Luonnonkosmetiikkapäivät: 9 x huikeaa arkiluksustuotetta päästä varpaisiin

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

House of Organicin odotetut Luonnonkosmetiikkapäivät ovat jälleen täällä ja se tarkoittaa sitä, että sunnuntaihin saakka on tarjolla hillitön kattaus parasta luonnonkosmetiikkaa alehinnoin!

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 10

Moni on palannut tällä viikolla täysin palkein arjen tuoksinoihin, joka on Housen tämänkertaisten luonnonkosmetiikkapäivien teema. Omat suositukseni valitsin tällä kertaa arkiluksuksen hengessä – suurin osa elämästä on juurikin arkea ja siitä voi tehdä pienillä jutuilla niin paljon parempaa!

Hyvä arki koostuu monesta osasesta, ja luonnonkosmetiikka sekä omasta ihosta sekä kehosta huolehtiminen on yksi tapa olla kosketuksissa itseensä – nekin kertovat omaa tarinaansa siitä miten meillä menee ja mitä tuolla ihomme alla tapahtuu.

Valitsin alle kertakaikkisen houkuttelevia arkiluksustuotteita päästä varpaisiin. Luksusaspektina ei toimi pelkästään hinta, vaan ennen kaikkea se miltä tuotteet saavat olon tuntumaan, tehokkaat raaka-aineet sekä ylelliset koostumukset ja tuoksut – kaikilla näillä on merkitystä!

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät 12.-16.8. välisen ajan ja voit tarkastella kunkin päivän aletuotteita luonnonkosmetiikkapäivien kuvastosta. Pääset tarkastelemaan päiväkohtaisia alennuksia myös tämän postauksen keltaisia päivämäärä-laatikoita klikkaamalla!

TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Kun käytät tilauksesi ohessa koodia YHDISTÄ, saat eri päivinä tekemistäsi tilauksista turhat postikulut pois. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 17.8. ja koodia käyttämällä selviät vain yksillä postikuluilla.

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 2

Omassa arjessani luotan monilta osin Weledan kulttituotteisiin, sillä tämä luonnonkosmetiikan pioneeri taitaa arkiluksuksen! Sarjan taivaalliset suihkuvoiteet ovat kuin pehmeää kermaa, joka jättää herkän ja kuivan hipiän samettisen pehmeäksi – natisevan kuivattavasta tuntumasta ei ole tietoakaan. Suihkuvoiteiden huumaavat tuoksut ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä ja tuoksut ovat niin huumaavia, että voisin suorastaan kylpeä näissä (onneksi sarjalta löytyy tähän tarkoitukseen sopivia vartalofluideja samoissa tuoksuissa).

Weledan suihkuvoiteet ovat keskiviikkona hintaan 9 € (norm. 11,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 7

Kun siirrytään lämpimästä kesästä kohti viileämpiä kelejä, ihon jano kasvaa ja vesikosteutuksesta on tärkeää pitää huolta. Whamisan fermentoituja kasviuutteita pullollaan oleva ja koostumukseltaan täyteläisen seerumimainen kasvoeliksiiri on omiaan ylläpitämään ihon heleyttä, kirkkautta ja kosteustasapainoa. Kosteuttavan vaikutuksen lisäksi kasviuutteiden sisältämät entsyymit paitsi kirkastavat ihoa, myös stimuloivat sen uudistumista. Deep Rich Toner sopii herkkää ihoa lukuunottamatta kaikille ihotyypeille kuivan tai kosteusköyhän ihon täyteläistämiseen.

Deep Rich Toner -kasvovesi on keskiviikkona saatavilla hintaan 29 € (norm. 40,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus

Jos olet kaivannut ihonpuhdisturutiineihisi ripauksen luksusta, Nealsin hunajaisen paksu puhdistushyytelö ei todellakaan jätä kylmäksi! Rakastan koko Neal’sin Frankincense-linjaa eikä tämä uutuustuote tehnyt poikkeusta. Putsarissa on tripakoostumus ja iholle levitettäessä paksu geeli (hyytelö kuvaa kuitenkin tuotetta mielestäni paremmin) muuntuu ensin öljymäiseksi ja lopulta maitomaiseksi. Herkun tuoksuinen putsari sisältää puhdistustuntumasta- ja tehosta vastaavien sokereiden sekä kasviöljyjen lisäksi solutuotantoa uudistavaa ja arpia vaalentavaa frankincensia uutteena sekä öljynä ja tulehduksia hillitsevää kurkumaa. Ihanteellinen etenkin ikääntyvälle ja helposti rasvoittuvalle iholle.

Frankincense Intense Cleansing Melt on torstaina saatavilla hintaan 36 € (norm. 49,50 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 5

Käytän ranskalaisen Patykan ylellinen puhdistuöljyä useamman pullon vuodessa ja se on yksi tämän kategorian suosikeistani. Öljy liuottaa meikit tehokkaasti ja musliiniliinan kanssa käytettynä kuorii kevyesti myös ihohuokosia, jolloin tukkeumia ei synny niin helposti.

Puhdistusöljyssä fantastisen samettinen koostumus ja makean hedelmäinen tuoksu on yksi parhaista. Laadukkaasta öljycocktailista löytyy seesami-, auringonkukka-, aprikoosinkivi- ja hasselpähkinäöljyjä, kirkastavaa kaktusviikunauutetta, C-vitamiinipitoista ruusunmarjaöljyä ja ihovaurioita korjaavaa mäkikuismaa. Puhdistusöljy sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, mutta se elvyttää tehokkaasti etenkin kuivaa, ohutta ja ikääntyvää ihoa.

Patykan öljyputsari on tarjolla torstaina hintaan 30 € (norm. 38,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 8

Vaikka tämä Weledan Skin Food -linjan vartalovoi on pakattu mielestäni aivan liian vaatimattoman näköiseen purnukkaan, itse sisältö on täy-del-lis-tä. Kyseessä on täyteläisen paksu, kermaisen pehmeästi levittyvä, loistavasti imeytyvä ja sitruksen tuoksuinen vartalovoi, jonka koostumukselle en löydä vertailukohdetta luonnonkosmetiikasta. Tämä on yksinkertaisesti yksi parhaista vartalovoiteista ikinä ja se toimii vartalon lisäksi myös toimistotyöläisen luotettavimpana käsivoiteena!

Weledan Skin Food -vartalovoi on saatavilla torstaina hintaan 16 € (norm. 21,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 3

Vartaloöljyt jos jotkin ovat arkiluksusta sanan varsinaisessa merkityksessä! Kesäisin öljyt antavat vartalolle kaunista hehkua ja tukevat kylmempinä vuodenaikoina ihon lymfakiertoa, kosteuttavat ja lisäävät ihon elinvoimaa sekä elastisuutta. Dr. Hauschkan koivua ja arnikkia sisältävä vartaloöljy oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta halusin tilata sen testiin kiinnostavan ja laadukkaan raaka-ainesisällön vuoksi.

Öljy oli aivan napakymppi, eli mikäli väsynyt keho kaipaa hieman boostia pintaverenkierrolle ja mieli eteeristen öljyjen virkistävää vaikutusta, suosittelen lämpimästi ihon kuivaharjaamista (ohjeet löydät täältä) ja sen jälkeen hipiän verhoamista tähän ylellisen piristävään vartaloöljyyn. Öljy tuoksuu sitruunan ja mintun yhdistelmälle ja on raikkauden lisäksi erittäin hyvällä tavalla kevyen mausteinen sekä maanläheinen. Koivu-uute vauhdittaa verenkiertoa, arnikki löysää lihasjännityksiä, lämmittää ja nopeuttaa ruhjeiden paranemista samalla kun takiainen ja nokkonen vahvistavat ihoa.

Dr. Hauschkan vartaloöljy on saatavilla perjantaina hintaan 16 € (norm. 19,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 4

Propolian tiiviin koostumuksen omaava SOS-balmi on kutisevan, kuivan ja muutoin ärtyneen ihon paras ystävä. Tämä on ollut tänä vuonna yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan löydöistäni, sillä kotiapteekissa ei ole ikinä ollut jonoksi asti oikeasti laadukkaita tuotteita äkilliseen ihon rauhoittamiseen. Balmi toimii paikallishoitona esimerkiksi huuliherpekseen, ruhjeisiin, ötökänpuremiin ja sieni-infektioihin.

Tämä tuote on kuin satakertaisesti tiivistettyä seerumia, jonka tehoaineena toimii propolis, jonka pitoisuus tuotteessa on huimat 15 %. Propolis on antibakteerinen, puhdistava, verenkiertoa kiihdyttävä ja ihon korjautumista nopeuttava raaka-aine, joka myös rauhoittaa. Propoliksen lisäksi balmissa on sheavoita, mehiläisvahaa, seesamiöljyä, hunajaa ja rosmariiniöljyä. Tämä toimii myös koirille esimerkiksi paikallisiin ihotulehduksiin, ötököiden pistoihin tai haljenneisiin anturoihin!

Propolian hunajabalmi on lauantaina tarjolla hintaan 17 € (norm. 22,50 €).

Sunnuntai 16.8.

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 9

Yksi tämän vuoden kreiseimmistä uutuustuotteista on Evolven kultanaamio, jonka ottamista arkiluksustuotelistalle ei tarvinnut kahdesti miettiä. Väsyneelle aikuiselle iholle suunnatussa naamiossa on bio-retinolia, joka napakoittaa, tekee ihosta täyteläisemmän ja lisää ihon elastisuutta sekä kimmoisuutta. Naamion sisältämä uusunmarjaöljy sisältää omega-rasvahappoja, uudistaa ja arganöljy on yksi tehokkaimmista ikääntymistä ennaltaehkäisevistä kasviöljyistä korkean E-vitamiinipitoisuutensa ansiosta.

Kultainen naamio on jo itsessään kokemus – täydellinen lisä tyttöjen saunailtaan tai vaikka anopille lahjaksi. Naamio jättää ihon valtavan heleäksi ja pehmeäksi, eli kyllä se on löytänyt paikkansa myös omasta peilikaapistani ihon pikapiristäjänä möröpäivinä!

Evolven kultanaamio on sunnuntaina tarjolla hintaan 26 € (norm. 34,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus 6

Viimeisimpänä arkiluksustuotteena nostan esille Neal’sin Oil Free Hydrating -seerumin, joka on koostumukseltaan täyteläisen vesimäinen ja öljytön tehohoitotuote etenkin helposti rasvoittuvalle iholle. Nopeasti imeytyvä seerumi sisältää erittäin mielenkiintoisia raaka-aineita kuten kirkastavaa riisiuutetta, kosteuttavaa hyaluronihappoa, ihon kosteustasapainoa tukevaa ja talineritystä hillitsevää tunturihorsmaa, erittäin antiuoksidanttipitoista siitakeuutetta, joka suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja stressin vaikutuksilta, ruusuvettä ja frankincensea.

Seerumi on ihan omiaan kosteuttamaan kuivaa ihoa, rauhoittamaan ihoärsytyksiä, meikin alle varmistamaan mattamainen lopputulos tai rasvoittuvan ihon tehopiristysruiskeeksi. Seerumin kanssa kannattaa etenkin iltaisin käyttää kasvoöljyä, mutta rasvoittuvalle iholle sitä voi käyttää aamuisin pelkän kasvoveden kanssa. Meillä Tuomas pitää Neal’sin tuotteista yhtä paljon kuin minäkin eikä tämä seerumi tee poikkeusta. Seerumi sopii erinomaisesti myös teini-ikäisten epäpuhtaalle tai helposti rasvoittuvalle iholle, sillä se hillitsee ihon rasvoittumista, pienentää ihohuokosia ja kosteuttaa.

Neal’sin öljytön seerumi on tarjolla sunnuntaina hintaan 35 € (norm. 46,90 €).

Tilausten yhdistäminen:

Luonnonkosmetiikkapäivien ajan on mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle käyttämällä tilausvaiheessa alennuskoodia yhdistä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa kuin yhdet postikulut. Koodia käyttämällä tilauksia voi tehdä useampina päivinä. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 17.8.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Muutoksia ja mattohuumaa työstudiossa
Nudie love
Raakaleivonnan ABC -e-kirja on nyt tilattavissa!
Nostalgiatrippi yrittäjyyteni alkutaipaleelle – mitä tekisin toisin?