Maailman paras mansikkaraakakakku

Ketogeeninen ruokavalio ei poissulje herkkuja ja tämä raikas mansikkaraakakakku maistuu aina! Kokeile helppoa gluteenitonta reseptiä, jossa on myös häivähdys seljankukkaa.

gluteenitonkakku_glutenfreecake_rawcake_raakakakku_yellowmood108.jpg

Mansikkaraakakakku

20 cm irtopohjavuoka, ketogeeninen resepti

 

Kookoskeksipohja:

5 dl kookoshiutaleita
20-25 steviatippoja (esim. Nick's)
3 rkl sitruunamehua

1. Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita tampperia apuna käyttäen sileäksi taikinaksi.

2. Vuoraa 20 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina pohjalle käsin tai isolla lusikalla.

Mansikkatäyte:

3 dl kookoskermaa (esim. Kara)
3 dl pakastemansikoita
3 rkl seljankukkamehua (valinnainen)
1 ½ dl neitsytkookosöljyä sulana
½ dl erytritolitomua
2 rkl psylliumin siemeniä
1 rkl lesitiinijauhetta

1. Anna mansikoiden sulaa huoneenlämmössä pehmeiksi. Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimen kannuun ja sekoita tasaiseksi. Sivuhuomio: erytritolitomu valmistetaan tehosekoittamalla erytritolikiteet (karppisokeri) hienoksi tomuksi tehosekoittimessa.

2. Kaada sileä mansikkatäyte pohjan päälle ja pamauta kakkuvuokaa muutaman kerran kevyesti kerran pöytää vasten, jotta ilmakuplat lähtevät pois. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa ainakin neljä tuntia ennen nauttimista.

gluteenitonkakku_glutenfreecake_rawcake_raakakakku_yellowmood107.jpg

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Mansikkainen chia-vanukas
Kesäpöydässä: Vaaleat keto-lohileipäset ja raikas mansikkakakku
Lämmin quinoasalaatti paahdetuilla siemenillä
Mehevä kesäkurpitsalasagne