Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine

luonnollinen-luksusluonnonkosmetiikan-kynsilakanpoistoaine-kurebazaar-2 luonnollinen-luksusluonnonkosmetiikan-kynsilakanpoistoaine-kurebazaar

Olin aika pitkään lakkaamatta kynsiä. Syytän yleistä laiskuutta, mutta vähintään samanveroinen syy oli kaamea asetonin hajuinen kynsilakanpoistoaine, joka oli pakattu maailman rumimpaan muovipulloon. Ei ihme, että passitin putelin heti oston jälkeen kylpyhuoneen alimpaan laatikkoon visusti piiloon. No, moiselle siniselle litkulle on vihdoin saanut sanoa hyvästit, sillä luonnonkosmetiikka tarjoaa vihdoin luonnollisemman vaihtoehdon, joka on miljoona kertaa parempi.

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine on kaikkea mitä vain voi toivoa: se on pakattu yltiökauniiseen kartonkipakkaukseen, jossa on kiiltävä foliopainatus. Itse pullo on kirkasta lasia, johon on painettu mielettömän kaunis ja tyylikäs logo valkoisella.

Ehdottomasti parasta on kuitenkin pullon sisältö ja mitä se tekee kynsille. Kynsilakanpoistoaineessa ei ole lainkaan asetonia tai etyyliasetaattia, jotka haisevat myrkylle ja kuivattavat kynnet sekä kynsinauhat kuiviksi korpuiksi. Liuottavina raaka-aineina on käytetty luonnollisista lähteistä kuten maissista, vehnästä ja sokeriruo’sta saatavia ainesosia. Pääliuotin on hyvin siedettyä Diethyl Succinatea, joka on kemiallinen kalvonmuodostaja ja pehmentävä aine. Kynsilakanpoistoaine sisältää myös ruusunkukkavettä ja Damaskoksen ruusuöljyä sekä lisäksi hieman patsulia. Siis voitteko kuvitella, kynsilakanpoistoaine, joka tuoksuu sen kamalan katkun sijaan kevyesti ruusulle!

luonnollinen-luksusluonnonkosmetiikan-kynsilakanpoistoaine-kurebazaar-3

Itse olen käyttänyt poistoainetta ainoastaan Kure Bazaarin omien kynsilakkojen poistamiseen ja aine todella toimii. Siinä on kevyen öljyinen koostumus, joka poistaa paksunkin kynsilakkakerroksen ja jättää kynnet ja niitä ympäröivän ihon pehmeiksi. Paksujen kerrosten kanssa suosittelen, että vanulapun antaa ensin olla kynnen päällä muutamia sekunteja ennen kuin alkaa tekemään edestakaista poistoliikettä. Kynsilakka irtoaa paremmin eikä tarvitse hinkata turhaan. Poistoaine jättää ihon ja kynnet hieman öljyisiksi, kiitos sisältämänsä ruusuöljyn, joten suosittelen pesemään kädet saippualla ennen kuin aloitat uuden kynsilakkakierroksen.

Pullo on erittäin riittoisa ja uskon, että tällä mennään helposti seuraavat kolme vuotta. Tämän lähemmäs tyylikästä, luonnollista ja toimivaa kynsilakanpoistoainetta ei kuitenkaan ennen olla päästy, joten annan täyden kympin. Kure Bazaar Eau Dissolvante Hydratante á la Rose -kynsilakanpoistoaine maksaa 38 euroa ja sitä myy ainakin Jolie ja Natural Goods Company.

Oletteko kokeilleet?

 

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Henkilökohtaiset luonnonkosmetiikkasuosikkini
Nämä Strawberry Emmin TOP10-postausta kertovat kuinka saat luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta kaiken irti
Luonnonkosmetiikkaa -50 %, eli parhaat tärpit Natcosin I Love Me -messutarjouksista
Turbliss-turvenaamio hoitaa ekseemaa, psoriasista ja aknea sekä tukee koko kehon detoksifikaatiota