiltä ja annetaan sen kuivua orgaanisesti auringossa. Se ei siis ole pelkästään puhdistavaa, vaan myös mineraalirikasta.

Hannamarirahkonen Lilfox Naturelle Luonnonkosmetiikka 5

Arvonta: Voita omavalintainen LILFOX-tuote

Näin osallistut:

Käy valitsemassa suosikkituotteesi Naturellen Lilfox-valikoimasta ja linkitä se tämän postauksen kommentteihin.

Arvonta on voimassa keskiviikkoon 31.1. saakka ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kuvat Tuomas ja Hannamari Rahkonen

Alexis Rosen kuva Lilfox

Sirkkuli

Kyllä se on tämä :)
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Vastaa
Xeveliina

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Tästä silmänympärysseerumista olisi iloa joka päivä, koska lisääntyvä ikä ja jatkuva unenpuute näkyvät naamastani kilometrien päähän! :D

Vastaa
MarjaKoo

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Uudenlainen tuote minulle, olisi mielenkiintoista testata tätä.

Vastaa
Miia

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Kurpitsa

Täytyy kompata muita, että tämä https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy kiinnostaisi ihan erityisesti!

Vastaa
Maria

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Tämä :)

Vastaa
Maiju S.

Kiukuttelevalle iholleni ehdottomasti Seabuck + Neroli Face Nectar.
https://naturelle.fi/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Elise H.

Tämä herätti suuren kiinnostuksen: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Eeva

Tämä olisi varmasti omalle iholleni sopiva: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Heli Heinonen

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Ai kunpa voittaisikin :)

Vastaa
Sanna

Ehdottomasti pitäisi päästä kokeilemaan silmänympärysseerumia
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Vastaa
sikkuralla

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Tätä tuotetta olisi kiva testailla.

Vastaa
Sade

Tukkeutuneelle iholleni tämä voisi olla ihan täydellinen: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Tanja

https://naturelle.fi/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Tämä korjaa väsyneen yötyöläisen ilmettä:)

Vastaa
Riina

Tätä olisi ihana testata!

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Vastaa
Mira

Tätä kiinnostaisi kokeilla: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
MarMar

Tälle olisi tarvetta
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Vastaa
Wilhelmiina

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Aknesta kärsivänä tätä haluaisin kokeilla. :)

Vastaa
klaara

Tätä testaisin mielelläni https://naturelle.fi/collections/kasvooljyt/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Salli

Tämä olisi ihana. https://naturelle.fi/colletions/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beaty-mask-kauneusnaamio

Vastaa
Jenni Helena

Tämä herätti huomioni ja ajatusten että voiko päivän aloittaa naamiolla? No miksi ei!
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Vastaa
Hanna

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan!

Vastaa
Kipsuli

Tämä se olisi kasvoöljyihin täysin hurahtaneelle: https://naturelle.fi/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Jenni

Ruusukasvovesi ja prickly pear -seerumi ovat jo käytössä, joten seuraavaksi tekisi mieli testata tämä naamio: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-jungle-glow-rainforest-honey-enzyme-cleanser-mask-puhdistusnaamio

Vastaa
Tarja

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-amazon-after-dark-melty-jungle-cleansing-balm-puhdistusbalmi
Puhdistusbalmi kuulostaa aivan ihanalta!

Vastaa
Niina

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-bamboo-charcoal-purifying-face-mask-puhdistava-naamio

Naamiot on vaan niin ihania, ja tämä olisi varmasti hyvä hieman epäpuhtaalle iholleni.

Vastaa
Siiru

https://naturelle.fi/collections/seerumit/products/tata-harper-concentrated-brightening-serum
Kirkastava seerumi kuulostaa täydelliseltä talvi-iholle!

Vastaa
Riitta S

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Kuulostaa ihanalta! :-)

Vastaa
SeSilja

Seabuck & Neroli Face Oin kiinnostaisi, sillä varankin T-alueen iho tukkeutuu herkästi. Töistä öljyä olen testannut ja se ainakin on ihana! :)

Vastaa
Jennie

Seabuck + Neroli Face Nectar Kasvoöljy ehdottomasti, mun herkkä ja epäpuhdas iho on niin tarkka mitä sille laittaa, mutta tämä kuulostaa ihanalle. Haluan öljyjen imeytyvän kunnolla ihoon enkä tykkää killuvista tai rasvaiseksi jättävistä balmeista tai öljyistä. Ainakin kokemusten perusteella tää olis hyvä!

Vastaa
Maarit

Tästä haaveilen
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
JennaO

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Tätä tahtoisin kokeilla!

Vastaa
Siina

Kiinnostuin muiden tavoin tästä: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Olisi kiva kokeilla miten se toimisi pahentuneeseen ruusufinniseen ihooni.

Vastaa
Anni

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-amazon-after-dark-melty-jungle-cleansing-balm-puhdistusbalmi

Tän kanssa olis ihana päästää irti päivästä ja kadota hetkeksi sademetsään kun puhdistaa naaman illalla <3 Oikeesti kaikki nuo Lilfoxin tuotteet kuulostaa ihan liian ihanilta, en malta oottaa et pääsen testaamaan niitä!

Vastaa
Netta K

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Tuota ois kyllä testattava :)

Vastaa
Lyydia

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Olis ihana!

Vastaa
Annika.J

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Tämä olisi kiva tuote testattavaksi :)

Vastaa
Anna

Olisipa ihanaa päästä testaamaan!
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Lau

Varmaan tämä kiinnostaisi eniten ?
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Vastaa
Katariina.

Tämä ? https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Sofia

Tämä tulisi rutikuivalle silmänympärysiholle tarpeeseen.
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

Vastaa
Tea

Pintakuivalle, herkästi regoivalle vaikealle iholleni se olisi tämä: https://naturelle.fi/collections/kasvooljyt/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Katja

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Tätä kiinnostaisi kokeilla tukossa olevalle, akneoikuttelevalle iholle.

Vastaa
r

vaikka prickly pear on ollut kirjanmerkkinä alkukesästä lähtien;

pieni hetki illassa pelkästään minulle

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-amazon-after-dark-melty-jungle-cleansing-balm-puhdistusbalmi

kanssa olisi nyt mieluinen. :)

Vastaa
Millavee

Tehokosteutus talvi-iholle tulisi tarpeeseen: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Henna-Riikka

Tämä!

https://naturelle.fi/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
hettis

https://naturelle.fi/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Tuota kun pääsisi testailemaan, tulisi niin tarpeeseen pintakuivalle talven riuduttamalle iholleni :D

Vastaa
Nelliina

Oi, mitä tuotteita ja osaat kuvailla niitä niin monipuolisesti. Tuo Cleopatra milk&honey-naamio kiinnostaa mua eniten. Mukaan arvontaan siis :)

Vastaa
Paukkis

Tämä https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy olisi tarpeen!

Vastaa
Mari Vee

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
On ehdottomasti hankintalistalla kun Vintner’s daughter loppuu.

Vastaa
Ella

Kasvoilla on paha talvistressi ja tämä lupaa hoitaa:

https://naturelle.fi/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
merikukka

https://naturelle.fi/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Helposti tukkeutuvalle iholle.

Vastaa
Sarastus

Uusi puhdistustuote Amazon After Dark kiinnostaa:

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-amazon-after-dark-melty-jungle-cleansing-balm-puhdistusbalmi

Vastaa
Anna

Amazon After Dark Melty Jungle Cleansing Balm Puhdistusbalmi

Vastaa
Hottentotti

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar
Tämä on minun valintani. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja hyvälle seerumille on aina tarvetta.

Vastaa
Krista

Uusi puhdistusbalmi!
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-amazon-after-dark-melty-jungle-cleansing-balm-puhdistusbalmi

Vastaa
SaaraST

Mun suosikki on tämä: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio :)

Vastaa
Tiina

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-chlorophyll-tourmaline-brightening-mask-kirkastava-naamio

Arvoin pitkään kasvoöljyn sekä naamion välillä ja päädyin viimein kirkastavaan naamioon koska iho kaipaa välillä syväpuhdistusta epäpuhtauksien takia, mutta tämä naamio sopii herkällekin iholle :)

Vastaa
Anne-Marie

En valitettavasti onnistun linkkittämään, (mutta ihana Naturellen henkilökunta kertoi, että käy se kirjoittamallakin )eli,
Neroli +Seabuck faceoil.

Vastaa
Mönkkeli

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Jos tämä auttaisi hiljattain juurikin teini iän aknesta muistuttavan ihoni kanssa ?.

Vastaa
vuokko Korhonen

Kalahari Eye Serum Silmänympärysseerumi

Vastaa
Paula

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Tää kiinnostaa! ?

Vastaa
MinnaMT

Tätä olisi ihana kokeilla.

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
Katariina Laakkonen

Olisiko tämä minun akneen taipuvaisen ihoni pelastus?
Ainakin vaikuttaa älyttömän hyvältä!
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Alva

Olin ennen tätä postausta ihan vakuuttunut siitä, että Prickly Pear -seerumi on Lilfoxin kiinnostavin tuote, mutta kieltämättä tuo Seabuck Neroli vie nyt voiton kuvauksensa perusteella!

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Eevi

Talven kuivaama ihoni on kosteutuksen tarpeessa, joten tämä kasvoöljy kiinnostaa! https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Jenni

Tätä olisi kiva testata https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi :)

Vastaa
Hanna

Voi ei tätä valinnanvaikeutta! Tällä hetkellä eniten kiinnostavat nämä kaksi, mutta en osaa sanoa kumpi enemmän :D

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

tai

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
Mari

Itse olen käyttänyt aiemmin Lilfoxin rosmariini-kasvovettä ja täysin ihastunut siihen :) Tämän blogijutun luettuani innostuin erityisesti Seabuck + Neroli face nectarista, eli kasvoöljy mielessä osallistun arvontaan: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
R**

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Tämä :)

Iloa, R**

Vastaa
MinnaH

Tämä kiinnostaa:
https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
Hanna

Tukkeutuvalle iholle haluaisin kokeiluun tämän. https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa
Vade

Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta! Sen perusteella kiinnostuin Prickly Pearl -kasvoöljystä. https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar.

Vastaa
Veera

Silmänympär.seeremi

Vastaa
HannaA

Hirveä valinnanvaikeus, mutta päädyin seerumiin!
https://naturelle.fi/collections/seerumit/products/vintners-daughter-active-botanical-serum-kasvoseerumi

Vastaa
Juulia

Ehdottomasti kauneusnaamio: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Vastaa
JanicaP

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-chlorophyll-tourmaline-brightening-mask-kirkastava-naamio
Tämä olisi valintani koska pidän naamioista ja se sopisi varmasti kasvojeni epäpuhtauksille :)

Vastaa
Neea K

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Olisi varmasti tämän ihon pelastus ja sarja on uusi tuttavuus, jota olisi kiva päästä testaamaan.

Vastaa
Laura Karikoski

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy Tämä!!

Vastaa
Tuula

Tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta tämä kuulosti mielenkiintoiselta: https://naturelle.fi/collections/atooppinen-iho/products/neals-yard-remedies-wild-rose-beauty-elixir

Vastaa
MerjaK

Tätä olisi ihana kokeilla: https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

Vastaa
Jutta

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy
Kaikki kyllä kuulostaa ihanilta

Vastaa
Stiina

Tätä olisi ihana testata ! https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-seabuck-neroli-face-nectar-kasvooljy

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
Green Beauty Awards 2017: Meikit
Green Beauty Awards 2017: Vartalo & hygienia
Green Beauty Awards 2017: Hiukset