Pronssinhohtoinen meikkilook

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen 3 Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen 5

Pitkästä aikaa vanha kunnon meikkilook-postaus!

Hauskintahan tässä on se, että tämä meikkilook on kuvattu jo viime vuoden toukokuussa, lienee siis korkea aika päästää eetteriin tämä meikkiresepti. Suunnittelin meikkilookin itse ja meikin toteutti taitava meikkaajaystäväni Emma, jonka osaamiseen voi aina luottaa.

Olen pronssinhohtoisen meikkilookin ylin ystävä, sillä koen että tummapiirteisenä nuo murretut ja maanläheiset sävyt sopivat itselleni parhaiten. Hohtavasta luomiväristä on tainnut tulla jo tavaramerkkini – ne kerrat, jolloin luomillani on ollut viime vuoden aikana jotain muuta, ovat taatusti yhden käden sormilla laskettavissa.

Ylivoimaisesti parhaat hohdeluomivärit olen löytänyt yrityksen ja erehdyksen kautta ZAO:lta: ne ovat pigmenttisiä, levittyvät kuin silkki, sisältävät hohdetta juuri sopivasti, sävyt ovat upeita ja bambuiset uusiokäytettävät pakkaukset ovat ekologisia, kevyitä sekä kauniita.

Tammikuusta lähtien julkaisen joka kuukausi meikkilookin, joissa käytän ajankohtaisia uutuustuotteita ja yhdistelen niitä ikisuosikkieni kanssa, tässäpä siis vuoden ensimmäinen resepti tähän pronssinhohtoiseen lookiin:

Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen 6 Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen 2

MEIKKIPOHJA

Koko kasvoille levitettiin ensin Kjaer Weisin peiteainesiveltimellä Kjaer Weis Paper Thin -meikkipohja, jossa on lämmin ruusuisen beigen sävy. Kiinteä meikkipohja sai synteettisten meikkien parissa työskentelevältä Emmalta kehuja erityisesti siitä, että se on heti valmiimman tuntuinen kuin mikään muu aiemmin kokeilemamme luonnonkosmetiikan meikkivoide- tai pohja. Kjaer Weis on samaan aikaan sekä sopivan rasvainen että napakka ja se levittyy helposti, kunhan iholle on levittänyt ennen meikkaamista kasvovettä ja muutaman tipan kasvoöljyä.

Meikkipohjaa levitettiin tummille silmienalusille ja myös silmäluomet pohjustettiin tällä samalla tuotteella mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi.

Meikkipohja kiinnitettiin Studio 78 Paris We Pamper Natural Matifying -mineraalimeikkipuuterilla sävyssä Cotton Softness. Emma kehui puuterin hyvää pigmenttiä, jonka lisäksi puuteri ei tee liian kuivan näköistä pintaa.

Varjostukset tehtiin leuan alle, poskikuopan kohdalle ja otsan reunoille ZAO Golden Copper -hohdeaurinkopuuterilla. Mattapintaisessa aurinkopuuterissa on todella lempeä pronssinruskean sävy. Pigmenttiä on sopivasti ja lämmin sävy saa kasvot näyttämään terveen hehkuvilta ja auringon suutelemilta.

ZAO Shine Up 310 Pink Champagne -hohdepuuterilla sudittiin kevyesti valoa ja muotoa poskipäille.

Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen 4 Juhlameikkilook Zuii Zao Yellowmood Hannamari Rahkonen

SILMÄMEIKKI

Luomien pohjustus tehtiin yhtä aikaa meikkipohjan kanssa, jonka jälkeen koko liikkuvalle luomelle levitettiin kostealla siveltimellä kevyesti hohtavaa ZAO Golden Sand -helmiäisluomiväriä, jossa on todella kaunis, vaaleanruskea sävy. Luomiväriä levitettiin vähän myös kulmakarvan alle nostamaan ja korostamaan katsetta.

Silmän ulkonurkalle levitettiin ZAO Pinky Bronze -helmiäisluomiväriä. Tämä on se luomivärisävy, jota käytin vuonna 2017 lähes joka päivä! En edes muista kuinka monta pakkausta olen tätä nimenomaista sävyä jo käyttänyt, kyseessä on yksinkertaisesti aivan täydellisen ruskean sävy, josta saa kerrostamalla intensiivisen lopputuloksen. Juhlat tai arki, tämä on se sävy, johon en epäröi tarttua.

Keskelle ja luomen ulkonurkkaa kohden levitettiin ZAO Gold Coppered -hohdeluomiväriä. Kyseessä on aivan mielettömän kaunis keltaiseen taittava kullan sävy, joka nostaa katsetta etenkin edellä mainittujen tummanruskeiden sävyjen rinnalla. Luomen keskiosaan lisättiin vielä hieman Zuii Rich Gold -luomiväriä, joka on erittäin kaunis kullankeltaisen sävy ja silmän sisäkulmalle levitettiin Zuii Brownie -luomiväriä, jossa on kevyesti hohtava poltetun terrakotan sävy.

Silmien ylä-ja alarajaukset tehtiin pronssin sävyisellä Avril Cuivré Nacre -rajauskynällä. Ylärajaus tehtiin ZAO Black -nestemäisellä eyelinerillä ja rajauksen päälle tehtiin kevyt häivytys vielä Alima Puren mineraali

Kulmakarvat piirrettiin esiin Zuii Taupe -kulmakynällä ja huulille levitettiin kevyt kerros Zuii Nude -mattahuulipunaa. Viimeisenä levitimme ripsiin muutaman kerroksen luonnonkosmetiikan parasta Avrilin ripsiväriä.

Meikki ja hiukset Emma Virvensalo

Kuvat Tuomas ja Hannamari Rahkonen

Tiia

Ihana meikki! Ja upea väri hiuksissa... mitä väriä käytät?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Tiia, tämä oli tosi paljon omaankin mieleeni! Hiuksista sen verran, että tämä on täysin mun oma väri, en ole värjännyt hiuksia varmaan noin kuuteen vuoteen :)

Vastaa
Tiia

Wau!!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2016: Miehen valinnat
Parasta luonnonkosmetiikkaa kesävartalolle
Kahina Giving Beauty & marokkolaiset kauneudenhoitorituaalit
it’s not about ”having” time. it’s about making time.