5 x suosittu ketoresepti

Näistä arjen ketoresepteistä tulvii positiivista palautetta säännöllisesti. Löydät alta viisi näppärää ja runsailla mauilla ladattua arkiruokaa koko perheelle.

Ketogeeninen Ruokavalio Kokemuksia Pizza Resepti

Ketopizza

Rapean ketopizzan resepti on yksinkertainen: raastettua juustoa, muutama kananmuna, kookosjauhoja (tai perunakuitua) ja oliiviöljyä. Reseptistä ei puske läpi kananmunan maku, pohja on rapea ja sisus kevyen pehmoinen – omien pizzakriteerieni suhteen siis miltei täydellinen!

Ketogeeninen Resepti Kaalilaatikko 5

Kaalilaatikko

Kaalilaatikko on suurinta herkkuani etenkin talvella, etenkin kun sen valmistaa ajan kanssa hauduttamalla. Yellow Moodin kaalilaatikon salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa, kunnollisessa haudutusajassa ja voin kursailemattomassa käytössä.

Tomaattikeitto Helppo Vegaaninen Hannamarirahkonen Yellowmood (12 Of 13)

Tomaattikeitto

On olemassa tylsiä kasvissosekeittoja ja sitten tomaattikeitto, jolla saa ystävän itkemään ensimmäisen lusikallisen jälkeen. Reseptiin ei tarvitse paahtaa kasviksia uunissa, avata tölkkimurskaa, kaltata tomaatteja tai keitellä omaa kasvislientä. Tomaattikeittoa leimaa selkeät maut ja yksinkertaisuus, jossa ei ole ylimääräiselle säädölle sijaa.

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Paras Lasagne Ohje 5

Kesäkurpitsalasagne

Kesäkurpitsalasagne on koko perheen rakkausruokaa, josta ei puutu makua. Lasagnelevyinä toimivat itketetyt ja esipaistetut kesäkurpitsaviipaleet, joiden väliin tulee muhevaa jauheliha-tomaattikastiketta, parmesaania ja ricotta-juustoa. Täyttävää, ja aina niin herkullista.

Kanakeitto

Curry-kanakeitto

Keltaista kanakeittoa rakastavat yleensä kaikki sitä maistaneet. Maidoton ja viljaton keitto sisältää runsaasti tuoreita kasviksia, kookosmaitoa, sielua lämmittäviä mausteita ja kanaa. Nappaa ihana arkiruokaresepti talteen kiireisiä päiviä varten!

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Hyvän ruoan kirja
Mansikkainen chia-vanukas
7 x gluteeniton aamupala
Suklaabrownie