Salaatti vihreällä persiljahummuksella

Ruokaisa ja nopea salaatti tiellä pitää, se on huomattu kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa lisäsin hummukseen rutkasti persiljaa ja hitusen makeita rusinoita.

Paras Hummus Resepti 3

Himoitsin salaatin kaveriksi myös vähän leipää ja mikäs sen ihanampaa kuin torniolaisen Eilamarin gluteeniton hapantattarileipä, jota olen hamstrannut tällaisten tilanteiden varalle pakkaseen.

Gluteenittomat leivät ovat yleensä laitaalukien aivan kamalan makuisia, joten satsaan näihin satunnaisiin leivänhimoihini mielelläni vähän enemmän pennosia, kun sillä kerta saa hyvänmakuista leipää. Eikä ole mitään parempaa kuin Eilamarin tattarileipä, sanokaa mun sanoneen. (Ja jos on, niin velvoitan teidät kertomaan asiasta kommenttilootassa.)

Persilja Hummus Resepti 2

Salaattipohja yhdelle

½ Salanova
1 dl tuoretta ananasta
½ avokado
2 rkl pinjansiemeniä
½ dl persiljasilppua
1 dl fetaa
gluteenitonta tattarileipää

Persiljahummus

200 g keitettyjä kikherneitä
3 rkl neitsytoliiviöljyä
½ dl vettä
½ dl tuoretta persiljaa silppuna
2 valkosipulinkynttä
1 tl merisuolaa
1 rkl rusinoita
2 tl sitruunamehua

Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.

Persilja Hummus Resepti

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Ketogeeninen resepti: Salaattitacot
Vegaaninen ja gluteeniton linssipasta
Kerrosvanukas tyrnillä ja mustikalla
Appelsiini-vinegretti