Arctic Light Hotelin aamiaisella

arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonenarcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (13)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (14)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (2)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (3)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (4)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (6)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (8)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (5)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (9)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (10)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (11)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (12)arcticlighthotel_aamiainen_yellowmood_hannamarirahkonen (16)

Loma vetelee viimeisiään, mielikin valmistautuu jo ensi viikon työkuvioihin. Sää on hellinyt meitä, aurinko ja pikkupakkanen ovat omiaan kohottamaan mieltä ja antamaan energiaa. Eilen oli jälleen todella kaunista. Poljimme fillareilla metsään, tulistelimme laavulla eväinemme ja otimme mittaa itsestämme paikoittain jyrkillä – ja liukkailla – metsäpoluilla. Nuo hetket ovat parhaita nollaushetkiä, sillä jyrkkää alamäkeä polkiessa on keskityttävä hetkeen, jos haluaa pysyä reitillä. Kerran onnistuin tietysti kaatumaankin, onneksi lumi ei ollut kivikovaa. Siniseltä taivaalta paistava aurinko sai paksujen pyörien alla olevan lumikerroksen kimmeltämään timanttisena. Seikkailujen jälkeen koti ja möhösohva ovat tuntuneet parhaalta turvasatamalta.

Tiistaina tuli kuluneeksi kahdeksan vuotta yhteistä taivalta avioparina. Jokainen uusi ja yhteinen päivä on juhlan aihe. Meillä juhlitaan hääpäivää aina jotenkin, tekemisen laatua tärkeämpää on yhdessäolo. Eräs ikimuistoisemmista hääpäivistämme taisikin olla se, kun olimme vielä hyvin nuoria eikä meillä ollut hääpäivänä juurikaan rahaa. Kiipesimme pulkan kanssa Ounasvaaran huipulle ja laskimme sieltä alas. Minä sain pulkan jarrumiehenä hyvän luminaamarin ja taisipa mäki kellauttaa meidät muutaman kerran kyljellemmekin.

Tänä vuonna olemme kohdanneet aika isoja asioita eivätkä viime ajat ole olleet helppoja. En vielä tiedä haluanko puhua niistä asioista täällä, en ainakaan vielä. Vaikeuksien keskellä pienten hetkien merkitys korostuu, se on silmiä avaavaa. Välillä hyviä asioita on etsittävä kiikareilla ja suurennuslasilla, tärkeintä on kuitenkin että etsii ja haluaa löytää. Yhdessä vaikeatkin matkat on kuitenkin helpompi taivaltaa. Arvostan sitä, että on joku kenestä ottaa kiinni, kun omat voimat loppuvat.

Hääpäivämme aamuna poljimme Rovaniemellä jo reilun vuoden toimineen Arctic Light Hotelin kehutulle aamiaiselle. Mitenhän kuvailisin miljöötä ja ruokaa parhaiten, sitä mietin tuossa aiemmin. Nämä sanat eivät oikeasti riitä kuvaamaan sitä mitä koimme, mutta sanotaan se silti: aamiaishetki oli täydellinen, ruoka erinomaista ja erilaista, miljöö tunnelmallinen. Ajankohtana arkiaamu tarjosi rauhallisen aamiaishetken ilman ruuhkaa tai jonoja. Hetki oli taivaallinen ja nyökyttelimme pöydässä kerta toisensa jälkeen sille kuinka söimme juuri parasta hotelliaamiaista ikinä. Aamiainen on jokaisen pennin väärtti, suosittelemme lämpimästi. Erityismaininnan aamiainen saa kahvista, se kun oli parempaa kuin yhdessäkään kaupungin kahvilassa. Ensi kerralla suuntaamme Arctic Boulevardiin illalliselle, mainio varmasti sekin.

Tiia

Ei sitä turhaan sanota "Kaksi on parempi kuin yksi...... Sillä jos toinen heistä lankeaa, toinen voi nostaa kumppaninsa ylös." ;)
Paljon ihania ,onnellisia ,uskollisen rakkauden vuosia teille!

-Tiia-

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Juuri näin se on, Tiia. Kiitämme lämpimästi kauniista toivotuksista, uusia vuosia kohden on hyvä kulkea käsikynkkää!

Vastaa
Anna-Kaisa

Kuinka herkullisen näköinen aamiainen! Olisipa ihana tulla joskus tutustumaan Rovaniemeen ja yöpyä juuri tuollaisen aamiaisen tarjoavassa hotellissa. :)

Toivon teille kasapäin kaikkea hyvää tuleville vuosille! Vaikeudetkin on helpompi voittaa, kun ei ole yksin.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Mahtavaa, jos kuvat tekevät edes vähän oikeutta aamiaisen upeudelle. Mikäli tulet käymään täällä päin, Arctic Light Hotel on varmasti valinta, jonka laatuun voi luottaa niin huoneiden, palvelun kuin ruoankin puolesta.

Kiitos todella paljon sydäntä lämmittävistä sanoista <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Luovan yrittäjän tärkein pääoma
Pienen koiran riemua
5 + 1 luonnonkosmetiikkatärppiä suuhygieniasta huolehtimiseen
8 x suosikkimeikkisivellintäni