Pilvimansikoita kahdella kookoskermavaahdolla

Eilinen arki-ilta sai arvoisensa päätöksen, kun pöytään katettiin pilvimansikoita. Näissä pilvimansikoissa asuu kesän tuoksut, maut ja olemus. Hyvin vatkattu kookoskerma pysyy loistavasti kasassa, vaikka päättäisit tarjoilla näitä kesäjuhlissa, joissa arvon mansikat joutuisivat hieman odottelemaan.

Mansikoita Ja Kookoskermavaahto

Eilinen kesäilta lukeutuu niihin erityisiin hetkiin, joita aion talvipakkasilla muistella hartaasti ja huolella. Jos kuvat näyttävät mehukkailta ja makeilta, en voi kuin suositella kokeilemaan millainen todellisuus näiden suhteen on.

Käytin kahta eri tyllaa koristeluun, näilläkin voi leikkiä mielensä mukaan. Kiireinen kokki tarjoilee molemmat kermavaahdot erillisistä kulhoista, joista sitten jokainen voi dippailla omia mansikoitaan.

Rakastat kookoskermaa, mikäli olet kookoksen ystävä. Jos kookos ei nappaa tai kyllästyttää, tee koko satsi suklaana — se vie kielen mennessään ja maistuu vain hyvin miedosti kookokselta. Tärkeintä reseptissä on se, että käyttämäsi kookoskerma on täysirasvaista (käytin Kara-merkkiä) ja jääkaappikylmää.

Oi näitä täydellisiä kesäiltoja!

Mansikoita Ja Kookoskermavaahto 3

Kookoskermavaahto

400 ml jääkaappikylmää kookoskermaa (Kara)
10 stevia-tippaa

Vatkaa vaahto samaan tapaan kovaksi kuin kermavaahto.

Suklaakermavaahto

½ valmiista kookoskermavaahdosta
1-2 rkl tummaa kaakaojauhetta

Sekoita kaakaojauhe kookoskermavaahdon sekaan kevyesti käännellen. Annostele kerma pursotinpussiin ja koristele mansikoille ihanat suklaahatut!

Mansikoita Ja Kookoskermavaahto 2

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Heleyttävä kahvikuorinta
Mausteinen banaanikakku
Raikas DIY-hammastahna
Lakritsitoffee