Ennaltaehkäise kuiva iho päivittämällä ihonhoitorutiini talveen viimeistään nyt

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Ihon kohtaama rasitus lisääntyy radikaalisti syksyn kääntyessä hiljalleen kohti talvea. Tee ihonhoitoinventaario päivittämällä hoitotuotteet hoitavampiin, kosteuttavampiin ja ravitsevampiin versioihin. Lue alta mitä ihonhoitovaiheita ei kannata jättää välistä, jos haluat että ihosi on kuulaan hehkuva myös tulevina kuukausina. Löydät kaikki tuotesuositukset hyvällä alennuksella, sillä House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä ja kestävät 14.11. saakka.

Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini 7

Terve iho syntyy kolmesta oleellisesta tekijästä: 1) hellävaraisesta, ihon tervettä mikrobiomia tukevasta puhdistamisesta, 2) riittävästä vesikosteutuksesta joka ylläpitää ihon kimmoisuutta ja 3) ravitsevia omega-rasvahappoja sisältävistä hoitotuotteista, jotka suojaavat sääolosuhteilta, ilmansaasteilta ja muilta stressoreilta.

Kokosin alle parhaat täsmätuotteet eri ihotyyppien talvi-ihonhoitoon. Saat kaikista tuotteista alennuksen House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä, jotka kestävät sunnuntaihin 14.11. saakka. Lue myös kauneustoimittajamme Emmin sekaihon hoito-opas.

Pääset selaamaan Luonnonkosmetiikkapäivien koko kuvastoa tästä ja päiväkohtaisia alennuksia klikkaamalla seuraavista: keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai.

 

Käyttämällä tilauksesi ohessa koodia YHDISTÄ eri päivien tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 15.11. ja koodia käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa useita postikuluja.

Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini 3

1) Valitse oman ihon tarpeille sopiva naamio ja kuorinta

Naamiot ovat 1-3 viikon välein käytettäviä tehohoitotuotteita, jotka valitaan aina ihon tämänhetkisten tarpeiden mukaan. Listasin alle kolme erilaista naamiota rasvoittuvalle, samealle ja normaalille iholle.

Evolven True Balance SOS-naamio on monivaikutteinen savinaamio, joka kuorii ja kirkastaa ilman kuivattavaa sivuvaikutusta. Naamion raaka-aineet puhdistavat tukkeutuneita ihohuokosia, tasapainottavat talintuotantoa ja hillitsevät tulehdusta. Tämä tuote on optimaalinen, jos ihosi on helposti rasvoittuva, tukkeutunut tai sinulla on runsaasti tulehtuneita finnejä. Hellävaraisen puhdistava.

Samean ihon pikakirkastaja on tietysti Evolve Radiant Glow, joka nauttii Yellow Moodissa jo lähestulkoon kulttimainetta. Naamion raakakaakao kirkastaa yhdessä kaoliinisaven kanssa ja kookosrakeet nappaavat kuolleen ihosolukon mennessään. Jätä suklaanaamio välistä, mikäli ihosi on herkkä, haavoilla tai tulehtunut. Sen sijaan se sopii upeasti kuivalle, tukkeutuneelle, elottomalle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Tuote on alennuksessa torstaina.

Whamisan Cactus-naamio on kirkasta kauneushyytelöä, joka sytyttää kaamoksen nujertamalle hipiälle välkkyvät valot! Kaktusviikunapohjainen naamio silottaa, pehmentää ja aktivoi ihon mikroverenkiertoa tuoden tervettä hehkua. Evolven suklaanaamion lailla en suosittele tätä herkälle, couperoottiselle tai ruusufinnin omaavalle iholle. Napakymppi naamio sen sijaan on normaalille, ikääntyvälle, juonteita omaavalle, rasvoittuvalle iholle. Tuote on alennuksessa lauantaina.

Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini 4

2) Päivitä puhdistusaine

Jos käytössäsi on ollut geelimäinen tai vaahtomainen puhdistusaine, viimeistään nyt on korkea aika siirtyä lempeämpiin vaihtoehtoihin. Puhdistusöljyt- ja maidot ovat ihon hydrolipidikalvolle hellävaraisia – ne pesevät tehokkaasti tukien ihon kosteustasapainoa ja ylläpitäen kimmoisuutta.

Öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä kannattaa suosia etenkin silloin jos oma iho on kuiva ja pintakuiva. Bybi Swipe Clean -öljy on lämpimällä vedellä huuhdottava hellävaraisen tehokas meikin ja kuonan putsaaja, joka ei ärsytä silmiä. Tuote on alennuksessa sunnuntaina.

Jos ihosi on tukkeutunut tai meikkaat runsaasti, kokeile kaksoispuhdistusta ja ota öljyn rinnalle Bybi Milk Melt Vegan Oat Cleanser -puhdistusvoide.Kaksoispuhdistuksen avulla pidät ihon puhtaana rasittamatta kuitenkaan sen tasapainoa. Samalla takaat sen, että iho pysyy vastaanottavaisena muille hoitotuotteille ja vältyt ylimääräisiltä epäpuhtauksilta. Hiero ensin öljy kuiville kasvoille ja huuhtele. Levitä sitten puhdistusvoide, hiero kasvot huolellisesti ja huuhtele tai poista musliiniliinalla. Tuote on alennuksessa lauantaina.

Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini

3) Vesikosteuta!

Yksi hyvinvoivan ihon avaintekijöistä on tasapainoinen pH-arvo, joka takaa sen että iho on vastustuskykyinen bakteereille ja tulehdusta aiheuttaville mikro-organismeille. Kasvovesi palauttaa pH:n normaalille, hieman happamalle tasolle puhdistamisen jälkeen. Muista painella kasvovesi ihoon. Jos kasvoveden jättää vain kuivumaan iholle, sen haihtumisen mukana häviää myös ihon omaa kosteutta ja iho kuivuu lisää.

Kuivalle, pintakuivalle, kireälle, ikääntyvälle ja runsasjuonteiselle iholle paras valinta on täyteläinen Whamisan Deep Rich Toner. Jos et ole kokeillut vielä korealaista ihonhoitorutiinia ja kasvoveden kerrostamisen mullistavaa taikaa, nyt on korkea aika ottaa haltuun satavarma keino saada heleä iho. Fermentoidut raaka-aineet ovat takuuvarma hehkun tuoja, jonka lisäksi ihosta tulee täydellisen mehukas! Tuote on alennuksessa torstaina.

Bybi Beautyn Day Glow Brightening AHA -hoitoneste on täyteläinen kirkastusliemi, jossa on innovatiivisia raaka-aineita nuutuneen ihon kuulauttamiseen. Hoitonesteen maitohaposta peräisin olevat hellävaraiset AHA-hapot silottavat ihoa kuorimalla vanhaa solukkoa – siksi neste sopii herättelemään sameaa, väsynyttä ja kosteutta janoavaa ihoa. Arginiini toimii humektanttina, joka kiinnittää kosteuden ihoon, melissavesi vähentää sameutta ja sieni-uutokset vähentävät ärsytystä sekä kosteuttavat. Tuote on alennuksessa sunnuntaina.

Whamisan kaksifaasinen Deep Rich Mist on arjen helppo ja nopea ylellisyystuote, joka tukee kuivan ihon kosteustasapainoa ja kuulauttaa. Kasvosuihke on yllä mainittua seerumimaista Deep Rich -kasvovettä kevyempi vaihtoehto, joka soveltuu myös tukkeutuvalle iholle sekä sekaiholle. Kokeile myös meikin raikastamiseen päivän mittaan! Tuote on alennuksessa perjantaina.

Koostumukseltaan yllä olevia vaihtoehtoja vesimäisempi Whamisa Cactus -kasvovesi kannattaa valita silloin, kun haluat monta ominaisuutta samassa paketissa. Viikunakaktusuutteella ladattu ja raikkaan tuoksuinen hoitoliemi on loistava monitoimituote, jolla puhdistat ihon aamulla ennen muita toimia ja tasapainotat ihosi puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi sopii normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tuote on alennuksessa torstaina.

Ota 7 Skin Method käyttöön talvea vasten tai aina kun iho tuntuu kosteusköyhältä. Suihkauta tai annostele kasvovettä muutama pumppaus, painele kosteus kämmenillä ihoon, anna imeytyä ja toista prosessi 3-7 kertaa tai kunnes iho tuntuu mehukkaalta ja kimmoisalta.

Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini Yellow Mood Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini 5

5) Lukitse kosteus

Vesimäisen nesteytyksen jälkeen kosteus on tärkeää lukita iholle kosteusvoiteella, kasvoöljyllä tai molemmilla. Kasvovoide tukee ihon uudistumista ja suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kasvoöljy ravitsee, lisää kimmoisuutta ja vahvistaa suojabarriääriä.

Bybi Beautyn Night Nutrition -yövoide on helposti imeytyvä voide normaalille, kuivalle, seka- ja ikääntyvälle iholle. Voiteessa ei ole eteerisiä öljyjä, vaan tuoksu on pehmeä ja erittäin mieto. Kauraöljyn beetaglukaaneilla on rauhoittava ja kutinaa hillitsevä vaikutus. Öljyn fosfolipidit ja omegarasvahapot kosteuttavat, vahvistavat ihon suojabarriääriä ja tukevat luontaista immuunipuolustusta. Tuote on alennuksessa torstaina.

Kaikille ihotyypeille sopiva Supercharge -öljyseerumi heleyttää ja ravitsee erityisesti kuivaa ja elotonta ihoa. Öljy on molekyylikoostumukseltaan nopeasti imeytyvää ja siksi se sopii myös meikin alle. Kaktusviikuna kirkastaa ja neutraloi ihoa vaurioittavia happiradikaaleja. Vesimeloniöljy avaa ihohuokosten tukoksia ja valkohilppaöljy vähentää kosteuden haihtumista. Lisäksi sekoituksessa skvalaania, retiisiuutetta, unikonsiemenöljyä ja jasmiinia. Tuote on alennuksessa perjantaina.

Bybi Beauty Strawberry Booster on ihonhoitominimalistin valinta. 100 % mansikansiemenöljystä valmistettu boosteri on talviajan tehokas kosteuttaja kuivuuttaan kiristävälle iholle. Öljytipat voi halutessaan lämmittää sormien välissä ennen kasvoille taputtelua. Yhden raaka-aineen ihmeenä tämä on herkästi reagoivan ihon ylin ystävä. Tuote on alennuksessa lauantaina.

Jos ihosi on suutahtanut, Novexpert Omegaöljy on SOS-pelastaja. Tämä kullanväsyinen ja lempeä ihon rauhoittaja sopii läpi vuoden käytettäväksi. Laadukkaita rasvahappoja pullisteleva koostumus takaa sileän ihon, joka säilyttää kosteustasapainonsa. Öljy myös tasoittaa sävyeroja ja hillitsee punoitusta. Tasapainottava öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta loistaa herkällä, reaktiivisella, ikääntyvällä ja pintakuivalla iholla. Tuote on alennuksessa torstaina.

Kuivan Ihon Hoito Luonnonkosmetiikka Ihonhoitorutiini 8

Instagram – @yellowmoodmedia ja @addix.fi

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Uusi lempihuulisävyte
Postikortteja Lapista & liuta viime aikojen kohokohtia
Oodi Evolvelle 2:2: Huumaava karkkikuorintoja ja mausteisia vartalonhoitotuotteita
10 x ihaninta meikkituotetta kesään