Kestävä kynsilakkametodi N°1

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tämän lyömättömän kynsilakkametodin avulla kaikkien oman elämänsä rumueetujenkin kynnet säilyvät kestävänä ja kauniina kokonaisen viikon ajan. Katso 4 x vaihetta alta!

Kauhistukseni ovat nopeasti lohkeilevat kynsilakat ja siksi käytän yleensä vain Kure Bazaarin 85 % luonnollisia lakkoja, joissa on huikeita sävyjä sekä kauneimmat pakkaukset mitä tiedän. Olen keksinyt tavan, jolla kaltaiseni hulivili saa kynsilakkansa kestämään viikon ja ajattelin, että olisi suorastaan vääryys olla jakamatta näitä kullanarvoisia vinkkejä myös teille!

Kestävä kynsilakkametodi N°1

1) Rotia pohjustuksella

Jos kuulut niihin onnekkaisiin, joiden kynnet ovat tasaiset, et ehkä tarvitse pohjalakkaa. Jos kyntesi ovat sen sijaan hieman epätasaiset ja haluat onnistua värilakan tasaisessa levittämisessä, ota pohjalakka käyttöön nyt. Itse käytän Kure Bazaarin kirkasta First Base -pohjustuslakkaa, joka tasaa kynnen pinnan ja tekee värillisen kynsilakan levittämisestä suorastaan juhlaa, kerroksesta kun tulee paljon tasaisempi kuin ilman tätä kirkasta pohjataikuria.

2) Muista kahden kerroksen tekniikka

Useat luonnonkosmetiikan kynsilakat vaativat kaksi kerrosta, jotta sävystä saa tasaisen. Hohdelakoilla riittää useimmiten yksi reilu kerros, mutta värillisiä levitän aina kaksi kerrosta. Omissa kynsissäni on kaksi kerrosta Kure Bazaarin Or Rose -sävyä, jossa on mielettömän kaunis kylmään taittava kultapronssin sävy ja hillitty hohde, joka taittaa upeasti luonnonvaloa.

3) Viimeistelylakka, tuo kärsimättömien sielujen paras ystävä

Ja nyt toverit, this is where the magic happens – ainakin, jos olet malttamaton ja kynsilakat uhkaavat mennä rullalle heti ensialkuunsa. Kure Bazaarin Dry Finish -viimeistelylakka nopeuttaa kynsilakkakerroksen kuivumista oleellisesti, viimeistelee pinnan superkestäväksi ja kiiltäväksi. En viitsi edes lakata kynsiä, ellei ulottuvillani ole tätä maailman parasta viimeistelylakkaa.

4) Pidennä kestoa glitterlakalla

A little glitter never hurt nobody! Jos kynsilakka uhkaa alkaa lohkeilemaan jostain syystä viikon loppupuolella, sudi pintaan yksi tai kaksi kerrosta glitterkynsilakkaa – se suorastaan jumauttaa vanhat lakat takaisin paikoilleen! Glitterpinta on kaunis, mutta myös armollinen, koska se peittää tehokkaasti kaikki pienet kynsilakkojen lohkeamat. Minä levitän yleensä omille kynsille yhden kerroksen Kure Bazaarin Venise -glitterkynsilakkaa, jossa on samansävyisiä glitterpalloja kuin Or Rose -sävyssä.

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Hyvän ruoan kirja

Kuvat Hannamari Rahkonen

Jenni Helena

No höh! Nyt sitä itsekin alkaa suunnitella, jos nyt kuitenkin kaunistautuisi myös kynsistä. Pidän lyhyenä ja koska tietoisuus on kasvanut, en pysty enää käyttämään mitä tahansa kynsilakkaa enkä rakennekynsiä.
Tytär halusi uuden värin keväällä ja se oli Kure Bazaar kynsilakka. Sitä voisi kokeilla, mutta pohja- sekä viimeistelylakkaan on varmaan paras myös satsata.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kuten kuvistakin näkee, minäkin pidän kynnet yleensä aika lyhyenä ihan mukavuussyistä :) Jos pitää priorisoida pohja- ja viimeistelylakan välillä, satsaisin erityisesti viimeistelylakkaan, koska periaatteessa pohjustuksen voi hoitaa myös värilakalla. Viimeistelylakka sen sijaan nopeuttaa kuivumista oleellisesti ja tekee pinnasta paljon kestävämmän. Onneksi Kuren lakat kestävät käytössä todella pitkään ja valikoima on pullollaan ihania sävyjä :)

Vastaa
Hanna

Itse asiassa värilakka ei hoida pohjustusta kun aluslakalla on eri funktioita. Se mm. tasoittaa, estää värjäytymiä (tärkeää!), luo tarttumapinnan värilakalle ja pidentää lakkauksen kestoa. Usein myös hoitaa kynttä.
Ilman päällyslakkaa lakkaus taas näyttää vajaalta. Tämmöinen lakkanörtti huomaa heti :)
Ennen lakkausta kannattaa poistaa rasva kynneltä lakanpoistoaineella ja se myös pidentää lakkauksen kestoa.

Marja

Hanna otti esille aluslakan yhden tärkeän tehtävän: kynnen värjääntymisen estäminen. Kirkkaat punaiset voivat värjätä kynnen kellertäväksi ilman aluslakkaa. Jos et siis halua nikotinistin kynsiä, käytä (tumman) kynsilakan alla aluslakkaa.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ymmärrän tämän kannan oikein hyvin, mutta täytyy myös näin luonnonkosmetiikan värikynsilakkoja useita vuosia käyttäneenä sanoa, ettei kynteni ole koskaan värjääntyneet ilman aluslakan käyttöä. Eri asia synteettisillä kynsilakoilla :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Marrasterveiset
Ennaltaehkäise kuiva iho päivittämällä ihonhoitorutiini talveen viimeistään nyt
Green Beauty Awards Summer Edition 2021: Vartalo
5 x suosikkikosmetiikkatuotetta pastellisävyissä