Lomapuuhia

yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (6)yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (3)yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (2)

yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (5)yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (4)yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti (1)yellowmood_lifestyle_kukat_peikonlehti

Koti siivottiin tänään perinpohjin, jotta lomalla olisi mukavampi hengittää, tulla ja mennä. Poloiset peikonlehdet saivat uudet mullat, ne alkoivatkin olla jo nuupallaan ravintovajeista. Lomapäiville on tiedossa 8-vuotishääpäivän juhlistamista, aamiaista hotellissa, visiitti laskettelurinteessä ja muutama leffa. Ajattelimme myös pakata joku päivä reppuumme polttopuita sekä retkieväät ja ottaa maastopyörät alle, mennä sinne minne tie kuljettaa.

Toivottavasti saamme nauttia kuluvalla viikolla mahdollisimman pilvettömästä taivaasta ja suorasta auringonpaisteesta – silläkin uhalla, että pölyiset ikkunat paljastavat likakerroksensa. Ne ehtii putsata sitten toukokuussa, tässä välissä voi vaikka piirrellä pölykerrosten päälle sydänkuvioita. Periaatteessa suunnitelmissamme ei siis ole mitään ihmeellistä, mutta silti kaikkea sellaista mistä nautimme. Alunperin olimme ajatelleet viimeistellä keittiön, mutta sitten tulimme järkiimme. Remppajutut odotelkoot otollisempia aikoja, nyt huilataan!

Mieli on rento ja pienestä väsymyksestä huolimatta on tosi hyvä olla, niin omissa nahoissa kuin mielessäkin. Seuraavaksi kietoudun vilttiin, nappaan tuolta yhden lomalaisen kainaloon ja juomme rauhassa päiväkaffet. Nautin jo pelkästään siitä luksuksesta, että mieheni on näin arkena päiväsaikaan kotona.

Nauttikaa valoisasta kevätviikosta!

r.

ooooo, toi katosta roikkuva ruukku - mikä se olikaan?

jätän lampun hankkimatta ja ostankin sellaisen! viherterapiaa ennen kesää....

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Se on BOSKKE :)

Vastaa
r.

kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2016: Hiukset ja kauneusvälineet
Tehokosteutusta ja SOS-hoitoa kuiville kesäkutreille
PUR Kaupan ystävämyynti 30.4.-3.5.
Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine