3 x keltainen

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Flow Kosmetiikka Abel Vita Odor Parfyymi Aida Korvakorut

Tupsaus keltaisen virkistävää parfyymia, kiitos!

Kirjoittelin Yellow Moodissa reipas vuosi sitten Abel Vita Odorin hurmaavista parfyymeista, jotka ovat tulleet elämääni jäädäkseen.

Yksi suosikeistani on Golden Neroli, joka on samaan aikaan helppo ja luonteeltaan rikas – tuoksunuoteissa yhdistyy vastustamattomasti nerolinkukkien ja sitrusten intensiivisyys sekä tumman ajaton eleganttius. Tuoksun ensinuoteista löytyy nerolia sekä matchaa, sydäntuoksusta petitgrainia ja ylang ylangia ja pohjatuoksusta lämpimän kotoisaa santelipuuta. Täydellinen tuoksu kaamoksen pimeydessä suffuuteltavaksi.

Tuoksusta on saatavilla myös kokeilupakkaus – tuoksuja on ainakin omasta mielestäni sula mahdottomuus ostaa ilman omalle iholle kokeilemista.

Eettiset Korvakorut Aida Impact Hapsukorvakorut

Keltaiset hupsulatupsulat korviin

Sain syksyllä ihanan paketin kotimaiselta Aidalta, joka valmistaa näyttäviä ja eettisiä hapsukorvakoruja lukemattomissa herkkusävyissä. Korvakorut on tehty 100 % silkistä ja koukut ovat kullattua hopeaa. Sen lisäksi, että korvakorut läpäisevät taatusti tarkimmankin estetiikon vaatimukset, tarina yrityksen olemassaolon takana on tärkeä: keväällä perustetun Aidan missiona on työllistää Suomeen saapuneita pakolaisäitejä, jotka ovat joutuneet jättämään kaiken tutun taakseen ja aloittamaan koko elämänsä alusta uudessa maassa sekä kulttuurissa.

Minulla oli jossain vaiheessa viime vuosikymmentä jopa kolmet reiät korvalehdissäni, mutta vuosien saatossa kaikki ovat kuroutuneet umpeen korvakorujen käyttämättömyyden vuoksi. Suunnitelmissani on mennä vielä tänä talvena lävistyttämään itselleni uudet reiät, jotta saan nämä okrankeltaiset tupsukorvikset hulmuamaan korviini mahdollisimman pian!

Aidan silkkikorvakoruja löytyy okran lisäksi näissä upeissa sävyissä: hiekka, musta, sähkönsininen, jadenvihreä, persikka, vaaleanliila, helmiäisvalkoinen ja punainen.

Vartalonkuorinta Flow Kosmetiikka

Pirskahtelevan keltainen sitruunavartalokuorinta

Talven pimeydessä matka lämpimään saattaa tykyttää ajatuksissa tuon tuosta, mutta jos lompakko huutelee ohuuttaan ja arjesta haluaa irrottautua helpommin, kuuleppa seuraava. Vartalon hunnutus kotimaisen Flow’n kookos-sitruunakuorinnalla on yksi parhaista kaamosasioista, joita tiedän – se on kuin mielikuvatiketti paahteisen Sisilian mehukkaiden ja vehreiden sitruunapuiden alle. Kylppäriin vain tunnelmavalaistus, lasiin skumppaa tai kuplavettä, nuutunut keho kuuman suihkun alle ja sitruunan eteeriset voimat käyttöön. Toimii.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Karo

Moi! Ei liity tähän, mutta mitä kalanmaksaöljyä suosittelet ketoilijalle? Käytätkö itse, mitä merkkiä? :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Luonnollinen Abel & kestävän parfyymin salaisuus
Kodin uusi sohvanurkka & vanha DIY-sohva
Elämää helpottava kuukuppi ja 3 x muuta luonnollista kuukautissuojaa
Sitruunainen rosmariini-sokerikuorinta