Pilvimansikoita kahdella kookoskermavaahdolla
Eilinen arki-ilta sai arvoisensa päätöksen, kun pöytään katettiin pilvimansikoita. Näissä pilvimansikoissa asuu kesän tuoksut, maut ja olemus. Hyvin vatkattu kookoskerma pysyy loistavasti kasassa, vaikka päättäisit tarjoilla näitä kesäjuhlissa, joissa arvon mansikat joutuisivat hieman odottelemaan.
Eilinen kesäilta lukeutuu niihin erityisiin hetkiin, joita aion talvipakkasilla muistella hartaasti ja huolella. Jos kuvat näyttävät mehukkailta ja makeilta, en voi kuin suositella kokeilemaan millainen todellisuus näiden suhteen on.
Käytin kahta eri tyllaa koristeluun, näilläkin voi leikkiä mielensä mukaan. Kiireinen kokki tarjoilee molemmat kermavaahdot erillisistä kulhoista, joista sitten jokainen voi dippailla omia mansikoitaan.
Rakastat kookoskermaa, mikäli olet kookoksen ystävä. Jos kookos ei nappaa tai kyllästyttää, tee koko satsi suklaana — se vie kielen mennessään ja maistuu vain hyvin miedosti kookokselta. Tärkeintä reseptissä on se, että käyttämäsi kookoskerma on täysirasvaista (käytin Kara-merkkiä) ja jääkaappikylmää.
Oi näitä täydellisiä kesäiltoja!
Kookoskermavaahto
Vatkaa vaahto samaan tapaan kovaksi kuin kermavaahto.
Suklaakermavaahto
Sekoita kaakaojauhe kookoskermavaahdon sekaan kevyesti käännellen. Annostele kerma pursotinpussiin ja koristele mansikoille ihanat suklaahatut!
Instagram – @hannamariyellowmood
Facebook – Yellow Mood
Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani
Kuvat Hannamari Rahkonen