Kesän helpot: trooppinen nice cream

Rakastan kypsiä hedelmiä, näin kesäaikaan etenkin pakastetussa muodossa. Jäin viime kesänä totaalisen koukkuun kermaiseen kahden raaka-aineen mangojätskiini, jonka pohjalta syntyi summer 2017 edition, johon hedelmiä on käytetty entistä enemmän.

Jos kermainen hedelmäsorbetti tuntuu houkuttelevalta, ei tarvitse tehdä muuta kuin heittää tehosekoittimeen kolmea eri hedelmää, surauttaa tasaiseksi, pyörittää palloiksi ja nauttia heti. Viitseliäimmät sulattavat jäätelön päälle suklaakastiketta tai muita lisukkeita.Resepti on kehitetty alunperin Sugar Helsingille.

TROOPPINEN JÄÄTELÖ

2 isoa banaania
300 g jäisiä mangonpaloja
1 dl sokeritonta omenasosetta

Banaanit voivat olla huoneenlämpöisiä tai pakastettuja, riippuen tehosekoittimestasi. Mittaa tehosekoittimen kannuun banaaninpalat, omenasose ja jäiset mangot. Pyöritä jäätelömassaa täydellä teholla käyttäen apuna tehosekoittimen tampperia. Kun jäätelömassa on tasaista, pyörittele siitä palloja, koristele kookoslastuilla ja nauti heti!

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Keskikesän rennoimpien puutarhajuhlien tarjottavat
Rakkautta lasissa, eli 5 parasta maidotonta kaakaojuomareseptiä
Maidoton kardemummakaakao
Vegaaninen ja gluteeniton bliss bowl