Sievä ja Helmi, Mia Höydön must have -uutuustuotteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

mia_hoyto_sieva_puhdistusaine_ja_helmi_kuorintavoide-1mia_hoyto_sieva_puhdistusaine_ja_helmi_kuorintavoide-3

Muistan vieläkin sen hetken, kun sain vuonna 2012 ensimmäisen Mia Höytö Cosmetics -pakettini. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa oli silloin tarjolla paljon vähemmän kuin nykyään. Musta kartonkipakkaus oli suljettu valkoisella nauhalla ja sen sisällä oli tuotteita, joiden kyljissä komeilivat kielemme sievimmät adjektiivit. Mian kehittämä sarja sai ensimmäisenä kotimaisena luonnonkosmetiikasarjana Ecocert-sertifikaatin, melkoinen saavutus sekin.

Viime talvena tuotevalikoima kasvoi Lempeä-öljyseerumilla, jonka rankkasin vuoden 2015 parhaaksi ihonhoitoöljyksi. Tänä syksynä lanseerattiin kaksi varsinaista hittituotetta: puhdistusvoide ja kuorintanaamio. Odotukseni olivat korkealla kuten aina Mian tuotteiden suhteen. En joutunut pettymään tälläkään kertaan, päinvastoin. Nämä kaksi tuotetta soisi löytyvän jokaisen kylpyhuoneen kaapista tänä talvena.

LUE MYÖS: Lempeä uni – ihoöljyjen aatelia

mia_hoyto_sieva_puhdistusaine_ja_helmi_kuorintavoide-5

Puhdistusvoide on tuote, jota olen odottanut Mian valikoimiin lähes parin vuoden ajan. Vuonna 2014 ihoni alkoi kenkkuilla pintakuivuuden merkeissä ja jouduin luopumaan pitkin hampain ennen niin rakastamistani geeliputsareista. Entisestä puhdistusvoiteiden- ja maitojen kammoksujasta on kehittynyt vuosien varrella lempeämmän ihonhoidon kannattaja, joka ei voisi kuvitellakaan paluuta nitisevän puhtaan ihon pariin. Lempeämpien putsarien kammoni johtui siitä, että tuohon aikaan useimmat maitomaiset putsarit eivät olleet kovin tehokkaita, vaan jättivät ihon lähmäiseksi eivätkö poistaneet meikkiä kunnolla. Nykypäivänä on tarjolla niin paljon laadukkaampia vaihtoehtoja, Mian puhdistusvoide etunenässä.

Hedelmäkarkin tuoksuisessa Sievä-puhdistusaineessa on mieletön koostumus ja teho, tuote kiilasi välittömästi henkilökohtaisten putsarisuosikkieni kärkeen! Voide poistaa voimakkaan silmämeikinkin noin vain, erillistä pesua ei todellakaan tarvitse tehdä. Yllättävintä on ollut kuitenkin se, että iho jää puhdistusaineen jäljiltä niin pehmeäksi ja kosteaksi, ettei sitä voi kuvitella mitenkään juuri puhdistetuksi. En ole kohdannut näin tehokasta kosteutusefektiä minkään muun luonnonkosmetiikan voide- tai maitoputsarin kohdalla! Ihon pinta on niin kostea (ei rasvainen), etten ole edes levittänyt jokaisena iltana erillistä kosteutusvoidetta tai öljyä, koska tuntuu ette sille ole ollut tarvetta. Samaa mieltä on ollut ihoni, joka ei ole ollut asiasta moksiskaan.

Puhdistusvoiteen pohjassa on ihoa korjaavaa ruusunmarjaöljyä, kirkastavaa puolukansiemenöljyä, C-vitamiinirikasta tyrninsiemenöljyä ja rauhoittavaa mustaherukansiemenöljyä. Putsari käy kaikille ihotyypeille, mutta suosittelen sitä erityisen lämpimästi kaikille kuivan, pintakuivan ja elottoman ihon kanssa kamppaileville. Olisin ollut varmasti maailman onnellisin nainen, jos tämä tuote olisi ollut olemassa kaksi vuotta sitten, kun kasvojeni iho suorastaan rapisi käsiini. Sievä on mielestäni paljon enemmän kuin vain puhdistusaine, ehdottomasti jokaisen euron arvoinen SOS-tuote kaamosta vastaan.

LUE MYÖS: 10 x luonnonkosmetiikkasuosikkia kautta aikojen

mia_hoyto_sieva_puhdistusaine_ja_helmi_kuorintavoide-4

Luonnonkosmetiikkamarkkinoille tupsahtelee tuon tuostakin kirkastavia kuorintanaamioita ja on aivan mahtavaa saada tällainen tuote myös kotimaiselta merkiltä. Helmi on kuorintanaamio, joka sisältää kirkastavaa salisyylihappoa sekä mekaanisesti kuorivia jojobahelmiä.

Naamiossa on käytetty myös Pseudoalteromonas Ferment -uutetta, joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Uute on erityinen, koska sitä saadaan Etelämantereella sijaitsevan King George -saaren mudassa olevasta bakteerikannasta. Kyseessä on kolmea aminohappoa sisältävä peptidi, joilla on tunnetusti erinomainen kyky kosteuttaa ihoa (peptideiksi kutsutaan raaka-aineita, jotka sisältävät vähintään kahta eri aminohappoa). Kosteuttavan vaikutuksen lisäksi uute uudistaa ja parantaa kollageenin sekä elastiinin tuotantoa.

Monivaikutteinen naamio on nimensä mukaisesti varsinainen helmi. Kuorintanaamio sekä kosteuttaa, poistaa ihon pinnalla olevia epäpuhtauksia että kirkastaa. Aivan täydellinen täsmävirkistäjä pimeän kaamoksen keskelle! Annoin naamion vaikuttaa ensimmäisellä kerralla ohjeessa mainitun 10 minuuttia, joka oli omalle hipiälleni varsin sopiva aika. Ennen huuhtelua hieroin kasvot vielä pari kertaa läpi kuorivan vaikutuksen tehostamiseksi. Salisyylihappo teki iholleni hyvin samantyylisen punaisuusefektin mitä tulee hedelmähappokuorintojen jäljiltä, joskin rapuilmiö ei ollut yhtä voimakas kuin AHA-naamioiden jäljiltä ja punoitus hälveni nopeammin.

Naamiota voi käyttää kolmella eri tavalla: 

1) Tehokkaasti ihoa uudistavana ja kirkastavana hoitona, jolloin tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan
vaikuttaa 10 minuuttia. Naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojoba-helmien
kuoriessa ihoa.

2) Hellävaraisena ihoa uudistavana hoitona, jolloin tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10
minuuttia.Naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan iho ilman mekaanista kuorintaa, jolloin
naamio on erityisen hellävarainen.

3) Pikakaunistajana, jolloin naamio levitetään puhtaalle kostealle iholle ja huuhdellaan pyörivin liikkein
jojobahelmien kuoriessa ihoa.

LUE MYÖS: Kirkas iho Mádaran uutuuskuorinnoilla

mia_hoyto_sieva_puhdistusaine_ja_helmi_kuorintavoide-2

Joko olet kokeillut Mian uusia tuotteita?

Yellow Moodin ystävät saavat House of Organic -verkkokaupasta 10 % alennuksen koko valikoimasta koodilla yellowmood (koodi on voimassa toistaiseksi)

Haiha

En ole kokeillut, mutta puhdistuvoidetta haluaisin ehdottomasti jossakin vaiheessa kokeilla. Olen tykännyt kovasta Kaunis-puhdistusgeelistä, enkä ole oikeastaan pitänyt sitä erityisen kuivattavana. Toki (pintakuiva sekaihoni) ihoni on kuitenkin aina talviaikaan kuivempi, joten ehkä geelin poisjättäminen voisi auttaa asiassa hieman.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Moi Haiha ja pahoitteluni vastaukseni viivästymisestä! Puhdistusvoide on ihana, en liene ainut joka siihen on lyhyessä ajassa hurahtanut :) Niinkin pieni juttu kuin putsarin vaihto hoitavampaan auttaa/poistaa pintakuivuuden kokonaan.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
Luksusluonnonkosmetiikan TOP10
Miesten ihonhoidon ABC
Lempeä uni -seerumi on ihoöljyjen aatelia