TOP 10 Natural Goods Companyn valikoimasta

Kaupallinen yhteistyö Natural Goods Company.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa

On jälleen se aika vuodesta, kun Natural Goods Company järjestää odotetut ystävämyynnit. Alennusvalikoimaa selatessa meinasi iskeä runsaudenpula, sillä heidän verkkokaupassaan on niin laaja kattaus erinomaisia, omassa käytössäni jatkuvasti olevia sarjoja, että niistä olisi valinnut mieluusti useammankin vaihtoehdon teille esiteltäväksi.

Natural Goods Companyn ystävämyyntialennukset ovat voimassa torstaista 7.12. alkaen ja ne päättyvät sunnuntaina 10.12. 

Mitä omalta suosikkilistaltani sitten löytyy? Halusin ennen kaikkea valita mukaan sellaisen tuotekavalkaadin, joka edustaa omia käyttötottumuksiani näin talviaikana. Mukana on muun muassa ayervedinen hiusöljy, ihoa kuivattamaton mutanaamio, luottoseerumi, loistava syväpuhdistusjauhe hiuksille ja kasvovettä. Lisäksi valitsin listaani Yellow Moodin aromaterapia-teemaviikon hengessä tämänhetkisen suosikkikipuöljyni, maailman hellävaraisimman ja hoitavimman perusvoiteen, taivaallisia huonetuoksuja ja superlaadukasta kasviöljyä esimerkiksi DIY-vartalokuorintojen kokkailemista tai aromaterapeuttisia öljysekoituksia varten.

Löydät jokaisen tuotteen otsikosta alennusprosentin ja tekstin lopusta alennetun hinnan, suluissa normaalihinnan ja tuotteen pakkauskoon.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 5

1

Baldini-huonetuoksut

Käytän etenkin kaamoksen aikana paljon huonetuoksuja ja Baldinin kauniit lasipulloihin pakatut tuoksut edustavat itselleni arjen luksusta ja luonnonkosmetiikan parhaimmistoa tässä suhteessa. Huonetuoksut sijaitsevat toimistoni hyllyllä ja käytän pullossa pääsääntöisesti vain yhtä tai kahta tikkua, jotta tuoksu olisi riittävän mieto (olen todella herkkänenäinen ja uskon, että olisin elementissäni esimerkiksi kahvin- tai viininmaistajana – molempi parempi!). Valmistaja lupaa noin 4-8 viikon kestoajan tuoksujen säilymiselle, mutta oman kokemukseni perusteella tuoksut kestävät yhtä voimakkaina ja raikkaina jopa 12 viikkoa.

Huonetuoksujen raaka-aineet (alkoholi ja eteeriset luomuöljyt) on tuotettu biodynaamisesti ja niillä on Demeter-sertifikaatti. Tuoksut ovat autenttisia ja monivivahteisia, sillä seoksiin käytettyjä eteerisiä ei öljyjä ole suodatettu ja näin ollen niissä on jäljellä tuoksuun vaikuttavia komponentteja. Paketissa tulee mukana viisi tuoksutikkua, joten tuoksun voimakkuutta on tosi helppo säädellä omien mieltymysten mukaan.

Olen käyttänyt useamman pullon Feelkraft Sitruuna & Sitruunaruohoa, joka on ihana, mielialaa liftaava sekoitus kirpeitä sitrushedelmiä ja kuumien kesäpäivien luonnonvaloa. Juuri tällaista virkistystä tässä jätesäkki-ilmastossa tarvitsee! Toinen suosikkini on pihkaisen ja syvän mäntymetsän tuoksuinen Feelward Sypressi & Mänty, joka on täydellinen talvituoksu. Huonetuoksut ovat muuten tyylikäs ja kiva lahjavinkki, jos tietää oman ystävän tai perheenjäsenen käyttävän huonetuoksuja.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 3

2

Haut Segala Organic Rose Water

Kuivan huoneilman vaikutuksia voi ennaltaehkäistä parhaiten rupeamalla ahkeraksi kasvoveden suihkijaksi. Itse pidän kasvovettä saatavilla yöpöydällä, työpöydällä, kylpyhuoneessa ja jääkaapissa. Haut-Segalan ruusuvedessä ei ole lainkaan lisättyä vettä, vaan sen pohja on aitoa kasvivettä sekä eteerisistä öljyistä saatavia tuoksukomponentteja. Säilytän tämän ruusuveden aina jääkaapissa, sillä siinä ei ole käytetty edes erillistä säilöntäainetta. Aamuisin mikään muu ei piristä yhtä paljon kuin viileä suihkaus ruusutarhaa. Tämä sopii myös herkkänenäisille, sillä ruusun tuoksu ei ole pistävä tai voimakas, vaan hienostuneen hillitty, mieto ja samalla ainakin omalle nenälleni juuri sopiva.

Erityispisteet ansaitsee kasvoveden sumutinosa, joka muodostaa erittäin kevyen, hellävaraisen ja laajalle levittyvän kasvovesipilven inhottavan ja pistävän pruikkaisun sijaan.

Ruusun aromaterapeuttinen vaikutus on myös tähän vuodenaikaan hyvin sopiva, sillä se luo harmoniaa, laskee stressiä, tukee tasapainoista olotilaa, lievittää surua sekä huolia ja tukee tunne-elämän tasapainoa. Ruusu supistaa ihohuokosia, parantaa ihon rakennetta ja kosteuttaa. Lue myös postaus Ruusuterapiaa pimeiden iltojen pelastukseksi.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 8

3

Logona Valkoinen savijauhe

Yritän käydä säännöllisesti ekokampaajalla merileväpuhdistuksessa, koska käytän viikottain kemiallista hiuslakkaa (en vain ole löytänyt luonnonkosmetiikasta sitä oikeaa). Jossain vaiheessa tuplashampoopesukaan ei enää riitä, vaan hiukset rasvoittuvat heti pesun jälkeen ja pinta kaipaa syväpuhdistusta.

Olin tämän syksyn kiireissäni maailman onnellisin löytäessäni Logonan valkoisen saven, joka on huokea ja helppo tapa syväpuhdistaa hiukset silloin, kun ei ehdi tai jaksa varata aikaa ekokampaajalle. Valkosavi sopii hiusten syväpuhdistukseen todella hyvin, koska se sekoittuu shampoon sekaan täydellisesti eikä muodosta klönttejä hiuksiin. Käytännössä teen syväpuhdistuksen näin (tästä on tullut viikottainen tapa): sekoitan 1 rkl shampoota ja 1 rkl valkoista savea kämmenissäni tasaiseksi tahnaksi, levitän sen hieroen märkiin hiuksiin, annan seoksen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja huuhtelen pois. Jos hiukset ovat olleet superlikaiset, toistan shampoo+savipesun, mutta huuhtelen sen huolellisen vaahdotuksen jälkeen pois viileällä vedellä. Hiuksista tulee uskomattoman kiiltävät ja puhtaat (ei silti rutisevan puhtaat, vaan juuri sopivat) eivätkä hiukset kulje niin helposti päätä myöten seuraaviin pariin viikkoon.

Logonan valkoinen savi on todella hyvä myös päänahan muihin ongelmiin, koska se sisältää hitusen rauhoittavaa Rhassoul-savea, joka poistaa hilsettä ja puhdistaa riittävän hellävaraisesti herkänkin päänahan. Jauhe on niin hienojakoista, että se soveltuu myös kuivashampooksi vaaleahiuksisille – onko joku muuten kokeillut?

Valkosavi on nyt aivan naurettavan edullista, suosittelen hamstraamaan, koska tämä savilaatu ei kuivata ihoa ja sopii siten talviaikana myös kasvoille ja vartalolle käytettäväksi!

Lue myös Green Beauty Awards – Parhaat hiustuotteet

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 11

4

Mádara Time Miracle Cellular Nutrients Serum

Tämä vaaleanvihreä seerumi on ikisuosikkini ja sitä löytyy kylppäristäni ihan aina. Seerumissa keskihintaiseksi kosmetiikkatuotteeksi todella vaikuttava raaka-ainekoostumus, jonka lisäksi 79 % raaka-aineista on luomutuotettuja. Veden sijaan seerumissa on käytetty ihoa uudistavaa ja ihon sävyä elävöittävää koivun mahlaa, jonka lisäksi se sisältää soluja korjaavaa, Mádaran patentoimaa biokompleksia. Seerumi sisältää liudan tehokkaita kasviuutteita: tyrniuute pehmentää ihoa, aktivoi ihon uudistumista ja ehkäisee vapaiden happiradikaalien vaikutusta iholla. Poimulehtiuute sisältää kasvihormoneja, jotka stimuloivat luonnollisesti ihon kollageenin tuotantoa. Puna-apilauute tukee ihon kollageenisäikeiden muodostumista, tekee ihosta elastisemman ja parantaa kosteuspitoisuutta. C-vitamiinipitoinen matara neutraloi 70% vapaista happiradikaaleista ja hillitsee tulehdusta. Näiden lisäksi seerumi sisältää mustikkaa, peltokortetta ja hevoskastanjauutetta.

Levitän seerumin kasvoille aamuisin muutaman öljytipan kanssa, sillä se kosteuttaa ja tekee ihon sävystä kirkkaamman. Tuhkimotuotteessani on myös kätevä pumppuannostelumekanismi, joka toimii.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 6

5

Meditao Lavender Oil

Tätä öljyä pitäisi olla jokaisen kodin ensiapukaapissa! Meditao on yksi tämän vuoden mahtavimmista löydöistä, koska sarja sisältää aivan uskomattoman tehokkaita itsehoitotuotteita kipeille lihaksille, reävhdyksille, kuivalle iholle, päänsärkyä taltuttamaan ja ylipäätään ihon paranemista nopeuttamaan. Sarjan superaromaattinen laventeliöljy kuuluu jokailtaiseen rentoutumisrituaaliini yhdessä kuuman suihkun kanssa. Se lievittää ihanasti kireitä hartioita, jotka ovat päätetyöläisellä lähes jokapäiväinen riesa. Kävin tänään poistattamassa selästäni kaksi luomea ja ajattelin testata öljyä tikkien ympärillä olevien ihoalueiden lihaskivun rauhoittamiseen (en toki tikkien päälle).

Laventeliöljyn pohja on valmistettu arvokkaista ja ihoa korjaavista jojoba- ja mäkikuismaöljyistä, jotka rauhoittavat ja uudistavat ihoa. Monitoimiöljy lievittää myös päänsärkyä, nopeuttaa palovammojen paranemista, laskee mustelmia, ja poistaa turvotusta esimerkiksi jaloista. Aromaterapeuttisesti laventeli tasapainottaa ailahtelevaa mielialaa, rauhoittaa etenkin ennen nukkumaan käymistä.

Must have -tuote, piste.

Lue myös: Green Beauty Awards – Parhaat vartalo & hygienia ja Aromaterapian ABC

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 4

6

Khadi Herbal Hair Oil Amla

Khadin lasipulloon pakattu ayervedinen Amla-hiusöljy on koukuttanut minut Logonan valkosaven ohella. Erityinen kiitos valmistajalle kätevästä pakkauksesta, sillä hiusöljyssä on todella kätevä pipetti! Usein hiustenkasvuongelmat johtuvan ruokavalion ohella liian kireästä päänahasta. Silloin veri ei kierrä päänahassa riittävästi, jotta kehon hiuksille luovuttamat ravinteet voitaisiin ottaa käyttöön. Uskon, että ihan jokainen kärsii stressistä ainakin satunnaisesti näinä päivinä ja siksi päänahan hieronta olisi hyvä kuulua jokaiseen viikkoon.

Itse olen kokenut päänahan hieronnan aloittamisen vaivalloiseksi, mutta se palkitsee löysäämällä kiristystä kypärässä ja rentouttamalla myös hartia-aluetta. Khadin hiusöljy sisältää päänahan verenkiertoa stimuloivaa Amla-öljyä ja ayervedisia yrttikasveja kuten Amlaa, bhringarajia ja brahmia, jotka tunnetaan hiuspohjan tehokkaina hoitajina. Nämä yrtit ennaltaehkäisevät päänahan tulehduksia ja lisäävät hiusten ilmavuutta sekä kiiltoa. Neem ehkäisee hilseen muodostumista ja agarmotha säätelee hiuspohjan talineritystä.

Öljy tuoksuu miedon yrttiselle kuivatulle marjoille, tuoksu on tosi miellyttävä ainakin omaan nenääni.

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 9

7

Haut-Segala Kaktusviikunaöljy

Olen innostunut jälleen DIY-vartalokuorintojen valmistamisesta, eli suomeksi sanoen kasviöljyjen, sokerin ja eteeristen öljyjen kanssa läträämisestä. Kaktusviikunaöljy on yksi luonnonkosmetiikan kalliimmista kasviöljyistä, koska yhteen öljylitraan tarvitaan jopa 800 kilon verran hedelmiä. Ravintoarvoiltaan kaktusviikunaöljy on loistava etenkin ikääntyvän ihon hoitamiseen, sillä se sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka ennaltaehkäisee ilmansaasteiden mukana tulevien vapaiden happiradikaalien aiheuttamia ikäännyttäviä muutoksia ihossa. Öljy tunnetaan myös sen arpia vaalentavasta vaikutuksesta.

Haut-Segalan öljy on sekoitus auringonkukkaa ja kaktusviikunaa ja se sopii kivasti DIY-kosmetiikan valmistamiseen hyvän imeytyvyyden ansiosta. Lisäksi öljyssä on hyvin mieto tuoksu, jos mainittavaa tuoksua ollenkaan, ja siksi se sopii todella hyvin myös herkälle iholle.

Helppo ohje vartalokuorinnan tekemiseen on sekoittaa 2 dl sokeria, 1 dl kasviöljyä ja noin 10-15 tippaa aitoja, 100 % eteerisiä öljyjä.

Lue myös: Helppo DIY-kynsinauhojen kuorinta, Hellävarainen DIY-ruusukuorinta ja DIY-rosmariinikuorinta

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 7

8

Madara Ultra Purifying Detox Mask

Mádaran raikkaan tuoksuinen savinaamio oli muutamia vuosia sitten ensimmäinen riittävän hellävarainen puhdistava savinaamio, jota uskalsin käyttää myös talvella pelkäämättä ihon kuivumista koppuraksi. Naamion kosteuttavan vaikutus piilee metsäjärvimudassa – jota komeileekin INCIssä heti ensimmäisenä – sillä se on koostumukseltaan hyytelömäistä, ei kuivaa, kuten monet muut savilaadut. Metsäjärvimuta on siitä mahtava raaka-aine, että se yhdistää syväpuhdistavan ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävän vaikutuksen.

Mudan lisäksi riittoisa naamiotuubi sisältää syväpuhdistavaa kaoliinisavea, maitohappoa, kosteuttavaa oliiviöljyä, klorofyllipitoista merileväuutetta, ihoärsytyksiä rauhoittavaa laventelivettä ja tulehdusta hillitsevää isovesikrassia.

Käytän savinaamiota noin kaksi kertaa kuukaudessa kevyen kuorinnan jälkeen syväpuhdistamaan ihohuokosia. Oma ihoni muuttuu naamion käytön jäljiltä aina hieman punaiseksi, mutta parin tunnin kuluttua kuulas iho palkitsee. Tätä ei siis kannata kokeilla juuri ennen juhlia, vaan vähintään vuorokausi ennen.

Lue myös: Kirkas iho Mádaran Detox-naamiolla ja AHA-hedelmähappokuorinnalla ja

Natural Goods Companyn Ystavamyynti Yellowmoodissa 10

9

 Sante Coconut Vanilla Shower Gel

Olen ollut monta vuotta koukussa Santen trooppisen hedelmäisiin suihkugeeleihin – nämä ovat varsinaista cheap & chic -osastoa sisältönsä puolesta! Kaiken lisäksi jo ennestään superedulliset suihkugeelit saa alle neljällä eurolla. Olen aina hieman varuillani edullisten suihkugeelien kanssa sen vuoksi, että ne voivat sisältää todella kuivattavia – eli liian peseviä – tensidejä ja sulfiitteja, jolloin iho jää natisevan kuivaksi. Tämä on oikein toimivaa päivittäiskosmetiikkaa, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa –  suihkugeeli pesee riittävän hyvin, ei ole koostumukseltaan lirua ja jättää ihon riittävän kosteutetuksi. Hellävaraisten sulfaattien lisäksi suihkugeeli sisältää kosteuttavaa Aloe veraa, kookosuutetta ja merisuolaa.

Suosikkituoksujani ovat tämä karkkimaisen hedelmäisen kupliva vanilja-kookos ja makea ananas-sitruuna.

Meditao Calendula Vauvavoide

10

Meditao Calendula Baby Cream Sensitive

Säästin listan viimeiseksi tuotteen, jonka koostumus, hoitavuus ja tuoksu tekivät suuren vaikutuksen. Meditaon vauvavoide on aivan loistava perusvoide lapsille ja aikuisille. Voidepohja muodostaa ihon pinnalle kevyen suojakalvon, josta ei jää kuitenkaan lainkaan tahmaista tuntua.

Olen lotrannut vauvavoidetta tähän mennessä kuiville kantapäille, polville, käyttänyt käsirasvana ja sipaissut iltaisin ennen nukkumaanmenoa rintakehälle. Tiedän, että lukijoissani on monia haasteisen ihon kanssa kamppailevia, mutta viimeistään nyt huoli pois: tämä sopii pienten ihmisten lisäksi myös atooppiselle, psoriaattiselle, kuivalle ja herkälle iholle. Se ei kuivata, sisällä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita tai kirvele edes rikkinäisellä iholla.

Voide tuoksuu rauhoittavalle laventelille ja voidepohja sisältää ihoa seesteyttävää ja verenkiertoa stimuloivaa kehäkukkaöljyä, syväkosteuttavaa karitevoita,

Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti

Näiden kosmetiikkatärppien lisäksi ystävämyynti koskee myös seuraavia tuotemerkkejä:

-10%: Simply Gentle
-20%: Biosolis, Meditao, Earth Minerals, Provida, Madara (kasvot)
-30%: Haut Segala öljyt, Mossa vartalotuotteet, Konjac Sponge, Baldini, Sophie la girafe Cosmetics, Madara (vartalo, lapset)
-40%: Mádaran hiustuotteet, Mossan kasvojenhoitotuotteet, Haut Segala -kukkaisvedet, Logonan vartalonhoitotuotteet ja värikosmetiikka, Santen hius- ja vartalonhoitotuotteet sekä Khadi
-50%: Santén kasvotuotteet
-60%: Logonan kynsilakat ja kasvotuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Idättäminen kotona on helppoa – ota talteen ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti!
Green Beauty Awards 2019: Hiustuotteet
15 x näistä luonnonkosmetiikan tuotteista en luovu
Yellow Moodin ekopyykinpesuopas