5 x suosittu ketoresepti

Näistä arjen ketoresepteistä tulvii positiivista palautetta säännöllisesti. Löydät alta viisi näppärää ja runsailla mauilla ladattua arkiruokaa koko perheelle.

Ketogeeninen Ruokavalio Kokemuksia Pizza Resepti

Ketopizza

Rapean ketopizzan resepti on yksinkertainen: raastettua juustoa, muutama kananmuna, kookosjauhoja (tai perunakuitua) ja oliiviöljyä. Reseptistä ei puske läpi kananmunan maku, pohja on rapea ja sisus kevyen pehmoinen – omien pizzakriteerieni suhteen siis miltei täydellinen!

Ketogeeninen Resepti Kaalilaatikko 5

Kaalilaatikko

Kaalilaatikko on suurinta herkkuani etenkin talvella, etenkin kun sen valmistaa ajan kanssa hauduttamalla. Yellow Moodin kaalilaatikon salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa, kunnollisessa haudutusajassa ja voin kursailemattomassa käytössä.

Tomaattikeitto Helppo Vegaaninen Hannamarirahkonen Yellowmood (12 Of 13)

Tomaattikeitto

On olemassa tylsiä kasvissosekeittoja ja sitten tomaattikeitto, jolla saa ystävän itkemään ensimmäisen lusikallisen jälkeen. Reseptiin ei tarvitse paahtaa kasviksia uunissa, avata tölkkimurskaa, kaltata tomaatteja tai keitellä omaa kasvislientä. Tomaattikeittoa leimaa selkeät maut ja yksinkertaisuus, jossa ei ole ylimääräiselle säädölle sijaa.

Paras Lasagne Ohje 5

Kesäkurpitsalasagne

Kesäkurpitsalasagne on koko perheen rakkausruokaa, josta ei puutu makua. Lasagnelevyinä toimivat itketetyt ja esipaistetut kesäkurpitsaviipaleet, joiden väliin tulee muhevaa jauheliha-tomaattikastiketta, parmesaania ja ricotta-juustoa. Täyttävää, ja aina niin herkullista.

Kanakeitto

Curry-kanakeitto

Keltaista kanakeittoa rakastavat yleensä kaikki sitä maistaneet. Maidoton ja viljaton keitto sisältää runsaasti tuoreita kasviksia, kookosmaitoa, sielua lämmittäviä mausteita ja kanaa. Nappaa ihana arkiruokaresepti talteen kiireisiä päiviä varten!

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Kurkumalatte
Vegaaninen riisinuudelikulho
Tuplasuklaa-vadelmakakku
Hummusta ja tattarinäkkileipää