Miten saada ihosta heleä?

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Koostin kevään hengessä heleyttävän Bybi Beauty -ihonhoitorutiinin, joka sopii palauttamaan hehkun erityisesti talven stressaamalle iholle. Löydät kaikki rutiinissa suositellut tuotteet hyvillä alennushinnoilla House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä, jotka ovat voimassa 17.-21.2.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini

Bybi Beautyn mintun vihreän, keltaisen, violetit ja pinkin sävyiset kosmetiikkapurnukat koristavat taatusti monen Yellow Moodin lukijankin kylpyhuoneen hyllyjä. Nelisen vuotta sitten Suomeen rantautunut iloitteleva brändi toi tullessaan raikkaan tuulahduksen harvinaisia raaka-aineita sekä tehokkuutta – kohtuuhinnalla.

Tuotevalikoima on ollut alusta saakka tunnettu vegaanisista raaka-aineistaan ja siitä, ettei täyteaineita käytetä. Kokonaisten kasviöljyjen ja vahojen rinnalla hyödynnetään myös eksoottisempia raaka-aineita kuten vesimeloninsiementä, kaktusviikunaa, unikonsiementä ja valkohilppaa.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 9 Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 7

1) Puhdista hellävaraisesti

Terve iho syntyy kolmesta oleellisesta tekijästä: 1) hellävaraisesta, ihon tervettä mikrobiomia tukevasta puhdistamisesta, 2) riittävästä vesikosteutuksesta joka ylläpitää ihon kimmoisuutta ja 3) ravitsevia omega-rasvahappoja sisältävistä hoitotuotteista, jotka suojaavat sääolosuhteilta, ilmansaasteilta ja muilta stressoreilta.

Iho saa olla puhdistuksen jälkeen raikas, mutta ei kiristelevän kuiva. Crystal Clear -puhdistusgeelin pohjana on käytetty tulehdusta vähentävää rosmariinivettä, jonka maaginen tuoksu vie käyttökokemuksen kasvohoitolatasolle. Rosmariinilla on ikääntymistä ennaltaehkäisevä ja kasvojen lihaksia rentouttava vaikutus. Se on mielenkiintoinen raaka-aine myös aromaterapeuttisesti: rosmariini parantaa keskittymiskykyä, kohottaa mielialaa ja vähentää hermostuneisuutta.

Vaahtoava geeli jättää ihon kimmoisaksi, sillä sen sisältämä inuliini sitoo kosteutta ihoon ja ylläpitää tervettä bakteerikantaa. Paju-uute sisältää salisyylihappoa, joka kuorii hellävaraisesti ihoa jokaisella käyttökerralla ja kirkastaa ihon sävyä pitkässä juoksussa. Ihon sävyeroja tasoittavan kuusaman sisältämät luonnolliset saponiinit toimivat hellävaraisena ja luonnollisena ihon puhdistajana. Yksi mielenkiintoisimmista raaka-aineista on kuitenkin verenkiertoa stimuloiva, lihasten jännitystiloja lievittävä ja epäpuhtauksia poistava kvartsi. Kun iho saa enemmän happea, se näyttää kirkkaalta ja tuo hehkua.

Perjantaina Crystal Clearin saa hintaan 25 € (norm. 33,90 €). Katso muut perjantain tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 10 Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 5

2) Herättele naamiolla

Naamiot ovat 1-3 viikon välein käytettäviä tehohoitoja, jotka valitaan ihon tarpeiden mukaan. Nyt siis korvat hörölle, mikäli ihosi on jotain seuraavista: stressaantunut, samea, tukkeutunut tai eloton. Super Greens -naamio on Bybin herkullisen vihreä uutuus, jonka ihanuus-aspekti ei jää pelkkään pirteään pakkaukseen ja hauskaan naamion sävyyn.

Naamioon on valittu taidokkaasti syväpuhdistavia, ihosolujen uudistumista tukevia antioksidantteja sekä hydrolipidikalvolle hellävaraisia kasviöljyjä. Kaoliini toimii hellävaraisena likamagneettina. Omega-rasvahappoja sisältävä parsakaaliöljy rauhoittaa sekä kosteuttaa. Spirulina heleyttää väsähtänyttä hipiää aktivoimalla ihon aineenvaihduntaa. Tomaatin siemenöljyn sisältämä lykopeeni on voimakas antioksidantti, joka vaalentaa arpia, korjaa ihottumia ja rohtumia, pehmentää ja estää pigmentaatiota. Jojoba imeytyy tehokkaasti ihoon tehden siitä kimmoisan.

Yleensä syväpuhdistavat ja savipohjaiset naamiot ovat tunnettuja kuivattavasta efektistä, mutta Super Greens on formuloitu toimittamaan heleytysvirkansa ilman tuota riksahtelevaa ja ihoa ärsyttävää sivuvaikutusta. Lempeän vihreä naamiomassa on pehmeää, kosteuttavaa ja sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Keskiviikkona Super Greens -naamion saa hintaan 18 € (norm. 23,90 €). Katso muut keskiviikon tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 8

3) Vesikosteuta aamuin

Yksi hyvinvoivan ihon avaintekijöistä on pH-arvo, joka on terveellä iholla noin 4,5-5. Tasapainoisen pH:n ansiosta iholla riittää vastustuskykyä bakteereille ja tulehdusta aiheuttaville mikro-organismeille. Puhdistusaineet ovat emäksisiä ja tässä tullaan kasvoveden tärkeään rooliin, joka on palauttaa pH:n normaalille, hieman happamalle tasolle. Silloin iho pysyy pehmeänä sekä kimmoisana ja kynnys iho-ongelmien syntymiselle madaltuu.

Hyaluronihappoa sisältävä Mega Mist on kaikille ihotyypeille sopiva kasvosuihke, joka muodostaa ihon pinnalle pehmoisen suojakalvon ja ylläpitää ihon luonnollista kimmoisuutta. Kasvovesi sisältää lisäksi mm. ruusuvettä, karvasappelsiinia, sitruunamelissaa ja granaattiomenaa. Merilevä lataa ihoa mineraaleilla ja maitohappo kirkastaa. Söpön pullon sumutinosa muodostaa nautinnollisen kasvovesipilven.

Keskiviikkona Mega Mistin saa hintaan 26 € (norm. 34,90 €). Katso muut keskiviikon tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 11

4) Kirkasta yötä vasten

Seuraavaksi kuulolle kaikki te Whamisan Deep Rich Toneria rakastavat! Bybin tuore Day Glow Brightening AHA -hoitoneste on tuote, jolle on helppo povata valtavaa suosiota. Hinta-laatusuhde on älytön: täyteläinen neste sisältää rohkeita, toimivia ja innovatiivisia raaka-ainevalintoja huokeaan hintaan. Muheva piristysliemi hellii kaikkia ihotyyppejä, mutta loistaa kirkkaimmin stressaantuneella, samealla, elottomalla ja väsyneellä iholla.

Entäs ne tehoaineet sitten? Kosmetiikassa käytetyt vesiliukoiset AHA-hapot saadaan yleensä hedelmistä, mutta Bybi on valinnut lähteeksi maitohapot niiden hellävaraisuuden vuoksi. Säännöllinen AHA-happojen käyttö vähentää ihotulehduksia ja silottaa ihoa tuntuvasti kuorimalla ihon vanhoja solukerroksia. Miedon happopitoisuuden ansiosta useimmat voivat käyttää hoitonestettä aamuin illoin ilman huolta maakravun sävyisestä hipiästä. Silkkinen hoitoneste pursuaa kosteutta sitovia ainesosia ja tuote sopii myös kasvoveden kerrostamiseen. Aminohappo arginiini on humektantti, joka kiinnittää kosteuden ihoon. Melissavesi vähentää sameutta ja sieni-uutokset vähentävät ärsytystä sekä kosteuttavat.

Keskiviikkona Day Glow -hoitonesteen saa hintaan 15 € (norm. 19,90 €). Katso muut keskiviikon tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 4

5) Heleä silmänympärysiho

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muu kasvojen iho. Minimaalisen talinerityksen vuoksi silmänympärysiholta haihtuu tavallista voimakkaammin kosteutta. Hoitamattomana alue voi kuivua, jolloin myös juonteita ilmaantuu herkemmin. Hennon persikkainen Bright Eyed Illuminating -silmänympärysvoide on formuloitu herkän ihon tarpeisiin tehokkaita täsmävaikutuksia unohtamatta. Voiteeseen on valittu useampi huippuraaka-aine tukemaan silmänympärysihon spesifejä tarpeita: kosteuttamaan, kirkastamaan katsetta ja häivyttämään juonteita.

Koostumus on älyttömän hyvin imeytyvä ja kermaisen kevyt. Arnika kiihdyttää verenkiertoa sekä vaalentaa pandarinkuloita ja vihreä levä stimuloi kollageenintuotantoa. Skvalaani, aminohapot ja hyaluronihappo silottavat ladaten ohuen ihon sen tarvitsemalla kosteudella. Persikan sävyinen mica-mineraali tuo katseeseen hieman kirkkautta heijastamalla valoa – liiallisesta hohteesta ei kuitenkaan ole tietoakaan, tämä sopii käytettäväksi aamuin illoin. Silmänympärysvoide on omiaan elvyttämään stressaantunutta, ärtynyttä, kuivaa ja ikääntyvää silmänympärysihoa. Unohda ronskit otteet ja levitä voide aina pikkurillillä!

Sunnuntaina Bright Eyed Illuminating -silmänympärysvoiteen saa hintaan 15 € (norm. 19,90 €). Katso muut sunnuntain tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 6

6) Ravitse ja lukitse kosteus

Laadukas kasvoöljy tulisi löytyä peilikaapista ympäri vuoden, koska se lukitsee kosteuden ihoon, heleyttää, hoitaa ja ravitsee. Supercharge -öljyseerumi on keskihintaisen luonnonkosmetiikan ylellisyysöljy vailla vertaa. Kyseessä on taidokkaasti sekoitettu kasviöljycocktail, jonka kasviöljyistä suurin osa on molekyylikoostumukseltaan kevyitä ja siten tehokkaasti kosteuttavia.

Kaktusviikuna on yksi maailman kalleimmista kasviöljyistä ja se kirkastaa, nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja antaa vapaille happiradikaaleille kyydit. Höyhenenkevyen molekyylikoostumuksen omaava vesimeloniöljy hillitsee tulehduksia, avaa ihohuokosten tukoksia ja korjaa hapetusstressistä johtuvia vaurioita. Valkohilppaöljy on tehokas emollientti, joka vähentää kosteuden haihtumista ja sisältää jopa 98 % pitkiä rasvahappoja. Tehoraaka-aineiden lista ei suinkaan lopu tähän, lisäksi seoksesta löytyy mm. skvalaania, retiisiuutetta, unikonsiemenöljyä ja jasmiinia.

Supercharge on ikään katsomatta loistava öljy kaikille ihotyypeille. Emollienttien ansiosta se toimii erityisesti kuivalla ja elottomalla iholla. Koostumus on nestemäistä silkkiä, joka ei jätä jälkeensä paksua rasvakalvoa – puhumattakaan tuoksusta joka on kuin hempeä kesäpuutarha Ranskan maaseudulla.

Lauantaina Super Charge -seerumin saa hintaan 28 € (norm. 38,90 €). Katso lauantain muut tarjoukset tästä.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 3

7) Täsmäsuojaa

En voinut jättää rutiinista pois Bybin Babe Balmia. Mehukkaan oranssi balmi on vailla vertaa. Kokeile pakkasen kurittamille huulille, korostustuotteeksi poskipäille, kuivien kyynärpäiden ja polvienelvyttäjäksi sekä kynsinauhojen kosteuttajaksi.

Porkkanalla värjätty balmi on täynnä mitä monipuolisimpia raaka-aineita: sheavoita, vernissapuun marjoista valmistettua pehmeää vahaa, kasviöljyjä, kehäkukkauutetta, Monoi -uutetta, vaniljaa, hibiscusta, valkoista savea ja hapetusstressiä ehkäisevää ubiqinonia. Balmin persikkainen tuoksu on peräisin Brazilian sademetsistä saatava pequiöljystä, joka nopeuttaa ihon paranemista.

Lauantaina Babe Balmin saa hintaan 17 € (norm. 24,90 €). Katso lauantain muut tarjoukset tästä.

Käyttämällä tilauksesi ohessa koodia YHDISTÄ, saat tilauksista postikulut pois ja eri päivien tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 22.2. ja koodia käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa useita postikuluja.

Bybi Beauty Kokemuksia Ihonhoitorutiini 2

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Pintakuivan ja kuivan ihon hoito-opas
Hyvästit elottomalle iholle 8 x kirkastavalla tuotteella
Herkän ihon hoito-opas
Kosmetologin räätälöimä ihonhoitorutiini + ilmainen ihotesti