Rahua Voluminous Dry Shampoo, arjen mullistava hiustuote

Näin alkuun haluan sanoa, että jos haluat kokeilla tänä vuonna yhtä uutta luonnonkosmetiikan hiustuotetta, se on Rahua Voluminous -kuivashampoo.

Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (11)Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (6)

Kysyin jo muutama vuosi takaperin löytyykö miltään luonnonkosmetiikkamerkiltä suihkutettavaa kuivashampoota. En saanut yhtään vastausta kysymykseeni eivätkä hakuni tuottaneet lainkaan tuloksia. Tällä välillä käytin hetken kampaamoiden kuivashampoita, joista oli luovuttava muutaman kuukauden käytön jälkeen hengitysteitäni ärsyttävien hajusteiden vuoksi.

Kuohkealle kuontalolle sai sanoa heipat, ja oli palaaminen nelikkoon suolasuihke, fööni, tupeeraus ja hiuslakka. Mutta, pitkä odotus on vihdoin palkittu ja vieläpä ilman epäterveellisiä ponnekaasuja tai hirvittäviä hajustepommeja.

Rahua, tuo hiustuotteiden kiistaton kuningatar, on tehnyt päivittäin pyöräilevän hiuspäivistä sata kertaa parempia. Kaikki tietävät, että huolimatta tupeerauksen, föönauksen ja hiuslakan määrästä, hiukset liiskaantuvat kypärän alla tasaiseksi lakeudeksi, jota ei niin vain saadakaan enää vasta laitetun näköiseksi. Ei sillä, että kauppareissuilla moisella olisikaan väliä, mutta tapaamisiin kulkiessa olisi vallan mukava, että hiukset näyttävät joltain muulta kuin asfalttikoneen alle jääneeltä ohuelta kerrokselta. Tai että jos nukut aamulla pommiin etkä ehdi millään hiustenpesuhommiin, olisi takataskussa tällainen kahden minuutin suihkuta ja juokse -pelastaja.

Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (8)Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (9)

Vaatimattoman näköinen kuivashampoopurnukka kätkee sisälleen sekoituksen, joka laittaa hiukset ojennukseen hetkessä. Sata pistettä myös kompaktista koosta, joka mahdollistaa tuotteen mukana kuljettamisen käytännössä missä vain.

Kuivashampoopullo on käytettävyydeltään nerokas. Ylhäällä oleva pullon osa kierretään auki siten, että suihkeosa näkyy, ravistetaan, ja puristetaan kuivashampoota hiusten juuriin. Kun jauhetta ei tule enää paineella, toistetaan äsken mainittu, kunnes kuontalo on käyty läpi. Suihkeosa on siitä ihana, että se tupsauttaa juuri sopivan määrän jauhetta. Jauheen vaaleudesta huolimatta kuivashampoo ei jätä edes ruskeita hiuksia valkoisiksi, vaan ”katoaa” ja sulautuu hiusten omaan väriin. Suihkuttamisen jälkeen hiukset kammataan tai harjataan hyvin ja kuontalo on kuohkea kuin Goldie Hawnilla konsanaan!

LUE MYÖS: Rahua ja Amazonin sademetsien hiustaiat ja Kuivien kutrien SOS-tuote

Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (10)Rahuadryshampoo_yellowmood_naturalhaircare (4)

Hiuksista tulee pienen kuivashampookäsittelyn jälkeen jopa niin raikkaat, että ne sekä näyttävät juuri pestyiltä ja kuohkeilta että tuntuvat ja tuoksuvat sellaisille. Kuivashampoo sisältää viittä eri raaka-ainetta: savea, tapioka-tärkkelystä, tähtianista, vaniljaa ja sitruunahappoa. Tuoksu on hyvin, hyvin mieto ja sekin tulee pääasiassa tähtianiksesta.

Shampoo sopii myös keliaakikoille ja gluteeniyliherkille, sillä se on gluteeniton eikä siten aiheuta iho-oireita. On sanoinkuvaamattoman ihanaa omistaa SOS-hiustuote, joka ei tuoksu sadan kilometrin päähän, kulkee kätevästi mukana ja toimii pomminvarmasti tiukan tilanteen tullen. Kutrini heittäytyvät nyt, aina ja ikuisesti Rahuan luotettaville käsivarsille.

Katri

Vau! Vaikuttaa lupaavalta tuotteelta! Itsekin olen ollut pitkään ilman kuivasampoota kun herkistyin voimakkaille tuoksuille. Kokeiltu on myös perunajauhoa mutta se oli hieman liian sotkuista puuhaa kiireessä.. Tämä on ilmeisesti melko pieni pakkaus mutta kuinka riittoisa se on? Kauanko kestää päivittäin käytettynä?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Moi Katri! Vaikka kyseessä on pienehkö pakkaus, tuote vaikuttaa varsin riittoisalta ja jo muutamalla oikein tähdätyllä suihkauksella jauhetta saa juuri sopivan määrän hiusten tuuheuttamiseen. Olen käyttänyt tuotetta aika vähän aikaa, joten en osaa vielä sanoa kuinka kauan pakkaus kestää päivittäin käytettynä (käytän itse kuivashampoota noin joka toinen päivä). Yritän muistaa tulla kommentoimaan tänne, kun tuote loppuu!

Vastaa
Mulan

Minuakin kiinnostaa kovasti tämä tieto. Toivottavasti saadaan lisäraporttia tuotteen riittävyydestä. :)

Mulan

Kiinnostuin tuotteesta heti, kun itse olen ollut tähän asti suolasuihkeen varassa "kuivashampoona". Taidan kuitenkin jäädä suolasuihke -linjalle, hinta on aika suolainen. :/ En epäile, etteikö se olisi hintansa väärti, mutta kertaostoksena se vaan on itselleni aika iso sijoitus hiustuotteeseen.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ymmärrän, ja eihän suolasuihkeessa ole mitään vikaa. Itselläni kuivashampoo on pelastaja lähinnä kiireessä, silloin kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi pestä kuontaloa ennen lähtöä.

Vastaa
Tundra

Vähän tekisi mieli antaa Rahualle vielä mahdollisuus. Volyymispray oli kallis ja ilman suihkuttaminen hiuksiin olisi ollut huomattavasti tehokkaampaa. Rahuan tuuheuttavat shampoo ja hoitoaine, eipä eksynyt minun pulloihini se tuuheutus mukaan. Tällä hetkellä paljon melua tyhjästä, jäätävän kalliit tuotteet jotka eivät lunasta mitään lupauksiaan. Tämä jos toimisi edes puoliksi, olisi kyllä varmasti mahtava tuote. Taidanpa tilata kun olen valmistautunut paremmin pettymään taas...

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hiustuotteissa (kuten kosmetiikkatuotteissa yleensäkin) niin moni asia vaikuttaa toimivuuteen. Hiusten suhteen vaikuttavia tekijöitä ovat päänahan kunto (rasvainen, normaali vai kuiva), hiusten laatu (ohuet, paksut, hauraat, terveet) ja muu hiuksiin kohdistuva rasitus (aurinko, vesi, lämpökäsittely, värjäys). Ymmärrän kyllä, että olet harmissasi, tuotteet kun ovat arvokkaita. Se ei silti tarkoita, etteivätkö tuotteet olisi voineet olla toimivia muilla, sillä kuten äsken listasin, toimivuuteen vaikuttavia tekijöitä on todella paljon - mikä se sitten on kunkin omalla kohdalla, on jokaisen itse kokeiltava. Omalle hiuslaadulleni Rahuan tuuheuttavat hiustuotteet ovat sopineet. Volyymispray ei ollut kovin tehokas, sen suhteen olen siis vähän samoilla linjoilla.

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Olen kyttäillyt luonnonkosmetiikan kuivashampoita jo jonkin aikaa. Itselläni on parhaillaan käytössä Lushin no drought- kuivashampoo, joka on ihan ok, mutta ei mikään koko päivän kestävä tuote. Hyllyltäni löytyy siis paikka luotettavalle kuivashampoolle, joten täytyykin laittaa tuo Rahua korvan taakse.

Onhan se aikas hintava, mutta jos kestää edes puoliksi yhtä kauan kuin tuo Lush (1/10osa kulunut pullosta vuoden aikana) niin silloin olen sijoituksen valmis tekemäänkin.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Laita ihmeessä harkintaan! Ilmoittelen tässä viestiketjussa tuotteen riittävyydestä hieman tuonnempana :)

Vastaa
Janita

Mikä sävy sulla oli zaon meikkivoiteessa?
Mulla on ollut zuilta natural medium hyvä. Osaatko sanoa sille vastaavaa sävyä zaolta? Sopiiko zaon meikkivoide rasvoittuvalle iholle?

Rahuan volume shampoo on paras ja dr hauschkan silkkipuuteri!<3

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Oman meikkivoiteeni sävy on 701 Ivory. En ole itse käyttänyt Zuiin Mediumia aikoihin enkä toisaalta ole tutustunut vielä tarpeeksi tarkoin ZAO-meikkivoiteiden eri sävyihin, että uskaltaisin mennä sanomaan mikä olisi sopiva sävy ZAO:n valikoimista.

Omasta mielestäni ZAO:n meikkivoide on aika täyteläinen, joten se saattaa tuntua ja näyttää rasvaisella iholla tunkkaiselta? En osaa oikein tähänkään nyt sanoa mitään varmaa, koska oma ihoni rasvoittuu vain kesäisin ja silloin käytän muutenkin kevyempiä tuotteita kuten BB-voiteita ja sävyttäviä päivävoiteita.

Vastaa
Miirkka

Tämä onkin mielenkiintoinen tuttavuus. Täytynee kokeilla.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Lämmin suositus varsinkin kesää vasten :)

Vastaa
Koriander

Silkkipuuteri: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/silkkipuuteri/DRHAUS-4020829701168/dp

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Oi, tämä vaikuttaa myös kokeilun arvoiselta tuotteelta. Kiitos hyvästä vinkistä Koriander!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Hiukset
Rahua & Amazonin metsien hiustaiat
Matkalaukun must have -luonnonkosmetiikkatuotteet
Tehokosteutusta ja SOS-hoitoa kuiville kesäkutreille