Tehokosteutusta ja SOS-hoitoa kuiville kesäkutreille

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 4rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 5

Jos sinunkin kutriesi latvat huutavat kesäkuumalla SOS-hätähuutoa, tämä postaus kannattaa lukea kokonaisuudessaan!

Omat hiukseni vaalennettiin Ombre-tyylillä pari kesää sitten ja vaikka pidin lopputuloksesta hurjan paljon, vaalennus haurastutti hiuksia sen verran, etten ole vaalennusoperaatiota toistaiseksi uusinut. Kiitos vaalennuksen, hiustenkuivaajan käytön ja hoitoaineen käytön mystisen unohduksen, latvat kuivuvat helposti ja näyttävät usein kiiltävän sijaan mattaisilta ja kuivilta. Tai siis, näyttivät.

rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 3rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood (1)

Löysin muutama kuukausi sitten lyömättömän hiustenpelastajatuotteen, jonka ansiosta kuiville latvoille on saanut sanoa hyvästit ja toivottaa tervetulleeksi sileät ja kiiltävät latvat! Mieheni huomaa hiusmuutokset helposti ja on naamiokokeiluistani tietämättä kehunut hiuksiani hyväkuntoisen ja sileän näköisiksi juuri niinä päivinä, kun olen supernaamiota käyttänyt. Kyse ei voi olla sattumasta.

En huomannut napata ennen-kuvaa, mutta tässä jälkeen-otoksessa näkyy mielestäni hyvin hiusten sileys ja pehmeys. Kaikki karheus on tipotiessään. Latvat eivät enää näytä hamppuisilta, vaan laskeutuvat kauniisti ja ovat helposti takkuuntuvan laadun sijasta helposti käsiteltäviä. Minulla on luonnostaan lasinen hiuslaatu, mutta vaalennus toi latvoihin karheutta, aivan liikaa.

Pelastustuotteekseni on osoittautunut Rahuan Omega 9 -hiusnaamio, joka tekee täysin sen minkä lupaa. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että Rahua taitaa nämä hiushommat muutenkin suvereenisti. Merkin tuuheuttava shampoo ja kuivashampoo ovat osoittautuneet luotettaviksi kiperissäkin tilanteissa.

LUE MYÖS: Rahua ja Amazonin sademetsien hiustaiat ja Rahuan huikea kuivashampoo

rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 1rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood (2)

Rahuan hiunaamio ihastuttaa samasta syystä kuin sarjan hoitoaine: kumpikaan ei jätä hiuksia tahmaiseksi, vaikka ovatkin tehokosteuttavia tuotteita. Koostumus on huippulaatua! Naamiossa on muun muassa auringonkukkaöljyä, hiusten kasvua vauhdittavia ja syväkosteuttavia canola- ja colzaöljyjä, glyseriiniä, rahuaöljyä, syväkosteuttavaa sheavoita ja eteerisiä öljyjä. Hydrolisoitu quinoa muodostaa hiuksiin suojaavan kalvon, joka auttaa hiuksia säilyttämään kosteuden ja ravitsee. Hiustuotteissa usein käytetty Panthenol, eli B5-vitamiini, kiinnittää hiuksiin kosteutta ja lisää kiiltoa.

Superhoitava koostumus on pitkälti Amazonin viidakosta saatavan rahuaöljyn ansiota. Öljy omaa erityisen pienen molekyylirakenteen ja tunkeutuu hiuksen kuitukerrokseen asti. Rahuaöljy on loistava raaka-aine varsinkin värjäämisestä tai vaalennuksesta vaurioituneiden hiusten korjaamiseen, sillä pienet molekyylit vahvistavat hiusta täyttämällä huokoiset kohdat.

rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 6rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 2 (1)

Levitän naamion yleensä aina vain kosteisiin latvoihini ja annan vaikuttaa noin 10 minuuttia ennen kuin huuhtelen sen pois viileällä vedellä. Saunaan mennessä teen yleensä noin puolen tunnin tehohoidon, jolloin pesen hiukset, levitän naamion koko pituuksiin ja laitan sitten vedellä kastelemani Aquis Hair -hiusturbaanin päähäni. Samalla hiukset saavat suojaa saunan kuivattavalta ilmalta. Kannattaa kokeilla, tämä tehohoito toimii!

Naamion koostumus on kevyen emulsiomainen eikä se jätä runsaastikaan käytettynä hiuksia tahmeiksi tai lättänöiksi, vaan lopputuloksena on paksumman tuntuiset ja silkkisen pehmeät hiukset. Teen tehohoidon pari kertaa viikossa, usein yksikin kerta riittää vallan mainiosti.

rahua-hiusnaamio-hairmask-luonnonkosmetiikka-yellowmood 7

Rahua on käyttökokemukseni paras luonnonkosmetiikan hiusnaamio, enpä hevillä vaihtaisi enää muuhun.

Minua kiinnostaisi tietää mikä on sinun suosikki hiusnaamio luonnonkosmetiikan valikoimista?

Piia

Tulee käytettyä mitä milloinkin sattuu.
Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

:)

Vastaa
Jenna

Käytän kookosöljyä satunnaisesti, silloin kuin aina muistan :D annan vaikuttaa esim. Puoli tuntia ennen saumaan menoa ja annan myös olla löylyssä. Pitää vaan huuhdella hyvin hiukset, ettei jää rasvaiseksi. Itsellä tullut hiuksista luonnonkiharat raskauksien seurauksena ja ovat karheat.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Öljyt sopivatkin paremmin karhealle ja kiharaiselle hiuslaadulle :) Itsekin käytin joskus kookosöljyä, mutta se oli hieman liian tuhtia omalle liukkaalle ja vähän laineiselle hiuslaadulleni.

Vastaa
Minttu

Kiitos Hannamari hyvästä vinkistä! Täytyypä kokeilla Aquis turbaania tehohoidon tekemiseen saunassa kuvailemallasi tavalla, Olen käyttänyt hiusturbaania tähän asti vain hiusten nopeaan kuivaukseen pesun jälkeen, johon se on kyllä aivan huippu!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ole hyvä, hienoa että sait jutusta uutta vinkkiä hiusturbaanin käyttöön! Se on kostutettuna tosi kätevä varsinkin saunassa, koska se tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja suojaa hiuksia kuumuudelta.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Unique Haircare – hiustenhoitoa pienellä budjetilla
Rahua Voluminous Dry Shampoo, arjen mullistava hiustuote
Green Beauty Awards 2017: Hiukset
Green Beauty Awards 2016: Hiukset ja kauneusvälineet