Kesäinen viilentäjä

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

absolutioncosmetics_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen1361

Helteitä ei näy mailla eikä halmeilla, mutta eipä pieni lisäviilennys silti kaikissa arjen tuoksinoissa huonoa tee. Kesä on siitä merkillinen vuodenaika, että silloin muistan käyttää naamioita useammin kuin milloinkaan muulloin. Lieköhän syynä mutkattomampi arkielämä, jossa ei tarvitse pakkautua toppaan tai lämmittää autoa kahta tuntia ennen lähtöä? Jos ei nyt kokonaan, niin ainakin osittain. Lämpöä se on pohjoisen vaatimattomat viisikin astetta, mutta voi pojat että meno on talveen verrattoman hulvattoman helppoa.

absolutioncosmetics_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen1362

Palatakseni alkuperäiseen aiheeseeni, yksi suurimmista naamiosuosikeistani on urbaanin pariisilaissarja Absolutionin Le Soin Purifiant. Rakastan koko Absolutionin sarjaa, mutta ehdoton ykköseni on tämä cooleri, joka syväpuhdistaa ilman minkään sortin kuivatusefektiä. Harva kosmetiikkatuote voisi luvata samaa, sillä yleensä lupaus syväpuhdistuksesta korreloi natisevan kuivan ihon kanssa ja se nyt vain ei tule kuuloonkaan osoitteessa, jossa pintakuivan ihon kanssa kamppailu on vihdoin kääntynyt paremmalle tolalle.

absolutioncosmetics_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen1363

Pehmeän beessi naamio levittyy kasvoille kuin unelma ja viilentää hipiän kirjaimellisesti. Raikas lakritsin ja piparmintun tuoksuliitto hurmaa sekin käyttäjänsä. Kaiken kaikkiaan naamio on täydellinen kombinaatio talimagneettina toimivaa valkoista savea, kirkastavaa paju-uutetta, silottavaa koivunmahlaa – ja tietysti edellä mainittuja koukuttavia lakritsin ja mintun tuoksuja. Pesen naamion pois aina konjac-sienellä, joka tehostaa naamion puhdistavaa vaikutusta kuorimalla ihoa kevyesti. Se on ikään kuin viimeinen silaus, jolla voi varmistaa päässeensä eroon sekä henkisestä että fyysisestä kuonasta.

Mari Vee

Allekirjoitan mielipiteesi Absolutionin herkkunaamiosta täysin! Pesen itsekin naamion pois välillä sarjan konjakkisienellä. Pyrin käyttämään naamioita (vaihtelen ihon kunnon ja fiiliksen mukaan muutamia eri loistonaamioita) kerran tai pari kertaa viikossa. Yleensä kaksi kertaa. Iho ja mieli kiittää säännöllisyydestä, koska yritän ottaa naamiorentoutuksesta kaiken irti ja yleensä odotan näitä ihania luksushetkiä ja ylipäätään nautin niin aamu- kuin iltapesustakin meikkauksesta puhumattakaan.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Minulla on samanlainen rutiini kasvojen kuorimisen suhteen, eli noin kaksi kertaa viikossa, mutta naamioiden suhteen olen tosiaan ollut hieman laiskempi. Absolution on kuitenkin niin koukuttava, että muistan levittää myös sen noin kerran viikkoon ihoa piristämään. Säännöllisyys ihonhoitorutiineissa palkitsee!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
10 x luonnonkosmetiikan suosikkituotetta kautta aikain
Matkalaukun must have -luonnonkosmetiikkatuotteet
Green Beauty Awards 2017: Meikit