Marrasterveiset

hannamarirahkonen 1596

Hei kauniit!

Marraskuu se jo viipottaa ensimmäisen viikon loppua kohden. Napapiirillä on koossa tehotiimi, johon kuuluvat minä ja mieheni. Raakaleivonnan ABC -e-kirjan viimeiset viilaukset ovat käsillä ja pian kirja on kaikkien herkkusuiden saatavilla. Tässäpä muuten yksi mainio ja aikaa kestävä lahjaidea myös terveellisistä ja maukkaista leivonnaisista kiinnostuneille perheenjäsenille, ystäville, tuttaville tai vaikka työyhteisöille!

Marraskuun alkuun on mahtunut paljon positiivisia tapahtumia. Mieheni kuvasi minut vasta erään naistenlehden haastatteluun, joka koskee kilpirauhasen vajaatoimintaa ja siitä aiheutunutta väsymystä. Onneksi pahimmat ajat ovat tuon suhteen jo takana päin. Vinkkaan lehdestä heti, kun saan sen käsiini!

cinnamon 1597

Yellow mood -sivusto tulee kokemaan ensi viikolla odotetun ulkoasu-uudistuksen, älä siis säikähdä jos etusivu näyttääkin kohta täysin erilaiselta kuin nykyinen! Sivustosta tulee helpommin käytettävä, visuaalisempi ja loppuvuodesta myös kansainvälisempi versio itsestään. Olen todella innoissani tästä ja uskon, että tulette pitämään lopputuloksesta todella paljon!

Blogi päivittyy tässä kuussa hieman vähemmän kuin normaalisti. Kunhan saamme kirjavauvan markkinoille ja uudet projektit rullaamaan, olen taas vapaampi kirjoittelemaan myös Yellow mood -sivuston puolelle hyvinvoinnista, luonnonkosmetiikasta ja inspiroivista ihmisistä.

Lumisin terveisin,

Hannamari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Mitä läski?
Aromaterapian ABC – opas eteeristen öljyjen valintaan ja vaikutuksiin
Green Beauty Awards 2020: Meikit
Mikä on luonnonkosmetiikan paras ripsiväri? Kahdeksan ripsivärin joukosta löytyi monta helmeä