Marokkolainen tomaattipesto
Marokkolainen tomaattipesto on saanut inspiraationsa alunperin pohjoisafrikkalaisen Sandro-ravintolan reseptistä, jota olen muunnellut omaan makuun sopivammaksi. Pesto on taivaallista esimerkiksi salaateissa ja ketoleivän päällä!
Marokkolainen tomaattipesto
1. Avaa aurinkokuivattujen tomaattien paketti, valuta pois ylimääräinen öljy ja punnitse reseptiin tarvittava määrä tomaatteja. Pese kirsikkatomaatit ja kuori punasipuli sekä valkosipulit.
2. Annostele kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja pyöritä pestoa, kunnes se on lähes sileää.
3. Kaavi levite tiiviiseen lasiastiaan ja anna maun tekeytyä vähintään 15 minuuttia ennen syömistä. Levite säilyy hyvänä jääkaapissa noin viikon verran. Itse olen toisinaan myös pakastanut pestoa pieniin annospusseihin!
Hyvän ruoan kirja
Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!
Instagram – @hannamariyellowmood
Facebook – Yellow Mood
Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani
Kuvat Hannamari Rahkonen