Pronssinhohtoinen ZAO-meikkilook

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

ZAO-luonnonkosmetiikka-peitevoide-meikkilook 5ZAO-luonnonkosmetiikka-peitevoide-meikkilook 3

Yksi teidän kiinnostustanne herättäneistä luonnonkosmetiikan meikkisarjoista on ollut ZAO. Olen testannut kesän kuluessa heidän meikkituotteitansa ja löysin muutaman helmen, jotka jäävät käyttööni vastedeskin.

Sarja on syntynyt Ranskassa ja pakkaukset on valmistettu 100 % luonnollisesta ja ekologisesta bambusta – pakkausmateriaali ei tosin ulotu vain tuotteiden kuoreen. Bambua on käytetty kaikkien ZAO-meikkien raaka-aineena. Syykin on järkevä: bambussa on korkea piioksidipitoisuus, joka vahvistaa ihoa ja auttaa imeyttämään sekä hyödyntämään tehokkaasti erilaisia kivennäisaineita ja vitamiineja.

Kollageenista ja elastiinista koostuvat soluseinät tarvitsevat piidioksidia pysyäkseen kimmoisina ja vahvoina. Meikkituotteiden sisältämä orgaaninen piioksidi on peräisin bambun varresta jauhetusta jauheesta, lehdistä ja juuriöljystä. Tuotteen loputtua bambukuoreen voi ostaa myös refill-pakkauksen.

ZAO-luonnonkosmetiikka-peitevoide-meikkilook 6

Pidin kovasti viime syksynä testaamistani ZAO-meikkipohjatuotteista (meikkivoide, peitepuikko ja valokynä), mutta sarjan Compact Found Ivory -peiteaine ja Mineral Silk Invisible -pohjustuspuuteri tuottivat tällä kertaa harmillisen pettymyksen. Levitin peiteaineen puhtaalle iholle siveltimellä ja sen jälkeen työstin sormilla, kuten teen muidenkin peiteaineiden kanssa. Suureksi hämmästyksekseni peiteaine ei varsinaisesti peittänyt, vaan täytti kaikki ihohuokoseni saaden ne näyttämään vaaleilta näpyiltä ja jäi pyörimään ihon pinnalle.

Olin todella ihmeissäni, koska poskieni ihohuokoset eivät ole näyttäneet vastaavalta minkään muun peiteaineen kanssa. Kun levitin päälle kevyesti väritöntä Mineral Silk -puuteria, iho näytti jauhotetulta eikä puuteri sulautunut ihooni lainkaan. Pesin meikit pois ja aloitin alusta, tällä kertaa tein meikkipohjan luottotuotteillani. Voi olla, että tuotteet eivät vain toimineet minun ihollani. Luin myöhemmin tuon puuterin toimivan parhaiten ”vapaavalintaisen kosteuttavan aineen levittämisen jälkeen”. Osaako joku neuvoa teinkö jotain väärin tai onko teillä kokemusta noista edellä mainituista tuotteista?

Sarjan silmämeikkituotteet olivat sen sijaan aivan ihania ja jokaisesta tuli suosikkini. Olin valinnut testipakettiini lämpimiä helmiäissävyjä, jotka sopivat sekä silmieni että hiusteni väriin. Pidin lopputuloksesta todella paljon. Näillä tuotteilla meikki syntyi:

ZAOmakeupzao-luonnonkosmetiikka-meikkilook-hannamarirahkonen-kjaerweis 5

MEIKKIPOHJA:

Meikkipohjaksi levitin MOSSA-sävyttävää peitevoidetta. Silmänalusiin, luomien alustukseen, otsan keskelle ja poskipäihin levitin siveltimellä Kjaer Weisin meikkipohjaa sävyssä Paper Thin.

Kiinnitin meikin pyörittämällä Everyday Mineralsin meikkipohjapuuterin kabukilla koko kasvoille, erityisesti silmäluomille sekä silmänalusille. Poskipäille levitin lämpimän persikan sävyistä ZAO Golden Coral -poskipunaa. Varjostin leukaa ja otsaa mattaisella ja lämpimän ruskealla Zuii Pecan -aurinkopuuterilla, joka sopii neutraalin sävynsä ansiosta loistavasti useimmille ihosävyille.

zao-luonnonkosmetiikka-meikkilook-hannamarirahkonen-kjaerweis 4ZAO-luonnonkosmetiikka-peitevoide-meikkilook 2

SILMÄMEIKKI JA HUULET:

Levitin pohjustetulle silmäluomelle kauttaaltaan voidemaista ZAO Golden Bronze -luomiväriä pitkin siveltimen vedoin (kuvassa oikean puolimmainen nappi). Taputtelin siveltimellä luomen ulkonurkkiin kiviluomiväriä sävyssä Bronze (kuvassa vasemman puoleinen nappi).

ZAO

Levitin luomille lopuksi pitkin vedoin helmiäispronssin hohtoista Bronze-luomivärijauhetta, joka jätti pinnan hehkuvaksi ja kiinnitti silmämeikin hyvin. Alaripsien rajauksen tein applikaattorilla. Levitin ensin yhden vedon voidemaista Golden-luomiväriä ja sen jälkeen pari kerrosta Golden Bronze -luomiväriä kiinnittääkseni sävyn.

Huulille levitin huulille helmiäisen vaaleanpunaista ZAO Pink -huulikiiltoa, jossa on mukana ripaus helmiäistä. Tämä on todella hyvä huulikiilto, se ei tee huulia liian tahmaiseksi.

ZAO-luonnonkosmetiikka-peitevoide-meikkilook 9zao-luonnonkosmetiikka-meikkilook-hannamarirahkonen-kjaerweis 2

Meikistä tuli juuri näköiseni ja kesäiltoihin sopiva eikä tämä nyt arkenakaan liikaa ole.

Mitä mieltä olet?

Tuija Rajala

Tosi kaunis meikki. Sopii sinulle hyvin.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos!

Vastaa
Anu

Vaude, tosi makeen näköinen! Mitäs käytit silmien rajaukseen, siinäkin näkyy olevan jotain helmiäistä?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Anu :) Alaripsien rajauksen tein siten, että levitin ensin yhden vedon voidemaista Golden-luomiväriä ja sen jälkeen pari kerrosta Golden Bronze -luomiväriä.

Vastaa
MerjaK

Kaunis meikki ja sopii Sinulle ihanasti.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Merja!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Tulppaanikausi korkattu
Luonnonkosmetiikan suurin ystävämyynti 14.-18.2.
Miten saada luovasta työstä taloudellisesti tuottavaa?
Ketogeenisen ruokavalion koulutuspäivä Saluksella