8 x maidoton jäätelö

Elokuu häämöttää jo nurkan takana, mutta vielä on hyvin aikaa yhdistää kuumien kesäpäivien tiimellykseen viilentäviä jäätelöitä – sellaisia, jotka valmistuvat ilman gluteenia, sokeria tai maitoa. Nämä jätskit jättävät olotilan virkeäksi, vaikka sortuisit santsaamaan, itse asiassa se on jopa suotavaa! Olkaa siis hyvät, tässä 8 x maidoton jäätelö:

Bananaicecream_vegan_glutenfree_yellowmood1

KAHDEN RAAKA-AINEEN HERKKUJÄÄTELÖ

Jos arjessasi tikittää armoton minuuttikello, kokeile tätä kahden raaka-aineen jäätelöä ja ylläty miten helppoa jäätelön tekeminen voikaan olla! Jäätelön maku on intensiivinen, joten et edes huomaa reseptistä puuttuvan gluteenia, lisättyä sokeria tai maitotuotteita. Mehevien banaanien ja paahdetun mantelisuolavoin liitto on järkkymätön.

nicecream_yellowmoodkitchen_hannamarirahkonen 0049

VADELMA-RUUSUJÄÄTELÖ

Kuvankauniissa jäätelössä on ihanan kermainen koostumus ja se valmistuu helposti ilman jäätelökonetta. Hienostuneessa maussa kohtaavat mehevä vadelma ja ruusuvesi, jotka muodostavat suorastaan juhlavan makuvaljakon.

nicecream-mangoicecream-glutenfree-dairyfree-yellowmoodkitchen 3

KAHDEN RAAKA-AINEEN MANGOJÄÄTELÖ

Yellow Moodin nimikkojäätelöksikin sopiva kesäfiksaationi valmistuu kahdesta raaka-aineesta ja maistuu kesälle. Koostumus on kermaisen pehmeä ja jäätelöstä voi tehdä myös pohjan ruokaisalle smoothie bowlille.

watermelon_rawicecream_hannamarirahkonen_paleorecipe1464

VESIMELONI-KARDEMUMMASORBETTI

Hellepäivän paras nesteyttäjä on sorbettimuotoon taiottu vesimeloni! Hedelmässä on täydellisen huokoinen ja ilmava rakenne sorbetin valmistamiseen. Koostumuksesta tulee ilmava ja suussa sulava.

raakajaatelo_yellowmood_hannamarirahkonen1-1.jpg

KOOKOKSINEN SUKLAAHIPPU-VADELMAJÄÄTELÖ

Tämä ihana jäätelö on sekoitus kermaista täyteläisyyttä, rouskuvaa suklaata ja vadelmien kirpeyttä. Nyt on paras aika käyttää jäätelöön kohmeisten pakastevadelmien sijaan tuoreita, itse kerättyjä marjoja.

raakajaatelo_mokkajaatelo_rawfood179

KOLMEN RAAKA-AINEEN MOKKAJÄÄTELÖ

Kahvin ystävät, huomio! Tämä kaffijäätelö on potentiaalinen paras kesäjätski -manttelin kantaja. Itse tehty ilmavan kuohkea ja kermainen jäätelö taltuttaa uhmakkaimmankin herkkuhampaan ilman maitoa, valkoista sokeria tai lisäaineita. Jäätelön valmistus on mutkatonta, fiini ei aina vaadi monimutkaisia reseptikoukeroita tai eksoottisten raaka-aineiden käyttöä.

rawicecream_raakajaatelo_rawfood167.jpg

SUKLAAKERMAJÄÄTELÖ

Jos olet etsinyt täydellistä maidotonta jäätelöä perinteisen kermajäätelön tilalle, kas tässä se on. Jäätelön pohja on valmistettu rasvaiseen kookosmaitoon, joka tekee jäätelöstä suussa sulavan. Kokeile sekaan pähkinöitä, taateleita tai muita mieleisiä raaka-aineita!

minttuleivos_halopieniaikuinen1_1

MINTTU-SUKLAAPUFFETIT

Perinteiset minttupuffetit vaviskoot näiden luomusten edessä. Olen ihastuttanut minttu-suklaapuffeteilla satoja raakaruokakurssieni oppilaita, joten suosittelen antamaan näille mahdollisuuden. Hyvispuffettien keksipohja on rouhea ja sisus suussasulavaa minttujäätelömoussea.

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Lilia

Kiitos ihanista resepteistä!
Mistä tollasia vohvelituutteja voi ostaa vai oletko tehnyt itse?
Ja mistä voi ostaa jäätelötikkuja?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Oon ostanut ihan perusmarketin gluteenittomia vohvelituutteja, ovat usein siinä pakastealtaan luona. Jäätelötikkuja saa ainakin Sinellistä ja Vispilänkaupasta :)

Vastaa
Kielo

Kolmea viimeistä reseptiä ei voi katsoa.Miksiköhän?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Minulla ne näkyvät ja avautuvat aivan normaalisti. Mitä sivu sanoo, kun se ei aukaise sitä? :)

Vastaa
Tiinu

Hei, nuo eivät tosiaan avaudu. Pystytkö postaamaan uusiksi?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kuvaan reseptit uudestaan ja julkaisen ne jossain vaiheessa! :)

Vastaa
Ella

Minäkään en saa viimeisiä sivuja auki..sanoo että sivuja ei löydy. Reseptit kiinnostaisivat kovasti, olisiko uusi postaus mahdollinen?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Joo, huomasin, että olen piilottanut ne aiemmin. Kuten vastasin tuossa yllä Tiinullekin, kuvaan tosiaan jäätelöreseptit uudestaan ja julkaisen ne uudemman kerran :)

Vastaa
Henni

Vieläkään ei nuo viimeiset reseptit aukea ?onko mahdollista saada,jäätelöhammasta niin kovasti kolottaisi..? ?

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Paras mansikkasmoothie
Mausteinen banaanikakku
Omena-kanelikuppikakut
Mustikkajäätelö valkosuklaa-kardemummakastikkeella