Black Fridayn parhaat luonnonkosmetiikkatärpit

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kyselin eilen tuolla Instagram Storiesin puolella josko haluaisitte kattavan tänne blogiin kattavan listauksen Black Friday -luonnonkosmetiikka-alennuksista. 85 % teistä oli sitä mieltä, että tottakai, joten koostin yhteen viiden lempiverkkokauppani alennukset yleisesti ja nostin sieltä esille erikseen vielä omat suosikkituotteeni. Alennukset ovat voimassa huomisesta lähtien (osa tosin jo tänään) ja suurin osa esille nostamista suosikkituotteista on monelle eri ihotyypille sopivia hoitotuotteita. Joukkoon mahtuu sekä kalliimpaa luksusluonnonkosmetiikkaa että huokeaa arkikosmetiikkaa. Toivottavasti tästä on iloa teille!

kotispa_unelmientoteuttaminen_hannamarirahkonen_yellowmood2

NATURAL GOODS COMPANY

Natural Goods Companyn Black Friday -tarjoukset ovat voimassa perjantaista 24.11. maanantaihin 27.11. saakka. He tarjoavat Madaran ja Logonan tuotesarjat -15 % alennuksella, koko Khadin valikoiman -20 % alennuksella ja Santen koko valikoiman -25 % alennuksella. Lisäksi -40 % alennuksella saa muutamia Mossan ja Mádaran tuotteita.

Alla omat suosikkini:

-15 %

Mádara Detox-savinaamio: Ehdoton lempisavinaamioni uudistaa, puhdistaa, stimuloi ja virkistää. Raikkaan tuoksuinen naamio sisältää tasapainoittavan seoksen syväpuhdistavia ja ihoa hoitavia raaka-aineita kuten metsäjärvimutaa, kaoliinisavea, laventelivettä, maitohappoa ja merileväuutetta. Iho jää pehmeäksi ja puhtaan tuntuiseksi.

-20 %

Khadi-hiusöljyt: Koko Khadin valikoiman saa samalla alennuksella, mutta suosittelen etenkin ongelmallisen, eli hilseilevän päänahan hoitoon tarkoitettua Balsam Hair Oilia ja hiuksia vahvistavaa Herbal Hair Oil Amlaa.

-25 %

Sante-suihkugeelit: Arkikosmetiikka on nyt superhalpaa. Ostan usein Santen suihkugeelejä, koska niissä on loistava hinta-laatusuhde ja tuoksut ovat selkeitä sekä raikkaita. Suosikkejani ovat kookos-vanilja, minttu-lime ja ananas-sitruuna. Annostelen nämä itse usein kauniiseen lasipumppupulloon ja pidän varsinaisen pakkauksen piilossa.

 – 40%

Whamisa Kelp Sheet MaskSyksyn kuumimman ihonhoitotrendistä vastanneen Whamisan merilevänaamiot sisältävät 32 tehokasta raaka-ainetta, jotka kirkastavat väsynyttä ihoa ja tuovat vesimäistä kosteutusta viiman kuivattamalle hipiälle.

Paras Luonnonkosmetiikka

HOUSE OF ORGANIC

House of Organicilla on verkkokaupassaan oma Black Friday -tuotekategoria, josta kampanjaan valitut tuotteet voi tilata suoraan alennetulla hinnalla, erillisä alekoodeja ei tarvita. Alennusprosentit pyörivät -10-69 % välissä ja huokealla hinnalla saa muun muassaseuraavat merkit: Evolve, Organic Shop100 % Pure, Prana On, Neal’s Yard Remedies ja INIKA Organic. Alennus on voimassa perjantaista 24.11. maanantaihin 27.11. saakka.

PSST: Vaikka Black Friday on ohi, saat koodilla yellowmood 10 % alennusta kaikista ostoksistasi!

Alla omat suosikkini:

-10 %

Organic Shop -vartalokuorinnat: Jo ennestään todella edulliset vartalokuorinnat saa nyt lisäalennuksella ja niille jää kappalehinnaksi alle viidellä eurolla. Kaamosajan suosikkejani ovat olleet sitruunaruoho, vadelma, appelsiini,

Lue myös Organic Shop & edullisen luonnonkosmetiikan vallankumous.

-15 %

Prana On -kasviproteiinit: Taatusti markkinoiden parhaiten sekoittuvat ja maultaan herkullisimmat kasviproteiinit (paremmat kuin Sun Warrior!) saa nyt poikkeuksellisen isolla alennuksella. Meillä on käytössä aivan ihanan makuinen Himalayan Salted Caramel -proteiinijauhe, joka sisältää ensiluokkaista herneproteiinia, idätettyä ja fermentoitua riisiproteiinia, aminohappoja, ruoansulatusentsyymejä sekä probioootteja. Toinen suosikkimme on Intra Strength Pomegranate -aminohappojuoma, joka sisältää aminohappojen lisäksi Camu Camua, kurkumaa, veriappelsiinia, punajuurta, kookosvesijauhetta, elektrolyyttejä, C-vitamiinia ja B-vitamiineja. Tämä on aivan loistava tahmeiden päivien käynnistäjä ja luonnollinen treenilaturi, joka antaa boostia suorituksiin.

100 % Pure Bright Eyes Mask: Vaaleanvihreät Hulkkiläpyskät toimivat ja laskevat silmäpussit alas. Naamio sisältää matchateetä, vihreää kahvia, Yerba Mate -teetä, kurkkua, C-vitamiinia, kofeiinia ja hyaluronihappoa. Näitä kannattaa hamstrata!

100 % Pure Sheet Mask 5 kpl: Näitä koko kasvojen naamiota kannattaa ehdottomasti hankkia myös nyt. Coffee on energisoiva kasvonaamio, joka sisältää vihreä kahviuutetta, hyaluronihappoa, pigmenttimuutoksia häivyttävää arbutinia, stimuloivaa vihreä teen uutosta, merilevästä saatavaa kollageenia, C-vitamiinia ja Yerba Mate -teeuutetta. Anti-age -vaikutteinen Gingeng Collagen Boost sisältää kollageenin tuotantoa kiihdyttävää gingeng-uutetta, kirkastavaa C-vitamiinia, lakritsinjuuriuutetta, pioniuutetta, kuningatarhyytelöä, manukahunajaa ja hyalyronihappoa. Syväkosteuttava Green Tea Water Bomb sisältää vihreä tee -uutetta, krysamteemiuutetta, kehäkukkaa, ruusua, kamomillaa, Oolong-teetä, kurkkua ja hyaluronihappoa.

Neal’s Yard Remedies Seaweed ScrubMausteisen tuoksuinen ja stimuloiva vartalokuorintavoide sisältää mustapippuria, sitruksia ja inkivääriä. Kuorintaa on helppo levittää ja siinä on runsaasti kuorivia rakeita. Tämä on Tuomaksen suosikki.

Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial MistMonikäyttöinen kasvosuihke, joka kosteuttaa ihoa ja sisältää aromaterapeuttisia öljyjä. Käytän tätä usein herättelemään ja virkistämään ihoa ja mieltä kesken työpäivän.

Neal’s Yard Remedies Eucalyptus SalveFlunssakaudella tätä pitäisi olla jokaisen kaapissa varalta. Viilentävä eukalyptusvoide korvaa Vicksin, avaa hengitystä ja helpottaa tukkoisuutta.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty ElixirSuperkirkastava villiruususeerumi kosteuttaa ihoa ja se sopii myös miehille parranajon jälkeen käytettäväksi. Tosi hyvä tuote talviajalle tukemaan ihon kosteustasapainoa.

-30 %

Inika Light Reflect Creme: Paras luonnonkosmetiikan voidemainen kuultovoide, joka antaa meikkipohjan alla kauniin hehkun ja saa ihon näyttämään todella freesiltä. Voiteessa on kevyt ja hyvin levittyvä koostumus.

tabitha-james-kraan-luonnonkosmetiikan-kuivashampoo-tummille-hiuksille

NATURELLE

Naturelle tarjoaa – 20 % alennuksen koodilla BLACK (tarjous koskee koko valikoimaa poislukien Mahalo, Nuori, Vintner’s Daughter Kypris ja lahjakortit). Naturellen tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Gressa, Juice Beauty, Hynt Beauty, Henné Organics, Tabitha James Kraan, RMS Beauty, Tata Harper ja Suki. Tarjous on voimassa perjantaista 24.11. sunnuntaihin 26.11. saakka.

Alla omat suosikkini:

– 20 %

Gressa Skin Minimalist -meikkivoideseerumi: En ole vielä kokeillut tätä hehkutettua meikkivoideseerumia, mutta konsepti on niin mielenkiintoinen, että taidan tilata tämän omakseni tällä kertaa. Kuulemani mukaan tuote on todella huikea sekä peittävyydeltään, että kosteuttavalta koostumukseltaan.

Tata Harper Nourishing Oil Cleanser: Tatan luksuspuhdistusöljy on yksi luksusluonnonkosmetiikan parhaimmista kokeilemistani puhdistusöljyistä. Seos sisältää beetakaroteenia, lykopeenia, Omega-3 -rasvahappoja ja A-, C- ja E-vitamiineja, jonka lisäksi luonnollinen emulgaattori pitää huolen siitä, ettei iho jää rasvaiseksi. Puhdistusteho on uskomattoman hyvä – arkiluksusta eteerisimmillään.

RMS Beauty Master Mixer -kuultovoide: Ruusukullan sävyinen kuultovoide on riittoisa ja se sopii koko kasvoille. Ihana viimeistelytuote, jolla saa luonnollisen ja sopivan kuulaan lookin.

Suki Nourishing Facial Oil: Minulla on aina pullollinen Sukin kirkastavaa öljyseerumia. Levitän sitä usein pari tippaa meikin alle. Öljy imeytyy erinomaisesti ja se pehmentää, kirkastaa ja tekee ihosta kimmoisan. Öljy sisältää heleyttävää beetakaroteenia ja kymmentä eri kasviöljyä.

Lovefreshin deodorantit: Riittoisat luksusdödöt tuoksuvat ihanilta ja toimivat. Deodorantit sisältävät kosteuttavaa sheavoita ja kookosöljyä, hajuja neutraloivaa soodaa, kosteutta sitovaa arrow-juurijauhetta, puhdistavaa kaoliinisavea, kasvivahaa ja eteerisiä öljyjä. Voidemainen koostumus sulaa iholle lämmön vaikutuksesta ja levitys on helppoa kätevällä stickillä.

Tata Harper Resurfacing Mask: Harmaan ihon pelastus! Geelimäinen naamio on 100 % vedetön ja parantaa ihon ulkonäköä entsymaattisesti kuorivien ja solutuotantoa kiihdyttävien raaka-aineiden avulla. Tuhkimotuote sisältää granaattiomenauutetta, vaaleanpunaista ranskalaista savea, kirkastavaa valkopajun uutetta, retikkauutetta, taikapähkinää ja punajuuriuutetta.

Tabitha James Kraan Dry Shampoo For Darker Hair: Luonnonkosmetiikan paras kuivashampoo tummahiuksisille. Kultaiseen metallipakkaukseen pakattu jauhe sisältää kastanjajauhetta, tapiokatärkkelystä, soodaa sekä eteerisiä öljyjä. Kuivashampoo tuoksuu raikkaalle, on helppo annostella eikä tee tummista hiuksista haamun värisiä. Jauhe ei myöskään sähköistä hiuksia kuten Rahuan kuivashampoo tekee. Oodi pidemmille pesuväleille, kevyemmille matkakantamuksille ja tuuheille kutreille!

Tabitha James Kraan Scented Organic Hair OilVastustamattoman ylellinen hiusöljy, joka tekee kutreista sileämmät ja kiiltävämmät. Öljy sisältää luonnonkosmetiikan arvokkaimpia öljyjä kuten saffloria, ruusua, argania, tyrniä ja kookosta, geraniumia. Plussaa kauniista lasisesta pumppupullosta ja riittoisuudesta.

kure-bazaar-kynsilakat-2

Joliessa Black Friday -alennus kestää ainoastaan yhden päivän, eli perjantain 24.11 ajan. He tarjoavat – 20 % alennuksen, joka koskee seuraavia muuan muassa seuraavia tuotesarjoja: Absolution, Alima Pure, Eco by Sonya, Kure Bazaar (ei SuperBase tai kynsilakanpoistoaine), Whamisa, Zuii, Pai, Mia Höytö ja Rahua.

Alla omat suosikkini:

– 20 %

Absolution Addiction -öljyseerumi: Tuomaksen suosikkiöljyseerumi sisältää 27 erilaista luonnonmukaisesti tuotettua ainesosaa, jotka hoitavat, korjaavat ja elvyttävät ihoa. Öljyn voi sekoittaa etenkin talviaikaan kosteusvoiteen joukkoon. Öljyn sisältämä Arnica nopeuttaa ihon paranemista, Ylang ylang hillitsee tulehdusta ja päivänkakkarauute kirkastaa.

Lue myös Miesten ihonhoidon ABC.

Kure Bazaarin kynsilakat: Käytän oikeastaan ainoastaan Kuren kynsilakkoja. Sävyjä on monta, ne ovat 85 % luonnollisia, ne levittyvät tasaisesti, kuivuvat nopeasti ja kestävät käytössä hyvin. Suosikkejani ovat muun muassa hiilenmusta Khôl, mehukkaan oranssinpunainen Juicy ja pronssinen paljettilakka Crazy.

Lue myös Rahkosen kynsilakkametodi N°1.

Zuii Taupe -kulmakarvakynä: Viistopäiseksi muotoiltu kulmakynä, joka on kestävä, riittoisa ja tismalleen oikean sävyinen ruskea ilman punaisen vivahteita. Kynän pää tekee kulmien vahvistamisesta helppoa ja jäljestä saa luonnollisen. Sävy Coco sopii vaaleille kulmille.

– 25 %

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm: Tätä meillä on kylppärin kaapissa ihan aina! Luonnonkosmetiikan kulttibalmi sopii meikin puhdistukseen, naamioksi, yövoiteeksi, kynsinauhojen kosteuttajaksi tai huulirasvaksi. Aromaterapeuttinen tuoksu rauhoittaa ja villiruusun lisäksi balmi sisältää keskittymistä parantavaa frankinsensia, tyyneyttä lisäävää pelargoniaa, mieltä kirkastavaa rosmariinia, mielialaa keventävää palmarosaa ja tasapainoittavaa patsulia.

Supermood Egoboost Eyes Wide Open: Nopea pikakaunistaja, joka kuroo turvonneen silmänalusihon kuosiinsa ja virkistää katsetta harvinaisen nopeasti. Käytän tätä noin kerran viikossa aamuisin meikin alle. Illaksi kannattaa aina valita hoitava ja kosteuttava silmänympärysvoide.

– 30 %

Mádara Time Miracle Cellular -seerumiKäytän tätä tuhkimoseerumia usein aamuisin meikin alle kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Vedettömän seerumin pohja muodostuu koivunmahlasta, jonka lisäksi se pitää sisällään bioaktiivisesti vaikuttavia raaka-aineita.

Mia Höytö Helmi -puhdistusvoide: Kermaisen täyteläinen ja ultimaattisen pehmeä puhdistusvoide jättää ihon kosteutetuksi ja puhtaaksi. Voide sisältää ihovaurioita korjaavaa ruusunmarjaa, kirkastavaa puolukkaa, C-vitamiinirikasta tyrniä ja rauhoittavaa mustaherukkaa. Pintakuivan ihon pelastaja.

Lue juttuni Sievä & Helmi, Mia Höydön must have -uutuustuotteet.

Rahua Omega 9 -hiusnaamio: Rahuan luksushiusnaamio laiskottelijoille, jotka eivät jaksa läträtä joka pesulla hoitoaineen kanssa. Käytän tehokosteuttavaa SOS-tuotetta kerran tai kaksi viikossa eikä karheista latvoista ole tietoakaan.  Naamion sisältämän rahuaöljyn pieni molekyylirakenne mahdollistaa öljyn läpäisevyyden hiuksen kuitukerrokseen asti.

Lue juttuni SOS-hoitoa kuiville kutreille.

Rahua Dry ShampooTämä huonojen päivien suihkuta ja juokse -pelastaja on vaaleaa jauhetta, joka antaa hiuksille rakennetta ja pidentää pesuväliä.

Lue myös juttuni Arjen mullistava hiustuote.

Warpaint: Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili tunnetaan sen epäpuhtauksia poistavasta vaikutuksista. Tämä musta ihmejauhe poistaa esimerkiksi kahvista ja punaviinistä syntyneitä värjäytymiä hampaan pinnalta. Aktiivihiilen lisäksi jauheessa on bentoniittisavea, appelsiinin kuorta, piparminttua sekä sitruunamyrttiä. Todella hieno koostumus, joka ei hankaa kiillettä.

Lue myös juttuni Luonnollinen hampaidenvalkaisu Warpaintilla.

luonnonkosmetiikka-rahua-lavera-absolutioncosmetics-johnmastersorganics-madara-hannamarirahkonen 7

Biodelly tarjoaa kaikki verkkokauppansa tuotteet -20% koodilla biodellyblack. Tarjous voimassa perjantaista 2411. maanantaihin 27.11. saakka.

– 20 %

Aquis-hiusturbaani: Hiusturbaani on nerokas keksintö! Pehmeä kangas imee itseensä hiuksissa olevan kosteuden ja pysyy paikallaan kätevän nappikiinnityksen avulla.

John Masters Organics Sea Salt Spray: Suolasuihke-suosikkini antaa kutreille rakennetta ja tukea, jonka vuoksi hiuksista tulee kuohkeammat ja ne pysyvät kauemmin puhtaina.

John Masters Organics Volumizing Foam -muotovaahto: Ihana, ihana tuote. Muotovaahdolla saa hurjaakin kuohkeutta lättänään tai ohueen hiuslaatuun. Hiuksista tulee runsaamman näköiset ja vaahto kaitsee kuosiin myös pienet ja pörröiset vauvahiukset. Talviolosuhteissa arvostan erityisesti sitä, että kutreista tulee vähemmän sähköiset. Vaahtoa voi käyttää suoristusraudan alla, pisteet siitäkin.

Lue myös juttuni Green Beauty Awards 2017 – Parhaat hiustuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Matkalaukun must have -luonnonkosmetiikkatuotteet
Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
6 x luonnonkosmetiikan pikakaunistaja
Green Beauty Awards 2017: Meikit