Studio 78 Paris ja kestävä kesämeikki

Kaupallinen yhteistyö Eco Beauty Wellness.

Kompaktit ja jykevät valkoiset pahvirasiat, pariisilaistyylinen leikittelevän raikas design, peilit jokaisen pakkauksen sisäpuolella, hillityt pigmentit ja etenkin kesäajalle sopivat kevyet sekä kerrostettavissa olevat koostumukset.

Sain loppukeväästä käsiini pariisilaisen ekosertifioidun Studio 78 Paris -meikkisarjan, joka herätti mielenkiintoni, koska te olette toistuvasti kyselleet sellaisista sarjoista, jotka soveltuvat herkkäihoisille ja allergisille. Kannattaa siis höristää korvia, jos haussa on ollut uusi meikkisarja!

Sarjan suunnitellut Margareth herkistyi itse tavanomaisen kosmetiikan kemikaaleille ja päätti kehittää kaikille ihotyypeille, allergisille ja erittäin herkille tyylikkään ja toimivan meikkisarjan.
Sarjan erityisyys piilee lyhyissä INCI-listoissa ja sellaisten luonnonkosmetiikan ainesosien välttämisellä, jotka allergisoivat herkästi.

Meikkituotteissa käytetään ainesosia, jotka ovat yleisesti hyvin siedettyjä ja jotka omaavat korkeita ihoa suojaavia ominaisuuksia. Pigmentit saadaan maamineraaleista ja hoitavuus kasvuutteista sekä kylmäpuristetuista kasviöljyistä kuten avokadoöljystä, aprikoosinsiemenöljystä, rauhoittavasta kamomillauutteesta ja kosteuttavasta sheavoista.

Margareth on valmistunut markkinointijohtajaksi Sorbonnessa Pariisissa ja työskennellyt sen jälkeen muun muassa Guerlainille, joten hänellä oli ennen oman meikkibrändin lanseeraamista rautainen osaaminen kosmetiikan maailmasta. Täytyy tuotteita kokeiltuani todeta, että sen kyllä näkee ja tuntee.

Vuonna 2008 hän muutti kiireisen Pariisin sykkeestä Los Angelesiin ja alkoi elää terveellisempää elämää, johon kuului luomuruoka ja aiempaan verrattuna rauhallisempi elämäntyyli. Esikoistyttärensä syntymän aikaan vuonna 2009 Margaretille kristallisoitui ajatus omasta sarjasta.

Ideavarasto matkalaukussaan hän palasi Pariisiin, käveli Grands Boulevardeilla ja hahmotteli tulevan meikkisarjansa konseptia sekä luonnetta. Margarethille oli äärimmäisen tärkeää luoda mahdollisimman luonnollinen ja laadukas mineraalimeikkisarja, joka sopisi etenkin niille naisille, jotka ovat allergisoituneet joillekin luonnonkosmetiikan ainesosille tai ovat herkkäihoisia. Kosmetiikan ammattilaisena naiselle oli tärkeää, että jokainen tuote antaa käytännöllisyyden lisäksi käyttäjälleen mielihyvää ja tunteen luksuksesta – siksi myöskään mitään kompromisseja ei tehty.
Hän teki tiiminsä kanssa vaativan pohjatyön ja lanseerasi lopulta oman luonnollisen ja ikioman Studio 78 Paris’n.

Kokosin kesän hengessä teille muutamat helpot niksit lämpimän vuodenajan ihonhoitoon ja etenkin siihen miten saada aikaiseksi raikas ja kestävä meikkipohja niille helteisemmillekin päiville. Löydät postauksen lopusta myös meikkilookin, joka on toteutettu Studio 78 Paris’n ihanilla meikeillä!

Raikkaan & kestävän meikkipohjan ABC

Näin teet kuulaan ja raikkaan meikkipohjan, joka kestää tasaisena pitkänkin hellepäivän.

1) Pohjatyöt ensin: kuori ja kosteuta

Kaunis ja kuulas meikkipohja syntyy aina hyvin hoidetun ihon sivutuotteena. Jos ilmassa on vielä sameutta tai kuivuutta, hyvä uutinen on se, että muutos on onneksi muutaman helpon askeleen päässä. Käytän itse näitä alla olevia kikkoja aina ennen tärkeitä päiviä tai kun haluan ihon olevan seuraavana aamuna parhaimmillaan. Etenkin kesäaikana on todella tärkeää kuoria kasvot säännöllisesti joka viikko, sillä kostea ja kuuma ilma kerryttää ihoon helposti ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Voit aivan hyvin kuoria ihon kevyesti vaikka joka ilta (jos ihotyyppisi sen sallii), näin myös hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho pysyy hengittävämpänä. Suosittelen ottamaan Konjac-ihonhoitosienen osaksi ihonpuhdistusrutiineja viimeistään nyt – se sopii myös herkille ihotyypeille, jotka eivät siedä kuorinta-aineiden aiheuttamaa mekaanista hankausta.

Tee näin illalla: Puhdista kasvot puhdistusaineella ja konjac-sienellä. Kuori kasvot tuotteella, jossa on mahdollisimman pieniä kuorivia kiteitä. Pyörittele kuorinta kevyesti koko kasvoille ja kuori erityisen huolellisesti helposti tukkeutuvat alueet kuten otsa, leuka ja nenä. Jos ihosi on kuiva tai pintakuiva, levitä kasvoille kuorinnan jälkeen kosteuttava naamio. Suihki kasvoille kuorinnan ja naamion jälkeen runsaasti kasvovettä, jotta iho saa myös vesimäistä kosteutusta ja pH tasapainoittuu. Lisää kosteille kasvoille kasvoöljyn ja kosteuttavan seerumin sekoitus.

Tee näin aamulla: Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy kasvot läpi yön aikana iholle kertyneen hien ja talin poistamiseksi – et tarvitse erillistä vesipesua. Levitä sitten ihotyypillesi sopiva kevyt päivävoide tai kosteuttava seerumi. Jos haluat superkuultavan ja hehkuvan meikkipohjan, levitä iholle pari tippaa kasvoöljyä (ei kuitenkaan silmäluomille). Öljy kosteuttaa ihon pinnan ja meikin levittäminen on tämän jälkeen todella sujuvaa.

2) Pohjusta primerilla

Primer, eli pohjustusvoide häivyttää ja supistaa ihohuokosia, hillitsee kiiltoa, tasoittaa ihon pintaa ja pitää meikin paikallaan kestävämmin etenkin lämpiminä kesäpäivinä.

Levitä primeria ohuesti joko koko kasvoille tai vain paikallisesti kasvojen rasvoittuville alueille kuten T-alueelle. Pohjustusvoide tekee muiden meikkipohjatuotteiden levittämisestä helpompaa, koska iho on sen jäljiltä tasaisempi.

3) Vaihda meikkivoide kevyempään

Paksut meikkivoiteet saa unohtaa kesän ajaksi, ellei halua näyttää siltä, että kasvoilla on paksu rasvamaski. Iho on kesäisin usein paremmassa kunnossa kuin kylmempinä vuodenaikoina, joten anna sen hengittää ja kevennä meikkipohjaa. Kauniin meikkipohjan salaisuus on meikkipohjatuotteiden ohut koostumus, hengittävyys, peittävät pigmentit ja maltillinen kerrostustekniikka. Ota käyttöön kevyt, vesimäinen meikkivoide, sävytetty voide tai BB-voide.

4) Peiteainetta vain paikallisesti

Kevyt ja pigmenttinen peiteaine pelastaa ihon ongelmakohdat kuten tummat silmänaluset ja näppyrykelmät. Silmäluomet kannattaa pohjustaa aina ohuella peiteaineella. Puhdista luomet aamuisin kosteutetulla kasvovesilapulla, levitä kevyesti primeria, pohjusta peiteaineella ja sipaise ohut kerros puuteria kiinnittämään pohjustus paikoilleen – näin saat luomille tasaisen pinnan, johon luomiväri tarttuu todella hyvin!

Muista, että peiteaine piilottaa kasvojen kuulauden liiallisesti käytettynä – ole annostelussa maltillinen! Suosittelen peiteaineen levittämiseen aina peiteainesivellintä, koska sillä saa kerrostettua kevyesti ja

5) Kevyt kiinnitys

Kiinnitä ja viimeistele meikkipohja hienojakoisella puuterilla erittäin kevyellä otteella. Usein riittää, että puuteria lisätään vain helposti rasvoittuvalle alueelle, eli otsalle, nenälle ja leualle – näin meikissä säilyy hehku ja kuultavuus.

STUDIO 78 PARIS -MEIKKIRESEPTI

Meikkipohja

Koko kasvoille levitettiin pienissä osioissa Studio 78 Paris Toning Beige -nestemäinen meikkipohja, jossa on lämmin ruusuisen beigen sävy. Sävy sopii useimmille vaaleille kevyestä päivetyksestä huolimatta. Nestemäinen meikkivoide vaatii jokaisella käyttökerralla ravistuksen, jotta pigmenttimineraalit, kasviöljyt ja nesteet sekoittuvat tasaiseksi. Meikkivoide toimii kaikista parhaiten kosteutetulla iholla, sillä se kuivahtaa äkkiä. Levitys kannattaa tehdä pienissä osissa. Kuivuttuaan meikkivoide jättää kauniin mattaisen pinnan, tuntuu toiselta iholta ja on niin kevyt, että iho tuntuu hengittävältä, aivan kuten kesämeikiltä toivoa saattaakin. Peittävyys on hyvä ja niille kohdille mitä voide ei peitä, voi levittää sarjan huippuhyvän peitevoiteen.

Ongelmakohdille kuten tummille silmienalusille ja muutamien näppyjen päälle kerrostettiin Studio 78 Paris Off We Go Organic Concealer -peitevoidetta sävyssä At Dawn. Myös silmäluomet pohjustettiin peitevoiteella mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi. Synteettisen kosmetiikan parissa työskennellyt meikkaajani antoi peitevoiteelle aivan erityistä kiitosta siitä, että tuotetta on helppo levittää kevyesti eikä se jätä ihon pintaa meikatun näköiseksi kerrostettunakaan. Tästä syystä se on myös yksi parhaista peiteaineista ikääntyvän ihon meikkaamiseen! Peitevoide sisältää kosteuttavaa vehnänalkioöljyä, skavalaania, oliiviöljyn estereitä, piitä, sheavoita, kasvivahaa ja seesamöljyä.

Meikkipohja kiinnitettiin kevyesti kabuki-siveltimellä Studio 78 Paris We Pamper Natural Matifying -mineraalimeikkipuuterilla sävyssä Cotton Softness. Puuteri on koostumukseltaan ihana: se jättää ihon kevyen mattapintaiseksi eikä jauhoisesta efektistä ole tietoakaan. Puuteri sisältää rauhoittavaa kamomillauutetta ja kosteuttavia aprikoosi-, avokado-, sekä kookosöljyjä.

Varjostukset tehtiin leuan alle, poskikuopan kohdalle ja otsan reunoille Studio 78 Paris Natural Mineral Bronzing -aurinkopuuterilla sävyssä Desert Sand. Kyseessä on erittäin luonnollinen ruskeapronssin sävy, joka jättää iholle mattapinnan. Pigmenttiä on sopivasti ja rakastan sitä, ettei tuotetta oikeastaan voi annostella vahingossa liikaa kuten aurinkopuuterien kohdalla yleensä saattaa käydä.

Poskipäiden korkeimpaan kohtaan levitettiin vanhan roosaista In The Fields -poskipunasävyä, joka jättää aurinkopuuterin lailla mattapinnan. Sävy on todella eteerinen ja raikas, sopii etenkin vaaleahipiäisille.

Silmämeikki

Koko luomelle levitettiin ensin Off We Go Organic Concealer -peitevoidetta sävyssä At Dawn mahdollisimman kestävän silmämeikin aikaansaamiseksi. Kyseessä on yksi luonnonkosmetiikan parhaista peitevoideista – se on kevyt, pigmenttinen, erinomaisesti levittyvä ja helposti kerrostettava. Kun luomen pinta on hieman kostea, luomiväri kiinnittyy paremmin ja silmämeikistä saa intensiivisemmän. Voit myös halutessasi puuteroida luomet kevyesti ennen luomivärin levitystä, jolloin silmämeikistä tulee kestävämpi.

Seuraavaksi koko liikkuvalle luomelle levitettiin kostealla siveltimellä vaaleanruskeaa ja kevyesti hohtavaa Coffee Brake -luomivärisävyä.

Yläluomen ja ripsien rajaan teimme rajauksen purppuraisella Tea Time -luomivärillä.

Viimeisenä ripsiin levitettiin muutama kerros Studio 78 Paris We Flirt Around -ripsiväriä sävyssä All Nighter. Vegaaninen ripsiväri levittyy todella hyvin, erottelee ripset ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Päiväkäytössä ripsiväri kestää vallan mainiosti, vaikkei se tuuheutta niin annakaan. Ripsivärissä on käytetty ripsiä suojaavaa jojobaöljyä, rauhoittavaa kamomillauutetta ja eteeristä salviaöljyä, jolla on antiseptisia vaikutuksia.

Eco Beauty Wellness tarjoaa koko tämän viikon ajan sunnuntaihin 9.7. saakka aivan huiman alekamppiksen, jonka aikana kannattaa täydentää omat meikki- ja ihonhoitotuotevarastot! Valikoimista löytyy Studio 78 Paris’n lisäksi mm. Kahina, Herbpharmacy, Dr. Alkaitis ja John Masters Organics. Käytännössä ale menee siis seuraavasti:

Ostamalla 50 e saa -5% alennusta

Ostamalla 100 e saa -10%

Ostamalla 150 e saa -20% 

Ostamalla 200 e tai yli saa huikeat -30% alennusta

Meikki ja hiukset Emma Virvensalo

Anelma Kervinen

Hyvä postaus ! Haluaisimpa tuon meikkisarjan kokonaisuudessaan kokeiluun mutta ei taida olla näytteitä? Paljonkohan tuli maksamaan koko sarja..hmmm...

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Meikkisarjasta ei tietääkseni ole näytteitä olemassa. Nythän tuotteet saa parhaimmillaan jopa -30 % alella, jos tilaa sunnuntaihin mennessä :) Jos asut Helsingissä, pääset kokeilemaan sarjaa Eco Beauty Wellnessillä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Paluu arkeen ja työrutiineihin
Valitse vuodellesi lupausten sijaan teema
3 x parasta asiaa juuri nyt
Mintun väriseksi maalattu siivouslaatikko