Atopik – suomalaista apteekkikosmetiikkaa herkälle iholle (+ arvonta)

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 2

Kaupallinen yhteistyö Atopik & Apteekkishop (sisältää -15 % alekoodin).

Olen odottanut jo pitkään, että pääsen jakamaan kanssanne muutaman tärkeän tuotetärpin, koska tämä postaus on omistettu ennen kaikkea niille, joiden iho on herkistynyt joillekin luonnonkosmetiikan raaka-aineille tai joiden iho ei kestä liian tuhteja kasviöljy- ja uutecocktailien ilotulitusta. Samaten tämä on kohdennettu pähkinäallergisille sekä niille, joiden iho on herkkä tai helposti reagoiva, olipa syy sitten mikä tahansa.

Kun suomalainen Atopik otti minuun yhteyttä kaupallisen kampanjan merkeissä, vietin tovin jos toisenkin tutkaillen jokaisen tuotteen INCI-listojen sisältöä.

Kyseessä on brändi, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jokainen tuote valmistetaan Suomessa ja ne ovat saatavilla vain apteekeista. INCI-listoja syynätessäni huomioni kiinnittivät etenkin riisutut sekä yksinkertaiset raaka-ainekoostumukset, joiden kustannuksella ei oltu kuitenkaan tingitty tehokkaista kasviuutteista tai rasvaisuutta tuovista kasviöljyistä- ja voista. Määrän sijaan on keskitytty laatuun ja herkkää ihoa hoitaessa suppeammasta vaikuttavien ainesosien määrästä on yleensä vain hyötyä.

Kasviuutteet- ja öljyt ovat jokaisen kosmetiikkatuotteen sydän ja Atopikin kohdalla tehoraaka-aineiksi on valittu stimuloivien vaihtoehtojen sijaan ihoa rauhoittavia uutteita kuten kotimaista luomukauraa ja mustikkaa. Valitsin tähän postaukseen sellaiset tuotteet, joissa on maksimoitu hoitavien, rauhottavien ja kosteuttavien raaka-aineiden määrä ja joita käyttäisin ja käytän hyvin mielin myös itse.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 13

Kun puhutaan herkästä ihosta, on hyvä muistaa, ettei kyse ole ihotyypistä. Jokainen ihotyyppi voi olla herkkä. Toisten iho on herkkä kausittain esimerkiksi sääolosuhteiden vaihdellessa, synnynnäisesti tai sitten se voi olla herkistynyt ajan mittaan syystä tai toisesta.

Kun puhutaan herkän tai herkistyneen ihon hoitamisesta ja yritetään selvittää mikä yliherkkyyden aiheuttaa, pomppaa esiin kaksi todella tärkeää asiaa: ensinnäkin pitää huomioida se, ettei käytössä olisi liian monimutkaisia raaka-ainecocktaileja ja toiseksi se, että tuotteiden ensisijainen tarkoitus on hoitaa ja tukea ihon kosteustasapainoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei ihonhoitotuotteiden tulisi sisältää kuivattavia ainesosia, vaan muodostua hoitavista raaka-aineista kuten kokonaisista kasviöljyistä, kasviuutteista ja kosteuttavista kasvivoista.

Herkän tai herkistyneen ihon hoidossa pitää varmistua myös mahdollisista raaka-aineallergioista, joiden yleisimpiä aiheuttajia ovat pähkinät ja mykerökukkaiset kasvit. Herkkä iho on usein myös kuiva, jolloin kosteutta haihtuu tavallista enemmän ja ihon luontainen puolustuskyky kärsii sekä altistaa myös muille ongelmille kuten infektioille ja viruksille.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 4

Mitä tehoaineita Atopikin tuotteista sitten löytyy? Pääraaka-aineet ovat suomalainen kaura ja villimustikat, jotka ovat hyvin siedettyjä, rauhoittavia ja antioksidanttipitoisia.

Kaura sisältää runsaasti beetaglukaaneja, joilla on ihoa rauhoittava, kutinaa hillitsevä vaikutus ja sitä käytetään tuotteissa kahdessa muodossa: öljynä ja uutteena. Kauraöljyssä on uutteen lisäksi barriääriä vahvistavia rasvahappoja, jotka hillitsevät myös tulehdusta.

Olen niin iloinen, että sarjassa hyödynnetään kotimaisia raaka-aineita ja mukana on myös Suomen marjametsien villimustikkaa. Marjasta valmistettu uute sisältää täyslaidallisen biologisesti aktiivisia antosyaaneja. Nuo luonnolliset punaisen, sinisen ja violetin väriaineet tarjoavat iholle antioksidanttista suojaa hapetustressiltä, ilmansaasteilta ja lataavat ihoon elintärkeitä fytokemikaaleja.

Pähkinäöljyjen- ja voiden tilalla on käytetty hieman eksoottisempia ja erittäin laadukkaita vaihtoehtoja. Mangonsiemenvoi tunnetaan sen antioksidanttipitoisuudesta ja ihon pehmennyksen lisäksi se tukee myös ihosolujen uudistumista. Toinen upea raaka-aine on chia-siemenöljy, jossa on syötävään chiaan verrattuna moninkertainen määrä ihon suojakelmua suojaavia ja hapetusstressin vaikutuksia neutraloivia Omega-3- ja 6 -rasvahappoja.

Suosittelen Atopikia omien kokemusteni perusteella tosi lämpimästi niille, joiden iho ei kestä luonnonkosmetiikalle tyypillisiä monimutkaisia raaka-ainecocktaileja ja jotka haluavat kokeilla edullista vaihtoehtoa ihon rauhoittamiseen.

Markkinoilla on tarjolla jonkin verran herkän ihon hoitoon keskittyneitä luonnonkosmetiikan sarjoja, mutta niiden hinnat ovat usein pilvissä. Näen Atopikin yhtenä potentiaalisena herkän ihon tuotesarjana – en pelkästään hinnan, vaan myös raaka-ainekoostumuksien perusteella – sillä on selvää, ettei kaikkien budjetti taivu useiden satojen eurojen voidepurnukoihin, etenkään, jos ei ole varmuutta tuotteiden toimivuudesta juuri omalla iholla.

Kokosin tähän alle viisi suosikkiani sarjan Sensitive-linjasta, jotka sopivat muuten erinomaisesti myös normaalille iholle. 

Saatte Atopik Sensitive -tuotteet -15 % alennuksella Apteekkishop -verkkokaupasta 31.1. saakka käyttämällä kassalla koodia Atopik.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 3 Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 5

Sensitive-kasvovedessä on todella miellyttävä puolitäyteläinen koostumus, joka tuntuu iholla kevyen seerumin ja kasvoveden sekoitukselta. Viimeisen vuoden aikana yksi suurimmista ihonhoidon trendeistä ovatkin olleet tällaiset paksummat kasvovedet ja kasvoveden kerrostaminen, joka onnistuu tällä putelilla vallan mainiosti. Kasvoveden kerrostaminen on fiksu lisä ihonhoitorutiineihin kaikille ihotyypeille etenkin näin talvella, kun kuiva huoneilma, pakkanen ja viima lisäävät kosteuden haihtumista ja normaali iho voi kuivahtaa.

Atopikin hoitovesi sisältää ruusuvettä, kasviglyseriiniä, kaurauutetta, hyaluronihappoa, ihoaineenvaihduntaa aktivoivaa ja ihon sävyä kirkastavaa C-vitamiinia, humektanttina toimivaa maitohappoa sekä kolmea erilaista ksylitolia, joiden muodostaman yhdisteen funktio on kosteuttaa ihoa.

Kasvovedessä on erittäin miellyttävä ihotuntuma, imeytyvyys on tehokasta ja kasvovesi muodostaa iholla todella mukavan mattapinnan. Yksi pumppaus on aivan riittävä määrä yhdelle käyttökerralle ja siitä riittää ruhtinaallisesti myös kaulalle sekä dekolteelle. Tämä on ehdottomasti yksi sarjan suosikkituotteistani!

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 8

Rauhoittavan hoitoseerumin koostumus on voiteen ja fluidin välimaastosta ja tuote on ehdottomasti yksi sarjan aarteista! Tätä käyttää mielellään, vaikka herkästä ihosta ei olisi tietoakaan, sillä seerumin raaka-ainekoostumus tarjoaa rasvaista kosteutusta, muodostaa kevyehkön suojakalvon ihon pinnalle, rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä ihoalueita sekä estää kosteudenhaihtumista.

Kauraöljy- ja uute löytyvät heti INCI-listan kärjestä, jonka lisäksi seerumissa on viininrypälesiemenöljyä, mangovoita, ihon vastustuskykyä tukevaa kahta eri prebioottia sekä maitohappoa. Voidemainen seerumi sopii hyvin meikin alle, se itse asiassa muodostaa todella mattaisen pinnan ja korvaa mielestäni jopa primerin. Hulvaisin tätä kasvojen lisäksi huoletta myös muille kehon ärtyneille kohdille tai satunnaisiin ihottumaläikkiin, sillä seerumi imeytyy hyvin, hillitsee ihon punaisuutta ja vähentää tulehdusta.

Jos ihosi on yhtään kuivuuteen tai pintakuivuuteen taipuvainen, lisää seerumin joukkoon tippa sarjan kauraöljyä minimoimaan kosteudenhaihtumista.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 10 Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 11

Rauhoittava kauraöljy ei ratsasta turhaan kauraöljy-nimellä, sillä kyseinen raaka-aine on heti ainesosaluettelon ykköspaikalla. Öljyseoksessa on käytetty tehoraaka-aineena ainoastaan kauraöljyä, joten se sopii herkimmästäkin herkimmälle iholle. Kauraöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja kuten linoleenia ja fosfolipidejä, jotka paitsi kosteuttavat, myös vahvistavat ihon suojabarriääriä erilaisilta ulkoisilta haitoilta (sää, virukset, bakteerit).

Öljyn tuntuma on annostellessa kevyehkö, mutta iholla se imeytyy rauhallisesti. Tykkään sekoittaa öljyä aamuisin yhden tipan verran voidemaisen seerumin sekaan ja iltaisin noin kolme tippaa koko kasvoille.

Pakko mainita, että öljyssä on tosi ihana, pyöreä ja lempeä kotoisan kaurapuuromainen tuoksu.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 7

Fluidimainen Sensitive -kaurapäivävoide hellii myös normaali-ihoisia. Kevyen emulsiomainen kasvovoide on hajusteeton ja se sisältää kauraöljyn- ja uutteen lisäksi kirkastavaa ruusuvettä, ihosolujen uudistumista tukevaa mangovoita, ihon luontaista kosteustasapainoa tukevaa hyaluronihappoa ja vastustuskykyä tukevia prebiootteja.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 9

Sensitive -silmänympärysvoiteessa on paksuhko koostumus, joka sujahtaa kuitenkin ohuen silmänympärysihon uumeniin hetkessä. Tästä syystä voide sopii kaikeksi yllätyksekseni tosi hyvin myös meikin alle.

Voiteessa on hyvin samat raaka-ainekoostumukset kuin aiemmissakin tuotteissa, mutta INCI-luettelo paljastaa painopisteen olevan uutteiden sijaan kosteuttavissa raaka-aineissa kuten mangovoissa, kasviglyseriinissä ja kauraöljyssä. Kosteutta silmänympärysalue tarvitseekin, sillä ohuessa ihossa kosteus haihtuu voimakkaammin ja silmänalusihosta voi tulla hoitamattomana kuiva. Sisältää myös prebiootteja ja maitohappoa.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa

Arvonta: Voita Atopik Sensitive -starttipakkaus

Paketissa on pikkupakkaukset sarjan puhdistusemulsiota, kasvovettä, seerumia, kauravoidetta ja kauraöljyä. Paketti sopii hyvin myös matkalle mukaan. Arvo 52,60 €.

Näin osallistut: Kerro kommenttiosiossa mikä tämän postauksen Atopik-tuote kiinnostaa sinua eniten.

Arvonta on voimassa perjantaihin 19.1. saakka ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Atopik Hellavaraista Herkan Ja Kuivan Ihon Luonnonkosmetiikkaa 6
Wilhelmiina

Rauhoittava hoitoseerumi herätti mielenkiinnon, sitä täytyy kyllä testata!

Vastaa
Kipsuli

Kasvovesi kiinnostaa eniten, koska olen vihdoin ymmärtänyt kasvoveden käytön tarpeellisuuden. Öljy vaikuttaa myös aivan ihanalta!

Vastaa
Miia

Tuo kasvovesi kiinnostaa erityisesti.
Juuri tänään pohdin, että nämä tuotteet voisi sopia iholleni, joka reagoi herkästi suunympärysihottumalla liian tujuihin tuotteisiin, täytynee ottaa testiin :)

Vastaa
Kaisa

Olen löytänyt näistä avun herkälle, reagoivalle ja allergiselle iholleni. Huipputuotteita ja kotimaista kannattaa mielellään! Kasvovesi on super, valitsisin sen.

Vastaa
minna

kauraöljy, kasvovettä olen jo testaillut...

Vastaa
Sanna

Kauraöljyyn olisi ihana tutustua ja yleensä koko sarjaan?

Vastaa
Alva

Koko sarja kuulostaa kyllä ihan mahtavalta! Kasvovesi erityisesti kiinnostaa, niiden suhteen oma ihoni on jotenkin erityisen kranttu.

Vastaa
Tiina M

Kautaöljy ☺️ Käyttäisitkö kyseistä öljyä vauvan ihon puhdistamiseen?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Moi Tiina! En näe mitään estettä kauraöljyn käytölle, sillä ainesosien perusteella se on turvallinen pienillekin ihmisille. Käyttäisin kuitenkin itse ehkä ennemmin esimerkiksi Sophie la Girafe Baby Oilia, koska se tulee paljon edullisemmaksi ja sisältää enemmän hoitavia öljyjä :)

Vastaa
Tiia Maria

Hoitoseerumi vaikuttaa hyvälle! Ja koko sarja muutenkin, tätä voisin jopa uskaltaa kokeilla! Olen käyttänyt Esseä suunympärysihottuman/ruusufinnin hoitoon, mutta tuloksia ei ole oikeastaan puolen vuoden käytön jälkeen tullut.. :( Ja opiskelijabudjetilla tekee todella tiukkaa ostaa Esseä.

Vastaa
merikukka

Kasvovesi kiinnostaa, kun yleensä kasvovedet ovat liian tujuja omalle iholle.

Vastaa
Heli Heinonen

Kauraöljy kuulostaa niin minun tuotteelta. Rakastan käyttää öljyjä kuivalle iholleni.

Vastaa
LauraL

Seerumi, ehdottomasti! Täytyykin tutustua sarjaan paremmin.. :)

Vastaa
Maiju S.

Rauhoittava hoitoseerumi kuulostaa hyvälle!

Vastaa
Tuija

Kasvovesi kiinnostaa eniten, koska en ole vielä mieleistäni löytänyt. Kuvailusi kasvovedestä kuulosti lisäksi tosi hyvältä. Toisaalta olen öljyjen suurkuluttaja, joten sekin olisi kiva kokea!

Vastaa
Tarja

Kasvovesi kiinnostaa eniten, samoin rauhoittava hoitoseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

Vastaa
Siiru

Kauraöljy kiinnostaa eniten!

Vastaa
Paukkis

Hoitoseerumia kokeilisin ensin :)

Vastaa
Maria

kasvovesi :)

Vastaa
Hanna

Kasvovesi!

Vastaa
Helmityttönen

Kasvovesi :)

Vastaa
taru

Kasvovesi kiinnostaisi erityisesti.

Vastaa
Maarit

Rauhoittava hoitoseerumi olisi jo nyt tarpeen kun tietää, että joka kevät iho pillastuu auringosta.

Vastaa
Lau

Kuulostaa ihanilta tuotteilta! Etenkin tuo kasvovesi kiinnostaa, samoin ajattelin tutkia löytyisi myös joku puhdistusvoiteen/emulsion tyyppinen.

Vastaa
Elise H.

Mukana arvonnassa! Rauhoittava hoitoseerumi herättää suurinta kiinnostusta.:)

Vastaa
Hanna

Rauhoittava hoitoseerumi kiinnostaa. Voisi sopia myös lapsen herkälle iholle?

Vastaa
Sanna

Ihoni on mennyt pitkäaikaisen, kovan stressin (homekoti ja sitä rataa...) jäljiltä todella huonoon kuntoon, mutta koska talouskin on huonolla tolalla, en ole tohtinut lähteä testaamaan uusia tuotteita, olisiko niistä apua tähän katastrofia lähentelevään tilaan. Olisin siis todella onnellinen, jos pääsisin testamaan Atopikia Sensitive-starttipakkauksen avulla, Esse on tähän asti kiinnostanut, mutta sen hintatasoon rahkeet eivät ole riittäneet, tämä voisi kuitenkin olla mahdollinen ja sitä kautta ihoni pelastus!

Olipa muuten taas kerran aivan ihanat kuvat!

Vastaa
Sanna

Postauksen Atopik-tuotteista minua kiinnostaa eniten Rauhoittava hoitoseerumi, se olisi varmasti omiaan vahvistamaan kovia kokeneen, atooppisen ja ruusifinnisen ihoni suojabarriääriä! :)

Vastaa
MarMar

Silmänympärysvoiteesta olen kuullut kehuja, joten valitsen sen.

Vastaa
Mari Vee

Kasvovesi tai kauraöljy, en osaa päättää kumpi.

Vastaa
Mari V

Kasvovesi kiinnostaa eniten :)

Vastaa
Andrea

Kasvovesi kiinnostaa eniten!

Vastaa
Suvi

En ollut aiemmin kuullutkaan kyseisestä sarjasta, mutta pakko alkaa testaamaan heti kun entiset purkit loppuvat - sen verran helmeltä koko sarjalta kuulostaa!

Eniten intoa herätti öljy. Olen löytänyt kasvoöljyt vasta viime talvena kun mikään voide ei tuntunut tepsivän ihon kuivuuteen enkä enää niistä luopuisi :) Aamuisin en ole uskaltanut öljyä laittaa, mutta ehkä tuota yhden tipan taktiikkaa pitää testata.

Vastaa
Pia

Kasvovesi, tai oikeastaan koko sarja kiinnostaa kovasti. Haluaisin testata sarjaa nuoren atoopikko-tyttäreni iho-ongelmiin.

Vastaa
Sikkuralla

Kauraöljyä olisi kiva kokeilla.

Vastaa
Hettis

Kasvovesi ;)

Vastaa
Tea

Rauhoittava hoitoseerumi ja kasvovesi myös! Kiinnostus kyllä heräsi tämmöisen superherkkis ihon onistavalla.

Vastaa
Milla

Huipulta sarjalta vaikuttaa, pitääkin äkkiä päästä testaamaan atooppisella lapsen iholla! Ja itselle toki myös!

Vastaa
JennaO

Kauraöljy kiinnostaa minua eniten. Eilen juuri tuskailin kuivan ihoni kanssa, etenkin kyynärpäät on huonossa kunnossa ja vaatteet kaihertavat inhottavasti niitä. Toisaalta kuiva iho antaa erittäin hyvän syyn testailla uutta kosmetiikkaa ja viettää hetkiä ihon hemmottelun parissa :)

Vastaa
Nita

Kaikki nuo tuotteet kiinnostaisi tosi paljon ja ylipäätään tuo sarja kuulostaa houkuttelevalta; suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Jos yksi tuote pitäisi valita, niin tuo seerumi olisi kyllä kiva päästä testaamaan. :) kiinnostaisi nähdä, mitä herkkä, punoittava ja helposti reagoiva ihoni tästä sarjasta tykkäisi.

Vastaa
NannaS

Kasvovesi kiinnostaa :)

Vastaa
Katja

Rauhoittavaa kauraöljyä haluaisin kokeilla.

Vastaa
hennis

Kaikkihan nuo kiinnostavat.. mutta sanotaan nyt vaikka, että seerumi kiinnostaa eniten ;)

Vastaa
MarjaKoo

Hoitoseerumi kuulostaa todella hyvältä tuotteelta. Kaikkiahan näitä mielellään testaisi.

Vastaa
Annika.J

Rauhoittava kauraöljy kiinnostaa eniten vaikka kaikki tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta ja kokeilemisen arvoisilta :)

Vastaa
Essinen

Hoitoseerumi oli ehdottomasti kaikista kiinnostavin. Varsinkin tuo mattapintaisuus ja primer-ominaisuus houkuttelee. Toisena kauraöljy koska kasvo-öljyjä ei ikinä voi olla liikaa<3

Vastaa
SeSilja

Kauraöljy kiinnostaa eniten, kun viime vuonna innostuin kasvoöljyistä kunnolla. Pöivävoiteita kokeilen mielelläni myös joten se hyvänä kakkosena. :)

Vastaa
Ulpu

Kaikki kiinnostaa, mutta ehkä nyt eniten seerumi ja sitten öljy. :)

Vastaa
Mia

Kaikki tuotteet kuulostaa hyviltä. Eniten kiinnostaa itselläni tuo paksuhko kasvovesi. Ja tyttäreni atooppisen ihon haluisin testata tuota voidetta.

Vastaa
Siina

Kauraöljy ja seerumi kiinnostavat eniten.

Vastaa
Miia

Voide kiinnosti eniten

Vastaa
Riina

Kasvovesi! Tai oikeastaan kaikki, kiinnostava sarja :)

Vastaa
liinail

Kasvovesi kiinnostaa eniten :)

Vastaa
Xeveliina

Sensitive-kasvovesi!

Vastaa
anna s.

Sensitive kasvovesi :)

Vastaa
Riiti

Sensitive kasvovesi, sillä en ole vielä löytänyt hyvää sellaista. Tähänastiset kokeilut ovat kuivattaneet ihon entistä enemmän korpuksi.

Vastaa
Tiina

Rauhoittava kauraöljy ja päivävoide kiinnostavat. Voisin antaa kokeilupakkauksen miehelleni, jonka herkkis iho tarvitsee öljyjä mutta allergioiden vuoksi läheskään kaikki tuotteet eivät sovi.

Vastaa
Sirkkuli

Kasvovesi kiinnostaa kovasti :)

Vastaa
Kata

Kasvovettä tekisi mieli kokeilla

Vastaa
Mari J. V.

Kasvovesi kuulostaa lupaavalta, joten sen sopivuus on syytä testata. Ja hintakin näyttäisi olevan edullinen pidempiaikaiseen lotraamiseen... :)

Vastaa
Kikka

Rauhoittava hoitoseerumi ?

Vastaa
Mirri

Kasvovesi! Sitä kuluu runsaasti aamuin illoin.

Vastaa
Elli V

Kaikki tuotteet kuulostavat kyllä lupaavilta mutta minun mielenkiintoni herätti rauhoittava kauraöljy.

Vastaa
Suvi.T

Rauhoittavan hoitoseerumin ja kauraöljyn yhdistelmä kuulostaa hyvälle :)

Vastaa
Huurre

Kasvovesi kiinnostaa eniten. Sen jälkeen seerumi. Mielenkiintoinen sarja.

Vastaa
tiiu

Hoitoseerumi

Vastaa
Teija Johansson

Olen lopen uupunut atooppiseen sekä aikuisiän aknen aiheuttamiin haasteisiin. Tämä sarja kuulostaa kokeilun arvoiselta. Kasvovesi ja kauraöljy pistetään tilaukseen ja kokeiluun :)

Vastaa
Veera

Kasvovesi kiinnostaa eniten, vaikka haluaisin kokeilla muitakin sarjan tuotteita. Tällä hetkellä on ruusuvesi käytössä ja toivoisin löytäväni herkistyneelle iholleni sopivan, mutta kosteuttavamman vaihtoehdon.

Vastaa
Nelliina

Kauravoide kiinnostaa eniten tällä hetkellä. Osaat kyllä kirjoittaa tuotteista perinpohjin :)
Mukana.

Vastaa
piitu

Kauraöljy kiinnostaa eniten. Koko sarjaa olisi kiintoisaa testata!

Vastaa
Sallikka

Kauravoide kiinnostaa kovasti :)

Vastaa
Anni

Rauhoittava hoitoseerumi menee testaukseen ehdottomasti! Josko tästä löytyisi apu pintakuivaan, herkästi punoittavaan ja muutenkin reagoivaan ihoon... :) Kunhan edelliset purkit tyhjenevät, menee tämä tuotesarja ehdottomasti kokeiluun!

Vastaa
Niina

Kyllä koko kasvojenhoitolinja kiinnostaa nyt talven haasteiden aikaan.

Vastaa
Riitta S

Rauhoittava hoitoseerumi kiinnostaa eniten. :-)

Vastaa
vuokko Korhonen

Sensitive -kaurapäivävoide

Vastaa
Sanna

Menee testaukseen! Eniten kiinnostaa kauraöljy :)

Vastaa
Helena

Kasvovesi kiinnostaa eniten!

Vastaa
Sannamarianna

Rauhoittava kauraöljy

Vastaa
Ruskarouva

Oikeastaan kaikki kiinnostavat kun en ole näitä kokeillut :)

Vastaa
Kirsi

Kasvovesi ja öljy kiinnostaisivat kovasti. Seerumi onkin jo käytössä ja pakko todeta ettei sitä turhaan kehuta, aivan ihana tuote ?

Vastaa
hilkka

Kasvovesi :)

Vastaa
SannaMi

Kasvovesi kiinnostaa :)

Vastaa
Johanna

Minua kiinnostaa eniten seerumin teho ?

Vastaa
Ilona

Olisipa kivaa ja mielenkiintoista kokeilla koko Atopikin Sensitive-sarjaa: nykyinen käyttämäni herkän ihon tuotesarja maksaa mansikoita. :) Etenkin seerumi kiinnostaa kovasti. Kunnollista en ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt.

Vastaa
Mia

Kasvovesi kiinnostaa näistä eniten, vaikka toki haaveilen koko paketista. ?

Vastaa
Teija

Olipa hyvä postaus, kiitos. Herkkä ja osittain kuivuuteen ja punoitukseen, couperosaan, taipuvainen ihoni voisi mahdollisesti saada avun Rauhoittavasta hoitoseerumista eli Atopik Sensitive hoitoseerumista. Koko sarja alkoi kyllä kiinnostamaan.

Vastaa
Eve

Eksyinpä tähän postaukseen Insta-mainoksen perusteella - en ole aiemmin käynytkään blogissasi. Koko blogi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, pitää ottaa seurantaan.

Innostuin kovasti näistä Atopik-tuotteista, sillä herkkä atooppinen ihoni on välillä ongelmainen ja luonnonkosmetiikka on minulle vielä hieman vieras juttu. Tämä voisi olla hyvä startti. Erityisesti esitellyistä tuotteista kiinnosti tuo Sensitive-kaurapäivävoide!

Vastaa
Katimari

Rauhoittava kauraöljy

Vastaa
tyttis

Rauhoittava kauraöljy kiinnostaisi, kun minulla on herkkä ja kuiva iho

Vastaa
Luissara

Rauhoittava hoitoseerumi olisi tarpeen .

Vastaa
ansu88

Hoitoseerumi kiinnostaa, en ole ennen kokeillut seerumeita.

Vastaa
Sisko

Rauhoittava hoitoseerumi kiinnostaa kovasti, olen etsimässä atooppiselle iholleni seerumia.

Vastaa
Ada-Mari Korhonen

Öljy vaikuttaa hoitavalta.

Vastaa
Tiukunen

Kasvovesi kiinnostaa eniten! :) Varsinkin näin talvisaikaan pintakuiva ja ohut sekaihoni on koetuksella ja kaipaa niin paljon kosteutusta kuin vain sille on mahdollista antaa. Olen kokeillut vuosien saatossa monia erilaisia ihonhoitotuotteita ihon talvitilanteen parantamiseksi, mutta toistaiseksi vain Madaran tuotteet ovat jääneet niistä jatkuvaan käyttöön.

Vastaa
Tiina

Näkisitpä purkkiarsenaalini jonka olen kerännyt etsiessäni atooppiselle, hajusteallergiselle iholleni sopivia tuotteita. Todella turhauttavaa! Atopikilta kiinnostaa etenkin sensitivesarjan seerumi ja kasvoöljy.

Vastaa
Outi Jaatinen

Rauhoittava hoitoseerumi kiinnostaa minua erityisesti, sillä kuvauksesta päätellen se saattaisi - ainakin kesäisin - korvata parikin tuotetta ja näin lyhentää aamun putelirumbaa ?

Vastaa
-

Tuo Atopik-koodi ei toimi Apteekkishopissa.

Vastaa
Kirsi s

Kasvovesi ja silmänympärysvoide kiinnostais eniten , mutta Super mielenkiintoisia tuotteita mämä ovat ?

Vastaa
Teija

Kasvovesi kiinnostaa!

Vastaa
Sari Karjalainen

Anti age silmänympärysvoide, herkälle iholle. Kävin Sagatar hoitolassa kasvohoidossa ja aivan upea tuote.

Vastaa
Minna

Silmänympärysvoide kiinnostaisi kovasti. Atooppiset silmänympärykseni ovat kuivat, kutiavat ja punaiset. Ja silmänympärillä on valkoisia kuivuudesta johtuvia näppyjä. Apteekissa tuotetta kehuttiin kovasti. Ja kerrottiin monen saaneen apua.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

P’ure Papayacare & kotiapteekin ajankohtaisimmat itsehoitotuotteet
Miten ketogeeninen ruokavalio on vaikuttanut insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan?
Yellow Moodin ekopyykinpesuopas
Kuivaharjaus: mitä, miten ja miksi?