Kaamoksen mehukkain kynsilakka

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Oranssinpunainen Juicy Kynsilakka Kure Bazaar Oranssinpunainen Juicy Kynsilakka Kure Bazaar 5 Oranssinpunainen Juicy Kynsilakka Kure Bazaar 4 Oranssinpunainen Juicy Kynsilakka Kure Bazaar 2

Kaamoksen mottoni voisi kuulua: mitä mustempaa ulkona, sitä värikkäämpää yllä.

Päivä on jo alkanut pidentyä muutamien minuuttien viikkovauhdilla, mutta on silti sanottava, että kulunut kaamos on ollut yksi aikuiselämäni parhaimmista ja helpoimmista. Kiireen tunnusta huolimatta arki on ollut lempeää, mielen sopukoissa on säilynyt sopiva kepeys, palautumisaikaa (mm. sohvalla ihmismakkarana köllöttelyä) on ollut kiitettävästi, uni on ollut hyvää ja muutenkin tässä on surrattu eteenpäin kuin pieni virkeä pupunen. Syy tähän energian määrään ja hyvään moodiin löytyy pääosin ketogeenisesta ruokavaliosta, mutta myös siitä että haasteista huolimatta kaikki on tässä kohtaa elämää balanssissa ja arjessa riittää turvaa.

Energiaa löytyy myös kynsistä, sillä olen ollut viime ajat täysin koukussa tähän kuvissa näkyvään oranssinpunaiseen lakkaan, jonka intensiivinen sävy jaksaa sykähdyttää aina vain. Mielleyhtymäni kuljettaa herkkänä huojuville unikkopelloille (tähän tyyliin) eikä tästä verkkokalvoille tarttuneesta mielikuvasta ole ainakaan mitään haittaa näin vuoden synkimpänä aikana. Oranssinpunainen kynsilakka on nimeltään Juicy ja se löytyy ranskalaisen Kure Bazaarin valikoimista – vuosi toisensa jälkeen luotan laatuunsa, koska ei ole näiden sävyvalikoiman voittanutta.

Erityisen kestävän lakkauksen saa Rahkosen kynsilakkametodilla, mutta toisinaan lakkaan laiskuuksissani kynsien ylle tasan yhden sävykerroksen – kestää sitten sen mitä kestää. Aluslakka on kuitenkin hyvä lisä, jos kynsien pinta ei ole aivan tasainen, haluaa välttyä kynnen värjäytymiseltä ja saada kestävämmän lopputuloksen. Kaltaiseni hoppuhousut sutivat värilakan päälle vielä pikakuivattajan, mutta ei se ole niin nöpönnuukaa.

Ihanaa vuoden viimeistä päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kestävä kynsilakkametodi N°1
15 x puolen vuoden suosituinta blogipostausta
10 + 2 kysymystä Hempean ekologisista hamppukangastekstiileistä
Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine