Sisustusaakkoset 1/3

Luonnostelin teille viikonloppuna ensimmäisen osan Yellow moodin sisustusaakkosista, jonka ajattelin julkaista teille nyt. Pysykää terveinä!

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen5

A – Avara

Voin hyvin, kun minulla on ympärilläni tarpeeksi avaraa tilaa ja mahdollisimman vähän häiriötekijöitä. Remonttimme on edelleen osittain kesken ja välillä siellä täällä lojuvat työkalut sekä omat työtarvikkeeni ajavat minut ahdistukseen. Järjestelmällistä ja avaraa kotia kohden kuitenkin edetään. Yksi avaran (ja vähätavaraisen) kodin eduista on helpompi siivous.

B – Betoni

Materiaali, joka näyttää aina yhtä tyylikkäältä. Pidän betonin monimuotoisuudesta ja lukuisista eri käyttömahdollisuuksista. Vaikka emme saaneetkaan haaveissamme olleita betonityötasoja keittiöömme, jatkuvat betonikokeilut muilla saroilla.

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen1

C – Cotton

Cotton, eli puuvilla. Kotonamme on paljon puuvillaa, pidän materiaalin hengittävyydestä, mutkattomuudesta, kestävyydestä ja ennen kaikkea siitä, miltä se tuntuu ihoa vasten.

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen6

D – DIY

Vapaa-ajan suola ovat tietysti yhteiset diy-projektit, eli toisin sanoen ”käytä viisikymmentä kertaa enemmän aikaa itsetekemiseen ja hajoilemiseen kuin siihen, että voisit ostaa asian X valmiina”. Toisaalta nämä jutut ovat niin palkitsevia, ettemme osaa olla ilmankaan, sellaisia me ollaan mun mieheni kanssa. Remontin aikana näitä diy-projekteja oli siinä määrin, että asetin itselleni lempeän kiellon uusien projektien haalimisesta, kunnes vanhat on tehty valmiiksi. Laitoin myös kaikki ylimääräiseltä tuntuvat projektit eteenpäin.

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen4

E – Essential -paperipussi

Taloudessamme asuu kaksi karvaista hurmuriherraa, joista vain toinen leikkii. Topi keskittyy arvolleen sopivan palatsikoiran virkaan ja rapsutuksiin siinä missä kaksivuotias Riemu juoksee lelujensa perässä sen minkä ehtii. Paperipussi on siis Riehulin oma leluaarreaitta, josta löytyy välillä koko koira. Kaveri osaa hakea lelut pussista, seuraava oppitunti voisi koskea lelujen viemistä pussiin..

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen1 (1)

F – Futon

Hankimme elämämme ensimmäisen Futonimme miltei kaksi vuotta sitten ja tuntuu, ettei muunlaiseen patjaan ole kyllä enää paluuta. Futonissa houkuttelivat luonnolliset materiaalit, ergonomisuus sekä hillitty ulkonäkö. Kirjoitin aiheeseen liittyen viisiosaisen juttusarjan, pääset halutessasi lukemaan kaikki jutut tästä.

G – Gorenje

Etsimme pitkään valkoista induktiotasoa ja ainoa löytämämme oli Gorenjen valikoimista. Hankimme samalla samalta firmalta remonttimme yhteydessä myös valkoisen uunin ja mustan pyykkikoneen. Olemme olleet todella tyytyväisiä näihin kaikkiin ja tuo valkoinen induktiotaso jaksaa ilahduttaa erityisen paljon (jos ei lasketa sitä, kun tomaattikastike kiehuu yli ja unohdat siivota sen heti).

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen2interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen

H – Hunajakenno

Pohdimme kylpyhuoneen lattian ulkonäköä pitkään ja päädyimme valkoiseen hunajakennoon vaaleanharmaalla saumauksella. Halusimme pitää viistokattoisen kylpyhuoneemme mahdollisimman vaaleana sen muodon vuoksi, joten oli kiva tuoda tilaan hieman eloa kuvioilla. Hunajakenno on samaan aikaan sekä hauska että klassinen ja kaiken lisäksi kylpyhuone on nyt kaikessa valkeudessaan paljon tilavamman oloinen kuin se oikeasti onkaan.

interiordecoration_sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen2 (1)

I – Imuri

Imuri kuulukoon sisustukseen siisteyden kautta. Kun teimme imurivalintaa, olivat ekologisuus ja hiljaisuus meille tärkeimpiä kriteerejä. Päädyimme reilu vuosi sitten hankkimaan Eletrolux Ultrasilencer Green -imurin, joka on valmistettu 55 % kierrätysmuovista ja josta lähtee maksimi-imuteholla vain 61 dB ääni. Imuroiminen on suorastaan juhlaa, kun voi kuunnella samaan aikaan musiikkia!

Miina

Heippa. Pakko kommentoida, että aivan ihana tuo koiranpeti/yöpöytä yhdistelmä! Onko se itse tehty, vai hankittu jostain? Olisi hyvä ratkaisu itsellekin yksiöön. :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei Miina! Tämä yhdistelmä on suomalaista suunnittelua, merkki on NEROKO ja tämä kyseisen pedin nimi PIILO. Materiaali on koivua ja petejä saa eri kokoisina. Meillä koirat ovat olleet valtavan ihastuneita näihin ja ovathan nämä kauniit, voin suositella lämpimästi. Olen kirjoittanut PIILO-pedeistä täällä: https://hannamarirahkonen.fi/yellowmood/piilossa-paivan-valolla/

Huomasin valmistajan sivuille mennessäni, että heidän toimintansa on tauolla. He kuitenkin myyvät loppuja tuotteita hyvällä alennuksella ja yhteyden saat täältä: info (at) neroko.com

http://www.neroko.com/

Vastaa
Miina

Kiitos vastauksesta, täytyy katsastaa! :)

Vastaa
Noora Mutanen

Hei!

Olisitko mahdollisesti halukas myymään Nerokon pedin? Valitettavasti löysin Nerokon liian myöhään, kun yritys lopetti toimintansa :(

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ymmärrän harmituksen paremmin kuin hyvin, Nerokot ovat ihanat! Valitettavasti täytyy myös todeta, että emme ole luopumassa kummastakaan Nerokon pedistä – ovat meillä kovassa käytössä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kysymyspostauksen vastaukset
Luetuimmat luonnonkosmetiikkapostaukset x 20
Kiitos rakas, näistä vuosista
Luonnonkosmetiikkapäivät ja kaamoksen piristävimmät hyvinvointituotteet